Nyári zenei fesztiválok: Vigyázzon az ingyenes WiFi csatlakozási helyekre

ingyenes wifi csatlakozás a nyári zenei fesztiválokhoz


A nyári zenei fesztiválok a világ legeredményesebb koncert sorozatává váltak. A zuhanyzók hiánya, a megfelelő alvásrendezés és az esetlegesen szörnyű időjárás ellenére a fesztivál résztvevőinek egyik legfontosabb prioritása a WiFi kapcsolat megkeresése. Az ingyenes WiFi csatlakozási helyek veszélyesek lehetnek. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan lehet kihasználni ezeket a vezeték nélküli hotspotokat –biztosan!

A zenei fesztiválok az alternatív rocktól kezdve a legújabb elektro popig terjedhetnek. Valószínűleg hallott már a Coachella-ról, Bonnaroo-ról, Tommorowlandról és még sok másról. De mi az egyetlen, ami szinte mindegyiknek közös? A tömeg nagy része ingyenes WiFi csatlakozási helyet fog keresni.

Amikor megpróbálja korlátozni az adatfelhasználást, így nem ért véget a kar és a láb, amikor hazaért, az emberek több mint hajlandóak biztonságossá válni a hátsó égőre és a kereskedelem adatvédelmére a korlátlan internet-hozzáférés érdekében. De mi lehet olyan veszélyes az ingyenes WiFi csatlakozási helyeknél?

Ebben a blogban mindent elmondunk neked, amit tudnod kell miért A hotspotok veszélyesek lehetnek és hogy továbbra is biztonságosan kihasználhatja őket!

Mi lehet olyan veszélyes?

Ezek az élő zenével, barátokkal és partikkel teli ünnepi események egyedi élményt nyújtanak a fesztivál látogatói számára. Az egyetlen dolog, ami még jobbá teheti őket? Mobil hotspotok hozzáadása, ahol az emberek ingyenes WiFi csatlakozási helyeket találhatnak! Nagyon jól hangzik, igaz?

Nos, az! Ki nem akarja, hogy otthon elkapja barátait, és elküldje csodálatos idejét az Instagram-ra? Noha ezek a mobil hotspotok kényelmesek, néhány ok miatt továbbra is kissé szkeptikusnak kell maradnia.   

Ezek a vezeték nélküli hotspotok jelentenek két lehetőség:

  • Ingyenes WiFi kapcsolat tud egyszerűen beállíthat egy nagylelkű személy vagy helyszín, aki hajlandó ingyenes WiFi hozzáférést biztosítani egy nagy tömeg számára.
  • Kedvezőtlenebb lehetőség az, hogy a fogadóállomásokat felállíthatja valaki, aki személyes érdeklődést mutat az Ön üzenetei, felhasználónevei, jelszavai, banki adatai és egyéb részletek iránt, amelyekre esetleg nem kívánja, hogy az idegen férjen hozzá..

Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan lehet észlelni ezeket a veszélyes kapcsolatokat, és hogyan tudja megvédeni magát. Függetlenül attól, hogy “csak esetleg” vagy “egy szerencsés kacsa volt, amit csináltál” – teljesen érdemes biztonságban lenni, mint sajnálni!  

Milyen valójában egy ingyenes Wifi kapcsolat

Számos WiFi hálózat regisztrációhoz szükséges a hozzáféréshez, ideértve a nevét, korát, e-mail címét és telefonszámát. Reálisan a szolgáltatók profitálnak azzal, hogy ezeket a “ingyenes” szolgáltatásokat a hitelesítő adatainak eladása a marketingszakemberek számára.

TIPP: Ha valóban szabadon szeretné tartani a kapcsolatot, akkor fontoljon meg egy külön ingyenes WiFi e-mail cím létrehozását – ez egy biztonságos hely a spam számára, amelyet soha nem kell ellenőriznie!

Elég egyszerű! De egy ingyenes WiFi kapcsolat rosszabb lehet, mint pusztán egy reklám kaszkadőr. Valójában az összes nyilvános Wi-Fi hotspot 25% -a csalók a hackerek számára.

