Hogyan lehet élőben közvetíteni és megnézni a Stanley Cup döntőjét

Nézze meg a Stanley Cup döntőjét


A 2017. évi Stanley Kupa döntője egy olyan esemény, amelyet nem akarsz kihagyni! Sajnos sokan, akár az Egyesült Államokon, akár Kanadán kívül helyezkednek el, nehézségekbe ütközhetnek a meccs megszerzése érdekében. Biztos lehet benne, hogy csak a megoldást kínáljuk mindenkinek, aki szeretne nézni a játékokat – nem számít hol vagy!

Ha nem tudja elérni a Stanley Kupa döntőjét, ahonnan tartózkodik, akkor van egy egyszerű, 3 lépésből álló megoldás, amely INSTANT hozzáférést biztosít az összes játékhoz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz! Még megmutatjuk, hogyan lehet megkerülni az áramszünetet, így te soha ne hagyj ki egyetlen célt sem!

Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan!

Pittsburgh Penguins Vs. Nashville ragadozók

A 30 csapattal kezdve az idei Stanley Cup döntőjében az idei első két helyezett – a Pittsburgh Penguins és a Nashville Predators!

Pittsburgh a védő bajnok, miután tavaly legyőzte a San Jose Sharks-ot ebben a hat mérkőzésben. Másrészt, Nashville először jelenik meg a döntőben!

Mindkét csapatban olyan játékosok szerepelnek, mint Jewgeni Malkin, Matt Murray és Sidney Crosby a Pittsburgh Penguins-szel, valamint Filip Forsberg és Pekka Rinne a Nashville Predators-ból, nem kétséges, hogy ez izgalmas mérkőzés lesz a bajnokok és kihívóik között..

Itt van minden, amit tudnod kell az idei Stanley Kupa döntőjéről:

A Stanley Cup 2017 döntőinek ütemezése

Itt van az idei Stanley Kupa döntőinek ütemezése:

[“” táblázat nem található /]

A Stanley Cup 2017 döntőinek streaming lehetőségei

Az USA-ban, Az összes országos lefedettség az NBC, az NHL Network, az USA Network, a TVA Sport (francia) vagy a CBC közvetítésén keresztül..

Kanadában, A Rogers Media jelenlegi 12 éves szerződése alapján a harmadik ciklusban a lefedettséget a Sportsnet hálózatok és a CBC Televízió sugározza, valamint a Sportsnet Now, a CBCSports.ca, vagy a Rogers NHL GameCentre Live előfizetési szolgáltatás streamingjét közvetíti..

Ne feledje, hogy a Rogers Stanley Cup Playoff Pass 74,99 dollárba kerül, és csak Kanadában érhető el.

Ha utazik, és továbbra is hozzáférni szeretne a fiókjához, olvassa el a lépésről-lépésre vonatkozó útmutatást, amelyben bemutatja, hogyan válthatja meg a tényleges IP-címét egy kanadai IP-címre, és ezzel becsaphatja Rogers-t arra, hogy azon gondolkodjon, hogy jelenleg az ország földrajzi területén tartózkodik. -korlátozási határok (olvassa el alább, hogy megtudja, hogyan).  

Bárkinek, Ha nem rendelkezik TV-előfizetéssel, bármelyik játékot a Sportsnet-en hozzáférheti MOST. Feliratkozhat 24,99 dollárra, bár az első 7 nap ingyenes! Hitelkártyáját nem terheljük meg, ha a 7 napos időszak alatt bármikor lemond.

Az nhl.com webhelyen az Egyesült Államokban található nézők teljes játék-archívumot nézhetnek meg a 2017. évi Stanley Cup-rájátszás és a teljes 2016-17-es bajnokság során – azaz nem tud elkapni a játékokat élőben.

Stanley Kupa döntő - SaferVPN

A nemzetközi nézők kiválasztott, piacon kívüli játékokat nézhetnek meg (nem nézhetik meg otthoni városaid játékait, ha jelenleg ott tartózkodsz). A Stanley Cup kupajátékok ÉLŐ és igény szerinti lejátszása és a teljes 2016-17-es szezon teljes archívuma

(Ha ez megtörténik, egyszerűen használja a SaferVPN-t a helyek megváltoztatásához és idegen IP-cím megszerzéséhez. További információ az alábbiakban).

* Áramszünetek *

Ne feledje, hogy az elsötétítés még korlátozhatja a megtekintést. Nézze meg az NHL Blackout-ellenőrzőjét a weboldalon

Sok áramszünet vonatkozik a városokban élőkre, ahol a játékok zajlanak. Például, ha Pittsburgh Penguins rajongója vagy Pittsburgh-ben, a szerver megkeresi az IP-címet, és blokkolja a megtekintését.

De tudod mit! A SaferVPN használatával IP-címet szerezhet egy másik városból és elkerülheti azt Bármi áramkimaradások. Ilyen módon megnézheti az összes játékot, még a piacon belüli is! Ha egyszerűen csatlakozik a SaferVPN-hez – akkor már jó is lehet!

Ezután pontosan megmondjuk, hogyan!

Az NHL jégkorong-rájátszás közvetítése bárhol:

Legyen szó földrajzi korlátozásokról, előfizetési követelményekről vagy bármilyen más digitális hangupról, a SaferVPN leküzdheti ezeket az akadályokat! Az IP-cím (az egyedi azonosító az interneten) megváltoztatásával a SaferVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyakorlatilag megváltoztassák a helyüket a világ bármely pontjára.!   

Így kevesebb, mint 30 másodperc alatt teheti meg:

 • Töltse le és telepítse a SaferVPN-t.
 • Futtassa a SaferVPN-t az alkalmazásokon vagy a Chrome-bővítményen keresztül, és csatlakozzon annak a kiszolgálónak, ahol a műsorszolgáltató található, ahonnan streamálni szeretne..Használjon VPN-t a Stanley Cup döntőinek figyeléséhez
 • Keresse meg a weboldalt, és kezdje el közvetíteni a 2017-es Stanley Kupa döntőjét.

Ez minden, amire szükség van!

Ha előfizetéssel rendelkezik az egyik olyan műsorszolgáltatóval, amely a játékokat mutatja, akkor csatlakozhat a csatorna online adásaihoz, hogy megnézhesse az NHL adatfolyamát. Ha külföldön tartózkodik és földrajzi helyzetét blokkolja, csatlakoztassa a SaferVPN-vel akár az amerikai, akár a kanadai szervereinket, hogy megkerülje a korlátozásokat és megnézze a világ minden tájáról származó játékokat.!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map