A Google Play Podcast-ok feloldása egyetlen kattintással

A Google Play Podcast-ok feloldása egyetlen kattintással


Nagy hír: Megérkezett a Google Play Podcast-ok! Az Egyesült Államokon kívül, és megakadályozta a hozzáférést hozzájuk? Ne aggódjon, olvassa el tovább a megoldást, amely lehetővé teszi a Google Play Áruház feloldását másodpercek alatt.

Ha podcastok rajongója vagy, örülhet a Google Playnek végül megvan nekik! Ebben a bejegyzésben elmondjuk, hogyan érheti el az összes nagyszerű új tartalmat – függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon.

Izgalmas bejelentés: Itt vannak a Google Play Podcast-ok!

Októberben a Google bejelentette, hogy visszatér a podcast-terjesztés játékába, ugyanabba a bajnokságba helyezve őket, mint a riválisok, az iTunes és a Spotify. Végül, csak néhány hete, ezt az ígéretet közzétették az interneten, és bevezetik ezt az új funkciót az Android készülékekbe. Ennek fényében az iOS elindítása nem lehet túl messze.

A Google Play Podcast-ok közvetlenül a Google Play Zene szolgáltatásban találhatók. Miért van értelme, ha rájössz, hogy az iparág többi szereplőjével ellentétben, a Google Play a podcastok bemutatását tervezi nagyon egyedi: „… összekapcsoljuk Önt podcastokkal az alapján, hogy mit csinálsz, hogyan érzel és mi érdekli ”- jegyezte meg a Google hivatalos bejelentésükben. “A zenei kontextus lejátszási listáinkhoz hasonlóan szeretnénk megkönnyíteni a megfelelő podcast megtalálását – akár podcast rajongó, akár első alkalommal hallgatsz.”

Google Play Podcast-hirdetményPodcast-ok végül eljutnak a Google Playbe (Kép: Hivatalos Android Blog)

És ez jó dolog, mert hivatalos blogjuk hangjai alapján úgy tűnik, hogy rengeteg izgalmas lehetőség közül választhat: „Próbáljon meg valamit megtanulni valamit”, hogy beszéljen egy vacsorapartin, és hallgassa meg kedvenc epizódjainkat a cuccokról, amelyeket tudnod kell. vagy hogyan kell mindent megtenni. Élvezze a vasárnap délutáni „Elveszett egy történetet” című cikket a Radiolab vagy a Válasz mindenki epizódjaival, vagy pihenjen egy hosszú nap után, ha „Hangosan felnevesz” a Marc Maron WTF-jére vagy Chris Hardwick The Nerdist-jére. „”

Rendben, mindannyian nagyszerű javaslatoknak tűnnek!

A podcastok további hozzáadott előnyei a Google Playen az, hogy amikor talál valamit, amit szeretsz, és feliratkozik rá, a Play Zene automatikusan ellenőrzi az új epizódokat, és letölti azokat. Vagy ha úgy tetszik, akkor dönthet úgy, hogy értesítést kapjon minden új epizód megjelenésekor.

És utoljára, de nem utolsósorban, akkor is könnyen megoszthatja podcastjait barátaival. Csak érintse meg a podcast menüpontját, válassza a Megosztás lehetőséget, és megoszthatja podcastjait kedvenc üzenetküldő alkalmazásaival, beleértve a Hangouts, a Facebook, a Twitter és az e-mail címet..

Itt van egy nagyszerű videó Geeks Rising-től, amely pontosan elmagyarázza, hogyan történt:

Mi nem szeretni a Google Play Áruház még több tartalmát? Nos, sajnos, van egy fő kérdés: a podcast választás csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el. Szerencsére van egy egyszerű megoldás, amely másodpercek alatt biztosítja a teljes hozzáférést. Ez a megoldás egy VPN.

Hogyan lehet bárhonnan hozzáférni a Google Play Podcast-okhoz

A VPN használatával az alábbiak szerint férhet hozzá minden Google Play Podcast-hoz, mindössze 3 lépésben:

 1. Töltse le és telepítse a SaferVPN-t (ha még nem iratkozott fel, itt elérhető az ingyenes próbaverziónk)
 2. Futtassa a SaferVPN-t mobiltelefonján, asztalán vagy új Chrome-bővítményünkön keresztül, és csatlakozzon az USA East szerveréhez, ahol elérhető a Google Play Zene és a Podcast-ok.
  Nyissa fel a Google Play Podcast-eket a SaferVPN Chrome Extension Steps USA Kelet segítségévelNyisd ki a Google Play Áruházot közvetlenül a Chrome böngészőben

  3. Vagy közvetlenül hozzáférjen a Google Play Zene webhelyére az asztalon, vagy az Android-telefon Google Play Zene alkalmazásán keresztül. Keressen a „Podcast” kifejezésre, vagy egyszerűen érintse meg a menü ikont a képernyő bal felső sarkában, és válassza a „Podcast” és viola! Itt van, egy kattintás, és az új szórakoztatás egész világa kéznél van. Most továbbléphet ebből:

Blokkolt hozzáférés a Google Play Podcast-okhoz VPN nélkül

ehhez:

Hozzáférés a Google Play Podcast-okhoz a SaferVPN Chrome kiterjesztés segítségével

Készüljön fel arra, hogy élvezze a korlátlan hozzáférést online

A földrajzi korlátozások szó szerint mindenhol szörföznek manapság; a webhelyek és szolgáltatások felismerik az IP-címet (alapvetően az egyedi online címet), és ennek megfelelően korlátozzák a hozzáférést. Szerencsére egy VPN-vel böngészhet egy olyan IP címen, amely bármely országot tükröz a ti válasszon, csókoljon búcsút a földrajzi korlátozásoknak, és élvezze az internetet a kívánt módon. 

Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor előfizetjen ma (14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk – így nincs vesztenivalója!), Vagy próbálja ki a SaferVPN-t ingyen így élvezheti a streaming szórakozás korlátlan világát.

Csak egyetlen kattintással élvezheti és hallgathatja az összes kívánt Google Play podcastot, bárhonnan! Zene a fülünknek. Szeretne felszabadítani a kedvenc zenei platformjait is? Nézze meg a blokkolás nélküli zenével kapcsolatos üzenetünket, és olvassa el, hogyan élvezheti teljes hozzáférés a Spotify, Pandora, SoundCloud és még sok más számára. 

Ha további kérdései vannak arról, hogy mit lehet elérni, és hogyan működik a SaferVPN, vegye fel velünk a kapcsolatot! Jelenleg a Facebook-on, a Twitter-en, a Google + -on és a YouTube-on vagyunk. Vagy írjon nekünk egy e-mailt a [email protected] címen. 24 órán keresztül vagyunk itt.

Csak annyit kell tennie, hogy behangolódj és ‘Tanulj valami újat’ vagy ‘Hangosan nevetni’ ��

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map