Mit tehetnek a hackerek a zenei fesztiválokon??

A nem biztonságos nyilvános Wi-Fi-hálózatok menedéket jelentenek a hackerek számára, akik áldozatokat hoznak, ahol a tömeg összegyűlik, hogy megszerezzék az internet-kapcsolatot – a nyári zenei fesztiválokat pedig kikötővé tehetik a hackelésről..

Még könnyebb, mint gondolnád. Kevesebb, mint 100 dollárért a hackerek beállíthatnak egy egyszerű útválasztót, amely vonzza az ingyenes Wi-Fi-csatlakozást keresőket, és így érzékeny és személyes adatait teljes mértékben látja..  

Mivel az ingyenes WiFi nem titkosítva, a hackerek ezt megtehetik könnyen lát minden beírt gombbal. Ez magában foglalja az összes jelszót, minden e-mailt, üzenetet és minden továbbított adatot.

Mi a helyzet a fesztivál által biztosított ingyenes Wifi-kapcsolattal??

Sajnos a hamis nyilvános WiFi, amely egy legitimnek tűnik, de valójában egy hacker állítja be az Ön adatainak lehallgatására, nemcsak valódi aggodalom, hanem meglehetősen nehéz megfejteni.!

A készülékbe való becsapódás helyett hihetetlenül egyszerűen csalhatatlan résztvevőket csalogathat egy gazember hozzáférési ponton keresztül – ez egy olyan kapcsolat, amely utánozza a nyilvános Wi-Fi hotspotot. Ez lehetővé teszi a hackerek számára, hogy ellopják az Ön átadott személyes adatait.

Ezeknek az ingyenes WiFi csatlakozási helyeknek kulcsfontosságú mutatója van: egyszerűen másolja a köztulajdonneveket, és adjon hozzá egyetlen kampós szót: Ingyenes.

Például a Coachella ingyenes nyilvános WiFi hozzáférést kínál rendezvényeik során. Arra számíthat, hogy lát egy „ingyenes Coachella WiFi-t”, amely körül vonzza az áldozatokat egy gazember hozzáférési pont felé.

A kapcsolat biztonságos védelme – automatikusan

A számítógépes lopások elleni küzdelem érdekében új, csúcstechnológiájú automatikus WiFi biztonsági funkciót fejlesztettünk ki. Az összes alkalmazáshoz elérhető, alkalmazásunk lehetővé teszi azonnali és egyszerű biztonságos böngészést ingyenes WiFi kapcsolaton keresztül!

A SaferVPN automatikusan összekapcsolja az eszközt egy biztonságos, bankszintű 256 bites titkosítási VPN (virtuális magánhálózat) csatornával, amint csatlakozik egy nem biztonságos WiFi kapcsolathoz. Még nem kell csatlakoznia a VPN-hez!

Amint a telefon csatlakozik egy nem biztonságos nyilvános WiFi hotspothoz, automatikusan védelem alatt áll az online személyazonosság-lopás és a kiberbiztonsági fenyegetések ellen – anélkül, hogy tennie kellene!

Élvezze a nyugalmat, hogy bármikor, bárhol biztonságosan böngészhet az interneten.

Ingyenes Wifi kapcsolat - automatikus Wi-Fi

Hogyan védi a VPN?

Ha nem tetszik az ötlet, hogy valami gonosz idegen ellopja személyes bejelentkezési adatait és hitelkártya-adatait, teljesen megértjük. VPN-szolgáltatás használatakor csatlakozhat egy távoli szerverhez, és a forgalmat biztonságos hálózaton keresztül irányíthatja. Ez lehetővé teszi az internetes böngészést teljesen védett kapcsolaton keresztül. Ez megóvja minden személyes adatát és bizalmas információit biztonságban és megbízhatóan.

Készen állsz arra, hogy automatikusan megkapja a WiFi biztonságot? Nézd meg ingyenes 24 órás próbaverzió vagy feliratkozni egy tervre ma! A 14 napos pénz-visszafizetési garanciával semmit nem veszíthet!

Boldog biztonságos böngészés!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map