A SaferVPN részt vesz a Black Hat konferencián

A SaferVPN részt vesz a Black Hat konferencián


A Black Hat USA végül visszatér Las Vegas-ba, Nevada, 2017. július 22–27. Mivel a SaferVPN részt vesz ezen a nagyon várt konferencián, mindenképp érdemes megnézni az élő Twitter-hírcsatornánkat, hogy naprakészek lehessenek az idei eseményekről.!

A Black Hat konferencia 20 éve évente több ezer kiberbiztonsági rajongót vonz, és élenjáró kutatással, fejlesztéssel és trendekkel biztosítja a résztvevőket az információbiztonság minden területén..

Mi a fekete kalap konferencia??

A Black Hat számítógépes biztonsági konferencia a világ vezető információbiztonsági eseménye, amelyet 1997-ben alapított Jeff Moss, aki szintén alapította a DEF CON-ot.

A konferencia tanácsadást, képzést és eligazítást nyújt a hackerek, vezető biztonsági szakemberek, vállalatok és kormányzati ügynökségek számára az egész világon..

Az idei Black Hat konferencia oktatási programokat kínál, amelyek az intelligens hálózati támadásoktól, a kritikus infrastruktúra sérülékenységétől a kisebb léptékű mobiltámadásokig, gépi tanulásig és egyebekig terjednek..

Black Hat konferencia ütemezése

A Black Hat USA 2017 négy napos edzéssel kezdődik, amelyet a fő konferencia követ (július 26–27.), Amely Briefingsből, az Arsenalból, az Üzleti teremből és egyebekből áll.!

Az esemény két fő szakasza a fekete kalap eligazítás és a fekete kalap képzés.

A fekete kalap képzések:

A Black Hat tréningeket úgy tervezték, hogy gyakorlati készségfejlesztést biztosítsanak a hackelés különféle területein.

A múltban különféle számítógépes biztonsági szakemberek kínáltak képzést. Ide tartoznak a Nemzeti Biztonsági Ügynökség, a Cisco Systems, az Offensive Security és még sok más.

A fekete kalap eligazítások:

A Black Hat eligazításon a biztonsági szakértők úttörő kutatásokat, nyílt forrású eszközöket és nulla napos kihasználásokat mutatnak be.

Korábban a témák közé tartozott a fordított tervezés, az identitás és a magánélet, valamint a hackelés.

Nézze meg a teljes ütemtervet a Black Hat webhelyen.

Hacker Antics

A Black Hat eseményről csak a tréningek és eligazítások ismertek, a csínytelen hackerek tömegéről szintén ismert, hogy az események során kissé rontják az eseményeket..

A korábbi konferenciákon a résztvevők a konferenciaszállodákat a legegyszerűbb áldozatává tették a vezeték nélküli kapcsolatok eltérítésével, a TV-számlázási rendszerek feltörésével és megváltoztatásával, és akár 4 millió szállodai szobához való hozzáféréssel is!  

2009 botrányos évnek bizonyult, mivel a biztonsági kutatók és csoportok weboldalait feltörték. Dan Kaminsky webhelyét szintén feltörték, feltárva jelszavakat, privát e-maileket, csevegőbeszélgetéseket és érzékeny dokumentumokat.

Tavaly a Pwnie Express egy hatalmas emberközép támadást fedezett fel, amely 35 000 embert becsapott egy rosszindulatú hálózatba való csatlakozásba – emlékeztető arra, hogy mennyire félelmesek lehetnek ezek a támadások..

Miért fontos az esemény?

Az esemény a résztvevők felmérésének kutatási eredményei nyomán jön létre, amelyek megállapították:

 • 69% A válaszadók százaléka úgy érzi, hogy az Oroszországból és Kínából származó, állami támogatású hackelés az Egyesült Államok vállalati adatait kevésbé biztonságossá tette.
 • Több mint 60% úgy vélik, hogy a vállalatoknak speciális online védelmet kell kidolgozniuk, hogy megvédjék kritikus adataikat az állami szponzorált zaklatásoktól.
 • 36% a megkérdezettek egyike úgy gondolja, hogy a kibővített ransomware használata továbbra is a legsúlyosabb új veszély, amellyel a kiberbiztonsági szakemberek szembesülnek.
 • 50% az adathalászatot és a szociális mérnököt állította legnagyobb aggodalmaiknak, miközben 45% attól tartanak, hogy kifinomultak a közvetlenül a saját szervezeteikre irányuló támadások.
 • Csak 26% úgy véli, hogy a Fehér Ház új kormánya pozitív hatással lesz a kiberbiztonsági politikára, a szabályozásra és a bűnüldözésre az elkövetkező négy évben.

tudsz töltse le a teljes kutatási jelentést A küszöbön álló számítógépes fenyegetés portréja, itt: www.blackhat.com/latestintel/07062017-july-6-2017-attendee-survey.html

SaferVPN a Black Hat konferencián

A SaferVPN részt vesz a Black Hat Conference 2017 konferencián Las Vegasban, Nevada!

Kérheti megbeszélést velünk, hogy megtudja, hogyan nyújthat izgalmas új üzleti megoldásunk a cége számára biztonságot a felhőkörnyezetben, és teljes könnyebben biztosít távoli hálózati hozzáférést! Írjon nekünk a [email protected] címen

Emellett élő frissítéseket fogunk nyújtani a konferenciáról, ezért mindenképp ügyeljen a Twitter-hírcsatornánkra:

Tweetek: SaferVPN

Csatlakozás a Black Hat-hoz (#BlackHat) be Twitter, Facebook, LinkedIn és Flickr.

A jövőbeli Black Hat dátumok és események tartalmazzák Black Hat Europe 2017 Londonban, Angliában, december 4-én és 7-én Black Hat Asia 2018 Szingapúrban, március 20–23-án.

Van visszajelzése, javaslata vagy szolgáltatáskérése? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és csatlakozzon hozzánk a közösségi médiában! Szeretnénk hallani felőled.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map