A végső útmutató virtuális WiFi létrehozásához

Virtuális WiFi létrehozása


Ez a végső útmutató virtuális hotspot létrehozásához. Ha arra törekszik, hogy a Windows vagy a Mac számítógépet útválasztóként használhassa WiFi létrehozásához, akkor ezt teheti meg. Virtuális WiFi-vel bármilyen eszközön, például intelligens TV-jén vagy játékkonzoljain VPN-t használhat. Lássunk neki!

A következőket önálló útmutatóként használhatja a virtuális WiFi létrehozásához. Ha számítógépét csatlakoztatja a SaferVPN-hez, akkor a biztonság, a névtelenség és a blokkolt webhelyekhez való hozzáférés bónuszaival jár. A SaferVPN használatával az összes forgalom titkosítva lesz, így senki sem tud bepörgetni az Ön adatait; új IP-címet kap, így anonim és nyomon követhetetlenné válik online; és gyakorlatilag bárhol a világon tartózkodhat, hogy a kívánt országból élő médiatartalmat közvetítsen!

VPN hotspot létrehozásával felhasználhatja VPN-jét a Smart TV-jén, a konzolokon, az Apple TV-n vagy a Chromecaston, hogy az Ön országában blokkolt játékokkal játszhasson, vagy megkerülje a szolgáltatások, mint például a Pandora és a YouTube, a földrajzi korlátozásait a TV-hez csatlakoztatott eszközökön.!

Gyors linkek:

 • Hogyan hozhat létre VPN hotspotot a Windows rendszerben
 • Hogyan hozhat létre VPN hotspotot a Mac OS X rendszerben?
 • A SaferVPN több eszközön történő használatának más módjai

Hogyan lehet megosztani VPN-jét a WiFi-n a Windows 7 rendszerben

1. lépés: Kapcsolja be laptopját virtuális WiFi-vé

A) Először futtassa a Command adminisztrátorként. Keresse meg a Start menü [1] kattintásával, keresse meg a cmd [2] elemet, kattintson jobb egérgombbal a [3] elemre, és válassza a „Futtatás rendszergazdaként” menüpontot. Ha rendszergazdai jelszót kér, akkor itt az ideje kitölteni.

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptopjával

B) Másodszor, ellenőrizze, hogy telepítve vannak-e a szükséges illesztőprogramok. Ehhez írja be a netsh wlan show illesztőprogramokat a parancssorba [4], majd nyomja meg az Enter gombot. Nézze meg, ha az Igen-e a „Hosted Network Supported” -re (5) – ha igen, akkor jó menni. Ha nem, akkor sem rendelkezik támogatott WiFi adapterrel, vagy a jelenlegi illesztőprogramok elavultak. Oldja meg a Windows frissítéssel, és töltse le a legújabb hálózati adapter illesztőprogramokat a számítógép gyártójának webhelyéről.

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptopjával - Windows 2

C) Harmadszor, készítsen saját WiFi-t SaferVPN-re beállított SSID-vel és jelszóval jelszóhoz beállítva. Írja be az Enter netsh wlan set hostednetwork mode = gépelje be ssid = safervpn kulcs = jelszó parancsot a parancssorba [6]..

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptopjával - Windows 3

D) Ezután mindössze annyit kell tennie, hogy futtatja a WiFi-t, ha beírja a Command Prompt netsh wlan start hostednetwork parancsot [7]. Kap egy üzenetet, amely azt mondja: „A tárolt hálózat elindult”. Valójában most már létrehozta a saját virtuális WiFi-jét.

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptopjával - Windows 4

Megjegyzés: Ha egy olyan üzenetet kap, amelyben azt mondja, hogy a “hosztolt hálózat nem indítható el”, egyszerűen indítsa el a Windows Update szoftvert, hogy ellenőrizze, van-e a legújabb illesztőprogram. Ennek meg kell csinálnia a trükköt.

E) Következő lépésként ossza meg a kapcsolatot. Kattintson a jobb gombbal a képernyő jobb alsó sarkában lévő WiFi szimbólumra [8], és válassza az „Open Network and Sharing Center” lehetőséget..

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptopjával - Windows 5

F) A felbukkanó menüben kattintson az „Adapterbeállítások módosítása” elemre [9].

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptopjával - Windows 6

G) Most látni fogja a SaferVPN Wi-Fi-t a kapcsolatok között [10] – kattintson a jobb gombbal, és válassza a Tulajdonságok [11] lehetőséget..

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptopjával - Windows 7

H) Lépjen a Sharing fülre a tetején [12], és jelölje be a két lehetőséget: „Engedélyezzék más hálózati felhasználók számára a számítógépes internetkapcsolaton keresztüli csatlakozást” [13] és „Engedélyezzék más hálózati felhasználók számára a megosztott internetkapcsolat ellenőrzését vagy letiltását” [14]. . A „Otthoni hálózati kapcsolat” elnevezésű legördülő menüben válassza ki az éppen létrehozott kapcsolatot (amelyet SaferVPN-nek nevezünk).

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptopjával - Windows 8

I) A megerősítés után egy üzenet jelenik meg – csak válassza az OK lehetőséget [15].

