Hogyan lehet beszerezni egy nyitott tűzoltót és az Amazon Fire TV-t

Feloldott Fire Stick Amazon Fire TV


Ha anonim módon online streaminghez szeretne hozzáférni nagyszámú földrajzilag korlátozott tartalomhoz, olvassa el tovább, hogy néhány egyszerű lépésben megtudja, hogyan lehet kinyitott Fire Stick vagy Amazon Fire TV-t szerezni.!

Az Amazon TV és a Fire Stick egyaránt egyszerű módja annak, hogy TV-jét online streaming eszközké alakítsa. És bár több tízezer film, műsor és egyéb tartalom elérése fantasztikus kábelvágó megoldás a felháborító televíziós számlákhoz, az eszközök sajnos korlátozzák és a tartalom nagy részét földrajzilag blokkolja. Ez azt jelenti, hogy kedvenc alkalmazásai és szolgáltatásainak nagy része csak bizonyos helyeken érhető el.

Szerencsére van egy egyszerű megoldásunk. A VPN könnyen használható, egyszerű szolgáltatás, amely azonnali hozzáférést biztosít bármilyen korlátozott tartalomhoz, feloldva Fire Stick vagy Amazon TV-t (az összes többi eszközön is használható!).

Olvassa el tovább, hogy pontosan megtudja, hogyan lehet néhány egyszerű lépésben megszerezni a kinyitott Fire Stick-t vagy az Amazon Fire TV-t!

Miért akar egy nyitott tűzoltót? & Amazon TV

A kinyitott Fire Stick megszerzésének számos előnye van – néhány, amire esetleg még nem is gondolt. Mint ahogyan a Kodi Appről szóló legutóbbi blogunkban megvitattuk, akkor az Amazon Fire segítségével kedvenc médiumait is továbbíthatja, ideértve a tipikus Netflix, Hulu és HBO adatfolyamokon kívüli adatfolyamokat is, de VPN-re lesz szüksége a hozzáféréshez teljes potenciálját. Nézze meg a következő okokat, amelyek miatt VPN-t szeretne kapni egy feloldott Fire Stick-et & Amazon TV:

Töltse le a földrajzi blokkolást az Amazon TV-n & Fire Stick

Bekapcsolta valaha a TV-jét vagy a laptopját, hogy új vagy kedvenc műsorokat nézhessen, csak hogy kiderítse, hogy az nem elérhető a jelenlegi helyén?

hálásan, egy VPN könnyen megoldja ezt a problémát. VPN használatakor az összes adatot egy kiszolgálón keresztül továbbítja a választott helyen, így úgy tűnik, hogy az eszköz egy új virtuális helyen található. Miután csatlakozik a VPN-hez és megváltoztatja tartózkodási helyét, azonnali hozzáférést kap a korlátozott tartalomhoz, ha becsapja a szolgáltatót arra, hogy azt gondolja, hogy ebben az országban van! Olyan egyszerű! Ahhoz, hogy megtudja, hogyan kell ezt megtenni, kövesse az alább részletezett útmutatónkat.  

Magánélet  

Ha egy VPN-t használ egy feloldott Fire Stick megszerzéséhez, akkor az adatok egy névtelen kapcsolaton keresztül is titkosítva vannak, azaz az internetszolgáltató (ISP), a kormány vagy bárki más, aki megpróbálja megtudni, hogy az Ön streamingje nem tudja megmondani, hogy ki vagy, hol te vagy igazán , vagy akár azt, amit streaming vagy letölt.

Azáltal, hogy adatai olvashatatlanok és nyomon követhetetlenek, a VPN teljes névtelenséget és adatvédelmet biztosít online.

Megnövelt streaming sebesség

Amikor a Fire Stick vagy az Amazon TV-t egy VPN-hez csatlakoztatja, megnövekedett adatfolyam-sebességgel járhat. Számos internetszolgáltató fojtási módszereket (lassított streaming) ír elő olyan programokhoz, mint a Kodi és az Android alkalmazások, például a Terrarium TV, a Mobdro, a Showbox stb..

A VPN kiküszöböli az ISP fojtását, lehetővé teszi, hogy teljes sebességgel csatlakozzon a szolgáltató által meghatározott lassított sebesség helyett.

Miért nem találok VPN-alkalmazást az Amazon TV-hez vagy a Fire Stick-hez?

