Bitcoin Investment: megéri? Minden, amit tudnod kell

Bitcoin Investment - megéri?


Az utóbbi időben sok beszélgetés történt a Bitcoinról. Itt van minden, amit tudnia kell a Bitcoinokról, ideértve a Bitcoin befektetésével kapcsolatos tippeket.

Mi az a Bitcoin??

A Bitcoin egy digitális pénznem, amelyet 2008-ban találtak egy ismeretlen programozó vagy csoport, Satoshi Nakamoto álneven. Digitális készpénz, kriptovaluta, nemzetközi fizetési hálózat és a pénz internetje néven is ismert. A Bitcoin lehetővé teszi a cserét bármely két számítógép-felhasználó között, létrehozva egy „Peer-to-Peer elektronikus készpénzrendszert” és a pénzügyi tranzakciók nyilvános nyilvántartását..

Három tulajdonsággal rendelkezik, amelyekben a Bitcoin meghaladja a hagyományos valutákat. Ezek valójában a Bitcoin alapértékei, a decentralizáción, a nyílt forráskódú és a peer-to-peer hálózatokon alapulva.

Ennél is fontosabb, hogy a felhasználók táplálják nincs központi hatóság vagy közvetítők.

BITCOIN TÉNYEK:

 • A forgalomban lévő érmék együttes értéke 40 milliárd dollár.
 • A napi tranzakciók átlagos száma megközelíti a 300 000-et, és 1,5 milliárd dolláros kereskedési volument eredményez.
 • A Bitcoin globális platformmá vált több száz induló vállalkozás számára, amely szolgáltatásokat kínál a valuta kereskedelmétől a piaci adatok és a Bitcoin ATM-ek biztosításáig..
 • A Bitcoin befektetési árai rekordmagasságot értek el 2900 dollár felett.

Anonim Bitcoin?

A Bitcoint gyakran anonim pénznemnek nevezik, amikor a valóságban pontosabban „álnévnek” nevezik, nem pedig anonimnak. Ennek oka az, hogy minden tranzakció tud azonosíthatók a nyilvános címeik alapján – kb. 30 karakter hosszú karakterláncok. Bár ezek a címek nem tartalmaznak a személy nevét vagy más azonosító információt, teljesen nyilvánosan megtekinthetők, és egy átlagos elemző munkájával összekapcsolhatók a felhasználók személyazonosságával.  

A Bitcoin-beruházás előtt fontolja meg a következő tippeket:

1. TIPP: A személyazonosságának bizalmas kezelése érdekében minden egyes tranzakcióhoz használjon új címet, bár a legtöbb modern Bitcoin pénztárcát erre a célra tervezték. Annak ellenére, hogy ez növeli a felhasználói identitás feltárásához szükséges erőfeszítéseket, mégis lehetséges – jelentése A Bitcoin az nem 100% névtelen.

2. tipp: Ha valóban aggódik a névtelenség miatt, akkor mindig használhat egy „keverőt” vagy „poharat”, amely feldobja a bitcoinjait, és címsoron keresztül átcsavarja őket, amíg gyakorlatilag lehetetlen nyomon követni. Annak ellenére, hogy ez elég bolondnak tűnik, lehet, hogy egy névtelenül futó szolgáltatásba vetett bizalom nem garantálja, hogy az összes bit felbukkan a másik oldalon..  

Mindent összevetve, mivel a „Blockchain kriminalisztika” iparágként növekszik, meg kell próbálnia a lehető legjobban a görbe előtt maradni, ha a magánügyletek és a Bitcoin egyéb befektetési részletei fontosak az Ön számára.

Szeretne többet megtudni a Bitcoin működéséről? Nézze meg ezt a rövid és informatív videót:

Mi a Blockchain és a Bitcoin Mining??

Az összes Bitcoin-tranzakciót állandóan rögzítik egy „blockchain” elnevezésű elosztott főkönyveken – mint például a tranzakciók csekkfüzete. A „bányászok” a speciális szoftverekkel együtt a Bitcoin bányászattal oldják meg a matematikai rejtvényeket, amelyek a Bitcoin hálózaton történő tranzakciók feldolgozásához és a blokkláncba történő rögzítéséhez szükségesek.

Minden alkalommal, amikor ezt használják, a bányászok blokkonként 12,5 BTC-vel (durván 33 000 USD) jutalmazzák.

