Fjern blokkering av telegram med en VPN | Как Обойти Блокировку Telegram

Fjern blokkering av Telegram Russland


Den krypterte melding-appen Telegram er under fyring i Russland. Regjeringslovgivning gir russiske myndigheter lov til å invadere russiske statsborgeres personvern – noe som gjør Telegrams kryptering fra enden til ende i strid med russisk lov. For å overholde dette, må Telegram gjøre brukernes samtaler lesbare av myndighetene. Så hvordan blokkerer du Telegram i Russland?

Her er en trinnvis veiledning for å fjerne blokkering av Telegram, uansett hvor du er.

Den russiske regjeringen medieregulator har søkt å blokkere appen for sin avslag på å gi Federal Security Service (FSB) tilgang til bakdør til krypterte meldinger. Telegram-grunnlegger og administrerende direktør Pavel Durov har nektet å følge det han har beskrevet som “lover som er uforenlig med Telegram-personvernreglene.” Han la til senere, “Personvern er ikke til salgs, og menneskerettighetene skal ikke bli kompromittert av frykt eller grådighet.”

Durov, selv russisk utvandrer, hadde også anbefalt Telegram-brukere å bruke en VPN, da “selskapet ikke kan gi 100% garanti for tilgjengeligheten av tjenesten uten VPN.” Morsomt nok er meldingsappen veldig elsket blant Russlands eliter og toppfunksjonærer, som bruker den til både å sende beskjeder og kontakte journalister. Stengingen førte til en litt surrealistisk situasjon, der Kremlins talsmann Dmitry Peskov arrangerte en pressekonferansesamtale ved hjelp av appen og deretter kunngjorde at de ville begynne å bruke en annen app for å kontakte journalister. Folk som utgir seg for å være insider i Kreml publiserer ofte anonyme VPN-lekkasjer – hvis pålitelighet varierer – ved hjelp av Telegram-kanaler.

Denne nye avgjørelsen følger “VPN Ban” -forslaget som ble vedtatt av Putin og det russiske parlamentet, ment å styrke VPN-tjenester for å overholde Russlands sensurlov. Det betyr at ethvert nettsted som for øyeblikket er svartelistet av Roskomnadzor, Russlands kommunikasjonsvakthund, ikke vil være tilgjengelig via godkjente VPN-er.

For å omgå Telegram-forbudet og VPN-forbudet, er her en trinnvis guide på både engelsk og russisk:

Påvirker det russiske VPN-forbudet SaferVPN?

Så langt kan russere fortsatt registrere seg for tjenestene våre og få tilgang til vårt nettverk. Hvis den russiske regjeringen bestemmer seg for å gripe våre servere eller kreve personlige metadata samlet inn på brukerne, vi vil ikke kunne følge fordi vi samler eller lagrer aldri noen av brukerens private data. Du kan ikke samle det som ganske enkelt ikke eksisterer.

Hos SaferVPN mener vi at internettfrihet betyr fullstendig, ubegrenset tilgang for alle. Som Telegram, betyr dette vi vil ikke overholde russisk sensur eller implementere standardene som er angitt i det enhetlige registeret for forbudt informasjon. Vi må være sterke og bekjempe dette misbruket av grunnleggende menneskerettigheter.

Omgå russisk sensur – trinnvis guide (engelsk & Russian)

Her er SaferVPNs definitive guide for å omgå den russiske regjeringens sammenbrudd på Telegram-meldingstjenestene:

 1. Registrer deg først på SaferVPN her. Du kan til og med bruke Bitcoin for å betale for et abonnement hvis du ønsker å være enda mer anonym.
 2. Last ned VPN til den foretrukne enheten din. Her på SaferVPN kan du bruke opptil fem enheter for en konto.
 3. Logg deg på og koble til en VPN-server utenfor Russland. Vi anbefaler en server som er nærmest ditt faktiske sted – slik at Polen eller Finland vil fungere bra.
 4.  Fjern blokkering av Telegram og andre blokkerte nettsteder og applikasjoner mens VPN-en din kjører i bakgrunnen

Fjern blokkering av telegram med Internett-tilgang

https://web.telegram.org

Fjern blokkering av Telegram Russland

Logg først på SaferVPN og koble til en server utenfor Russland. Vi anbefaler en server som er nærmest din faktiske beliggenhet, for eksempel Polen eller Finland.

