12 nagyszerű ajándék az ünnepi szezon idejére

nő okostelefon téli kalapban


Ön a legjobb ajándékot keresi külföldön élő barátjának, de nehezen tudja eldönteni, hogy mi lehet a megfelelő ajándék? Vagy külföldön van, és azon gondolkodik, hogy mit kérhessen erről az ünnepről? Ne keresse tovább, mint a 12 legjobb ajándék külföldi adóztatáshoz!

Az expatatok különösen nagy kihívást jelentenek a. Rengeteg kérdés merül fel magának, például: Hogyan küldhetem el? Mire valójában szükségük van? Mit tudok adni nekik, amelyek nem lesznek terjedelmesek, és mérlegelni tudják őket utazásuk során?

Bár rengeteg szállítási szempontot kell szem előtt tartani (lásd a bejegyzés alját), még mindig rengeteg ajándék van odakint, amelyekről tudjuk, hogy külföldön élvezni fogja!

Nézze meg a Legjobb ajándékok külföldiek számára:

Kíváncsi, hogy mit szerezhetsz #expat az életedben ezen a nyaraláson? Nézze meg ezt a # ajándék útmutatót! Kattintson a Tweet-re

1. Nyelvtanulás App

A Duolingo, az Apple éves iPhone-alkalmazása, egy szórakoztató tanulási alkalmazás, amely lehetővé teszi olyan nyelvek, mint dán, holland, francia, német, ír, olasz, portugál, spanyol vagy svéd nyelv megtanulását. Már magam is németül tanultam. A napi „csíkok” és a pontszerzési pontok folyamatával ez az alkalmazás izgalmasvá teszi a belépést és a napi célok teljesítését! (Már mindössze két hét alatt 12% -ban folyékonyan beszélek németül!)

2. Ajándékkártyák

Legyünk őszinték, az ajándékkártyák vásárlása gyakran gondolkodás nélküli, könnyű ajándéknak tűnik, ha otthon valaki számára adják. De egy külföldön ez lehet a legpraktikusabb! Az utazók számára a nagyméretű ajándékok és tárgyak, amelyek súlyozzák az ön emigrációját, gyakran kellemetlenséget okozhatnak.

Mivel egyes üzletek nem érhetők el a jelenlegi országban, érdemes lehet fontolóra vennie az olyan általános ajándékkártyákat, amelyek olyan helyekről származnak, mint az iTunes, az Amazon, a Nook stb. Ezzel az ajándékkal kihagyhatja a szállítást, és hagyhatja, hogy külföldön pontosan kiválaszthassa, amit akar. ezen az ünnepi szezonban.

Ha van extra készpénze, akkor fontolóra veheti a légitársaságok ajándékkártyáit is! Mivel az Ön külföldön utazási szeretője, melegen üdvözöljük a következő kaland finanszírozását!

3. Készpénzes ajándékok

Ismét ez az ajándék először rendkívülinek tűnhet, ám őszintén szólva, ha egy költségvetéssel utazunk, akkor néhány lehetőség elveszítheti az embereket a helyi térségben. Készítsen néhány kutatást arról, hogy hol tartózkodik-e az országban, és találjon valami szórakozást számukra! Pénzes ajándéka tartalmazhat olyan igényeket, mint például: „szórakoztatáshoz kell felhasználni” vagy „a városon kívüli utakon kell felhasználni”! Ez lehetővé teszi a külföldön, hogy kimenjen, és tegyen valamit nem tervezett és váratlanul.

4. Digitális skála

Mindannyian megtapasztaltuk a kellemetlen pillanatot a check-inkor, amikor 5 font poggyászot húzott ki a bőröndéből, és kétségbeesetten döntött arról, hogy mely ruhadarabok nem teszik lehetővé a 100 fontos levágást az utazása során, miközben magára gondol: “Komolyan? ? Nem engedheted, hogy az én fontom fontom legyen? (Oké, talán 100 font nagyon sok, de küzdök azért, hogy könnyedén utazzak).

Úgy gondolom, hogy minden emigráns egyetért azzal, hogy pontosan tudva, hogy mekkora a táskája súlya, mielőtt az igazság ideges és súlyos súlyú. Ez az oka annak, hogy ebben az évben el kell küldenie számukra a digitális skálát!

5.  Solar telefon töltő

Rengeteg töltőeszköz van odakinn, beleértve azokat is, amelyeket előzetesen tölt és szállít magával. A probléma az, hogy amikor ténylegesen előzetesen feltöltöm a töltőkészüléket, ez csodálatosan működik! De nagyon emlékszem, hogy feltöltöttem! Csak addig, amíg el nem hagyom a következő kalandomat, rájöttem, hogy elfelejtettem feltölteni az újratölthető töltőt (egy falat?)
Nos, megtaláltuk a megoldást! A napelemes telefonos töltő lehetővé teszi, hogy kihagyja az előzetes töltés miatt felmerülő aggodalmakat és az akkumulátort, és szívófájását elkerülje, és tartsa telefonját töltve, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik!

