Bemutatjuk az Android legjobb VPN-jét

Itt van a biztonságosabb VPN az Androidra!


Köszönj újnak SaferVPN for Android! Itt olvashatja el, hogyan kezdje el használni a legjobb VPN-t az Android-hoz, és az alkalmazás használatának minden nagyszerű előnyeit. Ezenkívül megtanulhatja, hogyan töltheti le és ossza meg az alkalmazást, hogy növelje esélyét a győzelemre INGYENES prémium év a SaferVPN számára!

Mint emlékszik, nemrégiben indítottuk el az Androidhoz készített VPN bétaverziójának sikeres verzióját. Örülünk, hogy bemutassuk teljesen felszerelt SaferVPN Android alkalmazás.

Töltse le az alkalmazást közvetlenül a Google Playről itt.

Most élvezheti korlátlan hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, és böngészés az interneten a biztonságos, teljesen titkosítva kapcsolat – bárhol, bármikor, Android-eszközén.

Az újonnan továbbfejlesztett natív VPN-verziónkkal élvezze ugyanazokat a Windows és Mac funkciókat közvetlenül táblagépén vagy telefonján.

Ebben a bejegyzésben készen áll a következőkre:

 • #ShareSaferVPN– Az új Android alkalmazás elindításának ünnepe, hogy növelje esélyét arra, hogy Ön INGYENES SaferVPN évet nyerjen!
 • Jellemzői a VPN for Android
 • Hogyan lehet letölteni a SaferVPN for Android alkalmazást
 • A SaferVPN használata Androidra
 • Az Android VPN előnyei

#ShareSaferVPN

Néhány hete vadonatúj webhelyünk és iOS-alkalmazásunk tiszteletére elindítottuk egy speciális játékot #ShareSaferVPN esemény!

Most, az új VPN-hez, az Android-hoz, még egy extra lövést adunk neked, hogy növeljék a nyeremény esélyeit INGYENES Prémium egész évre szóló SaferVPN előfizetés az alábbi egyszerű műveletek elvégzésével. A 10 résztvevő, akik a legtöbb MOST-t jelentik, INGYENES egyéves PREMIUM SaferVPN előfizetést nyer.

Új alkalmazásunk megünneplése céljából 3 új műveletet fogunk végrehajtani: letöltjük alkalmazásunkat, megosztjuk alkalmazásunkat és tweettezzük az izgalmas híreket barátaival! Sőt, még jobb, ha ezek az új műveletek még több bejegyzéshez számítanak!

Mire vársz még? Gyerünk!

#ShareSaferVPN: INGYENES Prémium előfizetési kihívás

Az Android VPN szolgáltatásunk jellemzői:

Az új Android VPN lehetővé teszi, hogy élvezze ezeket a kiváló, élvonalbeli SaferVPN funkciókat közvetlenül Android telefonján vagy Android táblagépén:

 • Karcsú kialakítás: Most már élvezheti a könnyen használható, karcsú SaferVPN kialakítást útközben, bárhol is van.

 • Zökkenőmentesen fut a háttérben: Csak kattintson a kezdőlap gombra, akkor nem is veszi észre, hogy az alkalmazás ott van.
 • Egyszerűsített szerverválasztás: Kedvenc a leggyakrabban használt szerverekre, hogy könnyebben megtalálják őket. Az alkalmazás automatikusan javasolja a Legnépszerűbb kiszolgálókat a hely- és sebességteszt alapján.

 • Nyílt VPN-protokoll: A lehető legjobb kapcsolat garantálása érdekében az egyik legfejlettebb és legújabb VPN protokollt használjuk.
 • Automatikus újracsatlakozás: Az alkalmazás automatikusan visszaállítja a VPN-kapcsolatot, ha az internetkapcsolat bármilyen okból megszakad.

Hogyan lehet letölteni a SaferVPN for Android alkalmazást

Keresse meg a Google Play Áruházban a SaferVPN-t, és nyissa meg. Koppintson a Telepítés és Elfogad a kifejezések. Telepítés után csak Nyisd ki az alkalmazás.

