Hogyan nézheted meg a trónok játékát, a 6. évad online bárhonnan + 6 meglepő szezon-spoiler

Hogyan nézze meg a trónjátékokat, a 6. évad online az USA PLUS 6 meglepő spoilerein kívül


A tél jön a Trónok játékának 6. évadja, és minden részlet megvan neked arról, hogyan lehet elkapni ezt a emlékezetes debütált bárhol a világban.

Amikor a Trónok játék elindul

Ez a pillanat, ameddig minden hűséges Game of Throne rajongó várta: a 6. évad premierjét. És szerencsére nem kell sokkal tovább várnia. A Game of Thrones a 6. évad debütál Április 24., vasárnap, 9:00 EDT a HBO-n és április 25-én, délután 2 órakor párhuzamosan az Egyesült Királyságban, a Sky Atlanti-óceánon.

Ez a szezon állítólag még a legdrámaibb és legrövidebb, mivel az élő és a halottak világa összeáll.

Trónok játékának előzetese

Jogi nyilatkozat: * 5. évad SPOILER figyelmeztetés *

Az 5. évad végén láttuk, hogy Jon Snow legyőzi az egyik Fehér Sétálót, szűk módon elmenekülve a halottak hordójáról, csak hogy visszatérjen a Fekete Kastélyba, hogy emberei árulják el. Eközben a Meereen lángoló napja alatt Daenerys alig tudott elkerülni a Hárpia fiai meglepetését, sárkányára, Drogonra repülve. Ezek a jelenetek többek között a 6. évad erőteljes drámai változásának hangját adják…

Mit várhatunk tovább? Itt van a 6. évad utánfutója dicsőségében:

Mit gondolsz? Hiszed abban, hogy Jon Snow visszatér ebben az évszakban, mint egy halott?

Trónok játékának 6. évadi spoilerei

Ahogy el tudod képzelni, a pletykák malomában rengeteg spekuláció zajlik azzal kapcsolatban, hogy mit hoz a 6. évad. Íme 6 a legérdekesebb pletyka, amelyeket eddig hallottunk:

 1. Jon Snow meghalt, legalább az HBO elnöke, Michael Lombardo szerint. Kit Harington színész azonban visszatért a szettekhez, miközben a hatodik évad forgatott, megjelenik a 6. évad előzetesén, és az új évad poszterein van, tehát úgy tűnik, hogy valamilyen formájú megjelenést mutat – halott vagy él.
 2. Egy tizenéves korú debütál; utolsó megjelenése a 4. évad végén volt, amikor megtalálta a Háromszemű Hollót. Isaac Hempstead Wright színész azt mondta a sajtónak, hogy ebben a szezonban Bran képes lesz arra, hogy kiaknázza harci képességeit, hogy láthassa a fontos múltbeli, jelenlegi és jövőbeli eseményeket. 
 3. Lena Heady színésznő szerint Jaime és húga / szeretõje, Cersei újraegyesülnek, és hátborzongató lesz – „mindenkor furcsa szinten” pontos lenni. Az 5. évadban Jaime elmegy, hogy megszerezzék a lányukat, Myrcella-t, de testével visszatérnek, miután megmérgezték és meghalt a karjában. Közben azt is pletykálják, hogy Cersei és Olenna továbbra is egymással ellentétesek lesznek.
 4. A közelmúltban készített sajtófotókkal vannak feltevések, amelyek szerint Sansa terhes lehet, és Ramsey gyermekét hordozhatja…
 5. Ebben a szezonban szerepel Ian McShane TV veterán, aki rövid kamiont készít, „visszahozva valakit, akinek azt gondolja, hogy soha többé nem fogsz látni”, és Melanie Liburnd CSI színésznő bemutatása újabb vörös hercegnőként.
 6. Készülj fel még a legnagyobb csatahelyzetre … Byran Cogman, az író-producer Producer elmondta a Entertainment Weekly-nek, hogy a 6. évadban a történet, a költségvetés, az idő és az erőforrások összekapcsolódnak, hogy teljesítsék a csapat vágyait, hogy „megfelelő csata” legyen.

