Hogyan feloldhatja a játékokat az iskolában, munkahelyen vagy külföldön

Hogyan feloldhatja az iskolai, munkahelyi vagy külföldi játékokat pacman képpel


Számos felhasználó olyan megoldásokat keresi az olyan játékok feloldásához, amelyek korlátozottak az országokban vagy tűzfalak mögött nem érhetők el. Nézzük meg, miért érdemes VPN-t használni iskolába, munkahelyre vagy korlátozásokra külföldön. Megtanulja, hogyan lehet megkerülni a játékkorlátozásokat, és mennyire könnyű bármilyen játék feloldása bárhol!

Ahol a játékok blokkolva vannak

Két olyan ok van, amelyek miatt az olyan játékok, mint az Unblocked Games 66, blokkolva vannak: tűzfalak és / vagy cenzúra. Az iskolák és a munkahelyek korlátozzák a tűzfalakon keresztüli játékot, míg az országok cenzúrázzák és tiltják a játékokat, korlátozva az Ön képességét bizonyos játékok elérésére..

Számos iskolában, könyvtárban és más nyilvános helyiségekben vannak tűzfalak, amelyek megakadályozzák a játékot vagy a webhelyek elérését, ha az internetet használják, még akkor is, ha a saját készülékedet használják. A cenzúrát azonban egy ország kormánya írja elő, azaz nem férhet hozzá ezekhez a játékokhoz, ha egy adott országban lakik.

A tiltott videojátékok listája hosszú, de csak néhányat említhetünk: az MMORPG EverQuest Brazíliában, az első személyű lövöldözős csatatéren Kínában és a Left 4 Dead 2-nél Németországban. A játékot tiltó figyelemre méltó országok közé tartozik Szaúd-Arábia, Dél-Korea és az Egyesült Arab Emírségek.

Néhány példa a világ minden tájáról tiltott játékokra:

CountryBanned játék (ok)
NémetországSzerencse katona: Megtérülés, Dead Rising 2, Silent Hill: Hazatérés, Wolfenstein, Left 4 Dead 2
UAESárkány életkor 2, A Keresztapa 2, Háború Istene sorozat, Grand Theft Auto sorozat, Mass Effect 2 & 3
BrazíliaDoom, Duke Nukem 3D, EverQuest, Mortal Kombat, Postal
PakisztánCall of Duty: Black Ops 2, kitüntetési kitüntetés: Warfighter
Szaud-ArábiaGod of War sorozat, L. Noire, Grand Theft Auto sorozat
KínaBattlefield 4, Parancsnokság & Hódítsd meg tábornokokat
Irán3. csatatér
KuvaitGrand Theft Auto 5

Néhány játéknak különböző megjelenési dátumai vannak a különböző országokban. Ez nem teszi őket blokkolva önmagában, de meg kell várnia, hogy megvásárolja őket, ha olyan országban tartózkodsz, ahol a játék még nem indult el..

Van egy rendkívül egyszerű trükk, amely lehetővé teszi a korlátozások megkerülését, hogy bárhol feloldhassuk a játékokat. Tudod is vásároljon játékokat, amelyeket még nem adtak ki az Ön országában. Olvass tovább!

Miért kellene VPN-t használni a játékok feloldásához?

Egyesek ingyenes proxy-kat használnak játékokhoz, de ha olyan szolgáltatást keresnek, amely (1) szupergyors a késés nélkül, (2) működik minden játéknál, (3) működik minden eszközén, és (4) működik Bárhol is van, a VPN-re van szüksége.

Íme néhány további előnye a VPN használatának egy ingyenes proxyhoz képest:

Ingyenes proxyk vs VPN a GamesFree ProxyVPN feloldásához
Szupergyors – nincs verseny a sávszélességértNemIgen
Nincs sebességkorlátozás, késés vagy lelassulásNemIgen
Korlátlan sávszélességNemIgen
Minden eszközön működikNemIgen
Automatikus konfigurálás & 1-kattintásos kapcsolatNemIgen
A böngészőn kívül működikNemIgen
Korlátlan váltás a világszerte működő szerverek közöttNemIgen
Szuper stabil, 99,9% UptimeNemIgen

Nos, most, hogy rájött, hogy a VPN-re van szükség a játékok blokkolásához, érdemes átgondolni, hogyan lehet megkerülni a korlátozásokat.

Hogyan feloldhatja a játékokat az iskolában, munkahelyen vagy külföldön

Nem számít, ha blokkolva vannak-e tűzfalak vagy cenzúra miatt, van egy egyszerű megoldás, amely bárhol működik az iskolában, munkahelyen vagy külföldön blokkolt játékok lejátszásában. Ha meg akarja kerülni az iskolai WiFi-t, a SaferVPN megszabadít mindenféle korlátozástól a kapcsolat titkosításával és új IP-cím megadásával.

Teljes körű titkosítás megakadályozza a kormányokat, iskolákat és munkahelyeket abban, hogy akadályozzák az Ön hozzáférését, mivel nem tudják, mi az online feladatod.

Val,-vel megváltozott IP-cím, a játék szolgáltatói nem tudnak megtalálni téged, mivel dönthet úgy, hogy úgy jelenik meg, mintha valahol másutt böngészne. Az összes forgalom átirányításra kerül szervereinken keresztül, így szabadon engedheti fel a kívánt játékok blokkolását!

A játékok feloldásához kövesse az alábbi 4 egyszerű lépést:

 1. Szerezzen egy SaferVPN-tervet, vagy indítsa el az ingyenes próbaverziót, ha még nincs fiókja.
 2. A letöltés után csatlakoztasson egy olyan szerverhez, amely olyan országban található, ahol a kedvenc játék elérhető.
 3. Játsszon kedvenc játékaival korlátozás nélkül! Egyszerű a dolog!

Bónusz tipp: Nyissa fel a PS3, PS4 vagy Xbox konzolok blokkolását

Használhatja a VPN-t a PS3, PS4, Xbox és más, internethez csatlakoztatott játékkonzolokon is a játékok blokkolásának feloldásához, vagy a konzolokon található Pandora és Netflix szolgáltatások (amelyek bizonyos országokban nem érhetők el) használatához..

Kezdje el játszani a kedvenc játékait ma!

Használjon VPN-t és férjen hozzá a játékokhoz bárhol a világon! Feliratkozás most, vagy kipróbálhatja a SaferVPN-t ingyen (egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia, nincs vesztenivalója!).

Van visszajelzése, javaslata vagy szolgáltatáskérése? Nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, tegyen fel kérdéseket a megjegyzésekben, és csatlakozzon hozzánk a közösségi médiában! Szeretnénk hallani felőled.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map