Biztonságosabb VPN for Android a Google Play Áruházban

A SaferVPN használata Androidra

Most már készen áll az alkalmazás használatának megkezdésére. Jelentkezzen be a bejelentkezési adataival, amelyeket általában használ a SaferVPN bejelentkezéséhez.

Ha még nem rendelkezik fiókkal, érintse meg a gombot Ingyenes indulás annak létrehozásához nincs szükség hitelkártyára. Csak annyit kell tennie, hogy megadja az e-mail címét és a kívánt jelszót, valamint a Beérkezett üzenetek ellenőrzése szolgáltatás, hogy ellenőrizze az ingyenes 24 órás próbaverziót.

Bejelentkezés képernyő a biztonságosabb VPN-hez az Android számára

Ezután válassza ki, hogy melyik helyre szeretne csatlakozni. Ha külföldön van, vagy külföldre utazik, és az internetet ugyanúgy szeretné használni, mint te, csak válassza ki az otthoni szerverét.

Helymeghatározás az Android biztonságosabb VPN-jében

Miután minden beállítva, csak kattintson a nagy zöld Csatlakozás gombra, és néhány másodpercen belül ugyanúgy használja az internetet, ahogy otthon! Koppintson a kezdőlap gombra a SaferVPN futtatásához a háttérben.

Csatlakozás a globális kiszolgálókhoz Biztonságosabb VPN for Android                                           

Az Android VPN előnyei

A streaming tartalom feloldása: Az érzékelt IP-cím megváltoztatásával a SaferVPN a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldást nyújtja a kedvenc média streamingjéhez. Élvezze a Netflix, a Spotify, a YouTube és még sok más lehetőséget bárhol. Néhány egyszerű lépéssel segítünk abban, hogy hozzáférjen a filmekhez, a sporthoz és a zenéhez.

Szeretné tudni, hogyan? Ez a hasznos útmutató a Netflix feloldásának felszámolására a világ bármely pontján.

Biztonsági adatai: A SaferVPN nyugodtan nyújt nyugodást, tudva, hogy biztonságosan böngészhet az interneten bárhol, bármilyen eszközén. Nem kell aggódnia, hogy megvédi adatait a nyilvános Wi-Fi hálózatokon, vagy megvédi a hackereket a legértékesebb információ ellopásától.

Védje magánéletét: A SaferVPN segítséget nyújt abban, hogy a számítógép minden részletét mindig magántulajdonban tartja azáltal, hogy elrejti az Ön IP-címét, helyét és online identitását. Ily módon megakadályozhatja az online tevékenységeinek bármilyen nyomkövetését a kormányhivatalok, a hirdetők, a webhelyek tulajdonosai és egyebek között.

Pénzt megtakarítani: Előfordulhat, hogy ár-megkülönböztetésnek van kitéve, egyszerűen a földrajzi elhelyezkedés és az IP-cím alapján. De a SaferVPN segítségével könyvelhet úgy, mintha egy másik országban lenne, és jelentős megtakarítást eredményezhet repülések, szállodák, bérautók és egyéb területeken..

Tervezi, hogy hamarosan repül? Itt olvashatja el, hogyan mentünk 475 dollárt a repülőjegyekre.

Kezd el most!

Ha Ön már SaferVPN előfizető, töltse le most a SaferVPN Android alkalmazást, és kezdje el a beállításokat.

Ha újonnan kezdte a SaferVPN-t, akkor kipróbálhatja ingyen (nincs szükség hitelkártyára), majd telepítse a SaferVPN-t Android-eszközére.

Nagy köszönet mindenkinek visszajelzéseit és funkciójavaslatait illetően. Ha bármilyen ötletet szeretne javasolni a jövőbeni szoftverfrissítésekhez, csak írjon nekünk egy e-mailt a [email protected] címre, vagy kövessen minket, és vegye fel a kapcsolatot a Facebookon, a Twitterben, a Google + -on vagy a YouTube-on.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map