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptopjával - Windows 9

2. lépés: Csatlakoztassa készülékét a VPN hotspothoz

Első, futtassa a SaferVPN-t a laptopján, és csatlakozzon a kívánt szerverhez.

Miután bejelentkezett, csatlakozzon az újonnan létrehozott virtuális WiFi-hez játékkonzoljával vagy bármilyen eszközzel, amelyen VPN-t szeretne használni!

Értesítés hogy a számítógép minden újraindításakor vagy kikapcsolásakor a házi készítésű VPN hotspot le lesz tiltva. A VPN hotspot újbóli bekapcsolásához egyszerűen nyissa meg a parancssort, és írja be a netsh wlan start hostednetwork elemet, és készen állsz arra, hogy újra induljon!

Hogyan lehet megosztani VPN-jét WiFi-n a Mac OS X rendszerben

Szerencsére nagyszerű módja van a többi Mac-felhasználónak, hogy megosszák a PPTP VPN-kapcsolatot laptopjukról játékkonzoljukra, Chromecastjaira és az Apple TV-jükre. Csak egy MacBook-ra, egy SaferVPN fiókra és természetesen egy internetkapcsolatra van szüksége. Essünk neki!

1. lépés: Állítsa be a PPTP VPN-t a Mac számítógépen

Kövesse az oktatóanyag lépéseit PPTP VPN-kapcsolat létrehozásához Mac rendszeren, és nevezze el SaferVPN-nek (ahogyan azt az oktatóprogramban megneveztük). Miután a kapcsolat létrejött, csatlakozzon a kívánt SaferVPN szerverhez. Az alábbi képeken csatlakozunk a SaferVPN USA East-hez, de ugyanúgy működik minden kiszolgáló helyén, amelyhez csatlakozni akarunk..

2. lépés: Ossza meg a PPTP VPN-kapcsolatot

A) Kattintson az Apple-re a képernyő bal felső sarkában [1], majd válassza a „Rendszerbeállítások” lehetőséget..

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptopjával - mac 1

B) Kattintson az „Megosztás” gombra az interneten & Vezeték nélküli szakasz.

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptop Mac-2 segítségével

C) Jelölje be az Internet megosztás gombot a bal oldalon [3]. Ha már meg van jelölve, törölje a jelölést, és válassza ki ismét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megosztja-e a SaferVPN-kapcsolatot (ebben az esetben a SaferVPN USA East-t) a „Kapcsolódás megosztása-tól” opcióban [4]. Ezután válassza ki a kapcsolat megosztásának módját, válassza a Wi-Fi [5] lehetőséget a VPN megosztásához WiFi-n keresztül, vagy a Thunderbolt Ethernet [6] lehetőséget, ha meg szeretné osztani a kapcsolatot az Ethernet-en keresztül..

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptop Mac-3 segítségével

D) Miután kiválasztotta, a VPN-kapcsolat megosztásra kerül. Keressen WiFi hálózatokat a Chromecaston, az Apple TV-n vagy a játékkonzolon, és keresse meg az éppen beállított SaferVPN hotspotot [7]. Csatlakozzon ahhoz, hogy a VPN-t bármelyik eszközén használni tudja!

kapcsolja be laptopját vpn útválasztóvá. Hozzon létre egy virtuális VPN WiFi hotspotot a laptop Mac-4 készülékével. Szerezzen be PS3, PS4, Xbox és Apple TV VPN-t.

A SaferVPN több eszközön történő használatának más módjai

Mint láthatja, a VPN-kapcsolat megosztása nem bonyolult, ha a számítógépet VPN-hotspotként állítja be. Vegye figyelembe azonban, hogy a számítógépnek bekapcsolt állapotban kell lennie mindeközben, és legalább egy Windows PC-n mindenképpen engedélyeznie kell a megosztást a VPN megosztásakor..

 Egy nagyon egyszerű lehetőség a Virtuális útválasztó használata, egy népszerű ingyenes nyílt forráskódú program, amely lehetővé teszi a virtuális hotspot egyszerű létrehozását a Windows 7, Windows 8 vagy Windows Server 2012 rendszeren. Miután a virtuális útválasztó elkészült és fut, használja a SaferVPN for Windows csatlakoztassa a számítógépet a weboldal eléréséhez az összes, a virtuális útválasztóhoz csatlakoztatott eszközön. Így néz ki a program:

Virtuális útválasztóA Virtuális útválasztó nagyon egyszerű és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Csak válassza ki a hálózat nevét és jelszavát a virtuális hotspot elindításához.

Egy másik megoldás egy VPN-kompatibilis DD-WRT útválasztó beszerzése. Együttműködünk a Flashrouters-kel, hogy szállítsuk a leggyorsabb útválasztókat, előzetesen telepítve a SaferVPN-t. A VPN útválasztóval az összes útválasztón keresztül csatlakoztatott forgalom titkosítva lesz, és úgy szörföz az interneten, mintha a kívánt országban lenné..

Ha még nem rendelkezik fiókkal, iratkozzon fel ingyenes VPN-próbaverziónkra, hogy VPN-jét intelligens TV-jén, konzoljain, Apple TV-jén vagy Chromecastján használja.!

Ui Legyen naprakész a SaferVPN követésével a Facebookon, a Twitteren és a Google-on+.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map