FCC Net Neutrality-ophævelse: Ignorering af det digitale privatliv hos millioner af brugere

Kongressen ophæver FCCs internetfortrolighedsregler Digitalt privatliv


Efter et langt år kan kampen for digitalt privatliv komme til en skuffende afslutning. Den sidste FCC-netneutralitetsafstemning finder sted den 14. december.

USA står over for en ekstrem degeneration inden for digital beskyttelse af personlige oplysninger. Som formand for Federal Communications Commission (FCC), Ajit Pai, hævder at “gendanne internetfrihed”, har verden protesteret, marscheret på gaderne, spredt opmærksomhed og gjort alt, hvad de kan for at beskytte det åbne internet. 

Afstemning om forslaget finder sted den 14. december. – en afstemning, der forventes at ændre Internettet, som vi kender det.

Om fortrolighedsreglerne

I 2014, efter at Snowden lækker, var vi vidne til et af de mest succesrige skridt for internet-privatliv. Borgernes protester og græsrodsorganisationer som Restore the Fourth organiserede tusinder af internetbrugere til at stå op mod den amerikanske regering og kæmpe for online sikkerhed, privatliv og netneutralitet. 

Hvorfor er disse regler på plads?

Internetudbydere (ISP) har ubegrænset magt over dine personlige oplysninger. De kan spore din hver bevægelse online, kende hvert websted, du besøger, hvilke timer du er aktiv på forskellige websteder, din nøjagtige placering og endda hvilken enhed du bruger.

Og nu ophæver FCC-netneutralitet ophævelse af dine internetudbyders potentiale til at gemme og sælge alle dine oplysninger til annoncører (sammen med alle andre, der er villige til at betale en smuk pris for det).

Den nye regel ville klassificere højhastighedsbredbånd som en “informationstjeneste” snarere end en “telekommunikationstjeneste”. Hvorfor betyder det noget? Det er forbudt at FCC regulerer informationstjenester. Omklassificering giver dem total kontrol.

Hvordan holder netneutralitet mig beskyttet?

Reglerne om netneutralitet beskytter dit digitale privatliv ved at kræve, at internetudbydere skal:

 • Fortæl kunderne, hvad de indsamler, hvordan de bruger det, og hvordan de deler det
 • Kræv tilladelse til at bruge og dele følsomme oplysninger som økonomiske og sundhedsoplysninger, personnummer, webbrowsing og applikationshistorik
 • Tillad kunder at fravælge indsamling af information med mindst mulig indsats
 • Tag rimelige forholdsregler for at sikre kundernes data sikre
 • Giv kunderne rettidig meddelelse om overtrædelser af data, og i tilfælde af et større overtrædelse skal du underrette advokatembedsmænd

Naturligvis blev dette ikke gjort uden større push backs. Bredbåndsudbydere som AT&T, Verizon, T-Mobile og Sprint var imod disse begrænsninger, da de hindrede deres evne til at tjene penge på brugernes personlige oplysninger. De har lobbyvirksomhed Kongres for at ophæve disse regler og har endda indgivet en andragende til FCC – alt sammen bidrager til vores nuværende situation.

Den aktuelle situation

FCC frigav et endeligt forslag om at afslutte netneutralitet en gang for alle. Hvad betyder det for amerikanske brugere? Internetudbydere kan diktere dine browsningshastigheder baseret på din datapakke og tilbyde hurtige og langsomme baner. De kan blokere adgangen til bestemte websteder og prioritere deres eget indhold. For eksempel kan de begrænse adgangen til konkurrenters websteder eller andre streamingtjenester, der tilbyder indhold, der distraherer fra deres egne. 

Vi siger ikke dette for at skræmme dig. Dette er nøjagtigt, hvad der er skitseret i deres forslag, som du kan finde her.

Et par stykker fra deres nylige ”faktablad” inkluderer:

  • Deres manglende evne til at benægte det faktum, at FCC-netneutralitet ophævelse vil resultere i “hurtige baner” og “langsomme baner” på Internettet. 
  • Hvordan de ikke begrænser ISP’ers evne til at blokere dig for at besøge de websteder, du vil besøge. Deres egen modbevægelse er, at internetudbydere muligvis ikke gør dette, fordi offentligheden vil blive forstyrret. 
  • De kan ikke forhindre internetudbydere i at opkræve dig en præmie for at nå bestemt online indhold. FCC fortæller om dette og siger, at det ikke vil ske, selvom de er klar over, at det er 100% muligt og absolut sandsynligt.