Når du har koblet til, åpner du nettleseren din og besøker https://web.telegram.org

Alternativt er det en rekke andre webbaserte Telegram-plattformer som du kan bruke:

BeskrivelseURL
Nett-versjon (vert på Telegram-servere)https://web.telegram.org/
Nett-versjon (vert på GitHub-sider)https://zhukov.github.io/webogram
Nett-versjon (vert på uoffisiell server)http://www.telegramchat.nl
Chrome NettmarkedLast ned i Chrome Nettbutikk
Firefox & Firefox OS MarketplaceLast ned i Firefox Marketplace

Fjern blokkering av telegram på telefonen

 1. Registrer deg på SaferVPN, og last deretter ned appen til telefonen eller nettbrettet.
 2. Velg en VPN-server utenfor Russland. Vi anbefaler en server som er nærmest ditt faktiske sted – slik at Polen eller Finland vil fungere bra.
 3. Åpne Telegram og logg inn på kontoen din. Du vil se at det fungerer akkurat som om du var i et land som strømmer det fritt!

Как Обойти Блокировку Telegram Российской Цензурой – Шаг за Шагом

SaferVPN gir tilbakemelding på nettsteder for telegram Telegram Norsk russisk språk:

 1. На на.. Всли вы х о те те ани с с о ан ан ан ан ан ан ан ан в в в в в.
 2. Скачайте и установите VPN на устройства, bilder er tilgjengelige.
 3. Залогиньтесь and подключитесь with VPюю VP VP VPN с за за за п п п Р Р Р Р Р Р Мы рекомендуем географически близкий к вам сервер, например Польша или ляинляндия.
 4. Få en titt på VPN, en Telegram og enestående publikum som har fått tilgang til å reprodusere den internasjonale rapporten.

Обойти блокировку Telegram через веб-версию

Fjern blokkering av Telegram Russland

Сначала залогиньтесь and подключитесь with VPюом VP VP VPN с в у за п п п Р Р Р Р Р Р Мы рекомендуем географически близкий к вам сервер, например Польша или ляинляндия.

Затем зайдите на разблокированную веб-версию Telegram: https://web.telegram.org

Разблокировать Telegram на вашем Телефоне

 1. Зарегистрируйтесь in SaferVPN, затем скачайте приложение на ш м м о о о о ле ле ле ле ле.
 2. Залогиньтесь and подключитесь with VPюю VP VP VPN с за за за п п п Р Р Р Р Р Р Мы рекомендуем географически близкий к вам сервер, например Польша или ляинляндия.
 3. Запустите Telegram и залогиньтесь. Теперь Telegram работает как будто нет никаких блокировок!

Hvordan vi kan hjelpe: Det globale samfunnet blir involvert

Selv om autoritære regjeringer, som Russland, kan skade rettighetene til folket deres, i en globalisert verden, er det mange måter de av oss på utsiden kan involvere og gjøre en forskjell på.

Det er flere stier, inkludert:

 1. Be våre regjeringer slutte å støtte undertrykkende regimer.
 2. Å samle våre medborgere til å gå inn for de uten stemme.
 3. Følger og deler historier for å spre bevissthet rundt brudd på menneskerettighetene.
 4. Styrking av støtten vår ved å følge og støtte aktivister på nettet.

Bedrifter og teknologileverandører kan også hjelpe ved å tilby sine ressurser og innovasjoner.

#UnblocktheWeb, for eksempel et partnerskap med VPN-leverandøren, SaferVPN og menneskerettighetscradsourcing-plattformen, Movements.org, gir aktivister i lukkede samfunn gratis VPN-tilgang og verdifullt personvern på nettet. VPN (Virtual Private Network) -teknologi gjør det mulig for netizens å kryptere sine online aktiviteter og skjule sin faktiske IP-adresse, slik at de kan surfe på nettet fra myndighetsovervåking og få tilgang til sensurert innhold fritt.

Initiativer som disse er bare et skritt fremover, i en veldig viktig kamp.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map