Élő közvetítés Super Bowl 2018 ingyen bárhonnan

Super Bowl 2018 - SaferVPN


Végül itt az ideje az NFL Super Bowl 2018-hoz, február 4-ig! Nem fogja elkerülni a New England Patriots és a Philadelphia Eagles csatát, hogy a következő Super Bowl bajnokok lehessenek! Az Egyesült Államokon kívül? Ne aggódjon, a SaferVPN fedezte magát. Olvassa el tovább és tanulja meg, hogyan lehet az NFL legnagyobb játékát közvetíteni bárhol ingyen élhet!

Nem tudom, hallottál-e .. de megjelenik egy kis játék, a Super Bowl. Vicceltem! Valójában ez egy nagy ügy, tehát érdemes figyelni a Patriots rajongókra, az Eagles rajongókra és a bajnoki összes többi focirajongóra! Ki izgatott a Super Bowl 2018 eseményen!?

Az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, és attól tart, hogy el kell hagynia a játékot? Ostobaság. Megmutatjuk, hogyan élvezheti és figyelheti kedvenc csapatainak csatáját, hogy a Super Bowl 50 bajnokok legyenek!

New England Patriots vs. Philadelphia Eagles

Először nézzük meg egy kis történetet. A New England Patriots az uralkodó Super Bowl bajnokok – történelemük során összesen hat franchise bajnok.
Az érme másik oldalán a Philadelphia sasok találhatók, akik egyetlen Super Bowl címet sem nyertek meg. Ez az első alkalom, hogy 2005 óta versenyeznek a nagy játékban, amikor 24-21-re vesztettek… Tom Brady és a Patriots számára.

Amit tudnod kell ebben az évben

 • Mi: Super Bowl LII
 • Mikor: február 4., vasárnap, 18:30 ET
 • Hol: az amerikai bank stadion, Minneapolis, Minnesota
 • Csatorna: NBC

Ki megy nyerni??

Nos, a Hazafiaknak két kulcsfontosságú szereplője van, akiket nem szabad figyelmen kívül hagyni: Tom Brady és Bill Belichick. Nincs más, amit csak mondanék.

Azonban a Sasok erős védekező vonallal rendelkeznek, ami kihívást jelent a 40 éves Brady számára. Ezen felül Nick Foles, a sérült Carson Wentzt helyettesítő hátvéd, aki a rájátszás óta igazolja helyét a csapatban..

Nézze meg ezt a videót a Super Bowl további előrejelzéseiről:

A félidő show!

Valóban igaz, hogy minden országban az öblítés a WC-kben a félidőben, a reklámokban és közvetlenül a játék után valóban kitörést okoz az önkormányzatok vízrendszerében!?

Akárhogy is, szeretjük a meglepetéseket a félidőben! Számos pletyka után Justin Timberlake fellép az idei félidőben. Határozottan egy olyan műsor, amelyet nem szabad kihagyni!

Hogyan lehet élőben közvetíteni a Super Bowl 2018 bárhonnan

Amint azt korábban már említettük, idén Az NBC 11 órás ingyenes streaming-t kínál a Super Bowl vasárnapján! Ez azt jelenti, hogy könnyedén megnézheti a játékot asztalán, laptopján vagy táblagépén anélkül, hogy hitelesítenie kellene a fizetett előfizetést! Ez ingyenes futball mindenkinek!

Hol találok az NBC ingyenes streamingjét?

 • Streaming dobozok
  Az NBC Sports alkalmazást (iOS-hez vagy Android-hoz) használhatja olyan streaming dobozokban, mint az Apple TV, az Amazon Fire, Roku, Xbox és az intelligens TV-k..
 • A telefonján
  Használhatja az NFL mobilalkalmazást vagy a Yahoo Sports alkalmazást. Mindkét alkalmazást azonban nem használhatja tabletta vagy csatlakoztatott eszközön a játék nézéséhez.
 • Egy tablettán
  Használhatja az NBC Sports alkalmazást vagy az NBCSports.com böngészőt a játék streamingjéhez.
 • A számítógépeden
  Nyissa meg a böngészőt, és keresse meg az NBCSports.com webhelyet a játék streamingjéhez.

Nem akarja az NBC-n keresztül közvetíteni? Itt található még néhány elérhető streaming szolgáltatás.

Nézze meg a következő listát, és élvezze az ingyenes, hét napos próbaverzióját, hogy ingyen nézze meg a játékot!

 • DirecTV most
  A DirecTV Now alapvető, havonta 35 dolláros Live a Little csomagja tartalmazza az NBC-t. 
 • Hulu élő TV-vel
  A Hulu Live TV-vel havonta 40 dollárba kerül, és magában foglalja az NBC-t. 
 • PlayStation Vue
  A Sony élő streaming szolgáltatásának 40 dolláros hozzáférési terve tartalmazza az NBC-t. 
 • Sling TV
  A Sling TV havi 25 dolláros kék tervében szerepel az NBC. A Sling TV GameFinder segítségével ellenőrizze, hogy a térségében élő, helyi NBC csatornákat nézhet-e meg.
 • YouTube TV
  A YouTube TV havi 35 dollárba kerül, és élő helyi csatornákat kínál, beleértve az NBC-t is. 

A földrajzi korlátozások legyőzése VPN-sel

A helyzet az, hogy sok műsorszolgáltató online streaming szolgáltatása földrajzilag korlátozott, ami azt jelenti, hogy külföldről nem érhető el. Ezek az online műsorszolgáltatók az Ön IP-címét – az eszköz internetes címét – megkeresi az aktuális tartózkodási helyükön.

Ne aggódjon, ha külföldön tartózkodsz és élő foci közvetítést akarsz látni, van egy nagyon egyszerű megoldás. Egy másik ország streaming szolgáltatásához való hozzáféréshez meg kell változtatnia IP-címét az egyik országból.

A SaferVPN segítségével kevesebb, mint 30 másodperc alatt megváltoztathatja az IP-címet, hogy bárhonnan online megtekinthesse a Super Bowl 2018-at.

A következőképpen teheti meg:

 1. Töltse le és telepítse a SaferVPN-t
 2. Futtassa a SaferVPN-t, és csatlakozzon annak a kiszolgálónak, ahol a műsorszolgáltató található, ahonnan streamálni szeretne (USA)
  SaferVPN USA Super Bowl
 3. Keresse meg a műsorszolgáltató weboldalát, és kezdje meg a streaming-t!

Látni fogja, milyen gyors és könnyű egyszerűen egyetlen kattintással csatlakozni szervereinkhez!

Ha van Apple TV, Roku vagy Xbox One, akkor közvetlenül a nagy képernyőn élvezheti a műsort a CBS Sports Channel App segítségével. Ha pontosan meg szeretné tudni, hogyan oldja fel ezeket az eszközöket, nézze meg hasznos blogbejegyzésünket arról, hogyan kell használni a VPN-t az Xboxon vagy az Apple TV-n.

Mire vársz még? Ideje készen állni a játékra! Feliratkozás most, vagy kipróbálhatja a SaferVPN-t ingyen (a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, nincs vesztenivalója!), és élvezze a Super Bowl 2018. életet. Ne hagyjon ki egyetlen percet az élő sportműsoroktól – bárhol is élsz!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map