A 15 legfontosabb kiberbiztonsági befolyásoló, amelyet követni kell

A legnagyobb kiberbiztonsági befolyásoló tényezők


Szeretné tudni, hogy mikor van minden olyan kérdése, amely az Ön biztonságával és online biztonságával kapcsolatos? Ezután feltétlenül ellenőrizze a A 15 legfontosabb számítógépes biztonsági befolyásoló.

Nem könnyű naprakészen tartani a biztonsági híreket a mai gyorsan változó technológiai világban, de az összes felmerülő folyamatos fenyegetéssel rendkívül fontos, hogy naprakész maradjon! Ezt mondva, tovább haladtunk és elvégeztük az Ön számára a kutatást, és összeállítottuk a 15 legfontosabb kiberbiztonsági befolyásoló listát..

Kövesse őket az iparág legfrissebb híreinél, és mindig biztonságban maradjon az interneten!

A legnagyobb kiberbiztonsági befolyásoló tényezők:

1. Kim Zetter – @KimZetter

Kim Zetter a Wired vezető munkatársa és a „Visszaszámlálás a nulla napra” író – egy olyan könyv, amely a Stuxnet mögött rejlő történetet fedi le, amely egy vírus, amely szabotált Irán nukleáris erőfeszítéseit. Kim több mint 100 cikket írt a Wired számára, és vendégként jelent meg az NPR-n és a CNN-n. Ha Mr. Robot rajongó vagy, érdemes megnézni a darabját a TV-sorozat pontosságáról. Valóban nagyon jó.

2. Brian Krebs- @briankrebs

Brian egyre inkább közismert független nyomozó újságíróként ismeri el minden, a biztonsággal kapcsolatos kérdést. Gyakran ő az, aki megszakítja a történetet, és nyugodt és ésszerű betekintést nyújt. Ha szeretne többet megtudni Krebs úr nézeteiről és betekintéséről, olvassa el a Spam Nation: A szervezett számítógépes bűnözés belső történetét.

3. Nicole Perlroth- @nicoleperlroth

A New York Times kiberbiztonsági írójaként Nicole Perlroth néhány fontos iparági hírről beszélt, köztük az NSA erőfeszítéseiről a titkosítás és a kínai számítógépes kémkedés elleni küzdelemre (amely az USA intézményeivel szembeni több ezer támadásért felelős katonai egységek felfedését jelentette!). És egy szórakoztató tény: Brian Krebs 2014-es profilját a Sony Pictures választotta. Feltétlenül nézzen az új, „Így mondják el nekem a világot” című könyvével, amelyet 2017-ben kap a polcokra..

4. Bill Brenner- @ billbrenner70

Bill Brenner az Akamai Technologies információbiztonsági csoportjának szerkesztőségének vezető programmenedzsere. Bill nagyban hozzájárult az online biztonsági iparághoz, számos technológiai weboldalra és kiadványra írt, valamint a NAISG (Nemzeti Információbiztonsági Csoport) Igazgatóságának tagja. Amellett, hogy gyakran megosztja gondolatait, véleményét és ajánlásait a kiberbiztonsági kérdésekben, emellett blogot is ír a szorongás leküzdésére..

5. Gene Kim- @realgenekim

Gene Kim a Tripwire alapítója és eredeti szerzője. Az Advanced Threat megoldásokkal foglalkozó vállalat megalapítása óta Kim befolyása az Infosec közösségben növekszik és tovább növekszik. Manapság Kim rendszeresen ír DevOP-okról és az Infosec mező egyéb témáiról. Legyen naprakész a munkájával, ha megnézed a Real Gene Kim-t.

6. Leigh Honeywell- @ hypatiadotca

Leigh Honeywell, a Slack biztonsági reagáló csoportjának vezetője nagyon eltérő és friss perspektívát kínál az online biztonság területén. Nem csak naprakészen tart minket a sok biztonsági vonatkozású esemény jelenlegi színpadán és áttöréseinél, hanem a geek feminizmus szempontjából is frissítő, és nagyon szükséges területünkön. Befolyása csak várhatóan növekszik. Itt megtekintheti a blogját.

7. Paul Asadoorian – @biztonsági hét

Paul Asadoorian a Security Weekly alapítója és vezérigazgatója, egy multimédiás blog, amely a legfrissebb információkat tartalmazza a biztonsági hírekről, a hackerek technikáiról, a sebezhetőségekről, a műszaki útmutatókról és egyebekről. Blogja minden csütörtökön, 18:00 óráig, az EST-n keresztül élő közvetítést nyújt a legújabb iparági történetekkel. Igazi újítóként Paul az Offensive Countermeasures vezérigazgatója, az új és csúcstechnológiájú termékek fejlesztője, amely proaktív módon kihúzza a rügyben lévő kiberbiztonsági szabálysértéseket..

