A YouTube Red feloldásának feloldása az Egyesült Államokon kívül 30 másodperc alatt

Hogyan lehet feloldani a Youtube Red feloldását az Egyesült Államokon kívül, 30 másodperc alatt
Izgalmas hírek! Megjelent a YouTube Red, a legújabb streaming szórakoztató szolgáltató új eredeti filmeik és sorozatuk! A streaming szolgáltatás jelenleg csak az államokban érhető el, de ebben a blogbejegyzésben megmutatjuk, hogyan oldhatja fel a YouTube Red feloldását az Egyesült Államokon kívül, és bárhonnan bárhol élvezheti az új tartalmat..


Az izgalmas hírek: Olvasd el a #YouTubeRedandChill oldalt!

Nagy hír a YouTube Red számára … éppen február 10-én indították meg első új eredeti filmjeiket és sorozataikat. 2015. október végén a YouTube Red elindította szolgáltatását, amely magában foglalta a prémium szintű hozzáférést a zenéhez és a hirdetések eltávolítását havonta 9,99 USD értéken – plusz az első hónapod ingyenes!

Sok szolgáltatáshoz hasonlóan ezt a szolgáltatást először az USA-ban is megjelent. Szerencsére fedeztünk téged. Olvassa tovább, és megmondjuk Önnek a YouTube Red feloldásának legegyszerűbb módját az Egyesült Államokon kívülről.

Mi a YouTube piros?

A YouTube Red feloldásának feloldása az Egyesült Államok új eredeti tartalmán kívülÚj eredeti tartalom mutatkozik be a Youtube Red-en

Ki nem akarna feliratkozni erre a csodálatos szolgáltatásra! Nem csak a bosszantó hirdetések nélkül kap tartalmat, hanem lehetőséget kínál arra, hogy videókat és zenéket töltsön le, és offline és a háttérben is lejátszhassák őket. E funkciók mellett a YouTube Red előfizetői exkluzív tartalmat kapnak a YouTube-tól és a közösségi média sztárjaitól, valamint új eredeti sorozatokat és filmeket.

„A filmek mögött álló változatos, dinamikus alkotók már hatalmas közönséget építettek fel a YouTube-on, és sok kábelműsorral versenyeznek egymással. A YouTube Red Originals segítségével szeretnénk segíteni őket nagyobb és merészebb történetek elmondásában, amelyek Önt, rajongóikat örömmel jelentik. A YouTube Red a lehetősége arra, hogy támogassa azokat a szenvedélyprojekteket, amelyekről kedvenc alkotóik eddig csak álmodtak ”- mondja a hivatalos YouTube Blog.

YouTube Red Original Channel

A hirdetés nélküli, megszakítás nélküli videókhoz és a prémium zenéhez való tagsága mellett hozzáférést kap a YouTube Red Originals csatornához is. A YouTube segítségével ezeknek az új produkcióknak és ötleteknek a tagjai teljes sorozatokat, filmeket és izgalmas jeleneteket nézhetnek a színfalak mögött. Itt található az első négy új alkotás:

Utazás az Egyszarvú-szigetre egy YouTube Red Original film, amellyel a YouTube szenzációs Lily Singh szerepel. Az IISuperwomanII YouTube-csatornán, több mint 7 millió előfizetővel, most meg kell követnünk útját ebben az új dokumentumfilmben, amely a sikeréről, világkörüli turnéjáról és a boldogság harcáról szól..

Hogyan lehet feloldani a Youtube Red feloldását az Egyesült Egyszarvú-szigeten kívül

Az AwesomenessTV és a YouTube együttműködtek a film bemutatása érdekében Tánc tábor, egy történet a nyári tábor kihívásairól, barátságairól és önmaga megtalálásáról.  

Feloldja a Youtube Red Red USA tánctáborának feloldásátFeloldja a Youtube Red Red USA tánctáborának feloldását

Lazer Team rendezte: Rooster Teeth, egy sci-fi komédia négy idiótával, akik az idegen hajó megtalálása után a világ megmentésére készülnek!

