15 motive pentru care ai nevoie de un VPN anonim

anunț vpn anonim cu bărbatul care își acoperă fața cu tablete și laptopuri în nori


Anonimatul VPN nu a fost niciodată mai important decât azi. Indiferent dacă este vorba despre infracțiuni informatice, supraveghere guvernamentală sau blocate din Netflix, care te menține pe timp de noapte, un VPN îți poate oferi liniștea sufletească la fiecare doritor de internet.

Oamenii care se înscriu la VPN-uri anonime sunt capabili să se protejeze de ceea ce este mai rău de pe web – în același timp se bucură de tot ce are de oferit. Iată primele 15 motive pentru care ar trebui să iei în considerare obținerea unui VPN anonim astăzi!

1. Împiedicați urmărirea guvernului

Guvernele din întreaga lume urmăresc ceea ce fac cetățenii lor online. În țări precum Rusia, Turcia sau Iran, este destul de depășit. Dar chiar și în unele țări occidentale, guvernul are capacitatea de a colecta informații despre ce faceți online, ce site-uri vizitați și ce mesaje trimiteți și primiți. Această informație este adesea colectată de furnizorii de servicii de internet (ISP) și poate fi solicitată de către oficialii care supraveghează – în unele cazuri, chiar și fără cunoștința dvs..

Cel mai recent raport al Freedom House on Freedom House a constatat că, în 2017, libertatea internetului în întreaga lume a scăzut pentru al șaptelea an consecutiv. Șocant, jumătate din țările evaluate de raport au cunoscut o scădere a libertății Internetului.

Un VPN anonim vă permite să navigați pe web cu o conexiune criptată, permițându-vă să mențineți confidențialitatea completă și să împiedicați organizațiile guvernamentale precum NSA să vă urmărească fiecare mișcare. Indiferent dacă sunteți un dizident politic sau doar cineva care nu-i place ca guvernul să se uite peste umăr, un VPN anonim vă va menține Internetul criptat și privat.

2. Împiedicați ISP-ul să vă urmărească

Probabil doriți să păstrați istoricul internetului și căutările Google private. Din păcate, chiar dacă setați browserul sau contul motorului dvs. de căutare să nu înregistreze căutările dvs. pe Internet, acest lucru nu împiedică ISP-ul dvs. să înregistreze ceea ce faceți. Aceste informații pot fi citite de guvern sau chiar vândute agenților de publicitate pentru a vă manipula în a cumpăra lucruri.

Nu vă reproșăm dacă nu doriți ca cineva să vă urmărească căutările Google. Dacă nu vă place ideea ca altcineva să aibă acces la aceste informații, nu vă reproșăm. Din fericire, puteți utiliza un VPN anonim pentru a vă orienta activitatea pe Internet printr-un server terț, să vă ascundeți adresele IP, să vă ascundeți activitatea de căutare și să vă faceți traficul complet anonim.

Încercați gratuit SaferVPN!

3. Economisiți mii de dolari pe bilete de avion și mașini de închiriat

Este un secret atent păstrat că companiile aeriene și companiile de mașini de închiriere percep clienților prețuri diferite pe baza adresei IP pe care o folosesc pentru achiziționarea biletelor. După cum puteți citi pe blogul nostru, cu un VPN anonim, puteți să vă schimbați adresa IP într-o altă locație internațională și să primiți prețuri ale biletelor complet noi – uneori cu sute de dolari mai ieftine. Am găsit chiar și economii de peste 600 de dolari la mașinile de închiriat când am încercat acest lucru singuri.

Matematica este destul de simplă – adică mult mai puțin decât un abonament de doi ani la un serviciu VPN precum SaferVPN.

Utilizarea unui VPN anonim vă permite să vă schimbați adresa IP pentru a găsi economii de HUNDREDS OF DOLLARS. Faceți clic pe Pentru a Tweet

4. Protejați-vă pe Wi-Fi public

Dacă sunteți un profesionist din mers, probabil utilizați Wi-Fi public tot timpul – de exemplu, în cafenele, hoteluri, aeroporturi sau hotspoturi locale. Wi-Fi public sigur este convenabil, dar este adesea complet nesigur. În timp ce s-ar putea să utilizați aceste conexiuni pentru navigarea web de zi cu zi, caracterele nefavorabile care se află în jurul dvs. pot utiliza tehnici simple pentru a vă scana comunicările, pentru a fura parolele dvs. de socializare privată sau pentru a deturna informațiile bancare sau ale cardului de credit..

Prin conectarea la web printr-o VPN, tot ceea ce faceți online este complet criptat și cunoscut numai de dvs., indiferent de rețeaua prin care vă conectați.

5. Protejați-vă de Wi-Fi-ul public fals

Nu este doar legitim Wi-Fi public care este un pericol în aceste zile. Hackerii configurează acum rețele „gemene rele” cu nume pe care le așteptați în locații pe care ați fi de gând să le găsiți De exemplu, dacă configurați magazin într-o cafenea, s-ar putea să nu vă gândiți de două ori despre conectarea la rețeaua „Wi-Fi a cafenelei” care apare pe telefon. Dar dacă aveți o zi ghinionistă, rețeaua respectivă ar putea fi deținută de un criminal criminal care vă controlează acum conexiunea web – fără să știți.

