A végső útmutató: Hogyan lehet adatfolyamot húzni

A végső útmutató: Hogyan lehet adatfolyamot húzniHa érdekel mindenféle tartalom streaming, a játéktól kezdve a különféle kreatív tartalmakig, a Twitch TV egy közvetítő álma! Ebben a blogban mindent elmondunk neked, amit tudnia kell a Twitch streamingjéről, annak egyedi funkcióiról és a különféle tartalmakhoz való hozzáférésről. bárhol a világon!


2014-ben az Amazon megvásárolta a Twitch TV-t 1 milliárd dollárért. Ez a platform, amely több mint 46 millió dollárt gyűjtött jótékonysági célokra, azóta számos elérhető platformon frissítést és fejlesztést kapott. A Twitch befolyása és élő streaming képességei vonzóvá és népszerűvé válnak az online streaming világban, a világ legintenzívebb játékosai közötti versenyző sporteseményektől kezdve a műalkotások élő közvetítéséig..

Mi a Twitch??

A Twitch a világ egyik vezető közösségi video-platformja, minden életkorú játékos számára megosztott közösséget kínál, ahol összegyűlhetnek, hogy online játékot nézzenek, patakot játszhassanak és játszhassanak. Ez a kényszerítő platform, amelyet 2011-ben alapított a Twitch Interactive, az Amazon leányvállalata, közel 10 millió látogatót vonz minden nap, barátok és rajongók összekapcsolása. A videojátékok kultúrájának egyszerű megfigyelésével és megosztásával több mint 2 millió felhasználó aktív a saját személyes közvetítésén, és sokan kihasználják a Twitch megfelelő megélhetésének lehetőségét a közönség interakciója révén..

Korábban csak a Twitch-en lehetett élő közvetítést adni, ami azt jelenti, hogy online kell lennie, hogy élőben elkaphassa kedvenc streamét. De a közelmúltban a Twitch hozzáadta a video feltöltések!

Most tudsz:

 • Tölts fel videókat a Twitch-be
 • Videók mentése lejárati idő nélkül
 • Értesítse a követőket, amikor videót tesz közzé
 • Töltse le videókat új tartalom készítéséhez
 • Az egyes videók statisztikáinak megtekintése

Egy dolog, amit meg kell jegyezni, a platform képessége versenyezni más szolgáltatásokkal, mint például a YouTube. Ez a szempont különösen érdeklődik azok számára, akik támogatják az internetes szabadságot, a véleménynyilvánítás és az online információ szabadságát, és tiltakoznak az internetes cenzúra és korlátozások ellen. A Youtube sajnos ellentmondásos döntéseket hozott a tartalom cenzúrázásáról, még akkor is, ha ezt a gondolatot saját YouTube Hősök programjának népszerűsítésére is felveszi, ahol a „hősök” pontokat szerezhetnek a tartalom jelentésekor. A cenzúra kérdéseivel mostantól élen járva a Twitch TV bevezetése a videofeltöltések versengő piacába alternatív kifejezési platformot kínál, különösen a Twitch élő közvetítéséhez.

Miért olyan kedves a Twitch??

Gyakran előfordul, hogy amikor az emberek élvezik bizonyos érdeklődésüket, gyakran inspirálják azokat, akik ugyanazon a területen magasan képzettek. Ugyanez az ötlet vonzza a kíváncsi játékosokat, hogy csatlakozzanak magasan képzett, népszerű játékosokhoz, amikor élőben közvetítik a Twitch-t. A játékosok nemcsak azt figyelhetik meg, hogy a szakértők kedvenc játékaikat játsszák, hanem az élő közvetítések is tartalmaznak kétirányú közösségi videofelvételt audio és csevegéssel. Ez lehetővé teszi a közvetítők és a közönség valós időben történő interakcióját. A Twitch még a közösségi hálózati őrületbe merül. Ha lehetővé teszi a Twitch felhasználók számára, hogy akár 500 ismerősöt hozzáadjanak a listához, a Twitch pontosan megmutatja a felhasználóknak, hogy ki van az online. A Twitch felhasználók a Whispers, a Twitch privát üzenetküldő rendszerének segítségével kommunikálhatnak barátaival a rendszeren keresztül.

A szokásos Twitch tagság magában foglalja a következő lehetőségeket:

 • Kövesse kedvencét csatornák
 • Élő értesítések fogadása
 • Csevegjen barátaival
 • Küldés és fogadás üzenetek
 • Indítsa el saját adását

A Twitch világ egy másik csábító aspektusa az, hogy a platform képes bemutatni a valósághű játék részleteit, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy megtekintsék a múltbeli félrevezető játék-előnézeteket.

A videojátékok gyakran olyan rövid előnézeteket mutatnak, amelyek drámai, csak néhány funkciót emelnek ki, és általában teljesen nem reprezentatívak a készterméknél, vagy amilyenek lehetnek a játékmenet, a mechanika és a történet. A Twitch élő játékmenetének köszönhetően a felhasználók az első kézből a játékot közvetíthetik, akárcsak akkor, ha a barátaid mellett ülőd a kanapén játszott játék mellett. A Twitch élő közvetített játékmennyisége rengeteg játéknak köszönhetően növelte eladásaikat a videojáték-vásárlási döntések befolyásolása.

