A legbiztonságosabb Android VPN-alkalmazások kiválasztása a Google Playen

A legbiztonságosabb Android VPN-alkalmazások kiválasztása a Google Playen


Az Android VPN-alkalmazások a Google App Store-ban a Google Play a legbiztonságosabb elérhető Android-alkalmazások, de egyesek rosszindulatú programokat fejthetnek fel és követhetik az internetes tevékenységeidet..  

Amikor az emberek letöltik az Android VPN alkalmazásokat, gyakran megteszik, mert a magánélet és a biztonság kritikus fontosságú szakmai és személyes erőfeszítéseik során. A VPN-k ismertek arról, hogy hozzáférést biztosítanak a földrajzilag blokkolt tartalmakhoz, és példátlan biztonságot és anonimitást kínálnak a felhasználók számára. A VPN-k ezt úgy érik el, hogy az internetes forgalmat titkosítják és névtelen kiszolgálón tovább irányítják, védik a VPN-felhasználókat az IP-címek feltörésétől és elrejtésétől..

A VPN névtelensége azonban csak annyira jó, mint az azt biztosító társaság számára, vagyis bizonyos VPN-ek biztonságosabbak lesznek, mint mások. A közelmúltban még kiderült, hogy néhány VPN-szolgáltató katasztrofális munkát végez vele A Google Play Áruházban található Android VPN-alkalmazások 38% -a rosszindulatú programok segítségével követi a felhasználókat. A rosszindulatú program olyan program, amelyet automatikusan telepítünk egy eszközre, és bármit okozhat, ideértve a bosszantó előugró ablakokat a vírusoktól a jelszó- és adatlopásokig..

A legbiztonságosabb Android VPN-alkalmazások kiválasztása a Google Play Áruházban

Az ausztráliai Nemzetközösségi Tudományos és Ipari Kutatási Szervezet (CSIRO), valamint a Dél-walesi Egyetem és az UC Berkeley kutatói közzétett közelmúltbeli tanulmány megállapította, hogy a VPN Android alkalmazások megdöbbentően felelőtlen a felhasználók adataival szemben.

“A felhasználók oka az, hogy ezeket az alkalmazásokat telepítik – az adatok védelme érdekében – az a funkció, amelyet nem teljesítenek, és ezeket az alkalmazásokat több tízmillió felhasználó használta.” mondott CSIRO a blogbejegyzésükben.

Zavaró felismerés, hogy egyes, megbízható VPN-szolgáltatónak állító társaságok nem. Valójában gyakran ők felelnek a rosszindulatú rosszindulatú programok elhelyezéséért, a telefonba történő befecskendezéséért, az adatok megbízhatatlan harmadik felekön keresztüli továbbításáért, az adatok nyomon követéséért, valamint a személyes adatainak szándékos terjesztéséért és értékesítéséért – pontosan az, amit az Android VPN alkalmazások védenek!

További információ a rosszindulatú programokról e rövid videó alapján:

Kutatás: Android VPN alkalmazások

Ezt a forradalmi tanulmányt, az első ilyen jellegű tanulmányozta 283 Android VPN alkalmazások a Google Play App Store áruházából, hogy meghatározzák a felhasználói forgalmi adatok kiszivárgásának hajlandóságát, és hogy ezek milyen hatással voltak a felhasználók adatvédelmére és biztonságára. Az alkalmazások finoman megkövetelik a felhasználó engedélyének megadását, példátlan hatalmat biztosítva a VPN-knek személyes adatai felett, amelyet gyakran visszaélnek – amit a SaferVPN-nél soha nem tennénk meg!

Riasztóan a jelentés felfedte, hogy ezek az alkalmazások nemcsak nem őrzik meg a felhasználók adatait, hanem a felhasználók millióinak telepített legmagasabb rangú VPN-letöltései is súlyos visszaélések miatt voltak bűntudatai. Néhányan szándékosan gyűjtöttek felhasználói információkat, amelyeket eladhattak külső partnerek számára.

Ezenkívül az értékelt VPN-k megállapításai a következőket tartalmazták:

 • 18% -uk egyáltalán nem titkosítja a forgalmat
 • 84% szivárog a felhasználói forgalom
 • 3-ból 2 harmadik fél nyomkövető könyvtárakat használ
 • 38% -uk rosszindulatú programokat vagy rosszindulatú jelenségeket fedez fel – olyan szoftvert, amely a felhasználók információinak megsértésére vagy azokhoz való hozzáférésre készült (ezek közül néhányan még befecskendezett malware is).
 • Több mint 80% -uk kér hozzáférést érzékeny adatokhoz, például felhasználói fiókokhoz és szöveges üzenetekhez.

A CSIRO 5 különböző típusú rosszindulatú program – Adware, Trojan, Malvertising, Riskware és Spyware – aláírására tesztelték a Google Play Áruházban. A kutatás részét képezte az Android VPN alkalmazások AV AV rangsor szerinti rendezése, az alkalmazás rosszindulatának rangsorolása az abban található rosszindulatú programok száma miatt..

