Cum să ascundeți Istoricul de navigare din ISP

Ascundeți Istoricul navigării din ISP SaferVPN


Citiți mai departe pentru a afla exact cum să împiedicați furnizorii de servicii de internet să vă urmărească fiecare mișcare online și să vândă datele dvs. personale!

Există o mulțime de zumzet pe Internet în legătură cu abrogarea recentă a regulilor de confidențialitate ale FCC. Acesta este un rezultat direct al simplului fapt că ISP-urile au acum permisiunea completă de a colecta și vinde detaliile personale … și aproape orice altceva despre activitățile dvs. online – fără permisiunea dvs..

Acum că furnizorii de servicii Internet vă pot vinde istoricul web și detaliile personale, poate doriți să aflați cum să vă ascundeți activitățile online.

Am adunat tot ce trebuie să știți cum să blocați urmărirea ISP și să ascundeți istoricul de navigare de la un ISP!

Despre Regula de confidențialitate a internetului FCC

În octombrie 2016, Comisia Federală de Comunicații (FCC) a aplicat reglementările privind neutralitatea rețelei inteligente, adoptând o regulă de confidențialitate în bandă largă, care ar restricționa furnizorii de internet americani să acceseze, să stocheze și să vândă informațiile dvs. personale.

Din păcate, Congresul ne-a vândut, deoarece această regulă a fost abrogată rapid, lăsând furnizorii de servicii de internet (ISP) să poată vinde în mod liber datele și informațiile dvs. personale celui mai mare ofertant..

Acum ISP-ul tău îți poate vinde informațiile despre trafic fără să fii nevoiți chiar să-ți ceri permisiunea.

Ce este un ISP și ce fel de date pot colecta?

Furnizorii de servicii Internet (ISP) sunt companiile care oferă acces la Internet, care dețin puteri nelimitate de extragere a datelor asupra informațiilor dvs. personale, urmărind fiecare mișcare online. Ei știu fiecare site web pe care îl accesați, ce ore sunteți activ și din ce locație și chiar ce dispozitiv utilizați. Ei văd mai mult decât doar câteva site-uri web pe care le frecventați, dar pot vedea 100% din tot traficul de internet necriptat.

După ce Congresul a abrogat regulile de confidențialitate stabilite anterior, ISP-urile au acum un potențial nelimitat de a vinde și stoca toate aceste informații agenților de publicitate pentru a:

 • Inserați anunțuri direcționate în funcție de istoricul de navigare.
 • Distribuie potențial detalii personale, cum ar fi: nume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail, date de plată, coduri de securitate și istoricul serviciilor.
 • Utilizați „Proxies de încredere explicite” pentru a șterge și a compromite pachetele de informații criptate.
 • Preinstalați programele spyware pe dispozitivele dvs..
 • Injectați cookie-urile de urmărire nedetectabile.

Dacă credeți că este un pic invaziv, suntem de acord!

Nu numai că au capacitatea de a distribui aceste informații, dar ISP-urile nu mai trebuie să le spună clienților exact ce colectează sau cum îl folosesc sau îl împărtășesc. Aceste informații pot fi vândute în mod liber fără acordul clienților lor.

În mod alarmant, nici măcar nu li se cere să ia măsuri „rezonabile” pentru a proteja informațiile clienților de accesul neautorizat, ceea ce înseamnă că ISP-ul dvs. nu va fi dat la răspundere dacă cineva își are baza de date.

„Fără aceste reguli, ISP-urile vor putea să monitorizeze, să colecteze și să stocheze aproape tot ceea ce faceți online și să vândă informațiile respective agenților de publicitate și companiilor de minerit de date – și să le utilizeze pentru a construi un profil aproape complet al activității dvs. online”, a declarat Evan Greer de Lupta pentru viitor.

Îți poți alege ISP-ul?

Fiecare ISP va funcționa conform propriei săgeți morale, ceea ce înseamnă că dacă ISP-ul dvs. local decide să utilizeze fiecare dintre aceste măsuri invazive și să exploateze informațiile personale ale clientului lor, depinde complet de ele..

Vă sugerăm să încercați să găsiți un furnizor de servicii Internet care să vă ia confidențialitatea în propriile mâini și să vă respecte informațiile personale. Iată o listă a acestora.

Din păcate, selectarea ISP-ului preferat nu poate fi atât de simplă, deoarece multe persoane nu au de ales în funcție de locația lor.

Dacă acesta este cazul pentru tine, nu-ți face griji. Avem tot ce trebuie să știți, astfel încât să puteți afla cum să ascundeți istoricul de navigare de la un ISP și să blocați urmărirea ISP.

Cum să ascundeți Istoricul de navigare dintr-un ISP

Am adunat primele 3 opțiuni pe care le puteți utiliza pentru a ascunde istoricul de navigare de la un ISP.

Utilizați HTTPS oriunde:

În bara de căutare, unele site-uri au HTTP, în timp ce altele au HTTPS. Fiecare site web pe care îl vizitați trebuie să fie însoțit de un simbol cu ​​lacăt blocat și cuvântul „Secur” în stânga HTTPS. Electronic Frontier Foundation oferă HTTPS Everywhere, o extensie de browser care criptează informațiile dvs. și blochează urmărirea ISP.

