Patak NFL játékok élőben bárhol a Game Pass

Az amerikai futball stream nfl játékok bárhol külföldön élnek


Végül itt az ideje a szeptember 4-én, csütörtökön kezdődő 95. NFL-szezonnak. A Super Bowl bajnokai, a Seattle Seahawks otthont adnak a Green Bay Packereknek Seattle-ben. Külföldön vagy? Ne aggódjon, a SaferVPN fedezte magát! Olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan lehet bárhol bárhol közvetíteni az NFL-játékokat, vagy akár pénzt spórolni, amikor az NFL-t nézi az Egyesült Államokban!

NFL statisztikák és ütemezés

A játékonkénti 67 591 átlagos látogatottsága révén ez az Egyesült Államok legnépszerűbb sport bajnoksága. A tavalyi rendes szezonban 205 millió egyedi néző volt a tévében, ami a legnézettebb műsor az amerikai tévében a 17 hetes szezon teljes részében.!

32 csapat harcol majd 17 hét alatt, hogy a 6 csapatba kerüljön, hogy a rájátszásba kerüljön. A rájátszás két legjobb csapata egymással szemben áll a Superbowlban, amelyet 2015. február 1-jére terveznek az arizonai Glendale-ben..

A 2014. évi rendes szezon szeptember 4-én, csütörtökön kezdődik, amikor a Seattle Seahawks a Green Bay Packers otthont ad, 20: 30-kor, ET és az NBC-n megjelenik. Az első hét ütemterve a következő, a bal oldalon látható az érintett műsorszolgáltató:

Szeptember 7, vasárnap:

A 2014. évi NFL szokásos szezon első heti ütemezése. Nézze meg külföldön, vagy kerülje el az áramszünetet a SaferVPN segítségével

Szeptember 8, hétfő:

Menetrend az NFL-re szeptember 8., hétfő. Nézze meg külföldön, vagy kerülje el az áramszünetet a SaferVPN segítségével

A szezon többi részének ütemterve itt érhető el.

Az NFL játékok élő közvetítése bárhol

Először is kérje be ingyenesen a SaferVPN próbaverzióját, vagy nézze meg tervét, mielőtt folytatná az alább ismertetett következő lépéseket.

A játékokat az NBC, FOX, CBS és ESPN csatornákon jelenítik meg az Egyesült Államokban. Ha Ön vagy közkedveltje előfizetött ezekre a műsorszolgáltatókra, akkor érdemes elmenni. Egyszerűen futtassa a SaferVPN-t, csatlakozzon az aktuális tartózkodási helyéhez legközelebbi amerikai VPN-kiszolgálóhoz, és jelentkezzen be a műsorszolgáltató online közvetítésébe, mintha az Egyesült Államokban lenne. Ez akkor is működik, ha a térségben nincs áramszünet – csak csatlakozzon az USA keleti vagy az USA nyugati szerveréhez, és megnézheti a játékot!

Game Pass – A teljes NFL-szezon kulcsa

NFL Game Pass Az NFL játékokat élőben közvetítheti. Nézze meg az összes szezonbeli mérkőzéseket, rájátszásokat és a Superbowl játékot az Egyesült Államokon kívül. Használja a SaferVPN-t a Game Pass hozzáféréshez az Egyesült Államokban.NFL Game Pass Lehetővé teszi az egész szezonbeli játékok, rájátszások és a Superbowl nézését az Egyesült Államokon kívül. Használja a SaferVPN-t a földrajzi korlátozások megkerüléséhez és a Game Pass eléréséhez az Egyesült Államokban!