Sajnos az Amazon TV nem fér hozzá a Google Playhez az Android-alkalmazások letöltéséhez. Ezenkívül az első generációs Fire TV Stick egyáltalán nem támogatja a VPN alkalmazásokat. Lökjen jobbra?

Szerencsére összeállítottunk egy egyszerű útmutatót arról, hogyan szerezzünk fel egy fel nem oldott Fire Stick-t és az Amazon TV-t, így könnyebben összekapcsolhatja eszközt a VPN-sel és elkezdheti kedvenc, földrajzilag korlátozott tartalmának streamingjét., magántulajdonban.

A SaferVPN telepítése az Amazon Fire Stick eszközön & Amazon Fire TV

Annak érdekében, hogy a SaferVPN-t az Amazon Fire TV-n használhassa, a következő két módszer közül egyet kell választania a SaferVPN beállításához és a feloldott Fire Stick vagy az Amazon TV beszerzéséhez:

 • A SaferVPN-t futtató és Wi-Fi-hozzáférési pontként csatlakoztatott PC / Mac segítségével. Függetlenül attól, hogy Windows vagy Mac operációs rendszert használ, beállíthat egy virtuális hotspotot – vagyis a számítógépet routerré változtatja, és az internetes forgalmat átirányítja rajta.
  Lépések:
  A SaferVPN beállításához az Amazon TV-n vagy a Fire Stick-en ellenőrizze, hogy van-e aktív internet-kapcsolattal rendelkező laptopja és a rendszerében fut-e a SaferVPN..
  • Kattints a SaferVPN ikonra a laptopján, és jelentkezzen be a SaferVPN fiók egy érvényes SaferVPN felhasználónév és Jelszó.
  • Válassza ki a kívánt szerver a kiszolgálók listájáról, majd kattintson a Csatlakozás.
  • Miután csatlakoztatta a VPN-t, csak annyit kell tennie, hogy átalakítsa laptopját Wi-Fi hotspotmá, ennyi!
   Ha részletes útmutatásokra van szüksége ehhez, kérjük, válassza ki a megfelelő platformot:
   • Mac felhasználó vagyok
   • Windows felhasználó vagyok
 • A SaferVPN-t futtató vezeték nélküli útválasztó használata (VPN-kompatibilis DD-WRT útválasztó). Együttműködünk a Flashrouters-kel, hogy a leggyorsabb útválasztókat szállítsuk az előre telepített SaferVPN segítségével. Csak csatlakozzon a kívánt szerverhelyhez, és szörfözhet az interneten, mintha ott lenne!
  Ha nincs előre telepített SaferVPN útválasztója, először be kell állítania azt az útválasztón (DDWRT útválasztó ajánlott). Megtudhatja, hogyan állíthatja be a SaferVPN-t különböző útválasztókon.
  Lépések:
  • Az Amazon Fire TV menüjében ugorjon a Beállítások.
  • választ Rendszer akkor Hálózat.
  • Látni fogja az útválasztó nevét (például: – SaferVPN), amelyet éppen beállított Elérhető hálózatok. Válassza ki.
  • Írd be a Jelszó és várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.

Kövesse a fenti tippeket, hogy az összes forgalom VPN-en keresztül futhasson. Ezután csatlakoztassa az Amazon TV-jét vagy a Fire Stick-jét egy VPN-hez a létrehozott virtuális hotspoton keresztül, és úgy használhatja, mintha a kívánt helyre lenne. Nincs több földrajzi korlátozás!

Ez az! Most már készen áll az Amazon TV működtetésére!

Ha minden bonyolultnak hangzik, ne aggódjon. Az OpenVPN telepítését is könnyedén végezheti gyökerezés nélkül, követve az ezen a webhelyen részletezett lépéseket.

Segítségre van szüksége a VPN telepítéséhez egy másik eszközre? Nézd meg: VPN for Windows, MAC VPN, IOS-hez tartozó VPN, VPN for Android, VPN Router, és mi VPN Chrome kiterjesztés.

Kezdje el a VPN használatával, hogy felszabadítson egy tűzjelzőt …

Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor előfizetjen ma (i 30 napos pénzvisszafizetési garancia, nincs vesztenivalója!), vagy próbálja ki a SaferVPN-t ingyen így élvezheti a nyugalmat a kinyitott Fire Stick használatával, miközben bárhonnan biztonságosan elérheti a blokkolt webhelyeket!

Van visszajelzése, javaslata vagy szolgáltatáskérése? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és csatlakozzon hozzánk a közösségi médiában! Szeretnénk hallani felőled.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map