Când este conectat la site-urile HTTP, HTTPS Everywhere obligă site-ul să cripteze datele dumneavoastră, dacă site-ul web acceptă HTTPS.

Deși acest lucru protejează conținutul informațiilor dvs., ISP-ul dvs. poate vedea în continuare fiecare dintre site-urile pe care le vizitați. De exemplu, ISP-ul dvs. vă poate vedea că ați vizitat Facebook, dar nu vă poate vedea feedul în timp ce sunteți acolo.

Ține minte: Modul privat sau incognito al browserului dvs. nu împiedică ISP-urile să vă monitorizeze activitatea pe Internet.

Folosiți Tor:

Dacă doriți să păstrați ascunse toate informațiile de navigare și să blocați urmărirea ISP, Tor este o metodă absolută sigură. Browserul Tor criptează traficul dvs. și previne în mod eficient ISP-urile și oricine altcineva să-ți urmărească activitățile online, în funcție de traficul dvs. printr-o serie de tuneluri virtuale.

Dezavantaje comparativ cu VPN:

Browserul oferă un anonimat complet, permițând utilizatorilor să se descurce chiar și pe web-ul întunecat, însă mulți utilizatori consideră Tor un pic complicat și mai puțin convenabil decât un VPN din următoarele motive:

 • Un VPN criptează tot traficul transmis în timp ce Tor protejează numai informațiile pe care le trimiteți prin browserul Tor. Orice alt dispozitiv sau aplicație nu va fi anonimizat.
 • Tor nu este compatibil cu site-urile care rulează software-ul de securitate Cloud Flare, pe care îl utilizează majoritatea site-urilor de pe web. 
 • Aproape de fiecare dată când introduceți un domeniu nou, va trebui să tastați un captcha de securitate pentru a dovedi că sunteți uman, o sarcină care devine tot mai enervantă cu cât navigați mai mult.
 • Agențiile guvernamentale precum NSA sunt extrem de suspecte cu privire la cineva care folosește Tor, chiar și atunci când intențiile tale sunt sincere.
 • Este posibil să observați o scădere a vitezei de pe Internet, în funcție de ruta traficului dvs. Tor.

Utilizați o rețea privată virtuală plătită:

O rețea virtuală virtuală (VPN) vă permite să schimbați adresele IP și să vă trimiteți informațiile printr-un tunel criptat, permițându-vă să navigați anonim și să vă mascați activitățile online.

Deși există VPN-uri gratuite, nu ar trebui să ai încredere niciodată într-un serviciu gratuit (sau nerealist ieftin) pentru a te preocupa de confidențialitatea ta sau pentru a-ți proteja informațiile personale. Aceste servicii „prea bune pentru a fi adevărate” sunt în mod obișnuit.  

Un VPN bun va promite să nu vă conecteze traficul sau adresa IP, nu va oferi o criptare puternică și actualizată, elemente suplimentare, cum ar fi un comutator de ucidere pe internet, securitate wifi automată și petiții de bună voie pentru securitatea și libertățile generale ale internetului din întreaga lume. 

Spre deosebire de utilizatorii Tor, care prezintă riscul de a-și face o țintă suspectă pentru autorități sau ISP-uri, care ar putea începe să se întrebe de ce folosești un mediu asociat cu web-ul întunecat, o VPN criptează pur și simplu tot traficul pe internet și îl parcurge prin diferite servere . În plus, ISP-ul dvs. nu poate vedea traficul browserului dvs., niciun conținut transmis pe Internet sau să injecteze reclame direcționate, permițându-vă să ascundeți istoricul de navigare de la un ISP. 

Verificați starea dvs.:

După ce ați ales metoda preferată de anonimat, trebuie să vă asigurați că informațiile dvs. sunt de fapt sigure. Puteți face acest lucru folosind  IPLeak.net și Test de scurgere DNS pentru a verifica dacă informațiile dvs. sunt transmise.

Ce puteți face pentru a vă proteja confidențialitatea online

Faptul că ISP-urile nu sunt responsabile pentru protecția „rezonabilă” a informațiilor dvs. personale, este corect să spunem că criptarea datelor dvs. este mai importantă ca niciodată.

Pentru a afla cum puteți ajuta în lupta pentru confidențialitatea digitală, consultați Electronic Frontier Foundation și spuneți-vă funcționarilor aleși ce părere aveți despre regulile FCC și eforturile Congresului de a le abroga.  

Dacă doriți să începeți să vă protejați confidențialitatea online imediat, descărcați oricare dintre aplicațiile noastre VPN foarte sigure și începeți să navigați cu criptare la nivel de bancă și o adresă IP anonimă astăzi.

Sperăm că acest blog vă ajută să obțineți confidențialitatea completă pe care o meritați online. Aveți feedback, sugestii sau solicitări de funcții? Nu ezitați să ne contactați și să ne alăturați-ne pe social media! Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map