Bár sokan úgy vélik, hogy a VPN biztonságos lehet, ha korábbi letöltések nagy száma, kiváló csillag besorolása és nagyszerű felhasználói értékelések vannak, a tanulmány ezt teljes mértékben lerontja. „Míg az elemzett VPN-alkalmazások 37% -ánál több mint 500 ezer telepítés létezik, és 25% -uk legalább négycsillagos minősítést kap., a VirusTotal szerint ezeknek több mint 38% -a tartalmaz valamilyen rosszindulatú programot. ”

Azok a felhasználók, akik a leginkább rosszindulatú alkalmazásokat töltöttek le a telefonra a Google App Store-ból, a Google Playről, ritkán (ha valaha) jelentett bármilyen aggályt ezekkel az alkalmazásokkal kapcsolatban. Tulajdonképpen, 1% még csak nem is tudta valami miatt aggódni kellett. Ez azt jelzi, hogy az emberek teljesen nincsenek tudatában ennek a rosszindulatú programoknak a telefonján, és milyen biztonságosan továbbítják személyes adataikat.

Teendők

Ennek eredményeként a tanulmány megállapításait megosztották a hibás alkalmazásokért felelős fejlesztőkkel, amelyek közül egyesek szerint a biztonsági rések kiküszöbölése érdekében intézkedéseket tettek. Mások eltávolítottak a Google Play alkalmazásboltból.

A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy sürgősen felül kell vizsgálni az Android Google Play VPN engedélymodelljét a VPN-ügyfelek feletti ellenőrzés fokozása érdekében. Ezenkívül arra ösztönzik a Google App Store-ot, hogy fontolja meg a laza követelményeiben való uralkodást és a VPN-knek állító társaságokra vonatkozó szabványok fokozását..  

Milyen a SaferVPN összehasonlítása más Android VPN alkalmazásokkal

Más VPN-szolgáltatókkal ellentétben a SaferVPN globális szerverhálózata, amely több mint 30 helyszínen több mint 400 nagysebességű VPN-kiszolgálót tartalmaz, 100% házon belül. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető leggyorsabb és legstabilabb kapcsolatot biztosítsuk Önnek, miközben teljes adat- és adatvédelmet biztosítunk világszerte több százezer felhasználó számára..
Ami még fontosabb, A VPN-szolgáltatás használatakor NEM figyeljük vagy tároljuk az Ön által csatlakoztatott webhelyek, illetve a hálózatunkon keresztül küldött adatok egy részét. Itt megtekintheti adatvédelmi irányelveinket.

Mi nem csak a tipikus VPN szolgáltató vagyunk. Szenvedélyes internetes szabadságharcosok vagyunk, akik sikeresen létrehoztak úttörő együttműködést a globális nem kormányzati szervezetekkel és az erősen cenzúrázott országokban élő szabad beszéd aktivistákkal. A nonprofit Előmozdító Emberi Jogokkal és azok tömegforrás-felületével, a Movements.org-val együtt elindítottuk a kezdeményezést Nyissa fel a web blokkolását azzal a céllal, hogy legalább egymillió órányi internet-hozzáférést biztosítson a zárt társadalmakban élő disszidensek számára. A magánélet és a hozzáférés rendkívül fontos számunkra, és az emberi jogokért küzdünk, és törődünk azzal, hogy a világ több millió emberének hangot adjunk..  

A SaferVPN-nél saját VPN-hálózatunkat kezeljük, és megírjuk a saját kódunkat, így biztosíthatjuk az Ön személyes adatait és védelmét. Élvezze ezeket az előnyöket könnyedén gondolkodva nem adjuk el, cseréljük vagy más módon továbbadjuk személyes adatait harmadik személyeknek:

 • Sebesség és biztonság
  A banki szintű 256 bites erőteljes titkosítás, az iparág legmagasabb titkosítási szintje és a csúcskategóriás VPN-protokollok (OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec és PPTP) segítségével megvédik a személyes adatait a hackerektől, snoopperektől, és a kormányok. Globális, nagysebességű szervereink lehetővé teszik az internet böngészését, fojtás nélküli, letöltő sapkák és sávszélesség korlátozások nélkül.
 • Nincs naplózási politika
  Nagyra értékeljük és tiszteletben tartjuk az Ön személyes adatait – az interneten belül és kívül. Soha nem naplózunk, nem figyeljük és nem rögzítjük a VPN-hálózati forgalmat. Online tevékenysége az Ön vállalkozása, és arra törekszünk, hogy teljesen magántulajdonban és nyomon követhetetlen maradjon, így az Ön böngészési szokásai teljesen anonimok maradnak.
 • Minden eszközhöz elérhető                                                                                                                             Azonnal élvezheti a karcsú és zökkenőmentes VPN-alkalmazásokat Windows, Mac, iOS, Android és Chrome számára. Az Ön alkalmazásával terveztük alkalmazásokat a hibátlan élmény érdekében. Csak egyetlen gombnyomásra vagy kattintásra van szüksége, és másodpercek alatt hozzáférhet korlátlan, névtelen internethez!


Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor előfizetjen ma (14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk – így nincs vesztenivalója!), Vagy próbálja ki a SaferVPN-t ingyen. Próbálja ki egy kattintással, zökkenőmentes felületet, blokkolja fel a streaming webhelyeket, és élvezze a blokkolás nélküli streaming webhelyek és szórakoztatás korlátlan világát.

További kérdései vannak az online adatvédelemről, a streaming webhelyek feloldásáról, mit lehet elérni, vagy hogyan működik a SaferVPN? Lépjen kapcsolatba velünk a közösségi médiában, vagy írjon nekünk egy e-mailt a [email protected] címen. 24 órán keresztül vagyunk itt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map