Memperkenalkan Lokasi Antara Muka dan Pelayan Aplikasi VPN Baru Kami

Aplikasi VPN Baru dan Pelayan VPN Lebih SelamatVPN


Lihat kegilaan ciri baru kami! Banyak yang berlaku di sini di SaferVPN – dan kerja kami belum selesai! Kami mempunyai banyak pengumuman produk termasuk antara muka aplikasi VPN kami yang lebih baik dan lokasi pelayan VPN berkelajuan tinggi baru. Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut!

Antaramuka Aplikasi VPN yang dipertingkatkan

Aplikasi VPN kami untuk Windows & Mac telah dikemas kini dan kini merangkumi antara muka yang lebih baik! Ini bermaksud antara muka aplikasi VPN yang lebih sederhana, lebih lancar dan mudah diakses untuk semua pengguna kami. Lihat di sini:

Aplikasi Windows Baru Windows Mac

Selain menjadikan aplikasi desktop lebih ramping, lebih ramping dan lebih disesuaikan, kami juga mengumpulkan pakar kami untuk meningkatkan lagi perlindungan kebocoran DNS / IPv6 kami!

Perlindungan privasi dan data pengguna kami adalah keutamaan kami, yang bermaksud kemas kini berterusan dan perlindungan yang lebih baik sangat mustahak untuk memastikan pengguna kami mengalami privasi dan perlindungan maksimum dari ancaman keselamatan.

Bersedia untuk mencuba antara muka aplikasi VPN baru? Muat turun versi terkini aplikasi VPN Mac dan Windows kami di sini.

Lokasi Pelayan VPN Berkelajuan Tinggi Baru

Sebagai tambahan kepada rangkaian pelayan VPN global yang ada, kami telah menambahkan lima lokasi pelayan baru di Mexico, Argentina, Portugal, Cyprus dan Ireland. Pelayan VPN berkelajuan tinggi baru ini menjadikan jumlah lokasi kami sehingga 700+ pelayan di lebih dari 36 negara!

Mengapa pelayan ini penting?

Semakin banyak lokasi pelayan, pengguna dengan akses yang lebih luas mempunyai kandungan terhad geo! Ini bermaksud, sebagai contoh, jika anda ingin menonton acara sukan tempatan dengan mengakses siaran TV tempatan, anda hanya boleh menyambung ke SaferVPN di negara pilihan anda dan seperti itu, alamat IP anda ditukar menjadi yang tempatan, memperbodohkan perkhidmatan untuk memikirkan anda sebenarnya berada di negara yang anda inginkan!

Selain itu, jika anda adalah pengguna yang berada di salah satu dari empat negara, kami telah menambahkan pelayan VPN berkelajuan tinggi baru, pengalaman menyemak imbas anda dengan SaferVPN akan menjadi lebih pantas kerana semakin dekat dengan pelayan, semakin cepat sambungan anda!

Cara mengakses pelayan VPN baru:

 1. Cukup log keluar dari akaun anda dan log masuk semula (Sekiranya anda belum menggunakan SaferVPN, cubalah percubaan VPN percuma 24 jam kami!).
 2. Anda akan menyedari bahawa pelayan Mexico, Argentina, Portugal, Cyprus dan Ireland kami kini tersenarai di antara yang ada.
 3. Klik di lokasi yang anda mahukan dan mulailah melayari seketika dengan klik butang!

Memperkenalkan VPN Kill Switch kami

Di blog baru-baru ini, kami memperkenalkan VPN Kill Switch kami – kini tersedia untuk Windows, Mac, Android dan iOS!

Ciri hebat ini memastikan anda sentiasa dilindungi, walaupun sambungan VPN anda terputus! Kadang kala pelayan menjadi tidak stabil kerana kesesakan rangkaian atau kerana lokasi pelayan tertentu, namun demikian – kami memikirkan setiap jenis langkah keselamatan untuk memastikan pengguna kami sentiasa dilindungi.

Kami berhasrat untuk memberikan perkhidmatan yang boleh dipercayai, benar-benar boleh dipercayai dan boleh dipercayai. Sekiranya anda tinggal dalam masyarakat yang tertindas, adalah wartawan di kawasan berisiko tinggi, atau melakukan perjalanan dan menggunakan Wi-Fi awam, mempunyai suis membunuh VPN bermaksud kami akan memutuskan sambungan Internet anda sebaik sahaja sambungan VPN anda terputus. Ini memastikan bahawa tidak ada pemerintah, Penyedia Keselamatan Internet (ISP) atau penggodam yang dapat melihat mana-mana paket data peribadi anda yang tidak disulitkan.

Seperti yang mungkin anda maklum, privasi anda dalam talian adalah penting bagi kami. Oleh itu, kami juga tidak menyimpan log atau menjejaki aktiviti anda dengan cara apa pun.

Baca semua mengenai dasar privasi kami seterusnya.

Dasar Privasi yang ditingkatkan

Bersama dengan Dasar Privasi pembalakan data kami, kami kini telah membuang sebahagian besar log sambungan kami. Walaupun banyak VPN mengaku tidak menyalahgunakan data pengguna mereka, mereka sebenarnya sebenarnya menjual maklumat peribadi mereka kepada pengiklan pihak ketiga. Itu bukan perkara peribadi, bukan?

Di SaferVPN, kita TIDAK PERNAH kumpulkan atau log SETIAP aktiviti penyemakan imbas pengguna kami – bermaksud kami tidak boleh dan tidak akan menyebarkan maklumat peribadi pelanggan kami. Walaupun log sambungan minimum diperlukan untuk membolehkan pengguna berjaya menyambung ke pelayan VPN kami – kami tidak pernah log atau menyimpan SETIAP maklumat peribadi mereka.

Lihat entri blog terbaru kami yang memperincikan semua yang perlu anda ketahui mengenai Dasar Privasi VPN Tanpa Log Kami yang dikemas kini.

Internet Tidak Terhad untuk Semua Orang

Dalam usaha kami untuk membawa Internet yang tidak terhad dan terbuka kepada semua orang di seluruh dunia, kami terus berusaha untuk melayani lebih banyak pencinta kebebasan di seluruh dunia. Sekiranya anda mempunyai permintaan untuk lokasi pelayan, beritahu kami dengan menghubungi sokongan kami.

Sekiranya anda bersedia untuk menguji salah satu pelayan VPN berkelajuan tinggi baru kami atau melihat antara muka aplikasi VPN baru kami dan belum menggunakan SaferVPN, cubalah percubaan VPN percuma 24 jam kami hari ini untuk mendapatkan internet yang dilindungi dan dapat diakses sepenuhnya di mana sahaja Awak.

Tambahan, rancangan kami yang dikemas kini bermaksud bahawa kami sekarang menawarkan 5 sambungan serentak pada satu akaun, dan a Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Oleh itu, cubalah SaferVPN hari ini (anda tidak akan rugi)!

Itu merangkumi semua kemas kini terbaru dan ciri menarik kami! Ada permintaan produk lain atau lokasi pelayan VPN yang ingin anda lihat? Maklum balas anda penting! Jangan ragu untuk menghubungi kami pada bila-bila masa dengan sebarang pertanyaan atau cadangan yang anda ada. Kami ingin mendengar daripada anda!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map