A Twitch közösség bemutatja a TwitchCon 2017 programot

Közösségi adatfolyam


Legyen naprakész, mivel a TwitchCon közösség streaming eseménye a kaliforniai Long Beach városában a történeteket, embereket és játékokat ünnepli. Október 20–22. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon. 

A Twitch közösség tele van új és megalapozott közvetítőkkel, nézőkkel, beszélgetőkkel, partnerekkel és egyebekkel. Együtt egyedülálló élményt teremtett, amely éves ünnepséget szerzett a Twitch minden alkotójának és tagjának!

A TwitchCon 2017 alkalmával a felhasználóknak lehetősége nyílik megismerkedni más közvetítőkkel, megnézni a legújabb játékokat és hardvereket, valamint megnézni a közösségi streaming esemény kreatív tartalmát..  

Akár otthon vesz, akár otthon néz, a TwitchCon mindenkinek kínál valamit. Nézze meg az összes részletet az alábbiakban!

Mi a Twitch??

A Twitch a világ egyik vezető közösségi video-platformja, amely minden életkorú játékos számára megosztott közösségi streaming-világot kínál, ahol az emberek gyűlnek össze, hogy online játékot nézzenek, patakokon játszhassanak és játszhassanak. Ez a kényszerítő platform, amelyet 2011-ben alapított a Twitch Interactive, az Amazon leányvállalata, közel 10 millió látogatót vonz minden nap, barátok és rajongók összekapcsolása.

A videojátékok kultúrájának egyszerű megfigyelésével és megosztásával több mint 2 millió felhasználó aktív a saját személyes közvetítésén, és sokan kihasználják a Twitch megfelelő megélhetésének lehetőségét a közönség interakciója révén..

Mi folyik a TwitchCon-on?

Az élő rendezvényeken és előadásokon kívül rengeteg egyéb tevékenység zajlik a TwitchCon-on. Nézze meg, mit soroltak fel:

Expo padlóA kiállítók a világ minden tájáról bemutatják a legújabb játékokat és hardvereket, fejlesztői és hírességekkel készített interjúkat és még sok minden mást.
SessionsA szekciók hatalmas számú témát fednek le, a streaming alapjaitól kezdve az adók kezelésének módjáig, miközben bevételszerzel az adatfolyamod.
TwitchCon Talent ShowAz idei színpadon bemutatják a legtehetségesebb személyeket, akik megmutatják táncképességüket, varázslatokat, komédia, tánc, zene, színház és művészet.
Cosplay ContestA 70 000 dollár felhalmozódással a várakozással tekinthet komoly versenyt az idei színpadi cosplay versenyre!
A buliA Twitch határozottan felülmúlta magát ebben az évben azzal, hogy bejelentette, hogy a pártra … szellemhajón kerül sor. Szó szerint. A királynő Mary: A Dark Harbour túrákkal, játékokkal, labirintusokkal, pénztárakkal, engedményekkel és még sok mindent megrendez!
Patak műhelyA stream workshop gyakorlati foglalkozásokat és tanácsokat kínál a Twitch csatorna létrehozásához. Ne felejtsük el, hogy rendelkeznek a legújabb termékekkel, hardverrel és szoftverrel is.
Charity PlazaA Twitch közösség több mint 65 millió dollárt gyűjtött össze különböző jótékonysági szervezetek számára az évek során, és ez az év sem lesz kivétel.
Indie körzetFedezze fel az expo padlójának indie tartalmát!
Streamer zónaA Twitch közösségi streaming a showpadon élőben zajlik, ahol személyesen vagy otthonról személyes csatornákon keresztül megkeresheti a patakokat..
Találkozz és görögökTalálkozzon a kedvenc Twitch szerpesztőivel a találkozók és üdvözlő ülések során.
ÁrkádTöbb tucat társasjáték, arcade szekrény, flippergép és még sok más lesz.
Kreatív sarokMűvészeti Galéria & Művész Alley több mint 70 különböző művésztől.
World of Warcraft – közösségi művészeti kiállítás
Csatlakozzon a Bob Ross festékhez egy INGYENES Bob Ross stílusú festési osztályhoz.
Kappa CabanaA 21 éves vagy annál idősebb vendégek italokat fogyaszthatnak barátaival és más rajongóikkal.
H1Z1 MeghívóAz eredeti utoljára álló Invitational három versenyen tér vissza és 500 000 dollár nyereményekkel tér vissza.

Úgy érzi, valami hiányzik? Ne aggódjon, a több mint 180 hangszóróval minden bizonnyal lesz hely, hogy lefedje a Twitch szinte bármit. Nézze meg a Munkamenet ütemtervet, ha további információt szeretne a témákról!

Hol nézhetem a Twitch közösségi streaming-et?

Annyira történik a TwitchCon 2017! Vannak: találkozók és köszöntések, közösségi közvetítés által vezetett ülések, élő Streamer zóna, árkád, játékversenyek, 70 000 dolláros cosplay verseny, Művész Alley, Bob Ross festmény, nevetséges party … a lista folytatódik!

