10 nagyszerű ajánlat, amelyet VPN-en szerezhet a Cyber ​​hétfőn + VPN-AKCIÓ – 80% KEDVEZMÉNY

Online vásárlás a smartphone


Meglepetés! Köszönj a Cyber ​​hétfőn! Olvassa el mindent a Cyber ​​hétfő VPN-akcióinkról és kapjon néhány belső tippet arról, hogy a VPN még több pénzt takaríthat meg Önnek az ünnepi időszakban …

Találd ki? Hihetetlen Cyber ​​hétfő-ajánlatot kínálunk 24 órán keresztül! Használja ki hihetetlenül alacsony áraink előnyeit hétfőn! De ne felejtsd el gyorsan cselekedni, mert ez az utolsó esély a megtakarításra!

Olvassa el tovább, hogy megtanuljon 10 módszert, amellyel a VPN-jét az egész világon megközelítheti az üzletekhez, kihasználva akár 80% -kal kevesebb VPN-ajánlatunkat is..

GIF Cyber ​​hétfő VPN fő megtakarítás

A legjobb internetes hétfő VPN-üzlet az interneten

A Cyber ​​Hétfő már 2005 óta működik, de soha nem volt jobb idő, mint most, hogy online vásároljon az ünnepi időszakra. Az amerikaiak 3,3 milliárd dollárt költöttek online módon a cyber hétfőn 2017-ben, és várhatóan közel 4 milliárd dollár idén!

Ha ezt a blogbejegyzést olvassa, nagyon sokat botlott bele: akár 80 százalék kedvezmény a VPN-ekben ezen a Cyber ​​hétfőn!

Sokat írunk arról, hogy a SaferVPN hogyan tud segíteni az online biztonságban az anonim IP-címeinkkel és a 256 bites titkosítási szabványunkkal. Tagjaink élvezik a hozzáférést egy teljesen fel nem blokkolt webhez, és bárhol a világon közvetíthetik kedvenc tartalmukat.

De tudta, hogy a VPN valójában segíthet pénzt megtakarítani az interneten vásárolt dolgoknál?

Hogyan kaphat nagyszerű vásárlási ajánlatot egy VPN-sel

Sok online kiskereskedő megváltoztatja árait, attól függően, hogy hol tartózkodik. Leggyakrabban a vállalatok olcsóbb áron értékesítik a termékeket a „szegényebb” országokban lévőknek, ugyanúgy, ahogyan az egyes „gazdagnak” tartott országok árait megemelik. Más vállalatok csak bizonyos ügyleteket kínálnak vagy jelenítenek meg az adott országokban működő vállalkozások számára.

Szerencsére a VPN lehetővé teszi a földrajzi helyzetének megváltoztatását, lehetővé téve a legjobb áron történő vadászatot, amelyet ezek a vállalatok hajlandóak ajánlani! Csak egy kattintással megváltoztathatja IP-címét, így a 34 ország bármelyikében található, lehetővé téve a nagy mennyiségű üzlet megtalálását.

Nézze meg az alábbi videót, hogy megtudja, milyen könnyű megváltoztatni IP-címét az alkalmazáson keresztül:

A VPN-sel történő online vásárlás teljes útmutatónkban rengeteg további trükkö van, hogy pénzt szerezzen neked a szükséges és kedves dolgoktól – mindezt az IP-cím megváltoztatásával.

Először azonban meg kell jegyeznie, hogy egyes nemzetközi kiskereskedők nem fogadnak el más országok hitelkártyáit, tehát ha szeretné kihasználni az ilyen alacsonyabb árakat, először változtassa meg IP-címét úgy, hogy az a választott országban található, és állítson be egy Az adott ország PayPal számlája, és fizetjen azzal a számlával.

Egy másik dolog, amelyet érdemes megnéznie, ha böngészi anélkül, hogy engedélyezte volna a sütik használatát, és / vagy böngészne egy új „inkognitóablakban”. Egyébként a kiskereskedők továbbra is nyomon követhetik az Ön helyét sütikkel.

Olvassa el néhány gyors példát a vásárlási ügyletekre, amelyeket VPN-en keresztül szerezhet!

1. Pénzt takaríthat meg a Microsoft Office-on

A Microsoft Office a szakmai, az egyetemi és akár a magánélet legfontosabb eleme. A legtöbb embernek szüksége van a számítógépére, de nem mindenki kaphatja meg ugyanazon az áron!

Például fizethet 99,99 USD-t egy Office 365 Home előfizetésért az Egyesült Államokban. De ha oroszországi székhelyű vagy megváltoztatta IP-jét, úgy tűnik, hogy ott lakik, akkor csak 4399 orosz rubelért kaphatja meg, ami 66,63 USD-nak felel meg e üzenet írásakor..

