8 érv A VPN fizetni fog magának

8 ok VPN - SaferVPN


A virtuális magánhálózat sokkal több, mint érdemes befektetés. Ebben a blogban 8 okot fogunk felfedni, amelyek miatt a VPN garantáltan fizeti magát.

Ahogy a mondás szól, nincs olyan dolog, mint egy ingyenes ebéd. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nincs jó üzlet. Az egyre bizonytalanabb digitális világban, amelyet a félelmetesen zaklatott számítógépes bűnözés sújt, a virtuális magánhálózat (VPN) fantasztikus befektetés egy biztonságos, rugalmas, magántulajdonú digitális jövőbe személyes és szakmai erőfeszítéseihez..

Ha nem ismeri a VPN-ket vagy egyszerűen nem volt ideje beállítani egyet magának vagy a vállalatának, akkor nézd meg ezeket a nyolc okot, amelyet a VPN magának fizet. Fogadunk, hogy csak egyre lesz szüksége.

Nézze meg ezeket a 8 okot, amelyet a VPN fizet magának. Fogadunk, hogy csak egyre lesz szüksége. Kattintson a Tweet-re

1. Nem téged köt a földrajz

Nem számít hol vagy, a VPN lehetővé teszi, hogy valahol máshol légy – vagy pontosabban, lehetővé teszi, hogy úgy tűnik, hogy valahol máshol vagy. Rendszerünk kiszolgálókat százaz fel több mint 30 országban, mind házon belül irányítva. Ez lehetővé teszi, hogy a szervereket a lehető leggyakrabban változtassa meg, minimális késéssel. Mindig élvezheti a lehető leggyorsabb csatlakozási sebességet, a helyi vízvezeték engedélyezve.

A lényeg az, hogy a VPN segítségével bármikor szörfözhet az interneten, mintha bárhol lenne, és soha ne hajoljon a fogadó kormány szomorúságához vagy a bűnözéséhez. A felügyelet és a beavatkozás teljes mentessége – ez egy erőteljes javaslat.

2. Személyes adatai mindig biztonságosak

Nem minden helyi hálózat van veszélyben, de mindig biztonságosabb feltételezni, hogy a helyi hálózat nem biztonságos. Valójában a nyilvános Wi-Fi hotspotok 99% -a nincs biztonságban, így személyes adatait és bizalmas információit megragadva hagyja.

Ez egy nagyon nyomasztó gondolat, tehát nézzük úgy, mint Pascal Wager, a vallásosság híres érvének modern, védekező változatát. Ha hihetetlennek tűnik a hited, az nem nagy ügy. Másrészt, ha az, amiben úgy gondolja, hogy valódi, akkor mesés jutalmakat szerezhet.

Mit csinálnak a digitális hívők? Feltételezik, hogy minden helyi hálózat nem biztonságos, és a legmagasabb szintű VPN-ket használják, hogy megvédjék magukat a snoopoktól, a tolvajoktól és a nihilistás rosszindulatúktól. Ha tévednek, nem nagy ügy. Ha igaza van, és VPN-jük sikeresen elszigeteli őket a kompromisszumtól, elkerülik a bajok világát.

A SaferVPN esetén ez különösen egyszerű, mivel az iOS és az Android alkalmazásai mostantól teljesen felszerelték az automatikus Wi-Fi biztonságot. Ez azt jelenti, hogy amint a telefon csatlakozik egy nem biztonságos nyilvános Wi-Fi hálózathoz, automatikusan biztonságossá teszjük az Ön adatait – még akkor is, ha a telefon a zsebében van és zárolt módban van.

Noha a VPN-k nem csökkentik a hálózati kompromisszumok kockázatát, nagymértékben korlátozzák a hálózati fenyegetések káros hatásait. Mivel a VPN-en keresztül továbbított összes adat titkosítva van, a támadók számára gyakorlatilag lehetetlen megérteni azt, még akkor is, ha technikailag látják. Ha érzékeny vagy értékes információkat, például pénzügyi adatokat vagy mobil fizetéseket kell továbbítania, a bank szintű titkosítással és biztonsággal rendelkező VPN – mint a miénk – jelenti a jegyet a nyugalomra.

3. Élvezze a gyorsabb csatlakozási sebességet az internet távoli sarkában

Mikor nem a sebesség prioritás? A földrajzi elkötelezettség egyik további előnye az internet megtapasztalása, mintha valójában a szerver mellett ültél, amelyen keresztül dolgozol.

A helyi VPN használata azt jelenti, hogy elkerüljük a gyakran kínos útvonalakat, amelyeken a globális internetes forgalom átirányításra kerül. Például, ha Chicagóban lakik, és remélik, hogy egy erőforráshoz fog hozzáférni Bangkokban, akkor sokkal jobban fog szolgálni egy VPN, amelyet egy thaiföldi kiszolgálón helyeznek el, nem pedig több kiszolgálón a szülővárosi és Thaiföld között..

Ráadásul sok internetszolgáltató fojtja a nemzetközi forgalmat, megnehezítve a felhasználók erőfeszítéseit, akiknek akadálymentes hozzáférésre van szükségük a tengerentúli erőforrásokhoz. A VPN-k a kérések forrásainak elhárításával megengedik a felhasználóknak, hogy megkerüljék ezeket a sávszélesség-korlátokat – ez minden adat-igényes művelethez elengedhetetlen..