Unblock blokkolása a Red Youtube-n kívül az USA Lazer Team-en kívül

Kövesse Pewdiepie-t ebben a valóság-kaland sorozatban Megijeszteni Pewdiepie amikor a kedvenc videojátékai ihlette a valós élethelyzetekbe. A Skybound Entertainment és a Maker Stúdió által a „The Walking Dead” alkotója és végrehajtó alkotói készítették horrorot a következő szintre.!

Hogyan lehet feloldani a Youtube Red feloldását az Egyesült Államok félelmetes Pewdiepie oldalán

A következő Netflix?

Ez hatalmas fordulópont a YouTube-nak, a világ legnagyobb online video streaming platformjának, mivel az előfizetés streaming piacára belépve üzleti vállalkozást indítanak! Lehet, hogy a következő Netflix? Itt található egy praktikus ábra a Forbes-ről a Youtube Red, a Netflix és az Amazon összehasonlításáról:

YouTube Red összehasonlítva más streaming szolgáltatásokkal

Az idő megmutatja, hogy a YouTube Red hogyan teljesít a Netflix, a Hulu és más vezető streaming szórakoztató játékosok ellen, mivel az eszközök kompatibilitása, költsége és tartalma szempontjából meglehetősen különböznek egymástól. Figyelembe véve a YouTube Red legfontosabb értékesítési pontjait az offline és a háttérben élő streaming, prémium zene, új eredeti sorozat, úgy tűnik, hogy az előfizetési szolgáltatás ígéretes kezdetre indult..

Most elmondjuk Önnek, hogyan lehet feloldani a YouTube Red feloldását az Egyesült Államokon kívül, és hogyan élvezheti az ingyenes próbaverziót, így elmondhatja nekünk!

A YouTube Red feloldásának feloldása az Egyesült Államokon kívül 30 másodperc alatt!

Ha jelenleg az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, akkor ezt a képernyőt látja, amikor belép a YouTube Vörösbe:

A YouTube feloldásának feloldása az Egyesült Államokon kívüli YouTube Red UK oldalán

Megmutatjuk, hogyan lehet ezt elérni:

A YouTube Red feloldásának feloldása az Egyesült Államok képernyőjén kívül

A YouTube Red feloldásának az USA-n kívüli feloldásához először meg kell tanulnia, hogyan lehet megkerülni a földrajzi blokkoló korlátozásokat, de ne aggódjon, ez könnyű és 30 másodperc alatt megtehető. A következőket teheti:

   1. Töltse le az egyik VPN-alkalmazást és telepítse a SaferVPN-t
   2. Futtassa a SaferVPN-t, és csatlakozzon annak a kiszolgálónak, ahol a műsorszolgáltató található, ahonnan streamálni kíván (USA)

A YouTube vörös feloldásának feloldása az Egyesült Államokon kívüli SaferVPN US East Server kapcsolaton kívül

3. Keresse meg műsorszolgáltatójának webhelyét (YouTube Red), és kezdje meg a streaming-t!

Látni fogja, milyen gyors és könnyű egyszerűen egyetlen kattintással csatlakozni szervereinkhez!

Most dobja ki a vörös szőnyeget, és kezdje el a streaming-t a YouTube Red-en! Élvezze a hirdetések nélküli, prémium zenét, az eredeti filmeket és sorozatokat! Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor most előfizethetsz (14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk – így nincs vesztenivalója!), Vagy próbáld ki ingyenesen a SaferVPN-t, hogy élvezhesse a korlátlan szórakozás világát..

Szeretné naprakészen tartani a legfrissebb szórakoztató streaming híreket? Feltétlenül kövesse velünk a Facebook-on, a Twitter-en és a Google-on+. 

Most üljön hátra, lazítson, #YouTubeRedandChill! Kattintson a Tweet-re

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map