Hasonlóképpen, az egyéni előfizetés, amely az USA-ban 69,99 dollárt fizet, az orosz IP-címmel rendelkezőknek 53,00 dollárnak felel meg. Emellett egy 149,99 USD-es egyszeri Office Home vásárlást is elfújhat & 2019-es hallgató csak 101,47 USD-ért!

2. Pénzt takarít meg a repülőjegyeknél

A SaferVPN nemcsak hasznos az online kiskereskedők termékeivel kapcsolatos ügyletek megkötésére. Ha nyaralást szeretne foglalni, segíthetünk abban, hogy olcsóbb árakat kínáljon belföldi és nemzetközi járatokra.

Például 55 dollár megtakarítást találtunk ezen a New York-i Londonba irányuló oda-vissza utazáson azáltal, hogy Kanadán átváltottuk IP-címünket, így az az Egyesült Államokban található..

Időnként olyan webhelyek, mint a Kiwi.com, vadul különböző ajánlatokkal fogják Önt összekapcsolni, attól függően, hogy hol tartózkodnak. Például ez a New York-i Londonból induló járat Iberián keresztül 1183 dollárba került, amikor Kiwit keresett amerikai alapú IP-címről. De ezt az üzletet még akkor sem jelentették meg, amikor orosz alapú IP-címről keresett – ehelyett 2859 dollárra került sor.!

Lehet, hogy kicsit vadászik körül, hogy megtalálják a legjobb ajánlatot, és nem minden járat ára különbözik helytől függően. De találjon jó üzletet, és a SaferVPN előfizetése azonnal fizethet önmagáért! Teljes árkalauzunkban több információ található a nagyszerű repülési ajánlatok kereséséről!

Fontos tudomásul veszi: Ha ugyanazt a repülést ismételten ugyanazon IP-cím alapján keresi, sok légitársaság azt veszi figyelembe, hogy vágyakozik vásárlásra – és ennek megfelelően felszámítja Önt. Annak elkerülése érdekében, hogy extra fizetést szenvedjen csak azért, mert vásárolsz, “állítsa alaphelyzetbe” IP-címét az alkalmazáson keresztül, kikapcsolva, majd vissza a választott VPN-kiszolgálóra..

3. Pénzt takarít meg a szállodákon

A VPN a szállodáknál is pénzt takaríthat meg. Például keresett szállodákat New Orleans-ban, és 658 dollárra találtunk üzletet a Hotel Omni Royal Orleans-ben, amely csak egy rövid sétára található a városközponttól..

De amikor átváltottuk IP-jünket úgy, hogy a németországi székhellyel rendelkezzünk, pontosan ugyanazt a szállodát találtuk ugyanabban az éjszakában, mindössze 192 € áron, ami e postának írása óta mindössze 218,17 USD.. Ez kevesebb, mint az ár egyharmada!

4. Pénzt takarít meg a bérautóknál

A VPN használatával jó árakat is bérelhet autóbérlésre. Autókölcsönzőket kerestünk a LAX-ben, és megállapítottuk, hogy ugyanazokat az autót vadul különböző árakon bérelik.

A Kayak Nissan Versa vagy hasonló kompakt autó napi bérlését mutatja Önnek Alamo-ból a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren 145 dollárért. De ha ugyanazt csinálja egy német IP-címmel, akkor ugyanazon a napon az autó ugyanazon a napon érhető el 30 € -ért, ami 34,09 USD ez a hozzászólás írása óta. Ez kevesebb, mint az ár egynegyede!

5. Pénzt takaríthat meg az Apple Music segítségével

Lehet, hogy az Apple Music előfizetésével jár. Szerencséd van! VPN segítségével különféle árakat találtunk a szeretett szolgáltatáson és annak 50 millió dalból álló könyvtárán.

Az Egyesült Államokban a három feliratkozási szint havi 4,99, 9,99 és 14,99 dollárba kerül. Az orosz IP-címmel azonban a szintek havi 75, 169 és 269 rubelt fizetnek. Ez felel meg havi 1,13, 2,55 és 4,06 dollárnak – körülbelül egynegyede az amerikai árnak!

Az Apple Music kedvezményekkel járó lépéseiről bővebben az útmutatóban olvashat.