4. End-Run Around hozzáférési korlátozások

Az Internet nem széles körű játékteret jelent. Ez inkább egy durva, sáros akadálypályát jelent, amely túl sok akadályt jelent. Idővel és tehetséggel legyőzhet néhány digitális akadályt. Másokkal a legjobb, ha megkerülnek egy utat.

A VPN ilyen körül van. Azokban az országokban és régiókban, ahol bizonyos weboldalakhoz és hálózatokhoz való hozzáférés széles körben korlátozott, például Kínában és Oroszországban, a VPN-t nagyban megkövetelik mindenkinek, aki teljes és valós képet szeretne kapni a helyi helyzetről. Még a nyitottabb helyeken is, például Nyugat-Európában és Észak-Amerikában, a helyi korlátozások hátrányosan befolyásolhatják a felhasználók tevékenységeit és tapasztalatait. A VPN-k megkönnyítik az erőforrásokhoz való hozzáférést olyan rosszindulatú felhasználók számára, akiket a jó szándékú szervezetek igazságtalanul blokkolnak.

Másrészt az állami és magánszervezeteknek gyakran nagyon jó oka van a hozzáférési korlátozások bevezetésére. Ha szervezete aggódik az érzékeny erőforrásokhoz való korlátlan hozzáférés miatt, vagy attól tart, hogy a hagyományos hitelesítési módszerek (például a jelszóval védett bejelentkezések) nem akadályozzák meg hatékonyan a dedikált támadókat, fontolja meg egy olyan VPN létrehozását, amely az erőforrásokhoz való hozzáférést csak a Maga a VPN.

5. Hozza össze az erőforrásait

Ha a személyes vagy munkahálózata sok, egymástól eltérő hálózatban elhelyezett erőforrást tartalmaz, használjon VPN-t, hogy biztonságosan összekapcsolja őket, anélkül, hogy ez befolyásolná a biztonságot. Például, ha a szervezetnek öt részlege van, amelyek mindegyike külön hálózattal rendelkezik, hozzon létre egy VPN-t, amely megkönnyíti a hozzáférést a közös erőforrásokhoz, például az irodai nyomtatókhoz és a védett fájlokhoz. Használhat egy egész szervezetre kiterjedő VPN-t is, hogy megkönnyítse a távoli vagy utazó alkalmazottak biztonságos elérését, kiküszöbölve ezzel a hanyag nyilvános hálózatokon való igénybevételüket.

6. Védje letöltését

A külföldi kormányok nem csak azok a szervezetek, amelyek törődnek azzal, amit online tesz. Még akkor is, ha a tartalomfogyasztási szokásai nem engedi a meleg vízben, a torzító alkalmazás (például a BitTorrent) letöltése piros zászlót jelenthet a peres ügyfelek számára, akik példákat mutatnak a szerencsétlen zene- vagy film rajongókra. Ha harmadik féltől származó tartalmat tölt be rendszeresen, akkor az nem megfelelő, ha VPN-t használ a zeneszámok elhomályosításához, még akkor is, ha biztos abban, hogy nem a szerzői jogi törvényt sérti, vagy a tisztességes felhasználás doktrínáit megsérti..

Így fogalmazza meg: Inkább ügyvédet képviselne és védekezne egy bonyolult peres eljárás ellen a bíróságon, vagy most foganatosítson megelőző intézkedéseket, és elkerülje az észlelést?

7. Kerülje a naplózást és a követést

Bármi legyen is a VPN használatának oka, a magánélet valószínűleg kulcsfontosságú szempont. Minden VPN valamilyen mértékű titkosítást kínál, ami bizonyos fokú adatvédelmet biztosít.

A SaferVPN egy lépéssel tovább megy, és teljes mértékben kikerüli a tevékenységi naplókat. Amikor VPN-szolgáltatásainkat használja, biztos lehet benne, hogy online tevékenységeit nem lehet követni.

8. Használja ki az automatikus diagnosztika és javítások plusz támogatását

A hibaelhárítás nem pontosan az ön erőssége? Ne aggódj. VPN-rendszerünk automatikusan diagnosztizálja és kijavítja a hálózati problémákat, gyakran még mielőtt a felhasználók felismernék, hogy valami nem megfelelő.

Egyébként ez a képesség nem minden VPN-re jellemző. Kivételesen kevés karbantartást igényelünk.

Ha olyan problémával szembesül, amelyet nem tudunk automatikusan diagnosztizálni és kijavítani, visszatérhet az átfogó súgó-adatbázisunkba, amelyet a SaferVPN-ről szóló ingyenes informatív cikkekkel töltöttek a kopoltyúkkal. És megoldandó kérdések esetén ügyfélszolgálati csapatunkat készenléti módban tartjuk a nap 24 órájában. Élő csevegéssel és e-mailen érhetők el, így soha nem kell felvennie a telefont.

Végső gondolatok

Minden VPN szolgáltatás különbözik, akárcsak minden VPN végfelhasználó. A VPN használatának okai valószínűleg különböznek a szomszédainak, és talán még a közeli versenytársainak is. De az a tény, hogy a VPN-ek és a használatuk motivációi mindenféle konfigurációban megtalálhatók, nem jelenti azt, hogy lehetetlen objektíven elemezni a lehetőségeket, és olyan következtetésre jutni, amely legjobban megfelel az Ön személyes vagy üzleti igényeinek. Ha segítségre van szüksége az út mentén, kérjük, ne habozzon.

Mit keres egy VPN-ben??

A szerzőről: John Krause egy technológiai rajongó, aki az online biztonságról és a legújabb modulokról ír & Gadgets.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map