Ez a főkönyv nyilvánosan megtekinthető, és megoszlik a teljes Bitcoin-bányászok és a világ minden táján működő „csomópontok” között, akik a hálózatot biztonságban tartják.

Itt egy kicsit részletesebben, hogyan működik a Bitcoin bányászat:

Sajnos a bányászat hihetetlen mennyiségű gyorsan elavult felszerelést és energiát igényel. Annak ellenére, hogy a Bitcoin.com kiadta a Cloud Mining Services szolgáltatást, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy bitcoinokat keresjen a saját számítógépének használatával, a Bitcoin Investmentbe való betekintés a legtöbb felhasználó számára praktikusabb lehet..

Lehet-e egy Bitcoin-beruházás bármi olyat vásárolni?

Bár a Bitcoin ATM-ek felbukkantak bizonyos üzletek körül, nem valószínű, hogy sokan valóban fizetéssel fizetik a pénznemet. Ehelyett használhatja a gépeket, hogy pénzt utaljon be a Bitcoin számlájára.  
A The Guardian egy olyan helyzetet ír le, amelyben az író 20 GBP-t cserélt Bitcoin-ra (ez 0,00923-ra váltott egyetlen Bitcoin-ra). Ezután megkíséreltek DVD-t vásárolni egy helyi áruházból. 

A pultnál ülő nő azt mondta: „Ne töltse el a Bitcoin-ját. Miért költené őket? Csak véges szám lehet kibányászni, tehát amikor elérjük ezt a pontot, értékük csak növekszik. “

Ez igaz, de azon túl gyakori túlzások, akik nem értik teljesen a bitcoinok normait. Annak ellenére, hogy végesen 21 millió bitcoin van, és soha többet sem lehet létrehozni (azaz senki sem tudja eldönteni, hogy lehet-e többet, amikor kényelmesebb), feltétlenül tisztáznia kell, hogy minden bitcoint 8 tizedesjegyig fel lehet osztani..

Tehát, annak ellenére, hogy 16,5 millió bitcoint már bányásztak, minden bitcoin osztható 100 000 000 satoshissal (a bitcoin valuta legkisebb egysége).

Noha valószínűleg nem vásárolhat véletlenszerű DVD-t egy véletlen áruházban, mégis nagyon sok hasznos dolog van, amelyeket online vásárolhat. például vonatok foglalása ételek és italok vásárlására, járatok Expedia útján, számítógépek a Dellnél, a Microsoft stb.

Jelenlegi vita: A Bitcoin polgárháború

A kérdés: A „blokk” mérete.

Egy blokk leírja azoknak a kötegeknek a méretét, amelyeket a Bitcoin tranzakciók összeállítanak, mielőtt azokat hozzáadnák a blokklánchoz.

A létrehozáskor a Nakamoto a blokk méretét egyetlen megabájtra korlátozta, azaz a rendszer másodpercenként legfeljebb hét tranzakciót képes kezelni. Összehasonlításképpen: a Visa-hez hasonló fizetési rendszerek ezer idő alatt feldolgozhatók.

A népszerűség és a tranzakciós ráta növekedésével a rendszer lelassult, és arra késztette a felhasználókat, hogy fizessenek a bányászoknak további díjakat, hogy meghosszabbítsák tranzakcióik feldolgozási idejét.

De ha a blokk mérete növekszik, a bányászok kevesebb pénzt kapnak a 12,5 bitcoin „blokk jutalmáért”..

Ahogy a RootStock fehér könyv megjegyzi,

“Ha a Bitcoin blokk méretét nem növelik egy kemény villával, akkor a következő Bitcoin jutalom felére csökkentve, a Bitcoin tranzakciós díjai bizonyos alkalmazások számára túlságosan magasak lehetnek.”

Érdemes megemlíteni, hogy maga Satoshi Nakamoto 2010-ben kijelentette:

Jó lenne, ha a [blokklánc] fájlokat kicsivel tartanánk, amíg csak tudjuk.

A végső megoldás az, ha nem érdekli, hogy mekkora lesz.

De egyelőre, bár még kicsi, jó, ha kicsi, hogy az új felhasználók gyorsabban menjenek. Amikor végül bevezem a csak kliens módot, az már nem számít nagy jelentőséggel.

Mivel a Bitcoin más digitális valuták versenytársakkal néz szembe, konszenzust kellett megkötni.

