Hogyan juthat el ingyenes WiFi-hez bárhol

Hogyan juthat el ingyenes WiFi-hez bárholUtazott, vagy gyakran útközben keresett ingyenes WiFi-t? Időnként nagyon bonyolult lehet megbízható hotspotot találni. A jó hír az, hogy vannak kiváló alkalmazások, amelyek lehetővé teszik bárhol ingyenesen böngészhet online, még akkor is, ha külföldön van!


Ebben a blogban azt fogjuk mondani:

Bár a WiFi felhő még nem teljes egészében lefedi az egész bolygót, te tud keressen ingyenes WiFi-t szinte bárhol, ha tudja, hol kell keresni. Tehát mi a titka annak, hogy bárhonnan ingyenes WiFi-t kaphat? Felsorolunk néhány WiFi-keresési lehetőséget, amelyek lehetővé teszik a környék átvizsgálását és milliónyi ingyenes, legális hotspot megtalálását, amelyek nem igényelnek jelszavakat. Ráadásul elmondjuk, hogyan kell használni őket, miközben biztosítja az online biztonságot.

Használja ezeket a trükköket az ingyenes WiFi megtalálásához, és soha nem lesz többé ingyenes WiFi nélkül! Az alábbi tippeket és trükköket követve még azt is elmondjuk Önnek, hogyan lehet biztonságosan szörfözni nyilvános hotspotok használatakor..

Az alkalmazások szkennelése

Az ingyenes vezeték nélküli internet keresésekor figyelembe kell venni, hogy sok WiFi hálózat regisztrációjához szükségük van hozzájuk való hozzáféréshez. Ez magában foglalhatja a nevének, életkorának, e-mail címének és akár telefonszámának a megadását is. Ennek oka az, hogy a szolgáltatók visszatéríthetnek pénzt azért, hogy ezt az „ingyenes” szolgáltatást kínálják, az Ön adatainak értékesítésével a marketingszakembereknek. Ennek egyik módja az, hogy hozzon létre egy külön ingyenes WiFi e-mail címet kifejezetten erre a célra. Ilyen módon, ha fiókja túlterheli a spam üzeneteket, akkor soha nem kell látnia azokat.

Vigyázat: A legtöbb ingyenes hotspotot nem titkosítja, ezért nagyon fontos, hogy tegyen intézkedéseket ezen a WiFi hálózaton való biztonság érdekében. Titkosítás nélkül minden beírt billentyűleütést sima szövegként láthat mindenki, aki figyeli. Ez azt jelenti, hogy minden beírt jelszó, minden elküldött e-mail és minden átvitt adat egyértelműen olvasható bármely hacker számára. Saját védelme érdekében sürgetjük az eszköz biztonságos rögzítését és az adatok titkosítását ezen kapcsolatok használata közben!

Védje online biztonságomat a SaferVPN segítségével 

Hogyan lehet ingyenes WiFi-t kapni

Miközben várjuk a városi (és remélhetőleg az egész világon) WiFi megjelenését – bár sokan aggodalmát fejezik ki az ilyen állandó kapcsolat miatt -, itt található néhány alkalmazás, amely pontosan megmondja, hogyan kell ingyenes WiFi-t szerezni, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon..

