Hogyan érhető el a Netflix összes nemzetközi katalógusa

Hozzáférés a Netflix nemzetközi katalógusaihoz a világ bármely pontjáról.


Ha külföldre utazik, vagy bizonyos országokban lakik, akkor előfordulhat, hogy a bosszantó georestrikciók megakadályozzák a kedvenc előadásait – vagy a Netflixet. Kitalál hogyan érheti el a Netflix összes nemzetközi katalógusát a világ bármely pontjáról – korlátozások nélkül.

Mit kínál a Netflix?

A Netflix az egész világon 137 millió előfizetővel (és csak az USA-ban több mint 58 millió előfizetővel) a Netflix lehet a világ elsőszámú online streaming szolgáltatása. Vannak filmei. Van tévé. Van klasszikusa. Van eredetije. Függetlenül attól, hogy gyorsan elvonja a figyelmét a nap feldarabolására, vagy készen áll arra, hogy valami igazán haszontalan méltóságteljes hidegen elkapjon, a Netflix mindig úgy tűnik, hogy van valami az Ön számára.

Havonta 10,99 dollárért az Egyesült Államokban kaphat egy standard tervet, amely lehetővé teszi, hogy filmeket és TV-t HD-n nézzen egyszerre két képernyőn. A Netflix akár videókat tölthet le két telefonra vagy táblagépre offline megtekintés céljából. Ha ez túl sok vagy túl kevés, akkor frissítsen négy képernyőre / eszközre havonta 13,99 USD-ért, vagy pedig egy képernyőre / eszközre havi 7,99 USD-ra válthat le..

A Netflix az üzleti életben az egyik legjobb javaslatalgoritmussal rendelkezik, amely rengeteg ajánlást nyújt Önnek a megtekintési előzmények és a személyes ízlés alapján. Érdemes lehet megnézni az új „Jobb böngészés a Netflix számára” bővítményt is, amely lehetővé teszi a Netflix összes titkos kategóriájának böngészését.!

A Netflix legjobb streaming ajánlata

A Netflix mindig is olyan klasszikus műsorokat kínált, mint a Breaking Bad, az Office, a Mad Men, a Black Mirror, a Twilight Zone, a parkok és a szabadidő, a barátok, a letartóztatott fejlesztés, a Better Call Saul és a Sherlock. Ez mindössze egy maroknyi magas szintű szórakoztatás, amelyet kínálnak – a Netflix könyvtára annyira hatalmas, hogy ne találjon valamit az érdeklődésére. (És legyünk őszinték, ki nem tiszta lenyűgöző streamelést folytatott valami olyan szokatlanul, mint a Zombeavers?)

A Netflixről ismert, hogy olyan nagyszerű eredetiket állít elő, mint például a Orange az Új Fekete, a BoJack Lovas, a Kártyák Háza, a Narcos, a 13 Reasons Why, a Törhetetlen Kimmy Schmidt és a The Crown. Az egyik dolog, amely elválasztja a Netflix eredeti példányait a Hulu-tól, az Amazon-tól és a többi csomagtól, az az, hogy szándékosan engedi új évadjait egy darabba – így megnézheted őket a menetrend szerint, amikor csak akarod!

A Netflix-ben is sok vadonatúj anyag található ebben a hónapban – beleértve a filmeket is. 2018 novemberétől kezdve az Egyesült Államok lakosai olyan nagyszerű filmeket nézhetnek, mint a férfiak gyermekei, a Cloverfield, a harmadik fajta közeli találkozók, a furcsa doktor, a jóakaratú vadászat és a National Lampoon állatkertje..

Érdekes módon a Netflix tavaly kiadta azokat az adatokat, amelyek azt mutatták, hogy a választásuk olyan jó, hogy az új tagoknak átlagosan kevesebb mint két hét vesz igénybe a műsor megfigyelésének megkezdése. Háromnegyede még visszamegy, és újra megnézheti az első ingert!

