Az ingyenes VPN-ek sötét oldala: Tudnivalók

az ingyenes VPN sötét oldala


A proxyk és a VPN-k esetében az, amelyek nem számítanak fel pénzt, valójában a magánélet és a biztonság megszüntetésével járnak a legjobban. További információ a veszélyeket ingyenes VPN vagy proxy használatával!

Lehet, hogy észrevette, hogy a legtöbb streaming szolgáltatás blokkolva van-e külföldön vagy még nem érhető el az Ön országában. Az ilyen földrajzi korlátozások megkerülésére a leggyakoribb megoldások a proxyk és a VPN-k, mivel átirányítják a forgalmat, hogy úgy tűnjön, mintha valahol máshol lenne. Például egy ilyen szolgáltatás használata lehetővé teszi valaki számára Angliában a Pandora elérését, vagy egy kanadai felhasználó számára a brit BBC iPlayer használatát..

Rengeteg különféle lehetőség közül választhat, amelyek lehetővé teszik a tartózkodási hely megváltoztatását a korlátozott tartalom elérése érdekében, és mivel mindenki ingyenes dolgokat élvez, az emberek gyakran ingyenes VPN-ek révén válnak csalások áldozatává. A proxyk és a VPN-ek esetében azok, amelyek nem számítanak fel pénzt, a magánéletben és a biztonságban fizetnek a legjobban.

Az alábbiakban pontosan megmondjuk, hogy az ingyenes VPN-k hogyan használják a kapcsolatot veszélyes (akár illegális) tevékenységekhez, és hogy egy jó hírű, fizetett prémium VPN-szolgáltatás lehetővé teszi a blokkolt webhelyek elérését, miközben megóvja az adatvédelmet.!

A meghatalmazottak és az ingyenes VPN-k veszélyei

A „Free” nem teljesen ingyenes, amikor a blokkolt webhelyekhez ingyenes VPN-k és proxyk segítségével férünk hozzá. Ezek a szolgáltatások ténylegesen lehetővé teszik a rosszindulatú harmadik feleknek, hogy szippanthassák az Ön személyes adatait, vagy ami még rosszabb, megengedi, hogy mások az internetes kapcsolaton keresztül illegális tevékenységeket végezzenek az interneten.

Ingyenes VPN-k naplózhatja és nyomon tudja követni az összes tartalmát, az Ön IP-címét, a meglátogatott webhelyek típusát stb. – a VPN-k célja, hogy pontosan megóvja Önt. Az IP-re elrejteni kívánt adatvédelmi problémák mellett lassú böngészési sebességet, instabil kapcsolatokat, adathasználati korlátokat és elavult titkosítást is tapasztalhat..

A legrosszabb.. Ezen „ingyenes” szolgáltatások közül sok értékesíti az Ön személyes adatait harmadik felek számára, néhányuk pedig akár további reklámok elhelyezésére is (néha rosszindulatú). Eloszthatják az Ön IP-címét is, üdvözölve a bűncselekményt, amely a számítógépére vezethető vissza, nem pedig az övék.

Ne felejtsük el megemlíteni proxy is! Mivel a proxy csak titkosítás nélkül továbbítja az internetes forgalmat, ők tudják olvasni minden személyes adatait. Ez azt jelenti, hogy a nem biztonságos kapcsolaton keresztül küldött személyes adatait az operátor rögzítheti és megőrizheti. Ha becstelenek, akkor bármit megtehetnek vele – gyakran eladják harmadik személyeknek vagy ellopják az Ön személyazonosságát.

Lényegében, A VPN biztonságosabb, stabilabb és gyorsabb, mint a proxy – de a népszerű ingyenes VPN-kiszolgálók nem mindig olyan biztonságosak, mint állítják.

Tudjon meg többet róla a VPN vs Proxy összehasonlítás.

Milyen ingyenes VPN-k használják a kapcsolatot

Fontos, hogy áttekintse a használni kívánt VPN-szolgáltatást, mielőtt egyszerűen a kényelme kedvére kezdené. Bár nem tűnik úgy károsnak, az árnyékos webhelyhez vagy a szolgáltatáshoz teljes hozzáférés biztosítása a böngészési tevékenységek minden részletéhez rosszabb következményekkel járhat, mint gondolnád.

A Top10VPN ingyenes VPN-vizsgálat szerint a vizsgált ingyenes VPN-k 59% -a kínai vállalatok tulajdonában volt. Mivel Kínában szigorú VPN-tilalmak vannak, ezeket a vállalatokat valószínűleg a kormány hagyta jóvá külföldi hírszerzés céljából. Ezenkívül a Top10VPN vizsgálatából származó ingyenes VPN-k további 86% -ánál komoly adatvédelmi hibák voltak, ideértve az adatok megosztását harmadik felekkel.

