Hogyan nézhetem az aranygömbök élő közvetítését az Egyesült Államokon kívül

Hogyan nézhetem az aranygömbök élő közvetítését az Egyesült Államokon kívül


Keresett az interneten, hogy megtalálja, hol vannak az Aranygömbök, vagy hol lehet online megnézni őket? Ha azt szeretné tudni, hogy melyik jelöltek válnak az idei nyertesekké, pontosan elmondjuk, hogyan kell nézni az Aranygömbök élő közvetítését – függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz!

A 2017-es üdvözlettel az új év első nagy eseménye a várt 74. Aranygömb-díj! Kevesebb, mint egy hét múlva, a 2017. évi Arany Globe-díjat élőben közvetítik, MA Január 8th. Az eseményen 1300 vendég vesz részt a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben, és ott lesz televíziós élő partok közötti partok NBC 5-8 PM PT / 8-11PM ET-től.

Ez az éjszaka minden bizonnyal az év egyik leginkább extravagáns sztársági estéje! Teljes útmutatónk mindent elárul neked, amit tudnia kell az idei díjátadó ünnepségről, és természetesen arról, hogyan kell élőben közvetíteni a Golden Globe Awards díjakat az Egyesült Államokon kívül.

A 2017. évi Arany Globe-díjról

Évente a Hollywood Foreign Press Association (HFPA) mintegy 90 tagja szavaz a világ legjelentősebb embereinek elismerésére, és megállító színészek, színésznők és rendezők bemutatására a filmben és a televízióban egyaránt. A díjat első alkalommal 72 évvel ezelőtt, 1944-ben adták át.

Az ünnepség jelentős hírneve mellett ez a 3. legnézettebb televíziós díjas show (csak az Oscarok és a Grammy díjak mögött) a felelős több mint 25 millió dollárt adományoz a szórakoztatással kapcsolatos jótékonysági és ösztöndíj-programokhoz.

Most az Aranygömb jelöltek számára …

Végül itt az ideje, hogy elindítsuk az évet Hollywood egyik legeredményesebb díjátadó ünnepségével. A tavalyi Aranygömbök nyertesei olyan lenyűgöző munkákat elismertek, mint a A visszatérő, A marsi, Mr. Robot és Mozart a dzsungelben. Még azt is láthattuk, hogy Leonardo DiCaprio hazaérdemelte a jól megérdemelt (és sokat várt) első díját.!  

Szóval ki a pályán hazavihet egy saját díjat ebben az évben? A 2017. évi vezető Aranygömb-jelölések a következők: La la föld 7 jelöléssel, Holdfény 6 jelöléssel és Manchester a tenger mellett 5 jelöléssel.

Itt van a nominált filmek teljes listája kategóriánként:

PrettyFamous | Graphiq

Lásd a jelöltek teljes listáját!

Vagy nézze meg a A 74. Arany Globe-díj jelölései itt:

A 2017 aranygömbök házigazdája és előadói

Az Aranygömbök jelöltjein kívül az izgalom felének középpontjában azok állnak, akik bemutatják és rendezik az ünnepséget!

Egyáltalán nem akarja hagyni, hogy Jimmy Fallon rendezze az idei Aranygömböket. Ez a komédia által vitatott viccelõ / házigazda kétségtelenül a 2017. évi díjakat felejthetetlenül szórakoztatóvá teszi..

Itt található a A 2017. évi Aranygömb bemutatói:
Drew Barrymore, Steve Carell, Priyanka Chopra, Matt Damon, Viola Davis, Laura Dern, Goldie Hawn, Anna Kendrick, Nicole Kidman, Brie Larson, Diego Luna, Sienna Miller, Mandy Moore, Jeffrey Dean Morgan, Timothy Olyphant, Chris Pine, Eddie Redmayne, Zoe Saldana, Amy Schumer, Sylvester Stallone, Justin Theroux, Milo Ventimiglia, Sofia Vergara és Reese Witherspoon

Aranygömbök 2017 – Első pillantás (Sneak Peek)

Hol nézheted az Aranygömbök élő közvetítését?