Desigur, dacă utilizați un VPN, tot ceea ce faceți online trece printr-o conexiune sigură și criptată „tunel” – ceea ce înseamnă că toate cibercriminalele de contrabandă din colțul cafenelei vor vedea este gobbledygook.

6. Protejați-vă securitatea online

Furtul de identitate este una dintre cele mai răspândite și tulburătoare infracțiuni de pe Internet. Strategia Javelin a constatat recent că aproape 7 la sută dintre consumatori au fost victime ale fraudei de identitate în 2017. În mod alarmant, preluarea contului triplat în ultimul an. Victimele preluării contului au pierdut în medie 290 dolari din buzunarul care soluționau aceste bănci.

Nu sunt doar persoanele care sunt în pericol în aceste zile. Întreprinderile – în special cele mai mici – sunt din ce în ce mai expuse riscului de încălcarea datelor și infracțiunilor informatice. Consecințele pe o scară corporativă pot fi chiar mai mari decât atunci când se întâmplă doar persoanei tale.

Din fericire, navigarea anonimă cu criptarea VPN la nivel de bancă vă permite să ascundeți tot ceea ce trimiteți și faceți online. Cardul dvs. de credit și detaliile bancare, informații private, e-mailuri, schimburi personale și chiar informații corporative valoroase vor fi în siguranță cu un VPN anonim.

7. Păstrați-vă apelurile VOIP în siguranță

Mulți oameni și-au închis planurile tradiționale de telefon în favoarea serviciilor de comunicații VOIP (voce peste IP) gratuite sau ieftine. Din păcate, multe dintre aceste platforme nu sunt atât de sigure pe cât ai crede. Dacă sunteți ținta unui cyberattack, serviciul dvs. poate fi blocat, metadatele dvs. pot fi colectate și mesajele vocale pot fi accesate de străini. Hackerii pricepuți pot chiar să intre în conversațiile dvs. active și să ascultați – fără să știți.

Linie de jos: Dacă doriți să utilizați serviciul VOIP preferat cu aceeași senzație de siguranță cu care v-ați obișnuit pe vechea linie fixă ​​sau telefonul mobil, va trebui să vă derulați conexiunea printr-un VPN care vă oferă de la capăt la capăt criptare.

8. Împiedicați agenții de publicitate să vă vizeze

Este posibil să fi observat cât de mult corespund anunțurile pe care le vedeți online cu ceea ce vă interesează. Companiile pot furniza aceste tipuri de reclame vizate, printre altele, urmărind activitatea dvs. online și legând-o la adresa dvs. IP.

Un VPN anonim vă va permite să navigați pe Internet fără a fi bombardat de reclame adecvate. Păstrând adresa dvs. IP reală anonimă și ascunsă, agenții de publicitate vor considera că este mult mai dificil să te manipuleze pentru a face cumpărături sau pentru a influența opiniile tale.

9. Deblocați site-uri web, filme, emisiuni TV și muzică

Probabil că știți deja acest lucru dacă ați încercat vreodată să vizionați Netflix în vacanță, dar unele dintre cele mai bune filme de streaming și servicii de muzică sunt blocate în locații internaționale ca urmare a restricțiilor geo-restricționale. Pe scurt, aceste servicii blochează accesul prin detectarea locației geografice a adresei dvs. IP.

Cu un VPN anonim, puteți debloca site-uri web, ocoli aceste restricții și puteți obține acces nelimitat de divertisment – indiferent dacă călătoriți, expat în străinătate sau pur și simplu fan al divertismentului unei alte țări. Aflați mai multe accesând Ghidul nostru final de deblocare a site-urilor de streaming!

10. Deblocați rețelele sociale, aplicațiile și jocurile

Trăim într-o lume care încearcă să ne restrângă. Social media și jocurile online sunt de obicei blocate de firewall-urile școlare și de anumite regimuri de cenzură guvernamentală. 98 la sută dintre școli blochează sau filtrează conținutul online într-un fel. 36% dintre angajatori blochează rețelele sociale pentru angajați. În plus, noile date de lansare a jocurilor sunt deseori eșalonate în diferite țări, fără explicații.

Un VPN anonim vă ajută să evitați aceste restricții, permițându-vă atât să deblocați site-urile web, cât și jocurile și să evadați cenzura țării – permițându-vă astfel să vă bucurați de cele mai bune rețele de socializare și aplicații online. Și spre deosebire de un proxy gratuit de anonimat, un VPN de înaltă calitate, precum SaferVPN, vă oferă o conexiune super-rapidă, fără concurență pentru lățimea de bandă, fără limite de viteză și 99 la sută în timp..

11. Protejați-vă de rețelele acoperite de date

Știați că puțin peste 1 din 5 americani sunt utilizatori de internet „doar pentru smartphone”, adică nu au un serviciu tradițional de bandă largă pentru acasă? Din nefericire, acest lucru amenință securitatea internetului într-un mod surprinzător: persoanele limitate de capacități de date au fost mai puțin susceptibile să descarce și să instaleze actualizări software, ceea ce duce la încălcări grave de securitate, pe care le regretă ulterior.

