A végső útmutató: Távolítsa el a streaming webhelyek bárhonnan blokkolását

A végső útmutató: A streaming webhelyek feloldása - SaferVPN


Ha kíváncsi, hogy miként érheti el kedvenc streaming webhelyeit, miközben az országán kívül tartózkodsz, ne keresse tovább! Egyedülálló szakértelmünket használtuk arra, hogy elkészítsük Önnek a Végső Útmutatót a streaming webhelyek feloldásához!

A műsorszórási jogok miatt sok vállalat földrajzilag korlátozza média és élő közvetítések közvetítését, hogy csak bizonyos országokban érhessék el őket. Lehet, hogy rájött, hogy a kedvenc tartalmaid – például a HBO, a YouTube, a Spotify stb. – streamingje már nem elérhető otthonról. Teljes útmutatónk mindent elárul neked, amit tudnia kell a streaming webhelyek feloldásáról és természetesen arról, hogyan megkerülni a hely korlátozásait a szülőföldön kívül!

Először megmondjuk Önnek, mi a VPN, és hogyan segíthet az alább tárgyalt streaming platformok MINDEN feloldásában..

Miért használjon VPN-t a streaming webhelyek feloldásához??

Mielőtt összeomlik az álmai a kedvenc tartalmak eléréséről, van egy nagyon egyszerű megoldásunk, amely lehetővé teszi a webhelyek bárhonnan történő streamingjét, egyszerűen csatlakozva a kívánt hely SaferVPN szerveréhez. Ily módon új helyi IP-címet kap, amely arra készteti a műsorszolgáltatót, hogy jelenleg az ő országában böngészi, így feloldja a streaming tartalmát. Egy kis technológiai varázslattal teljes hozzáférést biztosít bármilyen, földrajzilag korlátozott anyaghoz.

A blog végén lépésről lépésre adunk utasításokat a VPN aktiválásához.

A streaming webhelyek feloldásának feloldása: a legújabb TV-epizódok

Az egyik dolog, amelyet hiányozhat az utazás során, a kedvenc TV-műsorok. Lehet, hogy szezon közepén voltál, vagy a kedvenc műsorod új epizódja megjelenik, amíg távol van. Sajnos gyorsan rájön, hogy ha elhagyja a szülőhazáját, előfordulhat, hogy néhány kedvenc streaming webhelye nem elérhető külföldön.

Például a HBO széles körben ismert a kedvenc műsoraink, például a Game of Thrones bemutatásáért. OTT-platformjuk, a HBO Now tökéletes, mivel lehetővé teszi, hogy bármilyen eszközön, kábel előfizetés nélkül élvezhessék a programozásukat és az élő premiereket. (Még egy ingyen hónapot is kapnak a kezdéshez!)

De hogyan lehet feloldni a weboldal olyan streaming tartalmát, mint például a HBO Now, ha csak az Egyesült Államokban érhető el? Szerencsére csak annyit kell tennie, hogy összekapcsolja a SaferVPN alkalmazást, kiválasztja az Egyesült Államokat, és a poof! Te vagy az “USA-ban!” Probléma megoldódott.

A HBO Now mellett a DISH Network SlingTV segítségével is elkaphatja kedvenc műsorait. Ez a kábelvágó szolgáltatás egy HBO-csatorna-kiterjesztést tartalmaz, ingyenes 7 napos próbaverzió és ami a legjobb az, hogy nincs szerződés. Tudjon meg többet blogbejegyzésünkből. Sling TV: Bárhonnan elérhető az Ultimate Cord Cutting Service.

Soha ne hagyja ki a nagy pillanatokat

Minden évben rengeteg díjszabású show, sportesemény és még politikai esemény is zajlik, amelyet csak nem akarnak hiányozni. Függetlenül attól, hogy élőben közvetíti ezeket az eseményeket, vagy egyszerűen utolér az elmulasztott eseményekhez, a SaferVPN biztosítja, hogy mindig hozzáférjen a streaming webhelyek blokkolásának feloldásához és bármilyen más, földrajzilag korlátozott vagy cenzúrált tartalomhoz..

Számos nemrégiben népszerű televíziós esemény felhasználta a Twitter Streameket, lehetővé téve a világ minden tájáról származó embereket, hogy kövessék az ünnepségeket. Egyszerűen keresse meg a sugárzott eseményt, és a hozzájuk kapcsolódó oldal gyakran egy konkrét adatfolyamot kínál a „Pillanatok” lapon.

Ezen felül számos díjkiállítás, mint például az Akadémia díjai és az Aranygömbök, streaming webhelyeket és alkalmazásokat kínál, például a WATCH ABC alkalmazást és az NBC TV alkalmazását. Ezek kiküszöbölik a helyi televízióhoz való csatlakozás szükségességét. De ezeknek a webhelyeknek a száma a földrajzi korlátozások miatt korlátozza az események megtekintésének lehetőségét, vagyis VPN-re lesz szüksége az ilyen streaming webhelyek feloldásához.