Ezenkívül a Twitch platform változatossága növeli népszerűségét. Jelenleg elérhető:

 • Twitch iPhone-hoz
 • Twitch Androidra
 • Nvidia pajzs
 • Xbox egy
 • PlayStation 4
 • Xbox 360
 • Chromecast
 • Tűz TV

Egyedi tulajdonságok

A játékplatformok mellett a Twitch más online közvetítéseket és tartalmakat is ösztönöz. Egyedülálló jellemzőik a következők:

 • Twitch Plays, egy chat-vezérelt játékmenettel felépített játék, amely interaktív élő közvetítéseket használ fel. Ezek az élmények lehetővé teszik a közönség számára, hogy ellenőrizze a többi játékos tevékenységeit az élő közvetítés során.  
 • Az Esports szintén jelentős lendületet kapott, lehetővé téve versenyképes játékot, amelyen csapatok, bajnokságok, játékosok és más fontos események szerepelnek.
 • A Twitch Creative lehetővé teszi a művészek számára, hogy számos különféle projektet bemutassanak. A festéstől a főzésig a zenei kompozícióig, ez a platform egyedülálló közeget kínál a kreatív egyének számára.

Patak a Twitch Prime-on

Mivel a Twitch az Amazon tulajdonában van, a Twitch Prime mostantól meg van csomagolva az Amazon Prime tagságához, vagyis hozzáférhet a Twitch Prime összes szolgáltatásához az egyetlen Amazon tagság áráért. (Ha már rendelkezik Amazon Prime-val, akkor csak annyit kell tennie, hogy összekapcsolja a fiókját plusz költség nélkül.) Így ingyenes szállítást kap, hirdetésmentes hozzáférést biztosít több mint két millió dalhoz, több ezer filmhez és műsorhoz (kiküszöböli a fizetni a Netflixért és a Spotifyért), és korlátlan egynapos szállítás.  

Twitch Prime hozzáférést biztosít:

 • Ingyenes játékletöltések
 • Ingyenes in-game elemek és bónusz zsákmány minden hónapban (plusz meglepetések!)
 • A Twitch adatfolyamok hirdetések nélküli megtekintése
 • Ingyenes előfizetés egy új Twitch csatornára 30 naponként (egyébként 4,99 dollárba kerül)

A Twitch Prime csak azokban az országokban lesz elérhető, ahol elérhető az Amazon Prime (nevezetesen az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban). Azokban az országokban, ahol a Prime nem érhető el, a Twitch Turbo lesz az Ön alternatív lehetősége.

De ha szeretné élvezni az Amazon Primeval kapcsolatos összes előnyt, de nem él az Amazon lefedettségi területén, akkor van egy egyszerű trükk, amely lehetővé teszi a Twitch teljes potenciáljának elérését: VPN.

Miért kellene VPN-t használni a Twitch használatával?

Noha a Twitch önmagában nem korlátozott, a tartalmat cenzúráló országok tiltották annak szolgáltatásait. Szerencsére, ha játékos vagy olyan országban, ahol ezt az izgalmas szolgáltatást megfosztják, a VPN vagy a virtuális magánhálózat másodpercek alatt javítja ezt..

A kormányok és más szervezetek képesek az Ön IP-címének használatával meghatározni az Ön fizikai helyzetét. Ezért egy VPN használatával törvényesen elrejtheti IP-címét. A tartózkodási helyet bármilyen kívánt országba beállíthatja; gyakorlatilag bármely országban megjelenhet, ha kiválaszt egy szervert az adott helyre. Ez teljes, korlátlan hozzáférést biztosít, miközben egyidejűleg védelmet nyújt az IP szivárgások és a DDOS támadások ellen – két nagyon gyakori probléma, amellyel a játékosok online szembesülnek.

De, ha olyan országban tartózkodsz, amely megengedi a Twitch-en való adatfolyamot, a VPN számos olyan lemaradási problémát is megoldhat, amelyekkel a szerver streamelők találkoznak a Twitch használata során. A streaming világban a VPN-knek néha negatív megbélyegzésük van, és gyakran a hibát veszítik el a kapcsolat sebességéből, a szerver stabilitásának csökkenéséből, a minőség elvesztéséből, az elveszett keretekből stb. még a dadogást is kiküszöbölheti.

A dadogást vagy a csatlakozási hibákat gyakran az okozza, hogy megüt egy „rossz ugrást”, amikor otthona felől a Twitch szerverre irányítja. Ezeknek a komlónak problémái lehetnek, vagy akár teljesen halottak is lehetnek.

A VPN-k jobb kapcsolatot hozhatnak létre, ha átugorják ezeket a rossz helyeket. 400+ szerverrel több mint 30 világszerte, a SaferVPN gondoskodik arról, hogy a kapcsolat mindig a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb útvonalon érje el rendeltetési helyét..

Így védheti meg magát, és kapja ki a legtöbbet a Twitch-ről, mindössze 3 egyszerű lépésben:

1) Szerezze be a SaferVPN tervet, vagy indítsa el az ingyenes próbaverziót, ha még nem rendelkezik fiókkal.

2) Csatlakozzon a kívánt helyen található szerverhez.

3) Nyissa meg a Twitch szolgáltatást, és látni fogja, hogy ugyanúgy működik, mintha olyan helyen lennél, ahol nincs blokkolva.!

A SaferVPN segítségével kevesebb mint 30 másodperc alatt elérheti ezt a csodálatos szolgáltatást a világ minden tájáról! Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor előfizetjen ma (i 30 napos pénzvisszafizetési garancia – így nincs vesztenivalója!), Vagy próbálja ki a SaferVPN-t ingyen így élvezheti a Twitch összes előnyeit!

Ha frissíteni szeretné az összes tippet, hogy elérje a legjobb streaming szórakoztatást, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk a közösségi médiában, vagy küldjön egy e-mailt a [email protected] címen. 24 órán keresztül vagyunk itt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map