Du kan læse mere om de foruroligende implikationer af FCCs bredt ikke-understøttede forslag her.

Hos SaferVPN har vi leveret yderligere analyse af spørgsmålet hos VPNRanks.

Miskreditering af offentlig udtalelse

Mens folk i over et årti har anmodet om at beskytte internetbrugere mod illoyal praksis, ser det ud til, at FCC har fundet en måde at miskreditere al den offentlige mening.

Vildledende identiteter

Mens FCC tilbød en platform for offentligheden til at indsende deres synspunkter, gjorde mange af disse indlæg ikke nedskæringen. Kommentarer indeholdt ofte falske eller vildledende personlige oplysninger, hvilket betyder, at folk ikke afslørede deres sande identitet. 

Mærkelig? Vi tror ikke rigtig. I FCC’s indsendelsesformular fremgår det tydeligt, at al indsendt information, inklusive navne og adresser, ville være offentligt tilgængelig via FCC-webstedet. Det er let at forestille sig, at nogle mennesker måske føler sig utilpas med at bruge deres rigtige navne bundet til deres faktiske e-mail-adresser, der vises tydeligt med deres kommentarer for hele verden at se …

Lignende sætning

Et stort flertal af kommentarerne havde nøjagtig eller lignende formulering, som forskere forbinder med spam-meddelelser, der ikke rent faktisk bidrager til den offentlige mening. Mange af disse duplikater kan imidlertid let være et resultat af forudfyldte indsendelsesformularer som nedenunder – hvilket ikke betyder, at disse kommentarer ikke skal ses bort fra.

De kommentarer, der stadig skete, var ikke vigtige.

Et vigtigt stykke information er det faktum, at selv de helt unikke, personaliserede kommentarer stadig synes at have nogen effekt. Kommentarer, der modsatte ophævelsen, var en svimlende 1,5 mio., Mens kun 23.000 kommentarer støttede afviklingen af ​​netneutralitet. 

Lad os sige det igen mere tydeligt. Det betyder 98,5% af de unikke kommentarer om netneutralitet er imod Ajit Pai’s ophævelse af netneutralitet.

98,5% af de unikke kommentarer er imod FCC’s ophævelse af #netneutralitet. Klik for at tweet

Hvad betyder dette for FCC?

Uanset denne klare favor for netneutralitet sagde FCC: “Dette viser, hvorfor en beslutningsprocedure ikke er en meningsmåling, og hvorfor FCC fokuserer på kvaliteten og ikke mængden af ​​kommentarer.”

Her er mere om FCC-katastrofen:

God til forretning? Sikkert ikke.

Mere end 200 virksomheder, inklusive Airbnb, Reddit og Twitter, sendte et brev til FCC med argumenter om, at ophævelse af netneutralitet ville skade den amerikanske økonomi. Reguleringerne ville sætte små og mellemstore virksomheder i en ulempe og i betydelig grad hindre startups i at få trækkraft overhovedet.

Monopolistiske tjenesteudbydere som Comcast, AT&T og Verizon får enorm magt. Slutresultatet? Færre valg, højere priser og stagnerende service.

Beskyttelse via Tech Giants

Nogle holder håb om, at når neutralitetsreglerne er ophævet, vil techfirmaer som Facebook, Google og Netflix regulere internetudbydere for os. Så optimistisk som denne tanke kan være, kommer den fra kerneproblemet. Netneutralitet betyder, at alle på Internettet deltager i lige vilkår. Det betyder, at alle, etablerede forretninger eller helt nye på nettet, er lige sandsynlige for at få internet-trafik og har evnen til at oprette et populært websted, produkt eller virksomhed.

