Chromecast VPN: Hogyan blokkolhat bármilyen alkalmazást

Chromecast VPN: Hogyan blokkolhat bármilyen alkalmazást


A Chromecast, a Google népszerű TV-készüléke lehetővé teszi vezeték nélküli adatfolyamát a telefonjáról, számítógépről vagy táblagépéről közvetlenül a TV-n. A Chromecast VPN használatát így végezheti el!

Írtunk útmutatókat arról, hogyan kell használni a VPN-t az Apple TV-n, a Playstation 3-on, a Playstation 4-en és az Xbox-on, de most a Chromecast vált. Mivel az eszköz lehetővé teszi korlátlan tartalom közvetítését telefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról, fontos megjegyezni, hogy a kedvenc tartalmak elérésekor biztonságban maradni fontosabb, mint valaha!

Olvassa el tovább, és elmondjuk Önnek, hogyan kell használni a Chromecast VPN-t, hogy mindig védelem alatt álljon!

Chromecast funkciók

Csak 35 USD-ért a Chromecast lehetővé teszi, hogy kedvenc tartalmait telefonjáról, számítógépről vagy táblagépéről közvetlenül a TV-hez továbbítsa. Mi lenne a Netflix, a Pandora Radio, a YouTube, az HBO MOST és a Spotify szolgáltatással, csak hogy említsünk néhány támogatott alkalmazást??

Ha érdeklődése inkább a nagy felbontású tartalom jövője felé mutat, akkor a 69 dolláros Chromecast Ultra jobban illeszkedik. A Chromecast új verziója lehetővé teszi a 4K Ultra HD adatfolyam streamingjét & HDR képminőség a Wi-Fi hálózaton keresztül.

A Chromecast mindkét változatával a fő funkció a tükrözés vagy vezeték nélküli „leadás”, bármi a támogatott eszközökről a TV-re. Alapvetően ez bármilyen HDMI-bemenettel rendelkező tévét intelligens TV-vel változtat!

Itt egy kis videó a működéséről:

Az egyszerű gombnyomással bármilyen kedvenc tartalmát megnézheti otthonának leginkább megjelenő eszközén.

Most, hogy pontosan tudjuk, mit csinál, vizsgáljuk meg pontosan, hogyan kell használni a Chromecastot, miközben megőrzik biztonságát.  

Két lehetőség a Chromecast VPN használatához

A földrajzi korlátozások miatt a legelőnyösebb streaming oldalak, a filmek és a zene blokkolva vannak. Ez azt jelenti, hogy nem fog hozzáférni a Chromecasthoz, és nem tud stream-ot elérni. Például, ha Kínában tartózkodik és az amerikai tartalomhoz szeretne hozzáférni a YouTube-on, egyszerűen csatlakozzon egy amerikai szerverhez, hogy teljes hozzáféréssel hozzáférjen a weboldal amerikai változatához. Ezek a szolgáltatások az IP-cím földrajzi helyzetének felismerésével blokkolják a hozzáférést.

A Chromecast VPN segítségével megkerülheti az ilyen korlátozásokat.

Anonim VPN használatával elkerülheti a földrajzi blokkolást, és bármilyen tartalomhoz bárhonnan hozzáférhet új IP-cím beszerzésével. Ily módon becsaphatja a webhelyet abban, hogy úgy gondolja, hogy egy másik országban tartózkodik.

Itt van, hogyan:

 • Hozza létre saját hotspotját
  Egy elég egyszerű megoldás az, ha saját laptopjával saját virtuális hotspotot hoz létre. Ez nagyon egyszerű! Csak csatlakozzon a SaferVPN egyik szerveréhez (utasítások a blog végén) abban az országban, ahol a szolgáltatás elérhető. Ez a számítógépet routerré változtatja, és a forgalmat a VPN-kapcsolaton keresztül irányítja. Így úgy tűnik, hogy készüléke bármelyik országban található!
 • Használjon egy előre telepített útválasztót
  Egy másik megoldás az, ha útválasztót vásárol előzetesen telepített SaferVPN segítségével. Ez a praktikus eszköz megváltoztatja a hozzá csatlakoztatott eszközök IP-címét is, így hozzáférést biztosít minden olyan webhelyhez, amelyet egyébként az Ön országában letiltott! Érdemes elolvasni az útmutatónkat, amelyben megismerheti, hogyan lehet a TV-készülékre közvetíteni a VPN útválasztót.

Használja a Legfontosabb útmutatónkat: A webhelyek bárhonnan feloldása és a tartalom közvetítése a bolygó körül! Kattintson a Tweet-re

Fontos megjegyezni, hogy mind a Chromecast, mind a kézi eszköz ugyanazon ország VPN szerveréhez csatlakozik. Például, ha az American Pandora adatfolyamot szeretné közvetíteni, csatlakoztassa mindkét eszközt ugyanahhoz az amerikai szerverhez ugyanazon a Wi-Fi-n keresztül.

Hogyan biztonságos a Chromecast VPN?

Amellett, hogy lehetővé teszi a földrajzi korlátozások megkerülését, az internetes forgalom elrejtését, a weboldalak blokkolásának feloldását és a cenzúrázott tartalom elérését, a VPN-ek szintén kötelező biztonsági funkció. Anonim módon böngészve bankszintű titkosított VPN-kapcsolattal védheti hitelkártya- és banki adatait, személyes adatait, e-mailjeit és személyes cseréjét. Tudjon meg többet a blogunkban, amelyben magyarázatot ad 10 okaira, hogy szükség van egy névtelen VPN-re.  

Kezd el most!

Az alábbiakban bemutatjuk egy egyszerű lépésről lépésre a Chromecast VPN használatát és az összes alkalmazás feloldását:
 • Szerezzen egy SaferVPN-tervet, vagy indítsa el az ingyenes próbaverziót, ha még nincs fiókja.
 • Csatlakozzon egy olyan szerverhez, amely olyan országban található, ahol a kívánt tartalom megengedett.
 • Nyissa meg a kívánt tartalmat, és látni fogja, hogy úgy működik, mintha egy országban lenne, amely szabadon továbbítja azt. Most bárhonnan hozzáférhet bármihez, amelyet streamálni szeretne!

Kérjük, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen visszajelzéssel, javaslattal vagy szolgáltatáskéréssel. Szeretnénk hallani felőled!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map