Miért kell minden profi számára használni VPN-t

vpn kliens szakemberek számára az adatok, a vállalati biztonság megóvása érdekében, a hackerek, a snooperek és a kormányok megakadályozzák az adatok ellopását


Tudta, hogy az adatsértés a vállalatoknak átlagosan 3,5 millió USD-t fizet? Nem engedheti meg magának, hogy védelem nélkül böngészjen, vagy hogy alkalmazottait tegye meg. Elfoglalt szakemberként elengedhetetlen a vállalat személyes dokumentumainak védelme, különösen utazáskor, vagy amikor saját eszközt készít (BYOD). Olvassa el a vállalata adatainak védelmét!

A VPN-ek egyre fontosabbak a vállalati biztonság biztosításában, mivel egyre több alkalmazott távolról dolgozik, vagy saját eszközét hozza be. A VPN-k nemcsak a vállalati biztonságot nyújtják, hanem elősegítik az alkalmazottakat abban, hogy élvezzék az otthoni munkavégzés előnyeit, mint például a nagyobb rugalmasság, a megnövelt termelékenység és az unalmas ingázás elkerülése. A távmunkásokkal kapcsolatos tendencia várhatóan növekszik az elkövetkező években, és ezért fontos, hogy a vállalkozások felkészüljenek arra, hogy megbirkózzanak vele, és rendelkezzenek olyan rendszerekkel, amelyek biztosítják vállalati titkaik és személyes adataik védelmét..

Hogyan használják a vállalkozások és a szakemberek a VPN-ket

A VPN lehetővé teszi biztonságos és titkosított kapcsolat létrehozását egy másik számítógéphez vagy szerverhez egy távoli helyen a nyilvános interneten keresztül. A VPN használatával az összes hálózati forgalom biztonságos virtuális alagúton halad keresztül. Technikailag lehetővé teszi, hogy egy virtuális magánhálózatban, mint egy LAN-hoz (Local Area Network) tartózkodjon, amelyet a vállalati irodák használnak, de fizikai vezetékes kapcsolat nélkül.

A VPN-ket eredetileg azért fejlesztették ki, hogy az egyes alkalmazottak biztonságos hozzáférést biztosítsanak vállalatának hálózatához távoli helyről. Ha csatlakozik egy vállalat hálózatához, az egyéni alkalmazott hozzáférhet a vállalat összes erőforrásához és szolgáltatásához, mintha az alkalmazott fizikailag az irodában lenne. Próbáld meg elképzelni az életet VPN nélkül: 2010-ben az amerikai munkavállalók 9,4% -a hetente legalább egy napot otthon dolgozott..

A 4 ok, amiért a szakembereknek VPN-ket kell használniuk

Most beszéljünk arról, hogy miért javasoljuk minden profi számára VPN használatát, és hidd el, ez nagyon fontos! Essünk neki:

1. A nyilvános hotspotok nem nyújtanak biztonságot

Mivel az Ön adatai egyikét sem titkosítja a nyilvános WiFis, minden képzett hackerek behatolhatnak az összes személyes adatába. A jelszavak meg vannak adva a megragadáshoz, és így történik az összes fájl átvitele. Nem szeretné, ha a munkájához kapcsolódó fájlok rossz kezekbe kerülnének, ugye? Mit mondana a főnöke, ha rájön, hogy nulla biztonsággal rendelkezik, és érzékeny információkat szivárogtak fel? A bankszintű biztonság érdekében ügyeljen arra, hogy a SaferVPN nyilvános hotspotokon biztonságban maradjon. Ez különösen akkor fontos, ha sokat utazik munkához és olyan szállodákhoz és repülőterekhez, ahol a hotspotok nem nyújtanak biztonságot.

2. A jó hírneve és a jelszavai veszélyben vannak

Mivel egyre több munkánk felhőbe kerül olyan szolgáltatásokkal, mint a Google Drive, Asana, MailChimp, Salesforce és még sok más, meg kell őriznie a jelszavait. Könnyen megértheti, mennyire fontos, hogy senki más ne férjen hozzá hozzá, vagy ami még rosszabb, ha valaki megváltoztatja a jelszavait. Ügyeljen arra, hogy rendszeresen cserélje ki jelszavát, soha ne küldje el e-mailben (abban az esetben, ha a címzettet feltörik), és ügyeljen a kis- és nagybetűk és számok keverékére..