8. Joseph Steinberg – @josephsteinberg

Josheph Steinberg számítógépes és vállalkozói szakértő, a SecureMySocial alapítója és vezérigazgatója, amely egy olyan vállalkozás, amely megvédi a vállalkozásokat az információszivárogástól és a hírnevétől. Számos népszerű kiberbiztonsági technológia feltalálója (munkája több mint 100 közzétett szabadalomban szerepel!) És számos információbiztonsági könyv szerzője. Mindannyiunknak szerencsére Steinberg jelenleg az Inc. magazin oszlopán keresztül hozzájárul bölcsességéhez.

9. Dan Goodin – @ dangoodin001

Dan Goodin az Ars Technica biztonsági szerkesztője, ahol a kiberbiztonsági mosdó alatt mindent lefed – a hardver-feltöréstől és a rosszindulatú szoftverektől a számítógépes kémkedésig és a robotokig. A munka során töltött 15 év alatt krónikusan krónizálta a hackerek kizsákmányolását, mindenféle árnyalatú (fekete, fehér és szürke) kalapot viselő halakokról, és jelentést tett az Associated Press és a The Register számára. Ha van valami nagyobb csapás – Dan fedezte be.

10. Pierluigi Paganini – @securityaffairs

Pierluigi Paganini biztonsági tudós és önmagában leírt etikus hackerek. Ő a Bit4Id informatikai vezetője, az Európai Unió Hálózat- és Információbiztonsági Ügynökségének tagja és a Cyber ​​Defense Magazine főszerkesztője. Mindezek mellett ő a Biztonsági Ügyek Alapítója, egy vezető biztonsági blog, amely az internetes biztonság minden aspektusát lefedi, ideértve a számítógépes hadviselést, a számítógépes bűnözést, a hacktivizmust, a tárgyak internetét és egyebet..

11. Dr. Angela Orebaugh – @angelaorebaugh

Dr. Angela Orebaugh egy professzor és a kiberbiztonsági és informatikai programok igazgatója a Virginiai Egyetemen. Jelenleg kutatásokat vezet az internetes fizikai rendszerek és a tárgyak internete biztonsága területén. A figyelemre méltó technológiai futurisztikus és gondolatvezető, Dr. Orebaugh sokféle társasággal együttműködött, az internetes indulóktól kezdve a Fortune 500 társaságokig, hogy segítsen nekik több millió dolláros technológiai vállalkozások növekedésében..

12. Brian Honan – @BrianHonan

Brian Honan ipari szakértőként és úttörőként ismert az Infosec területén. Megalapította az Ír Jelentéstételi és Információbiztonsági Szolgálatot (IRISS), az Írország első számítógépes vészhelyzet-elhárító csoportját, és a BH Consulting alapítója és vezérigazgatója. Számos intézmény támaszkodott Brian tanácsaira, köztük az Európai Bizottság és az ír, kormányzati és biztonsági kormányzati ügynökségek. Brian aktív blogger és a SANS NewsBites európai szerkesztője, amely kéthetente hírlevelet küld világszerte félmillió biztonsági szakértőnek..

13. Swati Khandelwal – @Swati_THN

Swati Khandelwal a The Hacker News kiberbiztonsági és adatvédelmi riportere, a kiberbiztonsági fenyegetések egyik vezető forrása. A közösségi média rajongója, minden témát átfogó IT & online biztonság, folyamatosan naprakészen tart minket a kibertér legújabb fejleményeiről.

14. Robin Wauters – @ robinwauters

Robin Wauters egy európai technológiai újságíró, valamint a Tech.eu alapítója és szerkesztője, egy digitális kiadvány, amely az európai technológiai híreket és piaci információkkal foglalkozik. Ezt megelőzően a The Next Web and Tech Crunch európai szerkesztője. A Wauters kölcsönöz hatalmas technológiai know-how-jának, mint tanácsadó a kezdő induló vállalkozásoknak, és kiterjeszti tudását a nagyobb közösségre a havi találkozókkal.

15. InfoSec Taylor Swift- @ swiftonsecurity

Végül, de nem utolsósorban, az InfoSec Taylor Swift egyedülállóan csavarja be saját tevékenységét azáltal, hogy kiberbiztonsági híreket és betekintést nyújt, és egyesíti ezt Taylor Swift dalaira és életmódjára való hivatkozásokkal, és ezáltal a híreket sokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá teszi. Tartsa naprakészen és nevetjen, ha itt követi a blogját.

Reméljük, hogy a kiberbiztonsági befolyásolók e listája segít naprakész maradni, és ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne javasolni valakit, akit hagytunk el a listáról, kérjük, ne habozzon értesíteni!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map