A 11 legnépszerűbb technikai eszköz, amely az újévi megoldást 2018-ban valósággá teszi

A legjobb technikai eszközök az újévi felbontáshoz 2017-ben


Boldog új évet a SaferVPN-től!  Elhatározta, hogy újévi állásfoglalását valósággá teszi? Ezután feltétlenül nézd meg a 2018 legfontosabb 11 műszaki eszközének ezt a listáját!

Ahogy az új év rohanóan bejut, valószínűleg elkezdte dolgozni az újévi állásfoglalásainak kidolgozásán.

Ha a listájába valami beletartozik, ideértve az utazást, az alakra való formálást vagy akár az online biztonság javítását is, akkor csak a hűvös alkalmazások és technológiák listája áll rendelkezésre, amelyek segítenek megvalósítani 2018-ban kitűzött céljait.!

Nézze meg a 11 legnépszerűbb #TechTool eszközt, amelyek révén a #NewYearsResolution valósággá válhat 2018-ban.

1. Skyscanner – Utazzon valahova, ahol még soha nem voltál

Pénzhiány miatt elhalasztotta az utazást, vagy akár el is utasította az utazás elképzelését? Meglepődne, milyen drágák lehetnek egyes utak, ha a megfelelő erőforrás mellett keresnek.

Nem számít, hol tartózkodik, vagy hova szeretne menni, a Skyscanner az egyik legjobb webhely (és alkalmazás!), Amelyet utazáshoz találtam. Annak ellenére, hogy tűnik a tipikus ár-összehasonlító webhelyén olyan szolgáltatásokkal kapcsolatban, mint a repülések, a szállodák és az autóbérlés, két kiegészítő szolgáltatás is teszi a webhelyet ideálisvá a költségvetés vakációinak megtalálására: Napról napra árazás és az úticél kiválasztása: Bárhol.

 • Napról napra árképzés
  Ha már tudja, hová kíván utazni, egyszerűen írja be a tartózkodási helyét, és ahelyett, hogy pontos utazási napot választana, válassza ki a teljes naptárt, és nézze meg, hogy az ár mennyiben ingadozik az adott hónapban. Ez azt jelenti, hogy nap mint nap tisztán láthatja, amikor a járat hétfőn 200 dollár, a következő pedig 600 dollár lesz, így a költséghatékony utazástervezés sokkal könnyebbé válik..
 • Cél: bárhol
  Ha nem pontosan úgy döntött, hogy hova kíván menni, akkor egyszerűen beteszi a helyi repülőtéren, és beállíthatja az úticélt „bárhová”. Ezután a Skyscanner megadja Önnek a különböző helyekre eső tonna repülések listáját, ár szerint rendezve. Beszéljen egy új utazási hely megkeresésének szórakoztató módjáról, miközben megtalálja a legkedvezőbb árat ebben az új évben!

2. Redditi Egyetem – Tanulj valami újat

Miért ne szánja idejét valami vadonatúj megismerésére az idei újévi állásfoglaláshoz? Talán mindig is szeretett volna egy új nyelvet vagy új készséget megtanulni? Tegye meg 2018-ban.

Noha sok online osztály és egyéb technológiai eszköz létezik, amelyek ezt lehetővé teszik, meglepődhet, hogy felfedezte, hogy a rendkívül népszerű fórumoldal, a Reddit segíthet megtanulni bármit, amit akar. A Reddit University egy fantasztikus könyvtárral rendelkezik a nyitott tanfolyamokról, amelyek hozzáférést kínálnak rengeteg különféle kurzushoz, kezdve a témákat, például a zenét és a nyelvet, a tudományt és a számítógépes ismereteket!

Bármit is akar tanulni 2018-ban – könnyen megteheti.

3. Elveszíti! & 4. Zombik, fuss! – Térj vissza az alakba

Legtöbben egész évben akartak kialakulni, és véletlenül elmulasztották elérni a tavalyi újévi állásfoglalást. Nos, szerencsére vannak nagyon hasznos technikai eszközök azoknak, akik szeretnék megszabadulni és megszerezni őket!

Személy szerint a kedvenc alkalmazásom, a Lose It! Ez az alkalmazás hihetetlenül könnyűvé teszi az étel naplózását, a testmozgást és segít a pályán maradni a súlycsökkentési célok elérésében. Mivel elvesztem! kompatibilis sok más népszerű fitnesz eszközzel is, könnyedén kiegyensúlyozhatja a kalóriabevitelt a testmozgással, és azonnal elkezdi a céljainak elérését.

Szórakoztató lehetőségként, ha az újévi állásfoglalások tartalmazzák a futtatást, nézd meg az új Zombikat, fuss! alkalmazást. Ez az alkalmazás mindössze két hét után volt a legmagasabb egészségügyi és fitnesz alkalmazás az iTunesban. Miközben fut a valós világban, az alkalmazás lehetővé teszi a küldetések teljesítését, a készletek összegyűjtését és a túlélők mentését, miközben alakba kerül.

5. Szint pénz & 6. Tanulja meg a mellényt – rendezze pénzügyeit

Végül elég pénzt keres, hogy ne mozduljon el a változások mellett a kanapé párnáin, hanem inkább megtakarítási számlát nyitjon? Lehet, hogy meg is fontolgatná a nyugdíjazás tervezését vagy a befektetéseket? Ha az újévi felbontás bármilyen típusú pénzkezelést tartalmaz, a következő alkalmazások segítenek Önnek abban, hogy további változtatásokat mentsen ebben az évben!

