Bemutatjuk vadonatúj Windows VPN-t – elérhető most!

Windows VPN 3.0


Örömmel jelentjük be, hogy márkánk ÚJ Windows VPN kliens már nem működik! A SaferVPN for Windows 3.0 elegáns megjelenést kínál & érezni, jobb felhasználói élményt és új funkciókat kínál. Menjünk lépésről lépésre az alkalmazáson, és mutassam meg mindent, amit tudnod kell!

A SaferVPN 3.0 Windows VPN új szolgáltatásai

Szuper karcsú kialakítás & UX: Készüljön fel a Windows VPN vadonatúj megjelenésének és hangulatának megtapasztalására. Az új dizájnnal minden, amire szükséged van – a beállítások módosítására, a virtuális hely megváltoztatására, ingyenes szolgáltatás megszerzésére vagy a kapcsolatfelvételi támogatásra – mind csupán egy kattintásnyira van. Élvezze a lehető legszélesebb felhasználói élményt.

Kereshető globális kiszolgálók: Arra törekszünk, hogy a SaferVPN egyszerű és felhasználóbarát legyen mindenki számára, mindenhol. Most egyszerre kedvenceket kereshet és kereshet a leginkább kívánt nemzetközi szerver helyén. A hely- és sebességteszt alapján a leginkább ajánlott szervereket is kínáljuk Önnek. Ez a globális VPN szerverhálózattal kombinálva megkönnyíti a böngészést, mintha abszolút bárhol lennél!

Diagnose fix: Ezzel az élvonalbeli eszközzel a SaferVPN ellenőrzi és javítja a VPN-beállításokkal kapcsolatos összes konfigurációs problémát. Ennek köszönhetően a zavartalan VPN-kapcsolat mindig biztosított.

tippek & Exkluzív frissítések: Az első észrevehető dolog a felső kék sáv és az alsó sárga szalag. A világoskék sáv a „Heti tipp” -ünket kínálja, amely a legfrissebb híreket és tippeket tartalmazza közvetlenül a SaferVPN blogból. Eközben az alsó sárga szalag exkluzív ajánlatokat és ajánlatokat kínál Önnek, amelyeket nem akarsz kihagyni!

A Windows VPN letöltése és telepítése

A dolgok megkönnyítése érdekében olvassa el ezt a lépésről lépésre a SaferVPN telepítéséről a Windows rendszeren!

1. lépés: Töltse le a SaferVPN 3.0-t

Keresse meg a Windows VPN letöltési oldalunkat.

2. lépés: Nyissa meg a telepítőt, és futtassa a program telepítésekor

WIndows VPN 3.0 telepítése

3. lépés: A telepítés befejeződött!

A Windows VPN telepítése befejeződött!

4. lépés: Jelentkezzen be

Bejelentkezés a Windows VPN-be

5. lépés: Fő képernyő

Windows VPN 3.0 irányítópult

A SaferVPN for Windows használatának első lépései

Csatlakozás szerverhez, egyszerűen kattintson a csatlakozni kívánt helyre, majd kattintson a zöld „Csatlakozás” gombra. Alig néhány másodpercig tart, és kapcsolati kapcsolat után kap üzenetet.

A jelenlegi tartózkodási helyétől függően a „Legnépszerűbb” szerverek is láthatók lesznek. Windows VPN-je automatikusan ajánlja ezeket a kiszolgálókat a sebesség-tesztek és az Ön jelenlegi helyzete alapján. Vegye észre a csillagot is az egyes helyek mellett. Egyszerűen kattintson rá, hogy hozzáadja a kiszolgálót a kedvenc kiszolgálói helyek listájához.

További hasznos tippekért olvassa el a VPN-kiszolgáló helyének kiválasztására vonatkozó teljes útmutatónkat!

A Windows VPN kiegészítő szolgáltatásai

jegyzőkönyvek: A VPN-protokoll kiválasztásához egyszerűen kattintson a fő képernyőn a protokollválasztás melletti „Módosítás” elemre. Javasoljuk az automatikus üzemmód használatát, de személyes preferenciáitól függően választhat is, hogy melyik protokollt használja. A protokollválasztás testreszabásának másik módja a beállítások menü, az alábbiak szerint.

Ügyfél terület: Ha a jobb felső sarokban található menüikonra kattintás után rákattint a „Saját fiókra”, akkor könnyedén megtekintheti ügyfélterületét, áttekintheti számláit, és meghívhatja barátait a SaferVPN használatához ( szabad hónap a VPN-ből jutalomként!).

Beállítások: A jobb felső sarokban található menüikonra kattintva, majd a „Beállítások” gombra kattintva megnyílik a Beállítások szakasz:

 • A Protokollok alatt kiválaszthatja a kívánt alagút-protokollt. Olvassa el további útmutatásunkat arról, hogy mely VPN protokollt kell választania a maximális biztonság, sebesség és megbízhatóság érdekében

 • Az Általános részben kiválaszthatja, hogy a SaferVPN automatikusan elinduljon-e a Windows indításakor, hogy az alkalmazás automatikusan csatlakozzon-e, és hogy a SaferVPN azonnal értesítse-e a nem biztonságos Wi-Fi-hálózatról. és több.

 • Végül a Támogatás segítségével elküldheti egy támogatási jegyet, amelyre a lehető leghamarabb válaszol a 24x7x365 ügyfélszolgálatunk..

Kezd el most!

Ha Ön már SaferVPN előfizető, töltse le most a SaferVPN 3.0 Windows VPN-t, és kezdje el a beállításokat. Ha még nem ismeri a SaferVPN-t, akkor kipróbálhatja ingyen, majd telepítse a SaferVPN 3.0-t.

Ne felejtsd el megnézni a vadonatúj VPN-szoftverek teljes választékát is, amely alkalmazásokat tartalmaz minden eszközére, beleértve az asztali, a mobil és a Chrome-ot!

Szeretnénk köszönetet mondani minden felhasználónknak a visszajelzésért és a funkciójavaslatokért. Írjon nekünk egy e-mailt a [email protected] címre, hogy javaslatokat tegyen a jövőbeni szoftverfrissítésekről és legyen naprakész a Facebook, a Twitter és a Google SaferVPN követésével.+.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map