Ha nincs hozzáférése az amerikai kábel előfizetéshez, akkor van valami, amelyet Game Pass-nek hívnak. Ez egy NFL-streaming szolgáltatás, amely csak az Egyesült Államokon kívül érhető el, és lehetővé teszi az előfizetők számára az összes bajnoki mérkőzés, rájátszás és a Superbowl nézését. 3 csomagot kínálunk:

 • Kövesse csapata 99,99 USD-jét, így teljes hozzáférést biztosít az élő játékokhoz, csak a kiválasztott csapat számára. Jól használható a kemény otthoni csapat rajongói számára, korlátozott költségvetéssel. A hátránya, hogy nem tartalmazza a Playoffs-ot vagy a Superbowl-t.

 • A 129,99 USD-os szezonbér hozzáférést biztosít a rendes szezon összes játékához, de a Playoffs vagy a Superbowl nem.

 • A Season Plus 199,99 USD-ért lehetővé teszi az összes játék nézését, beleértve a Playoffs és a Superbowl játékot. Ez a teljes csomag az összes NFL-rajongó számára.

Holland trükk ingyen NFL bárhol

[Frissítés 2015. július 30 .: Az írás idején sajnos nincs ingyenes hozzáférés az Hollandiából származó NFL Game Pass-hez, így a holland IP-címre való váltás már nem fog működni.]

Az elmúlt években valamilyen okból a hollandok ingyenesen hozzáfértek az NFL Game Pass-hez. Rengeteg spekuláció történik arról, hogy miért – lehet, hogy ez hibás, vagy esetleg az NFL megpróbálja építeni Hollandiában a következőket. A jelentések szerint 2013 végén leállították, de valószínűleg újra működni fog.

Ennek kihasználásához holland IP-címet kell használnia a Game Pass webhelyhez történő csatlakozáshoz. Szerezzen egyet a SaferVPN használatával, hogy csatlakozzon holland VPN szerverünkhöz. Csatlakozás után lépjen be a Game Pass webhelyre, válassza ki a regisztrációt a csomagra, és ne kérjen tőle bármilyen hitelkártya-adatot, mindennek simán kell lennie a folyamat során..

Értesítés! Nem garantálhatjuk, hogy ez a szezon ideje alatt is működik, ezért azt javasoljuk, hogy próbálja ki a SaferVPN próbaverziót, és az NFL szezon kezdete után kipróbálhatja saját magának. Kérjük, hagyjon meg egy megjegyzést az alábbiakban, hogy tudassa velünk, hogy az Ön számára működik-e, vagy ha van más tippje, hogy megoszthassa az NFL-t..

Amerikaiak, ne hagyja ki ezt: A Game Pass olcsóbb alternatíva még a jelenleg az Egyesült Államokban élő amerikaiak számára is, összehasonlítva például a DirectTV 329 dolláros csomagjával, amely csak a vasárnapi játékok nézését teszi lehetővé! Csak annyit kell tennie, hogy VPN-t kap, hogy idegen IP-címmel csatlakozzon a Game Pass-hoz, és akár ingyenesen is megnézheti a játékot (ha a holland módszer működik), vagy csak 199,99 USD-ért.!

Van egy Dish előfizetés? Nagyszerű híreink vannak!

Mindannyiunk számára, akik előfizetéssel rendelkeznek amerikai ételre, vagy ismerik valakivel, akinek van, bármikor megnézheti a játékokat, a saját szolgáltatásukkal, az Étel bárhol. Ez lehetővé teszi, hogy megnézze az összes játékot, amelyet az edény csomagjában szereplő csatornákon láthatsz. Annak megtekintéséhez, hogy mely játékok jelennek meg, nézd meg a Game Finder-t. Vegye figyelembe, hogy a Dish Anywhere csak akkor működik, ha az Egyesült Államokban tartózkodik, ezért ne felejtsen el csatlakozni a legközelebbi amerikai VPN szerverhez, és készen állsz az NFL figyelésére akkor is, ha külföldön tartózkodsz!

Mire vársz még? Iratkozzon fel a SaferVPN-re, vagy indítsa el az ingyenes VPN-próbaverziót most készülj fel az NFL 95. évadjára!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map