A SegWit Split elkerülve

Az egyik lehetőség a blokk méretének két megabájtra történő növelése volt a tranzakcióknak a blokkláncba történő hozzáadása érdekében. A másik; Végrehajtja a „Szegregált Tanút”, vagy röviden, a SegWit-t. Ez növeli a blokk méretkorlátját azáltal, hogy eltávolítja az aláírási adatokat a Bitcoin tranzakciókról, így helyet enged meg további tranzakciók számára.

Ha ezen lehetőségek egyikét a másikhoz képest választanák, az a blokk lánc split.

Ehelyett a bitcoin-vállalkozások egy csoportja a „SegWit2x” elnevezésű kompromisszummal jött létre, amely előírta a SegWit augusztus közepén történő bevezetését, majd a blokk méretének két megabájtra történő növelését 3 hónappal később..

Ez a kompromisszum nyerte szinte minden bányász hivatalos támogatását.

A felosztást elkerüljük – egyelőre.

Nyilvánvaló, hogy a Bitcoinnak létre kell hoznia egyfajta irányítási rendszert, amely lehetővé teszi a kriptovaluta alkalmazkodását, miközben fenntartja fejlődési képességét. nélkül támaszkodva egy vonalzó típusú vezetőre.

A Bitcoin befektetés megéri?

A Bitcoin egyedülálló minőségű, képes átlépni a határokat, meghaladhatja a banki átutalási díjakat, és átjárhatatlan az árfolyamokon, függetlenül attól, hogy a kormány vagy bank miként jelenlegi állapotában van.

A Bitcoin olyan megoldást kínál, amely még soha nem volt elérhető, egy kiszolgáltatlan vagy alulteljesített nemzetközi bankrendszer következményei miatt, akik egy feltörekvő gazdaságban élnek, vagy külföldi ügyfelek szabadúszóként működnek..  

Nemzetközi szinten a Bitcoin vonzó lehetőséget kínál azok számára, akik egyébként esetleg nem férhetnek hozzá pénzeszközökhöz, és így új módon érhetik el a világ többi részét. Ezen okok miatt a Bitcoin legnagyobb vásárlói Kínában voltak – egy olyan régióban, ahol a polgárok kijátsszák a valutaellenőrzést, megakadályozva őket abban, hogy tőkét vonjanak ki az országból.

A Bitcoin anonim adományokhoz is felhasználható olyan szervezetek számára, amelyeket az önkormányzatok nem hagynak jóvá. Például az LBGT jogok, az abortusz, a politikai ellenzék stb. Mindegyikének lehetősége van kriptovaluta útján támogatást találni..

A Bitcoin-ba és más kriptovalutákba történő befektetés során gyakori probléma az, amikor az ICO (Initial Coin Offering) blokkolja az Ön lakóhelye szerinti ország befektetéseit. Az olyan országokban, mint az Egyesült Államok, Kína, Izrael és Szingapúr, nagyon szigorúak, esetleg még elavultak a befektetési szabályok. A földrajzi blokkolás megkerülésének egyszerű megoldása azonban egy VPN szolgáltatás, például a SaferVPN használata.

Hogyan kell használni a Bitcoint a SaferVPN fizetéséért

A SaferVPN-nál nagyra értékeljük az Ön személyes adatait és online biztonságát, ezért ezt a lehetőséget kínáljuk Önnek a fizetésekhez is.

A VPN használata a Bitcoin számára lehetővé teszi a VPN-felhasználók által gyakran igényelt biztonsági és titkosítási szint elérését. A Bitcoins használata fokozott biztonságot és anonimitást kínál a hitelkártya-információkhoz vagy a Paypalhoz képest. A Bitcoin-fizetések a fogyasztók számára is előnyösek, lehetővé téve számukra, hogy átugorják a hitelkártya-társaságok által általában fizetett 2-3% -díjat.

Csak válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő tervet, és válassza a Bitcoint a fizetési oldalon. Mennyire könnyű?

Ha még nem regisztráltál, próbáld ki most ingyen a SaferVPN-t!

Még ha nem is fontolóra vett egy Bitcoin-befektetéssel, biztos lehet benne, hogy személyazonossága biztonságban van velünk.

Mi a véleményed a Bitcoinról? Ossza meg gondolatait az alábbi Megjegyzés szakaszban!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map