Kétféle módon hivatkozhatunk arra, hogy megkapjuk az Aranygömbök élő közvetítését:

Twitter – @goldenglobes

A HFPA együttműködik a Twitter-rel és Dick Clark Productions-kel, hogy kizárólag élő eseményt közvetítsen. Az Egyesült Államok Twitter-felhasználói élő közvetítést kaphatnak a Beverly Hilton-on keresztül a goldenglobes.twitter.com weboldalon a „Pillanatok” alatt, valamint a Golden Globes Twitter fiókján..

Az Aranygömbök egyik leginkább várt eleme a híres vörös szőnyegek pillanata, amikor a hírességek a szőnyegre csaptak a legkiválóbb ruhákkal és szmokingokkal. Az összes élő fellépést megnézheti, és megnézheti, mit visel ez év mindenki a vörös szőnyegen, a Twitter „A HFPA Presents: Globes Red Carpet Live” c.!

NBC

Ezenkívül, ha nem csatlakozik egy helyi televízióhoz, az összes művelet az NBC.com webhelyen lesz élő. Az NBC TV-alkalmazásával közvetlenül a telefonjáról is nézheti a csatornát! Ne feledje, hogy szükség van egy kábel bejelentkezésre, hogy képes legyen megünnepelni az NBC által ezen a hétvégén elfoglalt ünnepségeket. Sajnos te is Jelenleg az Egyesült Államokban kell tartózkodnia hogy hozzáférjenek a patakhoz.

Ha külföldön tartózkodsz és megpróbálod az Arany Globe élő közvetítését az NBC-n nézni, akkor valószínűbb, hogy ezt a hibát tapasztalja:                                                                        

Aranygömbök élő közvetítése - NBC földrajzi korlátozás

Tehát mit csinálsz, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz? Ezután elmondjuk Önnek, hogyan lehet ezt a show-leállítási eseményt bárhol a világon átvinni, egyszerűen megváltoztatva személyi számítógépének egyedi IP-címét!

Hogyan juthat el az aranygömbök élő közvetítéséhez az Egyesült Államokon kívül

A földrajzi megszorítások gyakoriak, ha egy másik országból származó tartalmakat streamálni próbálnak. Szerencsére ezen akadály leküzdése meglehetősen egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy megváltoztatja IP-címét arra az országra, ahol a tartalmat sugározzák. Az utazó (vagy külföldön élő) amerikai állampolgárok vagy a nem amerikai állampolgárok, akik meg akarják nézni az Aranygömbök Online-ot, megtekinthetik ezt azonnal tegye VPN-vel!

Pontosan így állíthatja be és élvezheti az idei Aranygömb-díjat mindössze 3 egyszerű lépéssel:

   1. Töltse le és telepítse a SaferVPN-t.
   2. Futtassa a SaferVPN-t, és csatlakozzon egy olyan kiszolgálóhoz, ahol a műsorszolgáltató található, ahonnan streamálni szeretne (ebben az esetben az Egyesült Államokban).
   3. Nyissa meg műsorszolgáltatójának weboldalát (NBC), és kezdje el a streaming ma!

A SaferVPN esetén a helymeghatározás soha nem jelent problémát! Ne várjon, amíg elkezdi kihasználni a közvetlen, korlátlan tartalom előnyeit, bárhol is van!

Aranygömbök élő közvetítése a SaferVPN Chrome kiterjesztéssel

Indítsa el az aranygömbök élő közvetítését, és kezdje el ma a SaferVPN-vel!

Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor előfizetjen ma (14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk – így nincs vesztenivalója!), Vagy próbálja ki a SaferVPN-t ingyen így élvezheti a korlátlan, élénk szórakozás világát.

További kérdései vannak arról, hogy mit lehet elérni, és hogyan működik a SaferVPN? Lépjen kapcsolatba velünk a közösségi médiában, vagy írjon nekünk egy e-mailt a [email protected] címen. 24 órán keresztül vagyunk itt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map