Fogja meg az összes streaming eseményt a hivatalos Twitch csatornán a www.twitch.tv/twitch oldalon. A patakon nézheted:

 • Keynote: A TwitchCon nyitóbemutatója, a Twitch összes izgalmas bejelentésével. És talán néhány djWHEAT „A gyerekem minden felnőtt” BibleThump pillanatok.
 • Cosplay verseny: A Twitch legszebb játékosainak versenyeznek a 70 000 dolláros részesedésért!
 • Talent Show: A Twitch előadóművészeti kiállítása visszatér a második évre.
 • PJSaltan, a Stream East vs. West és a döntők között: A Twitch legszélesebb streamer verseny egy 2017-es bajnokot koronázza.
 • Sült: nevetj tovább, ahogyan a szerpesztők vicceket mondanak a tiszteletbeli vendég (és egymás) rovására a két sültben, amelyet a SourKoolaidShow ismét megmutatott neked..
 • Streamer Showdown: Streamer-ekkel kapcsolatos játékbemutató, amely a csevegésben való hozzájárulásától függ.
 • Twitch Yearly: A TwitchCon befejeződik az éves baráti adagdal és érezte magát.
 • … Valamint a Twitch Studios által még közzéteendő külön bemutató!

Twitch bemutatja

Ezenkívül ebben az évben a Twitch bemutatja az élő közvetítést a www.twitch.tv/TwitchPresents webhelyen.

A platform arra szolgál, hogy bemutassa a kézzel kiválasztott és benyújtott tartalmakat, amelyek a Twitch legszórakoztatóbb csoportjait és személyiségeit mutatják be a következőkkel:

Élő szerepjáték
Beszélgetős műsorok

Különleges ülések

A Hyper RPG és a Penny Arcade bemutatása: Beszerzések beépítve
Dice, kamera, akció! – Élő börtönök & Sárkányok
Grand Theft Auto Szerepjáték: ÉLŐ
Maze Arcana: Árvák visszhangja – Élő börtönök & Sárkányok
Az opcionális társalgó
fanboys
FreshStock
Esports Fireside
Késő esti sírás & Russ: 3. forduló
Twitch OG: A JTV-ről a Twitch-re

Miért kellene VPN-t használni a Twitch használatával?

Ha Ön a Twitch közösség streamingjének része, vagy csak azt tervezi, hogy elkapja a TwitchCon on-line megtekintését, érdemes megjegyezni, hogy VPN-t kell használnia. A VPN használata teljes, korlátlan hozzáférést biztosít a Twitch szolgáltatásaihoz, miközben egyidejűleg védelmet nyújt az IP szivárgások és a DDOS támadások ellen – két nagyon gyakori probléma, amellyel a játékosok online.

Geo-korlátozások: Bár maga a Twitch nem rendelkezik földrajzi korlátozással, a tartalmat cenzúráló országok tiltották annak szolgáltatásait. Szerencsére, ha játékos vagy olyan országban, ahol ezt az izgalmas szolgáltatást megfosztják, a VPN vagy a virtuális magánhálózat másodpercek alatt javítja ezt..

Adatvédelem és biztonság: VPN használatával elrejtheti IP-címét – elfedheti a fizikai helyét. Egyszerűen állítsa be a kívánt országot a tartózkodási helyére, és korlátlanul férjen hozzá a Twitch szolgáltatáshoz, miközben megvédi magát az IP szivárgások és a DDOS támadások ellen. Anonim módon böngészve bankszintű titkosított VPN-kapcsolattal, megóvhatja az összes hitelinformációt és személyes adatait.

Jobb streaming: De ha olyan országban tartózkodsz, amely megengedi a Twitch-en való adatfolyamot, a VPN számos olyan lemaradási problémát is megoldhat, amelyekkel a szerver streamelők találkoznak a Twitch használata során. A streaming világban a VPN-knek néha negatív megbélyegzésük van, és gyakran a hibát veszítik el a kapcsolat sebességéből, a szerver stabilitásának csökkenéséből, a minőség elvesztéséből, az elveszett keretekből stb. még a dadogást is kiküszöbölheti.

Így védheti meg magát és a legtöbbet hozhatja ki a Twitch közösség streamingjéből, mindössze 3 egyszerű lépésben:

1) Szerezze be a SaferVPN tervet, vagy indítsa el az ingyenes próbaverziót, ha még nem rendelkezik fiókkal.

2) Csatlakozzon a kívánt helyen található szerverhez.

3) Hozzáférés Twitch!

A SaferVPN segítségével kevesebb mint 30 másodperc alatt elérheti ezt a csodálatos szolgáltatást a világ minden tájáról! Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor előfizetjen ma (i 30 napos pénzvisszafizetési garancia – így nincs vesztenivalója!), Vagy próbálja ki a SaferVPN-t ingyen így élvezheti a Twitch összes előnyeit!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map