Tanulni valami újat

A technológiai fejlődés egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy bármilyen információhoz és tartalomhoz hozzáférhet, lehetővé téve, hogy bármikor újat tanulhasson, amikor csak akarja – és néha még ingyen is.!

Ha észrevette a számítógépes jogsértések széles körű növekedését, akkor nézd meg a 10 legfontosabb számítógépes biztonsági tanfolyamunkat! Számos online tanfolyam kínál képzést, néhányuk pedig munkavállalói alapú képzéseket is kínál, hogy megvédje magát.

Témakörök széles skálájáért nézze meg ezeket az online tanfolyamokat, és keresse meg az igényeinek megfelelő tartalmat:

 • A Khan Akadémia igazi szakemberek által készített tartalmat biztosít, lehetővé téve, hogy bármit megismerhessen ingyenesen.
 • Az Udemy online tanulási környezete 14 millió hallgatóból áll, 42 000 különféle kurzust kínál, és ez lehetővé teszi új anyagok megtanulását..

Egy másik egyedülálló platform valami új megismeréséhez a Google Play podcast-okon keresztül. Nézze meg valami új, olyan dolgok tanulását, amelyeket tudnia kell, vagy hogyan kell mindent megtenni, hogy egy kattintással könnyen megtanuljon rengeteg új dolgot. Csak annyit kell tennie, hogy a VPN használatával feloldja a streaming webhelyek blokkolását, és megnyithatja magát egy teljesen új tudásvilág előtt!

Játszadozni

Ha egyes országok cenzúrája miatt korlátozott, vagy a tűzfalak mögött nem elérhető streaming weboldal-játékokat blokkolni szeretne, a SaferVPN lehetővé teszi, hogy megkerülje ezeket a játékkorlátozásokat, és bárhonnan hozzáférjen bármilyen játékhoz. Még olyan játékokhoz is hozzáférhet, amelyek más országokban korábban megjelentek!

Ezenkívül sok konzol személyes adatokat tartalmaz, amelyekhez valószínűleg nem akarja, hogy mások hozzáférjenek. Használhatja a VPN-t a PS3, PS4, Xbox és más, internethez csatlakoztatott konzolokon a webhelyen élő streaming játékok blokkolásának feloldásához, miközben adatai privátak. Például, tudta, hogy amikor az emberek elkezdték használni a Pokemon Go alkalmazást, a Google-fiókodon keresztüli ellenőrzés a társaság számára teljes hozzáférést biztosít a személyes adataihoz?! Ez azt jelentette, hogy bárki, aki hozzáfér a játék szerveréhez, hozzáférhet az Ön személyes adataihoz – ideértve az e-maileket, a fényképeket és a navigációs előzményeket. Szerencsére a VPN megvédi Önt a fenti személyes biztonsági aggályoktól!

Ha aktív felhasználó a Twitch közösségi videofórumon, akkor fontolóra kell vennie a VPN használatát is. A webhelyen 10 millió streamer található a világ minden tájáról, akik összegyűjtik, megnézik és együttműködnek más felhasználókkal. Emiatt fontos védelmezni az internetes adatvédelmet, hogy megakadályozzuk a lehetséges hackereket és snoopereket abban, hogy hozzáférjenek személyes adataihoz..

Soha ne hagyj ki egy játékot

Ha utazás közben szeretné élvezni kedvenc sporteseményeit, ne keresse tovább. Összegyűjtöttünk mindent, amire szükség van az élő sportos streaming azonnali feloldásához.

Hasznos streaming sport útmutatók:
Kosárlabda: NBA közvetítés, Március őrület, NBA rájátszások és döntők
Krikett: Krikett Világkupa
Labdarúgás: NFL LiveThe Super Bowl
Jégkorong: VilágbajnokságNHL Game Center
Verseny: Forma 1 világbajnokság
Rögbi: Világkupa
Labdarúgás: Bajnokok Ligája, Olasz A sorozat, Spanyol La Liga, Német Bundesliga, Premier League, Brazília Világkupája, UEFA Bajnokok Ligája, English Premier League
Tenisz: Australian Open Live, French Open

További pénzmegtakarítási tippekért olvassa el a Legjobb sport-streaming ajánlatok blogunkat, amelyben pontosan leírja, hogy a VPN miként adhat a legkedvezőbb ajánlatot streaming csomagok vásárlásakor.!

Tartsa boldogul a füleit

Mielőtt készen állna arra, hogy élvezze a blokkolás nélküli zenés streaming webhelyeket, itt található egy hasznos áttekintés a legjobb streaming zenei szolgáltatásokról:

PandoraSpotifyiTunes RadioApple MusicA Google Play SoundCloud
ÁrUS $ 4.99 / mUS $ 9.99 / mUS $ 24.99 / y9,99 USD / m vagy 99,99 USD / évUS $ 9.99 / mIngyenesen hallgatható, fizethet feltölteni
Geo rendelkezésre állásCsak USA, AUS, NZAmerika, Európa, ÓceániaSok korlátozásCsak az USA-banSok korlátozásBlokkolva Kínában & pulyka
Ad-támogatott ingyenes verzióIgenIgenIgen (rádió)NemNemIngyenesen hallgatható
Könyvtár1.5M + Dalok15M + Dalok40 millió dal20 millió dal22M + DalokFelhasználói könyvtár
Offline opcióNemIgenIgenIgenIgenNem az alkalmazáson belül

* Bonus
Ne felejtsd el, hogy a legtöbb zenét megtalálhatja, és saját lejátszási listákat is létrehozhat a YouTube-on. Különböző keverékeket is kínál, akárcsak a rádióban. Olvassa el teljes útmutatónkat a YouTube streaming tartalmának feloldásáról a világ bármely pontján.