Vă recomandăm să păstrați toate aplicațiile și sistemele de operare la zi. Dar, de asemenea, înțelegem că capacele de date sunt un fapt de viață, iar dacă capacul dvs. de date este scăzut, dorința dvs. de a actualiza totul ar putea fi, de asemenea, relativ scăzută. Cu un VPN anonim, puteți răsfoi confortabil pe web cu o conexiune sigură, criptată, chiar dacă ați fost un pic lax în a descărca acele fișiere mari de actualizare.

Mai mult, puteți duce dispozitivul activat prin VPN la hotspotul Wi-Fi public preferat și puteți obține toate actualizările de care aveți nevoie – știind tot timpul că navigarea dvs. este complet anonimă și criptată.

12. Economisiți bani pe abonamente și servicii software

Majoritatea oamenilor nu știu acest lucru, dar multe pachete software și servicii precum Microsoft Office și Adobe CC pot fi cumpărate cu mult mai puțin, în funcție de locația internațională a cumpărătorului. În SUA, discriminarea prețurilor poate varia chiar și în rândul statelor: TechScience.org a descoperit recent că prețurile pentru serviciul online de SAT de la Princeton Review de la Princeton au variat cu sute de dolari pe bază regională.

O VPN anonimă, cum este SaferVPN, vă permite să vă schimbați adresa IP, făcând efectiv să pară că v-ați afla într-o altă parte a lumii. În funcție de pachet și de locația pe care o alegeți, s-ar putea să constatați că suita de software de lux pe care v-ați dat cu ochii a devenit brusc disponibilă pentru mult mai ieftin decât vă așteptați.

13. Economisiți bani pe Streaming Media

Serviciile de streaming media pot, de asemenea, discrimina prețurile între țări. De exemplu, Apple Music poate fi achiziționată cu 80 la sută mai ieftin de la anumite piețe internaționale emergente. Multe servicii de streaming sport sunt, de asemenea, mai ieftine sau chiar gratuite în diferite țări. (Postăm despre acest lucru destul de frecvent pe blogul nostru, așa că rămâneți la curent cu acest spațiu pentru cele mai recente actualizări și trucuri pe care le-am găsit.)

Utilizarea unui VPN anonim vă permite să vă mascați locația geografică reală și să vă bucurați de cele mai bune abonamente de streaming la cele mai bune prețuri. Puteți sta în Manhattan, dar cumpărați un abonament de streaming dintr-o țară în curs de dezvoltare – și nimeni nu va fi cel mai înțelept.

14. Opriți accelerația lățimii de bandă

Reglarea lățimii de bandă este atunci când ISP-ul dvs. decide să vă sufoca conexiunea la Internet, deoarece a decis că utilizați prea multe date simultan. Poate că streamingul de filme HD afectează prea mult serverele lor și restricționarea lățimii de bandă este mai ieftină pentru ei decât modernizarea propriei capacități. Sau poate, având în vedere sfârșitul neutralității nete în Statele Unite, nu le place ce te uiți la online și nu vrei să-ți dai fără luptă.

În orice caz, accelerarea lățimii dvs. de bandă pur și simplu nu este posibilă atunci când utilizați un VPN anonim. Când criptați tot ce faceți online, ISP-ul dvs. nu va putea lua decizii cu privire la lățimea de bandă pe baza site-urilor sau serviciilor la care vă conectați.

15. Bucurați-vă de politica noastră fără log

Acesta este simplu. Unele VPN-uri, în special cele gratuite, înregistrează ceea ce fac clienții lor online folosind serviciul lor. Aceștia îl vând apoi celui mai mare ofertant sau îl oferă guvernelor la cerere.

Noi nu. Nu este treaba noastră.

Obțineți un VPN anonim acum

Să ai un VPN anonim în lumea de azi este la fel de crucial ca să îți închizi ușile noaptea sau să îți închizi ferestrele în timpul unei furtuni. Poate însemna diferența dintre pierderea informațiilor dvs. private față de persoane necunoscute de pe web și dormirea în condiții de siguranță, protejarea comunicațiilor personale și a istoricului web. Înseamnă că aveți libertatea de a accesa Internetul fără restricții arbitrare, indiferent de cine sunteți și de unde vă aflați în lume.

Prin înscrierea unui VPN precum SaferVPN, puteți debloca site-uri web, ascunde adresa IP și accesa toate aceste avantaje uimitoare de oriunde pe Pământ. Dacă nu aveți încă SaferVPN, primiți un abonament astăzi. (Oferim o garanție de returnare de 30 de zile – deci nu aveți nimic de pierdut!) Sau profitați de oferta noastră anonimă de încercare gratuită VPN și încercați SaferVPN fără taxă!

Aveți mai multe întrebări despre modul în care funcționează un VPN? Asigurați-vă că vă conectați cu noi pe Facebook, Twitter și Instagram sau trageți-ne un e-mail la [email protected] Suntem aici pentru tine 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map