Vi presenterer vårt nye VPN-appgrensesnitt og serverplasseringer

Ny VPN-app og VPN-servere SaferVPN


Ta en titt på vår nye funksjonen vanvidd! Det skjer så mye her på SaferVPN – og arbeidet vårt er ikke gjort ennå! Vi har mange produktannonser inkludert vårt forbedrede VPN-appgrensesnitt og nye høyhastighets VPN-serverplasseringer. Les videre for å lære mer!

Forbedret VPN-appgrensesnitt

Våre VPN-apper for Windows & Mac er blitt oppdatert og inkluderer nå et forbedret grensesnitt! Dette betyr et enda enklere, jevnere og lett tilgjengelig VPN-appgrensesnitt for alle brukerne våre. Ta en titt her:

Ny VPN-app Windows Mac

Bortsett fra å gjøre stasjonære apper slankere, slankere og mer tilpasningsdyktige, avrundet vi også ekspertene våre for å forbedre DNS / IPv6 lekkasjebeskyttelse ytterligere!

Brukerens personvern og databeskyttelse er vår topp prioritet, og betyr at konstante oppdateringer og forbedret beskyttelse er helt avgjørende for å sikre at brukerne våre opplever maksimal personvern og beskyttelse mot sikkerhetstrusler.

Klar til å prøve ut det nye VPN-appgrensesnittet? Last ned den nyeste versjonen av våre Mac- og Windows VPN-apper her.

Nye høyhastighets VPN-serverplasseringer

I tillegg til vårt eksisterende globale VPN-servernettverk, har vi lagt til fem nye serverlokasjoner i Mexico, Argentina, Portugal, Kypros og Irland. Disse nye høyhastighets VPN-serverne gir vårt totale antall lokasjoner opp til 700+ servere i over 36 land!

Hvorfor har disse serverne noe å si?

Jo flere serverplasseringer, jo større tilgang til brukere må geografisk begrenset innhold! Det betyr for eksempel at hvis du ønsker å se på lokale sportsbegivenheter ved å gå inn i lokale TV-sendinger, kan du ganske enkelt koble deg til SaferVPN i det landet du velger, og akkurat slik blir IP-adressen din endret til en lokal, lurt tjenesten til å tenke at du faktisk befinner deg i ønsket land!

I tillegg, hvis du er en bruker lokalisert i et av de fire landene vi har lagt til nye høyhastighets VPN-servere, vil nettleseropplevelsen din med SaferVPN bli enda raskere siden jo nærmere du er en server, desto raskere blir tilkoblingen din!

Slik får du tilgang til de nye VPN-serverne:

 1. Bare logg ut av kontoen din og logg inn igjen (hvis du ikke allerede bruker SaferVPN, prøv vår 24 timers gratis VPN-prøveperiode!).
 2. Du vil merke at serverne våre i Mexico, Argentina, Portugal, Kypros og Irland nå er oppført blant de tilgjengelige.
 3. Klikk på ønsket sted og begynn å surfe øyeblikkelig med et klikk på en knapp!

Vi presenterer vår VPN Kill Switch

I vår nylige blogg introduserte vi VPN Kill Switch – nå tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iOS!

Denne fantastiske funksjonen sørger for at du alltid er beskyttet, selv når VPN-tilkoblingen din faller! Noen ganger blir servere ustabile på grunn av nettverkstetthet eller på grunn av bestemte serverplasseringer, men likevel – vi har tenkt på alle typer sikkerhetsforholdsregler for å sikre at brukerne våre alltid er beskyttet.

Vi tar sikte på å tilby en pålitelig, fullstendig pålitelig og pålitelig tjeneste. Hvis du bodde i undertrykt samfunn, er journalist i et høyrisikoområde, eller reiser og bruker offentlig Wi-Fi, betyr det å ha en VPN-drepsbryter at vi vil kutte internettforbindelsen din i det øyeblikket VPN-forbindelsen din synker. Dette sikrer at ingen myndigheter, Internet Security Provider (ISP) eller hacker kan se noen av dine personlige, ukrypterte datapakker.

Som du kanskje kan fortelle, er ditt privatliv viktig for oss. Derfor fører vi heller ikke logger eller sporer aktiviteten din på noen måte.

Les alt om personvernreglene våre neste.

Forbedret personvernregler

Sammen med personvernreglene for ingen datalogging, har vi nå fjernet de fleste av tilkoblingsloggene våre. Mens mange VPN-er hevder å ikke misbruke brukerens data, selger de ofte sine personlige opplysninger til tredjepart-annonsører. Det er ikke veldig privat?

Hos SaferVPN gjør vi ALDRI samle eller logg NOEN av brukerens surfeaktivitet – noe som betyr at vi ikke kan og ikke vil distribuere noen av kundens personlige opplysninger. Selv om det er nødvendig med minimale tilkoblingslogger for å tillate brukere å lykkes med å koble seg til VPN-serverne våre – logger eller lagrer vi NOEN av deres personlige detaljer.

Sjekk ut det siste blogginnlegget vårt med alt du trenger å vite om vår oppdaterte personvernpolicy for VPN uten logg.

Ubegrenset Internett for alle

I vår innsats for å bringe et ubegrenset og åpent internett til alle over hele verden, prøver vi kontinuerlig å tjene flere frihetselskere over hele verden. Hvis du har noen forespørsler om serverplasseringer, vennligst gi oss beskjed ved å kontakte supporten vår.

Hvis du er klar til å teste ut en av våre nye høyhastighets VPN-servere eller sjekke ut de nye VPN-appgrensesnittene dine og ikke allerede bruker SaferVPN, kan du prøve vår 24 timers gratis VPN-prøveversjon i dag for å få et beskyttet og fullt tilgjengelig internett uansett du er.

I tillegg våre oppdaterte planer betyr at vi nå tilbyr fem samtidige tilkoblinger på en konto, og en 30 dagers pengene-tilbake-garanti. Så prøv SaferVPN i dag (du har ingenting å tape)!

Som avrunder alle våre nyeste oppdateringer og spennende funksjoner! Har du en annen produktforespørsel eller VPN-serverplassering du ønsker å se? Din tilbakemelding betyr noe! Ikke nøl med å kontakte oss når som helst med spørsmål eller forslag du har. Vi vil gjerne høre fra deg!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map