SaferVPN lanserer blokkering av nettkampanjen for å takle sensur på Internett

Fjern blokkering av nettet - Ytringsfrihet og informasjon online, for alle.


Mottoet vårt er at usensurert internett skal være tilgjengelig for alle. I noen av verdens mest undertrykkende land er blokkert tilgang til spesifikke nettsteder en vanlig forekomst. Internett-frihet kommer ikke lett. Politisk og sosial aktivismeanstrengelse blir knust av sensur fra myndighetene som målretter seg mot nettsteder som Facebook, YouTube og Twitter.

Sammen med Movements (en plattform av Advancing Human Rights) har vi lansert Unblock the Web, en kampanje for å fremme frihet på internett og hjelpe sensurerte borgere til å få midler til å uttrykke seg fritt på nettet. SaferVPN jobber mot crowdfunding usensurert og sikker internettilgang til enkeltpersoner som bor over hele verden. Les videre for å finne ut hvordan du kan bidra til global online frihet!

Problemet: Internett-sensur over hele verden

Ulike regjeringer over hele verden har begrenset internettilgang i tillegg til ulovlig overvåking av egne borgere. Det er urettferdig for land, kommuner og organisasjoner å bestemme hvilket innhold som kan eller ikke kan nås på nettet. Her er noen av de største internettsensurskandaler fra 2014 så langt:

Mars 2014: Den tyrkiske regjeringen bestemte seg for å blokkere Twitter, så SaferVPN tilbød en hjelpende hånd og ga massene midler til anonymt å omgå blokken og gjenvinne sin informasjons- og ytringsfrihet. Vår innsats resulterte i over 45 000 timer usensurert internettilgang til innbyggerne i Tyrkia. Kampanjen ble en umiddelbar suksess, og lisensene ble gjort krav på innen få timer.

April 2014: Russland vedtok en ny lov som krever at alle bloggere med over 3000 besøkende daglig skal registrere seg i statens tilsynsorgan for media. Det verste var at bloggerne kunne bli ansvarlige for tredjeparts kommentarer på sine nettsteder eller sosiale medier. Høye bøter og strenge regler er ment for å roe ned dissidenter og forårsake selvsensur.

September 2014: Tusenvis av mennesker, for det meste studenter, samlet seg i sentrum av Hong Kong for å protestere for mer frihet fra Folkerepublikken Kina. Bilder av politiet som prøvde å stoppe protestene spredte seg som en brann på sosiale medier i Kina og resulterte i en kinesisk blokkering av Instagram. Begrep som “tåregass”, “Hongkong-studenter” og “Occupy Central” ble blokkert på Kinas viktigste søkemotorer.

 Mottoet vårt er at Internett er et vell av kunnskap og et globalt nettverk som ikke eies av noen, til fordel for alle.

Løsningen: VPN-er for messene

Hos SaferVPN er vårt oppdrag å la folk fra hele verden få tilgang til nettsteder som ikke er tilgjengelige i landet deres, omgå regjeringssensur og beholde deres personlige informasjon trygt og kryptert ved å bla helt anonymt. Siden lanseringen i 2013 har våre cybersecurity-eksperter vi hjulpet tusenvis av brukere rundt om i verden anonymt på Internett.

Gitt de riktige verktøyene, er borgere i lukkede samfunn som de som er nevnt over, effektive til å spre historiene sine. Disse stipendiatene trenger verktøy som sikrer deres personvern og anonymitet. Vi støtter deres innsats ved å gi dem tilgang til virtuelle private nettverk (VPN) for å kryptere internettforbindelsene deres og dermed skjule identiteten deres. På den måten vil de holde seg trygge!

Planen: Fjern blokkering av nettkampanjen for usensurert Internett

Nå utvider vi vår oppsøkende innsats med målet å utstede over en million timers gratis lisenser på SaferVPN-skrivebordet og mobilprogramvaren til folk som bor i land rundt om i verden der internett blir sensurert. Vi kan gjøre dette oppfylt takket være våre partnere:

Advancing Human Rights er en ideell organisasjon som fokuserer på menneskerettigheter. De kobler aktivister, styrker dissidenter og forsterker nye stemmer for frihet slik at verden hører og handler.

Movements.org er en online plattform, drevet av Advancing Human Rights, som har som mål å koble dissidenter i lukkede samfunn med juridiske, medier, PR og teknologiske eksperter i åpne samfunn. Aktivister legger ut sine behov og ber om hjelp, og eksperter og fagpersoner legger ut hva de har å tilby og svare på forespørsler.

For å delta i kampanjen og gi bort gratis timer med online personvern og anonymitet til mennesker i høyt sensurerte regimer, er alt du trenger å gjøre:

Besøk Fjern blokkering av nettet for å lære om vår innsats og donere til saken!

Vi vil også be om din hjelp til å gjøre en forskjell. Del Unblock the Web-kampanjen via Facebook, Twitter og Google+. Alle hjelpene teller når det gjelder å fremme online frihet!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map