Ha a kedvenc streaming platformját nem jelenik meg a jelenlegi területén, ne aggódjon! ez hihetetlenül egyszerű élvezze a blokkolás nélküli weboldal zenéjét: Csak válassza ki a kívánt zenei szolgáltatást, és a SaferVPN használatával változtassa meg tartózkodási helyét, és bárhol feloldhatja a zenét.

Tekintse meg magad a folyamatot a rövid videónkban, vagy olvassa el a lépésről lépésre szóló részleteket.

Hasznos streaming tartalom webhelyek

Íme néhány a legnépszerűbb streaming tartalomszolgáltató webhelyről, így biztosítva, hogy soha ne hagyj ki egyetlen kedvenc tartalmat sem! Mindössze annyit kell tennie, hogy VPN-t használ a napi streaming webhelyek feloldásához.

 • A SlingTV lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy havonta 20 dollárért korlátlan mennyiségű eszközön rengeteg kábel TV-csatornát (ESPN, CNN, TNT, HGTV stb.) Nézzenek! És bár ezt a szolgáltatást Dish üzemelteti, akkor nincs szüksége Dish-előfizetésre. De ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, VPN-t kell használnia a SlingTV tartalmának eléréséhez! Próbáld ki a 7 napos próbaüzletüket, és nézd meg, hogy ez a szolgáltatás tökéletes az Ön számára.
 • Egy másik nagyszerű TV-alternatíva, amely mindössze 35 dollárba kerül, a Chromecast. Ez az eszköz lehetővé teszi az összes kedvenc tartalom streamingét kedvenc alkalmazásaiból, alapvetően bármilyen HDMI-bemenettel rendelkező TV-t Smart TV -vé alakítva!
 • A HBO GO, amely korábban csak egy meglévő amerikai tv-szolgáltatón keresztül nyújtott szolgáltatást, helymeghatározás nélkül kínál tervket! Ha kíváncsi, hogy kipróbálja, 30 napos ingyenes próbaverziót kínál, miután regisztráltál valamelyik részt vevő szolgáltatón keresztül.
 • A BBC iPlayer lehetővé teszi a BBC exkluzív filmeinek, műsorainak és rövidnadrágainak közvetítését kifejezetten az iPlayer számára, de külföldre csak VPN használatával érhető el. A földrajzi korlátozás kérdése ugyanolyan egyszerű, mint egy kattintás a SaferVPN használatával.
 • A Kodi App segítségével hozzáférhet videókhoz, zenéhez, podcastokhoz és akár televízióhoz a helyi és hálózati adathordozón, valamint az interneten keresztül. A Kodi végtelen kiegészítőket kínál, amelyek lehetővé teszik a hihetetlen tartalmak elérését ingyenes!

Lépésről lépésre a VPN aktiválási útmutatója

Amellett, hogy lehetővé teszi a földrajzi korlátozások megkerülését, az internetes forgalom elrejtését és az internetes adatfolyamok blokkolásának feloldását, a cenzúrázott tartalom elérését, a VPN-eknek biztonsági funkcióval is kell rendelkezniük, amelyre mindenkinek szüksége van!

A VPN használatával kihagyhatja a rosszindulatú harmadik fél általi letöltéseket, és a lehető legbiztonságosabb módon feloldhatja a streaming webhelyek blokkolását.

Itt vannak 3 egyszerű lépés az automatikus biztonság biztosítása érdekében:

 1. Töltse le és telepítse a SaferVPN-t. Nézze meg az ingyenes 24 órás próbaverziónkat az induláshoz.
 2. Futtassa a SaferVPN szoftvert, és csatlakozzon egy olyan kiszolgálóhoz, ahol a műsorszolgáltató található, ahonnan streamálni szeretne.
 3. Nyissa meg a műsorszolgáltató weboldalát, és kezdje el a streaming ma!

Képernyőkép 2017-01-22, 17.51.46

Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor előfizetjen ma (14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk – így nincs vesztenivalója!), Vagy próbálja ki a SaferVPN-t ingyen így feloldhatja a streaming webhelyek blokkolását, és élvezheti a blokkolás nélküli streaming webhelyek és szórakoztatás korlátlan világát.

További kérdései vannak a streaming webhelyek feloldásának feloldásáról, mit lehet elérni és hogyan működik a SaferVPN? Lépjen kapcsolatba velünk a közösségi médiában, vagy írjon nekünk egy e-mailt a [email protected] címen. 24 órán keresztül vagyunk itt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map