Ezenkívül a népszerű ingyenes VPN-szolgáltatást, a Hotspot Shield-et nemrégiben azzal vádolták, hogy kémkedik a felhasználó forgalmán. Egy amerikai digitális jogokkal foglalkozó érdekképviseleti csoport panaszt nyújtott be a Szövetségi Kereskedelmi Bizottsághoz (FTC), amelyben igénybe veszi a szolgáltatási útvonalakat, elfogja és összegyűjti ügyfeleinek adatait.

Noha adatvédelmi politikájukban minden felhasználói információ biztonságát és névtelenségét ígérik, találtak bejelentkezni a kapcsolatokba, figyelemmel kísérni a felhasználók böngészési szokásait, eladni az ügyfelek adatait a hirdetők számára és átirányítani az online forgalmat.

Ez a jelenlegi vita emlékeztet arra, hogy az ingyenes VPN-knek pénzt kell keresniük hogyan, és hogyan ez gyakran a saját költségén történik.

A múltban emlékezhet még a Hola Unblocker-re is, egy olyan szolgáltatásra, amely értékesítette a felhasználók pótlólagos sávszélességét, lehetővé téve a kapcsolataik rosszindulatú szolgáltatásmegtagadás (DoS) támadásokhoz és illegális célokra történő felhasználását – bármi hozzáférést a szerzői jogok által védett tartalmaktól a gyermekbántalmazás képeihez.

A blokkolt webhelyek elérésének biztonságos megoldása

A fizetett szolgáltatások profitot nyújtanak azáltal, hogy biztonságot nyújtanak anélkül, hogy személyes adatait harmadik személyeknek eladnák. Az ingyenes VPN-kiszolgáló ártalmas dolgokhoz vezethet, például személyazonosság-lopáshoz, míg a fizetett VPN (bár nem mindegyik) bizalmasan és biztonságban tarthatja az Ön adatait..

Ha adatait nem a HTTPS-en keresztül tunelizálják (vagyis amikor egy zár szimbólumot lát a böngésző címsorában), mások könnyen ellophatják, mivel nem biztonságos kapcsolaton keresztül küldik el, és nem titkosítva. A megfelelő VPN titkosítja az összes adatot, ezzel védve a szimatolókat és a hackereket.

Internetes VPN titkosítási biztonság tizenévesek és gyermekek számára

Mint minden, nem minden fizetett VPN azonos. Tehát összegyűjtöttünk néhány pontot, amelyeket figyelembe kell vennie, mielőtt megvásárolná:

 • Csatlakozási sebesség: Amikor az internetről van szó, a játék neve a sebesség. A VPN-szolgáltatások néha csökkentik a kapcsolat sebességét. Ez az oka annak, hogy kiszolgálóhálózatunkat úgy fejlesztettük ki, hogy emeljék az ipari szabványokat – garantálva ezzel a lehető leggyorsabb kapcsolatot.
 • VPN-kiszolgálók: Az írás idején jelenleg 400+ prémium VPN-szerverből álló globális VPN-kiszolgáló-hálózat van több mint 30 országban, amely teljes internet szabadságot biztosít Önnek – bármikor, bárhol
 • VPN-protokollok: A SaferVPN segítségével bármilyen tartalmat elérhet, bárhol is van. A legmodernebb protokolljainknak köszönhetően nincs leállás vagy zavar. VPN-szolgáltatásunk egyszerűen mindig működik.
 • Adatvédelmi irányelvek: Néhány VPN-szolgáltató naplózza az Ön adatait, ami teljesen kudarcot vall arra a célra, hogy a VPN-t adatvédelmi eszközként használja! Nem tárolunk semmilyen adatot vagy forgalmi naplót, így minden, amit a SaferVPN-vel csinál, teljesen privát. Ráadásul átverjük az Ön IP-jét, így senki sem tudja, mi az, amit online tettél.
 • Ügyfélszolgálat: Barátságos, 24 órás ügyfélszolgálatunk éjjel-nappal itt elérhető az Ön számára élő csevegés és e-mailben, hogy gyorsan segítsen bármilyen probléma megoldásában..

A SaferVPN egy fizetett prémium VPN szolgáltatás, amely többek között fel lehet használni a blokkolt webhelyek elérésére. A SaferVPN-nél úgy gondoljuk, hogy fontos az Ön biztonsága és magánélete, és ezért figyelmeztetni szeretnénk a káros szolgáltatások használatának veszélyeire..

Kezdje el a VPN használatával …

Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor előfizetjen ma (i 30 napos pénzvisszafizetési garancia, nincs vesztenivalója!), vagy próbálja ki a SaferVPN-t ingyen így élvezheti a nyugalmat, miközben bárhonnan biztonságosan hozzáférhet minden blokkolt webhelyhez!

Van visszajelzése, javaslata vagy szolgáltatáskérése? Tessék szabadon lépjen kapcsolatba velünk és csatlakozz hozzánk a közösségi médiában! Szeretnénk hallani felőled.

Ui (Kérem Ossza meg) barátaival, akik ingyenes VPN-ket és proxyk használnak – ők is megérdemlik az online biztonságot és adatvédelmet!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map