Ezenkívül mindannyiunknak hivatásos hírnevünket is meg kell őriznünk. Megakadályozhatja, hogy a hackerek hozzáférjenek a Facebook és LinkedIn profilokhoz – minden bizonnyal nem akarja, hogy bárki más zavarja az Ön webhelye profilját.

3. A hackerek megpróbálhatják ellopni a vállalat adatait

Nézzük csak meg az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának nemrégiben felhozott ügyét, amely öt állítólagos kínai katonai hackert vádol, akik megkísérelnek belépni az amerikai magánvállalatokba, hogy üzleti titkokat lopjanak. Ez egyértelmű példa arra, hogy mennyire fontos a vállalati hálózatok védelme, függetlenül attól, hogy az állítások igazak-e vagy sem. A kockázat ott van, tehát maradjon védett! Mindig használjon rosszindulatú szoftvereket tűzfalakkal és VPN-ekkel, amikor nincs az irodában.

4. A jogi következmények károsíthatják karriert

Mivel a filmek és show-k streamingje a hirdetések által támogatott webhelyekről a legális szürke zónában van, nem szeretné kockáztatni, hogy a szerzői jogok megsértése miatt üldözésre kerülnek. Ez nagy jelentőséggel bír minden ott működő ügyvéd számára, de ugyanolyan fontos minden szakember számára. Néhány országban, beleértve Svédországot, a jogsértő ügyvéd elrontja hírnevét, és kockáztathatja, hogy elveszíti a jog gyakorlásához való jogát, vagy legalábbis nehezen juthat el ügyvédi munkakörbe. Most szégyen lenne, ugye? A nem ügyvédek számára ez is problémát jelent, mivel nem akarja kockáztatni, hogy bűnügyi nyilvántartásba kerül, ha egy toborzó háttér-ellenőrzést végez rajta.

Először is tisztában kell lennie vállalata VPN-házirendjével

Egyes vállalatok a munkahelyen akadályozzák a hozzáférést az olyan webhelyekhez, mint a Facebook és a YouTube, hogy korlátozzák a pazarolt időt. Mindezt a munkahelyi számítógépeken, de a WiFis-en is megteszik. A SaferVPN használatával megkerülheti az összes korlátozást és elérheti a kívánt webhelyet. Felhívjuk figyelmeztetésre azonban, hogy a vállalati tűzfalak korlátozásainak megkerülésére a VPN-ek használata néha ellentétes a vállalati politikával. A vállalatok tűzfalakat használnak az adatok védelmére és annak biztosítására, hogy a hackerek ne férjenek hozzá rendszerükhöz. Noha a SaferVPN biztonságos (ahogy a neve is mondja), és biztonságos titkosítást biztosít, erősen sürgetjük, hogy kérdezze meg a vállalati hálózati rendszergazdát a VPN vállalati hálózaton belüli használatának politikájáról. Nem akarjuk, hogy bajba kerüljenek, és rajtad múlik, hogy betartja-e szabályait.

Hogyan növeli a VPN a BYOD biztonságát

VPN esetén az eszköz és a csatlakozási hely közötti összes forgalom titkosítva lesz bankszintű biztonsággal. Ez azt jelenti, hogy minden adat és jelszó magánkézben van, és a hackerek számára nem elérhető. Az egyéneknek és a vállalkozásoknak a méretüktől független ajánlása az, hogy a VPN-t mindig használják a biztonság javítása érdekében.

Most ingyenesen kipróbálhatja a SaferVPN-t. Ügyeljen arra, hogy Ön és kollégái biztonságban maradjanak, egy olyan kis üzleti terv megszerzésével, amely akár 7 egyidejű kapcsolatot biztosít a SaferVPN-hez.

Bónuszolvasás: A Dell Blogjában szereplő SaferVPN

A Dell tech blogja nemrég interjút készített vezérigazgatónkkal egy cikkért, amely arról szól, hogyan használják a vállalatok a SaferVPN-t a mobil biztonsági kockázatok csökkentésére, miközben alkalmazottaik az irodán kívül dolgoznak. További információ arról, hogyan változik a VPN-k használata, amikor a vállalatok a Dell Tech első oldalán javítják a biztonságot a megnövekedett BYOD miatt;.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map