A Szint Pénz egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a pénzügyek megjelenítését, miközben jelzi a pénzköltségek alapján megállapított megfelelő kiadási összegeket. Ahelyett, hogy ellenőrizné bankszámláját, és a ráfordítások alapján a meglévő pénzmennyiségre alapozna, a Level Money megjeleníti a hónap „Spendable” számát. Ez lehetővé teszi a pénzforgalom egyértelmű nyomon követését, miközben kényelmesebbé teszi a pénzt a szükségtelen kiadásokra, például az étkezésre.

Ha mélyebb segítséget szeretne kapni a pénzügyi tervezéshez, a LearnVest segít mindent megtervezni, kezdve a hitelkártya-adóssággal, a sürgősségi megtakarításokkal és akár a nyugdíjba vonulással. A terv segíti a személyes célok kitűzését, miközben további online eszközöket, osztályokat és cikkeket kínál!

7. Pacifica & 8. Happify – kevesebb stressz

Még mindig kissé feszültnek érzi magát az ünnepi káosz miatt? Szerencsére vannak erre alkalmazások is!

A Pacifica egy nagyszerű alkalmazás és weboldal, amely irányított légzési technikákat kínál. A stressz és szorongás napi eszközei széles közösséghez kötik Önt, miközben a kognitív viselkedésterápiához és a meditációhoz nyújtják a legjobb eszközöket. A Pacifica relaxációs technikáinak kombinációja lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a hangulatot a nap folyamán, és elindítsa a stressz szintjének feltérképezését, miközben napi céljait tűzi ki.

A Happify egy másik alkalmazás, amely lehetővé teszi a negatívumok elleni védelmet azáltal, hogy kutatással bizonyított tevékenységeket és játékokat kínál, amelyek fellendítik a morált és fokozzák a boldogságot!

9. Oszd meg az ételt & 10. Adományozás pillanat alatt – Hozzájáruljon egy olyan ügyhez, amelyben gond van

Egy másik figyelemre méltó újévi rendezési ötlet az önzetlen cselekedet, amely hozzájárul az Ön számára fontos ügyhöz. Noha számos jótékonysági szervezetet kell fontolóra venni, néhány népszerű hajó ezen okok támogatására a népszerű alkalmazásokon keresztül történik. Itt van két:

Ossza meg az étkezés egy új alkalmazás célja, hogy harcoljon a világ éhség egyetlen érintéssel. Ez az Egyesült Nemzetek Élelmezési Világprogramjának kezdeményezése lehetővé teszi, hogy a rászoruló gyermeket 0,50 dollárért táplálja.

A Snap Donate lehetővé teszi egy pillanatnyi jótékonysági embléma készítését (vagy a 13 000 regisztrált jótékonysági szervezet egyikének megkeresését), és adományokat küldhet anélkül, hogy az adományozott pénzt egyetlen részlettel levonná.!

11. SaferVPN: Védje online biztonságát & Identitás

Ha ebben az évben gondolja a kiberbiztonság, akkor kezdje el azzal, hogy ne hagyja ki az online biztonság garantálásának egyszerű lépéseit. Ez ugyanolyan egyszerű lehet, mint az adathalász csalók és hamis e-mailek legújabb formáinak felkarolása, hogy megbizonyosodjon arról, hogy vannak biztonságos jelszavak és biztonsági szoftverek..

Értékes online identitásának védelme érdekében az egyik legegyszerűbb és legfontosabb módszer a biztonságos böngészés nyilvános hálózatokon keresztül. Annak ellenére, hogy a WiFi hotspotok hihetetlenül kényelmesek, nagyon gyakran nem biztonságosak, így a hackerek és a snooperek megismerhetik az Ön érzékeny adatait és személyes adatait..

 • WiFi védelem
  Nem tetszik az a gondolat, hogy néhány rosszindulatú idegen berohan a személyes bejelentkezési és hitelkártya-adataiba? A SaferVPN választásával előnyeit élvezheti az automatikus WiFi biztonság és az azonnali bankszintű titkosítás, ha nyilvános hotspotokhoz kapcsolódik..
 • Pénzt megtakarítani
  A SaferVPN segítségével pénzt takaríthat meg, és új útba utazhat! Alkalmazásunk nem csak lehetővé teszi az online tevékenységek biztonságát, hanem megváltoztathatja IP-címét (az eszköz egyedi azonosítója online). Ez lehetővé teszi, hogy úgy böngészjen, mintha egy másik országban tartózkodna, megkerüli az online ármegkülönböztetést, és több száz dollárt takaríthat meg repülések és autók kölcsönzésekor!
 • Nyissa fel a web blokkolását
  Ön is hozzájárulhat egy nagy ügyhöz, ha csatlakozik hozzánk az online szólás- és véleménynyilvánítás szabadságáért folytatott harchoz. Az #UnblockTheWeb révén, a Movements.org-szal, az emberi jogok tömegforrás-szolgáltatási platformjával való partnerségünk révén VPN-hozzáférést biztosítunk a zárt társadalmakban élő aktivistákhoz és disszidensekhez, hogy ők is korlátlanul hozzáférhessenek és a szólásszabadsághoz online. Szeretnénk, ha csatlakozna hozzánk ebben a harcban!

Reméljük, hogy a csúcstechnikai eszközök e listája garantálja, hogy újévi felbontása 2018-ban valósággá válik! Van más javasolt alkalmazása vagy webhelye? Kommentálj, és ossza meg velünk!

Boldog, sikeres és kiberbiztos új évet kívánunk a SaferVPN-től.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map