At stole på tech-giganter er det modsatte af, hvad vi har brug for at ske. Det er meget usandsynligt, at de er meget interesserede i at tilskynde til konkurrence. Dette fremhæver, hvad der virkelig står på spil med FCC-netneutralitet ophævelse: tusinder af små virksomheder (selv små internetudbydere) vil ikke længere have en kamp chance.

Nye privatlivsrisici introduceret uden netneutralitet

Pai, den tidligere Verizon-advokat, stoppede endda en datasikkerhedsregel, der ville kræve, at internetudbydere tager “rimelige” skridt for at beskytte kundeoplysninger mod uautoriseret brug eller adgang, og sørg for, at internetudbydere ikke er i fejl, hvis dine data bliver udsat.

Sletning af kryptering – For hackere også

I øjeblikket spionerer internetudbydere kun bitene af transmitteret information, der ikke er krypteret (websteder, der starter med bare http i stedet for https). De kan også kun se den domæneside, du er på, men ikke den nøjagtige side og dens detaljer. For at kompensere for denne mangel på information har internetudbydere foreslået “Eksplicit Trusted Proxies”, som ville give dem mulighed for at opsnappe dine data, fjerne krypteringen, læse dataene og derefter kryptere dem igen, før de sendes ud igen.

Desværre er denne “re-kryptering” -proces ikke lige så sikker, hvilket øger risikoen for cyberangreb og muliggør muligheden for et MiTM [Man-in-The-Middle] angreb. En nylig undersøgelse har fundet, at 54% af aflyttede forbindelser, der blev dekrypteret og derefter krypteret, resulterede i svagere kryptering og derfor sikkerhed.

Hvis internetudbydere begynder at bruge disse systemer, er der ingen, der fortæller, hvilken slags sikkerhedsforanstaltninger der vil blive truffet, hvilket åbner muligheden for at udsætte alt fra e-mails til følsomme personlige oplysninger til hackere.

Forinstallering af software eller spyware på din telefon

Så længe dette kan lyde, er det blevet gjort – mest på mobiltelefoner. Når du køber en telefon fra din tjenesteudbyder, har det vist sig, at mange har installeret spyware, såsom Carrier IQ.

Dette giver din internetudbyder mulighed for at se alt, hvad du gør på din telefon – det vil sige enhver tastetryk, tekstbesked, indhold og alle slags andre meget følsomme oplysninger, der overføres til din enhed. Dette giver hackere adgang til dine personlige oplysninger uden selv at skulle udøve sig selv. Skræmmende!

Zombie Supercookies – Udetekterbar sporing af cookies i din HTTP-trafik

I 2014 indsatte Verizon Wireless supercookies i alle sine mobilkunders trafik. Der var ikke engang en måde for dem at slå funktionen fra, hvilket betyder, at der ikke var noget, du kunne gøre for at stoppe det: ikke inkognitotilstand, privat browsertilstand eller noget andet. Dette betyder, at alle websteder og tredjeparter, der er integreret i websteder, du besøger, alle kan spore dig.

Den nye reguleringsrullering åbner dette invasive, ikke-detekterbare værktøj fra internetudbydere.

Tilsyneladende er Twitter’s til skylden

Pai har forbløffet verden med sin hårde holdning mod at beskytte digitalt privatliv – men at flytte skylden til Twitter var komisk uventet.

Pai har insisteret på, at “når det kommer til et åbent internet, er Twitter en del af problemet,” forklarede han. ”Virksomheden har et synspunkt og bruger det synspunkt til at diskriminere.”

Det er en interessant position … At regulere Internettet er ikke diskriminerende, men på en eller anden måde er Twitter’s åbne platform …

Beskyt dit digitale privatliv ved hjælp af en VPN

Selvom der ikke er meget tilbage for os at gøre, men se hvad der sker den 14. december, er der et skridt, du kan tage proaktivt for at beskytte dit digitale privatliv: Brug en VPN. Et Virtual Private Network (VPN) giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse og sende dine oplysninger gennem en krypteret tunnel, så du kan gennemse anonymt og maskere dine online aktiviteter.

Hvis FCC fortsætter med at ignorere offentlighedens interesse, forbereder verden sig på at tage sagen for domstolene. Kampen for netneutralitet og dit digitale privatliv er ikke forbi endnu.

HANDLE

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map