Nézze meg a 2019-es krikett világkupát online

krikett labda a fűben


A krikett világkupája be van kapcsolva! Tudja meg, hogyan nézheti meg a bajnokságot bárhonnan.

A krikett az egyik legnépszerűbb sport a bolygón. És az idei ICC krikett-világkupán, amely most zajlik, minden tekintet Angliára és Walesre irányul, mivel a világ tíz legjobb csapata küzd az első helyért!

A krikett világkupája

Az ICC krikett világkupáját négyévente tartják. Az utolsó versenyen, amely 2015-ben volt, Ausztrália krikettcsapata alig húzódott ki Új-Zélandról, és elnyerte az ország ötödik helyezettjét a folyamat során..

Összesen több mint 1,5 milliárd néző nézte a játékokat. Meglepő módon egy milliárd ember nézte egyedül az India és Pakisztán mérkőzést – ez több mint tízszerese az NFL Super Bowl szokásos nézőszámának.!

Természetesen, ha már egy krikett rajongó vagy, akkor nem kell, hogy mondjam el neked, milyen népszerű ez – csak tudni akar a versenyről és arról, hogyan kell nézni.

Az 2019. évi ICC-krikett-világkupát az Egyesült Királyságban tartják London, Birmingham és Cardiff között. A következő hetekben egymással játszó tíz csapat tartalmazza:

 • Afganisztán
 • Ausztrália
 • Banglades
 • Anglia
 • India
 • Új Zéland
 • Pakisztán
 • Dél-Afrika
 • Srí Lanka
 • Nyugat-India

Ezek közül négy jut az elődöntő fordulójára, amelyre július 9-én és 11-én kerül sor. A döntő július 14-én kerül megrendezésre Londonban. A győztes csapat nemcsak a Világkupa trófeát, hanem 4 000 000 dolláros nyereményt is elvesz!

Itt van a játékok megnyitó ünnepsége és áttekintés arról, mire számíthat:

A 2019. évi krikett-világkupát online megtekintheti

Találkozási helyétől függően előfordulhat, hogy problémái vannak a játék élő közvetítésének kiderítésével.

Itt van néhány lehetőség, attól függően, hogy hol lakik:

 • Ha az Egyesült Királyságban él, akkor a Sky Sports segítségével az összes játékot lekérheti. A Now TV sportbérlet, amely az összes Sky Sports csatornát megadja Önnek, napi 8,99 GBP vagy heti 14,99 £. Korlátozott ideig a Sky négy hónapos ajánlatot is kínál havonta 25 fontért.
 • Az ausztrál Channel 9 ingyenesen közvetíti az összes ausztrál csapatot bemutató játékot. A többit Kayo Sports számlával tekintheti meg, amelynek havi 25 dollárba kerül az alapfizetés. Ha azonban csak néhány hétig szeretne hozzáférést biztosítani, Kayo kínál egy 14 napos ingyenes próbaverziót!
 • A Willow Channel a krikett világkupát viseli az Egyesült Államokban. Néhány prémium TV-előfizető szolgáltatóján keresztül már hozzáférhet a Willow csatornához. A kábelcsomag nélküli felhasználók havonta csak 9,99 dollárt szerezhetnek Willow-n keresztül a Sling TV-n.
 • A legjobb fogadás az indiai Hotstar hálózat, amely krikett és egész sor más show-t kínál havonta 299 rúpiáért. Ez valamivel több mint 4 dollár – összehasonlítva az Egyesült Államokbeli Hotstar havi előfizetés 19,99 dollárjával.

Hogyan lehet bárhol megnézni a krikett világkupát

Ha nehezen fér hozzá ehhez a szolgáltatáshoz, az valószínűleg azért van, mert a „rossz” helyen található. Számos streaming szórakoztató platformot – ideértve a sport streaming-et is – kötnek olyan disztribúciós megállapodások, amelyek korlátozzák, hogy kihez férjenek hozzá.

Alapvetően az Ön IP-címét megvizsgálva ezek a szolgáltatások pontosan meg tudják mondani, hol helyezkedik el a világon, és eldönthetik, hogy blokkolnak-e még akkor is, ha fizető ügyfél vagy!

Szerencsére az IP-címekre való támaszkodás nagyon egyszerűvé teszi a megoldást. Csak annyit kell tennie, hogy letölt egy VPN-t, mint például a SaferVPN, és ezzel megváltoztathatja IP-címét.

Így működik egy dióhéjban: Ha VPN-t használ, az internetkapcsolat egy másik országban található távoli szerveren keresztül kerül elküldésre. Amikor megjelenik a kiszolgáló másik vége, új, névtelen IP-címet kap a másik országban.

Ennek eredményeként a szórakoztató platform, amelyhez csatlakozni próbál, azt fogja gondolni, hogy ott is található, és engedi, hogy nézzen.

Nézze meg az alábbi videót a bemutatóért!

Az első lépések a SaferVPN használatával

A SaferVPN használatának megkezdése nagyon egyszerű, és a kezdéshez nem is kell fizetős előfizetést szereznie.!

Használja ki az ingyenes próbaverziónk előnyeit, és a próbaidőszak alatt a világ bármely pontján díjmentesen nézze meg a krikett világkupát. Előfizetést is kaphat a speciális, korlátozott idejű hároméves csomag-megállapodással.

Akárhogy is, akkor a Cricket World Cup-ot azonnal megnézheti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map