FCC Net Neutrality Sparks Global Online Protests – Again

FCC Net Neutrality


Den 12. desember kjemper Internett for å redde fremtiden til Internett mens tusenvis protesterer for å forsvare Internett-frihet. Bli med på denne enorme online handlingsdagen som skjer 12. desember – “Bryt Internett”!

FCC-nettnøytralitet Internett-regler vil ødelegge like vilkår på nettet – slik at det kan ilegges utbredt gasspjeld, blokkering, sensur og gebyrer av store kabelselskaper – noe så skadelig at både aktivister og selskaper er enige om ikke og bør ikke skje!

12. desember deltar nettsteder, apper og brukere i en demonstrasjon på internett, i håp om å øke støtten og bevisstheten om nettnøytralitet.

Om FCC Net Neutrality

Da Federal Communications Commission (FCC), styreleder Ajit Pai kunngjorde planen hans om å forlate byråets forpliktelse til å beskytte nettnøytralitet, var global tilbakeslag uunngåelig. Nettnøytralitet sikrer at alle nettsteder skal laste i samme hastighet, uansett innhold eller hvem som eier dem. Ved å oppheve det kan Internett-leverandører (ISP-er) som Comcast, AT&T og Verizon:

 • Foretrekker deres eget innhold fremfor konkurrentens tjenester
 • Blokkerer eller bremser konkurrenttrafikken
 • Lad gebyr for raskere service

Når FCC opphever nettnøytralitet, vil Internett bli ødelagt og ødelagt av sensur, ISP-throttling, raske og langsomme baner som dikterer nettleserhastigheten, og muligens til og med datapakker som bestemmer hvilke nettsteder du kan få tilgang til, avhengig av hvor mye du er i stand til å betale.

I hovedsak kan de mobbe ethvert nettsted ved å tvinge dem til å betale millioner for å unnslippe blokkerte eller reduserte hastigheter. Internett-leverandørene kan gjøre det enklere og raskere å få tilgang til visse nettsteder hvis disse nettstedene betaler opp til Internett-leverandøren – referert til som “betalt prioritering”. Dermed bruker kunder noen nettsteder fremfor andre, avhengig av mengden kapital som nettstedet eier.

Kanskje John Oliver kan si det tydeligere.

SE DENNE VIDEOEN:

12. desember – Break Internet!

12. desember planlegger nettsteder fra hele Internett å gi verden en ide om hvordan Internett vil se ut hvis FCC avslører beskyttelsene som er på plass for å holde amerikanske brukere trygge.  

Nettsteder vil symbolsk “bryte” nettstedet, appen eller sosiale mediekanaler. Bla gjennom nettet og besøk nettsteder og se hvordan nettet kan se ut når FCC tar bort retten til å surfe på nettet.

“Mediet som lar oss være store artister er truet. Uten et gratis og åpent internett ville så mye musikk, skriving, film, kunst, kultur, lidenskap og kreativitet gå tapt. For fremtidens kunstnere og fremtidens kultur, vil vi ikke være tause, ”skriver Fight for the Future i et brev til kongressen.

Brevet fortsetter med å lage en av de viktigste delene av saken:

“Hvis FCC stemmer for å ta imot denne beskyttelsen, vil den eksplisitt tillate internettleverandører å kreve ekstra avgifter som utgjør en skatt på hele den kreative økonomien. Noen få selskaper vil ha kontroll over hva du ser og hører, mens uavhengige og kommende kunstners mulighet til å tjene til livets opphold blir ødelagt. “

Alle selskaper bør ha en rettferdig kamp for å konkurrere basert på deres kvalitet på produkter og tjenester, ikke på deres evne til å betale internettleverandører. Dette er hva noen av de teknologiske gigantene hadde å si:

Facebook: “Facebook har lenge vært en tilhenger av sterke regler for nettnøytralitet,” uttalte en talsperson for selskapet.

Google: “” Google vil delta i neste ukes handlingsdag om nettnøytralitet, “sier Riva Sciuto, en talsperson for selskapet,” vi har alltid planlagt å være en del av det. “

Netflix: Selskapets offisielle konto twitret “Netflix vil aldri vokse ut kampen for #NetNeutrality. Alle fortjener et åpent internett. ”

Hvorfor stå opp for nettnøytralitet?

Hvert av disse prinsippene er alvorlig utsatt for FCCs nettnøytralitet internettregler.

Hva kan jeg gjøre?

Denne siste sjanseinnsatsen er ganske enkelt et rop til Kongressen som ber de med stemmene i hendene om å ha moral til å forstå og sympatisere med de amerikanske borgere som drukner under en oppadgående fascistbevegelse som tar bort grunnleggende.

Vi kan bare håpe at hvis nok folk ringer, når frem og tar tiltak 12. desember og krever lovgivere for å stoppe FCCs stemme.

[Hjelp til å redde nettnøytralitet]

Internett skal gi gratis, rettferdig og åpen tilgang til informasjon. Det skal være et sted for ytringsfrihet for alle individer. Brukere skal ha muligheten til å få tilgang til ønsket innhold, uten ISP-innpodning, overvåking og sensur.

Torsdag 7. desember blir det 600+ protester ved Verizon-butikker & Kongresskontorer i alle 50 stater og Washington, DC, som krever Kongressen #StopTheFCC fra å drepe #NetNeutrality!

Finn en protest nær deg: https://t.co/OvdNJe0Idh pic.twitter.com/bbRVsVFFRE

– Fight for the Future (@fightfortheftr) 4. desember 2017

Selv om kampen kan virke umulig, Det er ikke for sent å høre stemmen din. Den nåværende kommentarperioden varer til 17. juli, og vil bli fulgt av en andre runde som strekker seg inn i august. For mer informasjon om FCC nettnøytralitet og handlingsdagen, besøk nettstedet Battle for the Net.

Hvis du er bekymret for store Internett-leverandører som bestemmer hvordan du bruker Internett, må du fortelle FCC.
Ta handling og stå opp for nettnøytralitet!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map