 • WiFi térkép az egyik legnépszerűbb alkalmazás, globális adatbázisában elérhető 100 millió WiFi hotspottal. Ingyenes iOS és Android alkalmazásai, és olyan lehetőségekkel rendelkeznek, mint a térkép navigáció, tippek, jelszavak és ügyfélszolgálat.
 • Fon egy hatalmas globális hotspot-hálózat, világszerte több mint 20 millió hotspot-ot foglal magában. Küldetésük az, hogy a lakossági útválasztókat hotspotokká alakítsák, növelve a webes akadálymentesség kapcsolatát. A koncepció? A megosztás törődés! 50 USD vásárlásával Fonera router, a sávszélességet ketté osztja: a többséget a felhasználásnak szentelték, a másik pedig a közeli Fon felhasználóknak vagy a Facebook barátainak. Csatlakozhat a Fonhoz, és közel, ingyenes hotspot-ot találhat világszerte, ha szélessávú előfizetéssel rendelkezik a Fon egyik partnerétől.
 • Instabridge a közeli hotspotokat tömöríti és egy igazán ügyes WiFi klienst ad neked, amelyet használhat rájuk való kereséshez. Az Instabridge segítségével csatlakozhat mind a Facebook-ismerőseinek hotspotjaihoz, mind a nyilvános kapcsolatokhoz. A cég állítása szerint több mint egymillió naprakész WiFi jelszóval és hotspottal rendelkezik a telefonjához. Az ingyenes alkalmazás lehetővé teszi az egyének, kávézók, szállodák és hasonlók részvételét, így egy térképet és egy egységes platformot kínál a rendelkezésre álló hotspotok bármelyikének megtalálásához és az ahhoz való csatlakozáshoz..
 • Szabad zóna egy Android alkalmazás, amely automatikusan felfedezi a körülötte levő hotspotokat, amelyek ténylegesen működnek. Hozzáférhet mások által megosztott WiFi jelszavakhoz a helyi kávézók vagy éttermek hotspotjainak eléréséhez. Az alkalmazás automatikusan értesíti, ha az adatbázisában található az ötmillió hotspot egyikének közelében.

Egy másik lehetőség az utazók számára kifejezetten a repülőtéri vezeték nélküli jelszavak e praktikus térképének használata, amely tartalmazza a WiFi jelszavakat a (legtöbb esetben) ingyenes hálózati hozzáféréshez a világ minden repülőterén és repülőtéri társalgójában! Amikor rákattint az interaktív térképen található repülőgép-ikonokra, megadja a repülőtér nevét és a WiFi részleteit, beleértve a jelszót.

Hogyan kaphat ingyenes WiFi bárhol utazás közben

A FoXnoMad WiFi jelszó térképe

Még a Facebook tesztel egy nyilvános WiFi-keresőt a mobil eszközökhöz! A kísérleti iOS funkció menüjében található „WiFi keresése” opció. Az alkalmazás lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy felfedezzék és megtalálják a helyeket ingyenes, közeli WiFi-vel, és akár meg is jelöljék őket a térképen. A WiFi lehetőségeket a vonatkozó munkaidőben és a WiFi névben fogjuk felsorolni, hogy biztosan ne csatlakozzon rossz hálózathoz. Ez megvédi Önt a hamis nyilvános WiFi hálózatoktól is.

Hogyan lehet biztonságosan megszerezni az ingyenes Wi-Fi-t

Bár nagyszerű, ha mindenki számára elérhető ingyenes vezeték nélküli hálózatot találunk, a nyitott hotspotok nem olyan biztonságosak, mint a magánhálózatok, ezért vigyázzon, ha érzékeny információkat ír be vagy küld el, amikor egy hálózathoz csatlakozik..

Nézze meg ezt a videót, amely elmagyarázza a nyilvános WiFi biztonsági veszélyeit:

Íme néhány biztonsági tipp a biztonság megőrzése érdekében a böngészés során:

 • Ellenőrizze a HTTPS-t a keresősávon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a használt webhely biztonságos-e. Ehhez csatolni kell egy reteszelt lakat szimbólumot és a HTTPS bal oldalán a „Biztonságos” szót.
 • Győződjön meg róla, hogy víruskereső szoftver naprakész.
 • Használjon VPN-t – Válasszon olyan VPN-t, amely bankszintű titkosítást kínál, hogy 100% -ban védett legyen.

Most, hogy tudod, hogyan lehet ingyenes WiFi-t szerezni, minden készen áll arra, hogy hozzáférhető hotspotokat találjon bárhová is utazik! Mondjon búcsút a felháborító adatfogyasztással és a költséges internetes számlákkal.

Ui Ne felejtsd el, hogy megteheted hívjon ingyenesen, ha külföldön van a VoIP segítségével! Kombinálja a fenti WiFi keresőkkel, és külföldön nem kell egy fillért költenie a nemzetközi hívásokra!

Kövesse a WiFi biztonsági tippeinket az online magánélet védelme és a biztonságos böngészés szempontjából, még mindig biztos benne, mi a VPN?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map