6. Pénzt takarít meg a Spotify-n

Egy másik népszerű zenei szolgáltatás manapság a Spotify. Az Egyesült Államokban a Spotify csak 0,99 USD / hónap áron elérhető három hónapig, majd 9,99 USD / hónap után. Meglepő módon azonban a Spotify-nak brazil IP-címet kaphat, ha az első három hónapban 1,99 R / hónap, azután pedig 16,90 R / hónap. Az USD dollárra átszámítva az árak 0,53 dollár, illetve 4,50 dollár, felére csökkennek!

Ha a Spotify nem érhető el az Ön régiójában, megváltoztathatja IP-címét annak eléréséhez.

7. Pénzt takaríthat meg az Apple órákban

Az idei év legfrissebb technológiájú termékeit különböző árakon értékesítik különböző helyszíneken – beleértve az új Apple Watch Series 4-et. Ha például Apple Watch-ot keres az Apple.com webhelyen, olasz IP-címmel, akkor a 439 eurótól kezdődő árakat (körülbelül 499,24 dollár felel meg).

Változtassa meg az IP-címét úgy, hogy az Egyesült Államokban található, és az Apple Watches kezdő árai mindössze 399 dollárra csökkennek. – majdnem 100 dollár különbség!

8. Pénzt takaríthat meg az Apple iPhone XS rendszeren

Használhat VPN-t egy jó üzlet eléréséhez az Apple iPhone XS-en is. Ismét Olaszországot szemléltetve az iPhone XS Max ára az Apple weboldalán 1,289 €, ami e hozzászólás írása óta 1465.88 USD. De ha IP-címét egy amerikai székhelyű szerverre váltja, akkor csak 1 099 dollárért találja meg. Ez több mint egynegyeddel alacsonyabb a listaárnál!

9. Pénzt takaríthat meg az Apple iPhone XR-en

Ha az Apple iPhone XS egy kicsit túl sokat jelent neked, akkor beszerezheti az iPhone XR-t. Az Apple.com olasz verziójában az iPhone XR 889 € -ba kerül, ami 1010,99 USD-t jelent, ha dollárra konvertálják. Egy amerikai székhelyű IP-cím használatával az ár 749 dollár lesz – újabb kb. 25% kedvezmény!

10. Pénzt takaríthat meg az Apple TV-n

Az Apple számos Apple TV eszközt kínál ebben az évben. Ismét az árak Olaszországban és más országokban jóval magasabbak, mint az Egyesült Államokban. A 64 GB-os Apple TV 4K ára 219 €, ami körülbelül 249,05 USD az amerikai valutában. Ha egy amerikai IP-címről nézünk, ugyanaz a termék 199 USD-t jelent.

Védje pénzügyi adatait is

Amikor online vásárol, valószínűleg bankkártyával vagy hitelkártyával fog fizetni a vásárlásért. A probléma az, hogy ha titkosítatlan kapcsolaton keresztül ad megrendeléseket, akkor pénzügyi adatait egyenesen szabadon adja ki.

Lehetséges, hogy a legveszélyesebb a bevásárlás, ha nyilvános Wi-Fi hálózaton tartózkodik – gondoljon kávézókra, könyvtárakra, repülőterekre és vasútállomásokra. Ha ilyen nem biztonságos kapcsolaton keresztül vásárol, akkor a hálózaton bárki megnézheti a tranzakciót. Lehet, hogy megtudják, mit vásárolt, mennyit fizetett érte, kinek küldték, és a hitelkártya számlaszámát..                                  

Ha a SaferVPN az Ön oldalán van, akkor minden, amit online csinálsz, 256 bites bankszintű titkosítás mögött lesz védett. Függetlenül attól, hogy melyik online kiskereskedőt látogatja meg, mit küld keresztül a vezetékeken keresztül, vagy ahonnan böngészi, az online tevékenységek egyedül a vállalkozásod lesznek. Még az internetszolgáltató sem fogja tudni, mit csinál!

Használja a Cyber ​​hétfő VPN-üzletünket most

A hétvégi Cyber ​​hétfő VPN-megállapodással soha nem voltál közelebb az egész világ tele nagyszerű ajánlatokkal. Használja ki a mi előnyeinket 80 százalék kedvezményt kap az eladás és kezdje el élvezni a 2018-as legjobb Cyber ​​hétfő VPN-megállapodás előnyeit!

Terjessze el az ünnepi hangulatot – ossza meg ezt az üzletet barátaival, és biztonságban is tarthatja őket online!

Akár 80% kedvezményt kaphat a #VPN tervről a #CyberMonday akciónkkal! Kattintson a Tweet-re

További információt szeretne a Cyber ​​Monday VPN üzletről vagy a VPN szolgáltatásról? Bármikor lépjen kapcsolatba velünk a [email protected] címen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map