FCC Net Neutralitet Gnister Global Online Protests – Igen

FCC Net Neutrality


Den 12. december kæmper Internettet for at redde Internets fremtid, mens tusinder protesterer for at forsvare Internetfrihed. Deltag i denne enorme online handlingsdag, der finder sted den 12. december – “Bryd Internettet”!

FCC-netneutralitet Internet-regler vil ødelægge lige vilkår på nettet – så det kan pålægges udbredte throttling, blokering, censur og gebyrer af store kabelselskaber – noget så skadeligt, at både aktivister og virksomheder er enige om og ikke bør ske!

12. december deltager websteder, apps og brugere i en demonstration overalt i Internet i håb om at øge support og opmærksomhed om netneutralitet.

Om FCC Net Neutrality

Da Federal Communications Commission (FCC), formand Ajit Pai, annoncerede sin plan om at opgive agenturets forpligtelse til at beskytte netneutralitet, var global tilbageslag uundgåelig. Netneutralitet sikrer, at alle websteder skal indlæses med samme hastighed, uanset deres indhold eller hvem der ejer dem. Ved at ophæve det giver internetudbydere (ISP’er) som Comcast, AT&T og Verizon:

 • Foretrukne deres eget indhold i forhold til konkurrerende tjenester
 • Bloker eller nedsæt konkurrenttrafikken
 • Gebyr for hurtigere service

Når FCC ophæver netneutralitet, vil Internettet blive faldet ned og ødelagt af censur, ISP-throttling, hurtige og langsomme baner, der dikterer din browsningshastighed, og muligvis endda datapakker, der bestemmer, hvilke websteder du kan få adgang til, afhængigt af hvor meget du er i stand til at betale.

I det væsentlige kan de mobbe ethvert websted ved at tvinge dem til at betale millioner for at undslippe blokerede eller langsomme hastigheder. Internetudbydere kan gøre det lettere og hurtigere at få adgang til bestemte websteder hvis disse websteder betaler op til internetudbyderen – benævnt “betalt prioritering”. Således bruger kunderne nogle websteder frem for andre, afhængigt af mængden af ​​kapital, som webstedet ejer.

Måske kan John Oliver sige det mere tydeligt.

SE DETTE VIDEO:

12. december – Break Internet!

Den 12. december planlægger websteder fra hele Internettet at give verden en idé om, hvordan Internettet vil se ud, hvis FCC afslører de beskyttelser, der er på plads for at holde amerikanske brugere sikre.  

Websteder “symboliserer” deres websted, app eller sociale mediekanaler symbolsk. Gennemse internettet og besøg websteder og se, hvordan verdens verden kan være, når FCC fjerner din ret til frit at surfe på nettet.

”Det medium, der giver os mulighed for at være store kunstnere, er truet. Uden et gratis og åbent internet ville så meget musik, skrivning, film, kunst, kultur, lidenskab og kreativitet gå tabt. For fremtidens kunstnere og fremtidens kultur vil vi ikke være tavse, ”skriver Fight for the Future i et brev til Kongressen.

Brevet fortsætter med at udgøre en af ​​de vigtigste dele af problemet:

”Hvis FCC stemmer for at få taget denne beskyttelse, vil det eksplicit give internetudbydere mulighed for at opkræve ekstra gebyrer, der udgør en skat på hele den kreative økonomi. Et par virksomheder vil have kontrol over, hvad du ser og hører, mens uafhængige og kommende kunstners evne til at tjene til livets ophold vil blive ødelagt. ”

Alle virksomheder skal have en fair kamp for at konkurrere baseret på deres kvalitet og produkter og ikke på deres evne til at betale internetudbydere. Her er hvad nogle af de teknologigiganter havde at sige:

Facebook: “Facebook har længe været tilhænger af stærke regler om netneutralitet,” siger en talsmand for virksomheden.

Google: “” Google vil deltage i næste uges handlingsdag om netneutralitet, “siger Riva Sciuto, en talsmand for virksomheden,” Vi har altid planlagt at være en del af det. “

Netflix: Virksomhedens officielle konto tweetede “Netflix vil aldrig vokse ud af kampen om #NetNeutrality. Alle fortjener et åbent internet. ”

Hvorfor stå op for netneutralitet?

Hver af disse principper er i alvorlig risiko i henhold til FCC’s netneutralitet internetregler.

Hvad kan jeg gøre?

Denne sidste chanceindsats er simpelthen et råb til Kongressen, der beder dem med stemmerne i deres hænder om at have moral til at forstå og sympatisere med de amerikanske borgere, der drukner under en opadgående fascistisk bevægelse, der fjerner grundlæggende.

Vi kan kun håbe, at hvis nok folk ringer til, når ud og griber ind på den 12. december og kræver lovgivere at stoppe FCC’s afstemning.

[Hjælp med at gemme netneutralitet]

Internettet skal give gratis, fair og åben adgang til information. Det bør være et sted for ytringsfrihed for alle enkeltpersoner. Brugere skal have mulighed for at få adgang til deres ønskede indhold, fri for ISP-throttling, overvågning og censur.

Torsdag den 7. december vil der være 600+ protester i Verizon-butikkerne & Kongreskontorer i alle 50 stater og Washington DC kræver Kongres #StopTheFCC fra at dræbe #NetNeutralitet!

Find en protest i nærheden af ​​dig: https://t.co/OvdNJe0Idh pic.twitter.com/bbRVsVFFRE

– Kæmp for fremtiden (@fightfortheftr) 4. december 2017

Selvom kampen kan virke umulig, det er ikke for sent at få din stemme hørt. Den aktuelle kommentarperiode varer indtil den 17. juli og vil blive efterfulgt af en anden runde, der strækker sig ind i august. For mere information om FCC-netneutralitet og handlingsdagen, kan du besøge Slaget om Net-webstedet.

Hvis du er bekymret for store internetudbydere, der beslutter, hvordan du bruger internettet, skal du fortælle FCC.
Tag handling og stå op for netneutralitet!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map