Hogyan nézhetjük a trónjátékokat online

Kábel nélküli személyek számára a 6. szezon debütálása a megfelelő HBO most. A HBO OTT platformja, a HBO Now lehetővé teszi, hogy bármilyen eszközön, kábel előfizetés nélkül élvezhessék a programozásukat és az élő premiereket. Plusz, ha még nem rendelkezik szolgáltatással, akkor a HBO Now ingyenes havi kezdést biztosít Önnek. Nagyon elképesztő, igaz?

Nézd meg a Trónok 6. évének online HBO játékosait

De várjon egy percet – nézd meg a finom nyomtatást:

Nézze meg a Trónok 6. évének online játékát az USA HBO-ján kívül MOST

A HBO MOST csak az Egyesült Államokban és egyes USA területeken érhető el, ahol elérhető nagysebességű szélessávú kapcsolat.

Mielőtt a végső TV-esemény megtekintésével kapcsolatos álmaik elmerülnének, egy nagyon egyszerű megoldásunk van, amely lehetővé teszi, hogy mindössze 30 másodperc alatt elkapja az idei legnagyobb TV-eseményt..

A következőképpen nézheti meg a Game of Thrones 6. évadját, bármilyen helyről:

 1. Töltse le és telepítse a SaferVPN-t (ha még nem iratkozott fel, itt elérhető az ingyenes próbaverziónk)
 2. Futtassa a SaferVPN-t mobiltelefonján, és csatlakozzon az USA keleti vagy az USA nyugati szerveréhez, ahol elérhető a HBO Now.

  Hogyan nézhetem a Game of Thrones 6. évadját online a SaferVPN iOS és Android alkalmazás segítségévelAz HBO MOST elérhető az újonnan kialakított iOS és Android alkalmazásokkal

 3. Töltse le a HBO Now alkalmazást a Google Playen vagy az Apple App Store-ban. Miután feliratkozott a HBO-ra a mobiltelefonján (írjon be amerikai irányítószámot a irányítószám mezőben), elkezdheti az élő közvetítést Játszma, meccs trónok bármelyik eszközén. Nyugodtan használhatja alkalmazásokat iOS, Android, Windows vagy Mac, vagy egyszerűen megváltoztathatja földrajzi helyzetét közvetlenül a böngészőjében a gyors & zökkenőmentes Chrome-bővítmény!

Hogyan nézhetem a trónjátékok 6. évadjának online SaferVPN Chrome-bővítményét

A HBO Now mellett a DISH Network SlingTV-jén is megszerezheti a 6. évad premierjét. A kábelvágó szolgáltatás magában foglal egy HBO-csatorna-kiterjesztést, ingyenes 7 napos próbaverziót, és ami a legjobb, a szerződéskötés nélkül. További információ az elérésről az előző blogbejegyzésünkben. Sling TV: Bárhonnan elérheti az Ultimate Cord Cutting Service szolgáltatást!

Kíváncsi, hogy ez hogyan működik? Röviden: a VPN-hez való csatlakozás lehetővé teszi az IP-cím megváltoztatását, amely lényegében az Ön egyedi azonosítója az interneten, és felfedi a helyét az interneten. Az IP-cím megváltoztatásával elrejtheti a tényleges tartózkodási helyét, és úgy böngészhet az interneten, mintha egy másik országban lenne. Ez lehetővé teszi a különböző műsorok és filmek közvetítését különböző helyekről!

Készüljön fel a télre …

Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor előfizetjen ma (14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk – így nincs vesztenivalója!), Vagy próbálja ki a SaferVPN-t ingyen így élvezheti a streaming szórakozás korlátlan világát.

Csak egyetlen kattintással bárhonnan megnézheti a Game of Thrones 6. évadját!

További kérdései vannak arról, hogy mit lehet elérni, és hogyan működik a SaferVPN? Lépjen kapcsolatba velünk! Jelenleg a Facebook-on, a Twitter-en, a Google + -on és a YouTube-on vagyunk. Vagy írjon nekünk egy e-mailt a [email protected] címen. 24 órán keresztül vagyunk itt.

Most már csak be kell hangolnia és megnézni, ki fogja túlélni ezt a szezont …

Hogyan nézhetem a trónjátékokat, a 6. évi online Jon Snow GIF-t

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map