Hogyan juthat el a Netflixhez bárhonnan

A Netflix szinte az egész világon elérhető. Van azonban néhány fontos mulasztás a lefedettségükben – ami a legfontosabb, Kína. És még ha a Netflix elérhető az Ön országában, akkor előfordulhat, hogy nem fér hozzá ugyanazokhoz a filmekhez és tévékhez, amelyeket (például) az amerikai lakosok élveznek.

Leginkább idegesítő, ha külföldre utazik, a Netflix könyvtár más lesz az Ön számára, mint otthon. Akár csak vissza akar térni a szállodájába, és újból feltölteni, vagy filmet nézni a repülőtéren, miközben várakozik a repülésre, váratlan georestrikciók kerülhetnek közted és a Netflix által felszámított szórakozásért..

Ezeknek a korlátozásoknak a megkerüléséhez VPN-re van szüksége. A VPN lehetővé teszi, hogy megváltoztassa IP-címét úgy, hogy szinte bárhol a világon alapuljon. Például, ha Thaiföldön nyaralsz, de továbbra is szeretnél nézegetni valamit az ismerős amerikai katalógusból, csatlakoztasd a SaferVPN fiókodhoz, válaszd az amerikai streaming szerverünket, és kezdd el nézni! (Ez ennyire egyszerű.)

Vagy ha otthon vagy, és unatkozik a saját országa Netflix felépítésével, akkor csak változtassa meg a VPN szerver helyét valahol a világon, és nézd meg, mit kínál a Netflix!

Vigyázni kell egy dologra: Ha alacsony minőségű VPN-t használ, a Netflix továbbra is távol tarthatja Önt fiókjától. Ennek oka az, hogy sok VPN ugyanazt a pontos IP-címet adja meg ugyanazon kiszolgálón keresztül összekötő összes felhasználó számára. Ennek eredményeként a Netflix-hez hasonló szolgáltatásoknak nem kell sok elemzést végezniük annak meghatározása érdekében, hogy mely IP-címek vannak társítva a VPN-ekhez (csak egyszerre több ezer ember által használt IP-címeket keresnek)..

A SaferVPN ezt meglehetősen egyszerű módon képes megkerülni: Csak egyedi IP-címeket adunk mindenkinek, aki streaming szervereinken keresztül csatlakozik. Sem a Netflix, sem más streaming szolgáltatás nem képes megmondani a különbséget.

VPN-k is segít megkerülni a „fojtást” – azaz amikor az internetszolgáltató úgy dönt, hogy megfojtja a sávszélességet az online tevékenysége miatt. Függetlenül attól, hogy az internetszolgáltatónak nem tetszik az, amit néz, vagy hogy meg kell enyhítenie a rendszerre nehezedő nyomást, az adatintenzív HD streaming, mint például a Netflix, a legfontosabb fékező cél. Szerencsére a VPN használatával minden, amit online csinálsz, teljesen titkosítva van – így biztonságos kapcsolaton keresztül figyelheti a Netflixet anélkül, hogy aggódnia kellene a streaming lelassulása miatt.

A Netflix közvetítése most VPN-sel

A SaferVPN a legjobb módja a Netflix – vagy bármilyen streaming szolgáltatás – streamingjének bárhol a Földön. Használja ki a mi előnyeinket 70% engedmény ma, és csak havonta 3,29 dollár tagjává válhat. Ingyenes kipróbálást is beszerezhet, és először kipróbálhat minket – tudjuk, hogy elégedett lesz!

Miután létrehozott egy fiókot, a következő módon férhet hozzá három egyszerű lépésben a Netflix nemzetközi katalógusaihoz:

 1. Töltse le és telepítse a SaferVPN-t a számítógépére vagy az előnyben részesített eszközre.
 2. Futtassa a SaferVPN-t, és csatlakozzon az amerikai streaming szerverünkhöz (vagy más választott ország szerveréhez).
 3. Jelentkezzen be Netflix fiókjába, és kezdje meg nézni!

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy miként oldhatja fel a Netflix és más streaming webhelyek blokkolását, bárhol a világon is lehet, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen: FacebookTwitterInstagram és Google+!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map