Cele mai bune 7 aplicații de confidențialitate pentru telefonul tău

Cele mai bune 7 aplicații de confidențialitate pentru telefonul tău


Doriți să vă asigurați că informațiile dvs. private rămân întotdeauna private, chiar și atunci când sunteți în mers? Atunci asigurați-vă că consultați cele mai bune 7 aplicații de confidențialitate pentru telefonul dvs.. 

La SaferVPN, știm cât de valoroasă poate fi securitatea și confidențialitatea, mai ales când vine vorba de internet, de mobil și de navigare pe web.

Tot mai mult din timpul nostru este petrecut online și pe telefoanele noastre, ceea ce înseamnă că mai multe din viața noastră personală se desfășoară și aici – fie că trimitem e-mailuri personale sau legate de muncă și mesaje, împărtășim gânduri și amintiri pe rețelele sociale, facem achiziții, făcând fotografii, notând note și multe altele.

Cu acest lucru, iată cum am prezentat cele mai bune 7 aplicații de confidențialitate care vă vor păstra informațiile personale private – indiferent unde, indiferent când.

1. Neclaritate de la Abine

Blur este o aplicație de confidențialitate superbă, care oferă perfect mai multe funcții cheie de protecție a confidențialității online. Cu aplicația generați cu ușurință parole puternice pentru fiecare cont, vă mascați identitatea de e-mail pentru a primi e-mailuri în privat și vă mascați numărul cardului dvs. de credit pentru a preveni frauda. Este un magazin unic de confidențialitate.

Disponibil pentru Android și iPhone.

Estomparea de Abine

2. MyPermissions

Știți câte aplicații vă accesează momentan informațiile personale online? Permisiunile mele vă permite să preluați controlul asupra modului în care aplicațiile vă accesează informațiile personale, online și pe telefon. Cu Permisiunile mele, puteți vedea exact ce aplicații v-ați conectat pe Facebook, Google, Twitter, Instagram, să identificați ce date accesează și apoi să le aprobați, să le eliminați sau să le raportați.

Disponibil pentru Android și iPhone.

Aplicația mea de permisiuni

3. răchită

Etichetată drept „cel mai de încredere mesager din lume”, Wickr le permite utilizatorilor să trimită imagini, videoclipuri, audio și fișiere „top-secret” cu confidențialitate completă și absolută. Aplicația criptează mesajele trimise printr-o criptare de nerefuzabil, peer-to-peer, astfel încât doar receptorul destinat să poată decripta mesajul. Nici măcar Wickr nu are acces la codul cheii de decriptare specific mesajului.

Disponibil pentru Android și iPhone.

Aplicația Wickr

4. DuckDuckGo

Dacă luați în considerare DuckDuckGo față de Google, DuckDuckGo este o aplicație pentru motorul de căutare care vă protejează confidențialitatea web. Aplicația nu vă urmărește și nici nu colectează informațiile personale. Pe lângă respectarea vieții private, DuckDuckGo este foarte ușor de utilizat cu caracteristici precum răspunsuri mai inteligente de căutare, design de sursă deschisă, breton! (Care vă permite să căutați direct pe mii de site-uri) și multe altele.

Disponibil pentru Android și iPhone.

Aplicația Duckduckgo

5. În mod clar

Cu toții ne amintim de infamul iCloud celebritate nude scurgere foto. Keeply este una dintre aplicațiile de vârf care împiedică hack-ul fișierelor dvs. private. Vă permite să protejați cu fixare toate fotografiile private, notele, datele cardului de credit și parolele de pe telefon. Aplicația are, de asemenea, funcții de confidențialitate cool, cum ar fi un pin fals, back-up fără server și „fotografie intrusă” (așa că dacă cineva îndrăznește să acceseze datele dvs., ați capturat imaginea).

Disponibil pentru iPhone.

6. Telefon roșu prin sisteme Open Whisper Systems

Dacă doriți să efectuați apeluri complet private, Red Phone este aplicația dvs. directă. Această aplicație de apelare VoIP oferă criptare gratuită, la nivel mondial, de la capăt la sfârșit pentru apelurile dvs., asigurându-vă conversațiile astfel încât nimeni, nici măcar NSA, să nu poată asculta.

Disponibil pentru Android.

Aplicația de telefon roșu de Open Whispers System

7. SaferVPN

Nu în ultimul rând, suntem încântați să vă recomandăm aplicația SaferVPN Android lansată recent. Aplicația noastră vă permite să vă bucurați de toate funcțiile preferate de SaferVPN, inclusiv o conexiune la internet rapidă, privată și sigură, criptată, acces nelimitat la conținutul dvs. favorit la nivel mondial și economii mari la rezervările de călătorie, direct pe telefonul dvs..

Aplicația Android și iOS SaferVPN

Dacă vă întrebați cum este, acesta este motivul pentru care: o VPN (rețea virtuală virtuală) vă permite să configurați o conexiune privată și sigură la o altă rețea, în general într-o altă țară. Așadar, atunci când vă conectați la SaferVPN și vă conectați la unul dintre serverele noastre globale, adresa IP anonimă a serverului nostru, mai degrabă decât adresa dvs. IP, este ceea ce se confruntă cu lumea. Aceasta vă deghizează locația, numele și furnizorul de servicii de internet și îl face să pară ca și cum ați naviga din acea locație, creând totodată un tunel pentru datele dvs., astfel încât să nu poată fi interceptat de terți.

În prezent, SaferVPN este disponibil atât pentru Android, cât și pentru Windows și Mac.
Și, este un moment minunat pentru a menționa că noua noastră aplicație nativă pentru iOS va fi lansată foarte curând.
Rămâneți la curent cu Facebook, Twitter și Google+ pentru noutățile oficiale ale lansării!

Aceasta este alegerea noastră dintre cele mai bune 7 aplicații de confidențialitate pentru telefon. Mai aveți aplicații de confidențialitate recomandate? Simțiți-vă liber să vă întindeți și să ne informați!

P.S.- Dacă doriți să oferiți serviciului nostru incercare gratuita, dați clic aici.

P.S.S- Dacă ați încercat deja proba noastră gratuită de 24 de ore și doriți să câștigați un Abonament GRATUIT pe tot parcursul unui an, asigurați-vă că consultați #ShareSaferVPN: Provocarea abonamentului premium.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map