6. Hordozható notebookzár

Amikor ezt találkoztam, alapos benyomásom volt.
Ült már valaha a Starbucksban, kihúzott jegyzettömböt, laptopot jelenít meg a kijelzőn, amikor hirtelen meg kell ragadnia egy szalvétát az üzlet másik oldaláról? Összegyűjti a holmiját, becsomagolja a táskáját, kihúzza a töltőt, beteszi a hátizsákjába, csak hogy 30 másodperc múlva visszatérjen a székére?
Hordozható notebookzárral bármilyen helyre rögzítheti készülékét.

7. Virtuális postafiók

Nem sokáig eltűnt a külföldről? Mindig mozgásban van? És nem utalt-e arra, hogy hamarosan visszatérjen? Nos, mi lenne, ha befektetne egy virtuális postafiókba! Azok, akik utaznak, gyakran lassú levelekkel közlekednek, amelyek soha nem jelennek meg. Az állandó címek fájdalom!
Most az állandó címeket helyettesítheti egy virtuális postafiók, a szkennelés és e-mailek továbbítása lehetővé teszi a fontos levelek elérését bárhonnan.!
Ez az éves díj mellett nyújtott szolgáltatás sokkal könnyebbé teheti a külföldiek életét!

8.  Étel

Az otthoni ételek kissé túlságosan kliséieknek vagy nyilvánvalónak tűnhetnek, de hadd mondjam el magam emigránsának, nincs semmi jobb, mint ha valaki elmegy útból, hogy elküldje neked az otthoni ételek szerető ízléses kényelmét.!

Alternatív megoldásként, ha ki akarja hagyni a házhozszállítás nehézségeit, fontolja meg feliratkozását, hogy snackeket kapjon a világ minden tájáról! A MunchPak az interneten keresztül egyre népszerűbbé vált, és jó okból! Ez a havi snack-csomag különféle méretben és árban kapható, olyan lehetőségekkel, amelyek megfelelnek az ajándéknak!

Ha kicsit kedvesebb étel-ajándékokat szeretne kipróbálni, az olyan megbízható webhelyekben, mint a Gifts International, a Harry és David International, valamint a Yong’s Gifts (Kína, Japán és Dél-Korea) rengeteg ételkosárral rendelkezik, amelyek a karácsonyi kézbesítést kínálják a világ minden tájáról. ! A saját ajándékkosár küldésével ellentétben ezek a vállalatok megerősítik, hogy külföldjük megkapja a kívánt ajándékot.

9. Repülőtéri társalgó tagság

Ez egy kiváló ajándék, ha hajlandó kiszabadítani az extra dollárt ehhez a fényűző opcióhoz!
Gyakran, amikor elmész azokra a repülést takarító webhelyekre, végül a legolcsóbb járatot találja meg, amely többszörös repülési változtatásokból és felesleges elhelyezésből áll. Végül, 50 órával később, 100 dollárral olcsóbban érkezik meg a rendeltetési helyére, mint a 10 órás opció. De ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy drága repülőtéri lehetőségeken keresztül kellett enni, aludni és vigyáznunk magadra, akkor valószínűleg csak meg akarta tartani a 10 órás árat. Hacsak természetesen nem volt repülőtéri társalgója, amely lehetővé teszi a légitársaság előcsarnokának kihasználását, beleértve az exkluzív várakozási területeket, ingyenes italokat (igen, koktélokat!), Snackeket, wifi-t és személyre szabott légitársasági szolgáltatásokat..

Ez nyilvánvalóan nem olcsó lehetőség, de ha hajlandó évente mintegy 450 dollárt kiosztani egy éves tagságért, fontolja meg!

10. Hordozható külső merevlemez

A külső merevlemezek egyike azoknak a dolgoknak, amelyekre mindig szüksége van, de soha nem vásárol. Nem lehetek egyedül, aki minden alkalommal, amikor kinyitom a fényképeimet az iPhone-on, egy kedves értesítést kap, amelyre emlékeztet: „Az iCloud tárolója majdnem megtelt”. Semmi esetre sem fizetök további 5,99 USD-t havonta, csak hogy extra képeket tároljak.
Ha lenne hordozható külső merevlemezem, csak feltöltenék a fényképeimet, szabadítson fel helyet, és rengeteg helyet teremtsen hihetetlen emlékek számára. Ezek a meghajtók különféle méretben és árban kaphatók, bármilyen típusú meghajtóra, amelyet ajándékba szeretnének adni.

11. Bármely nyelvi póló

Ha emigránsod más országokba utazik, és valószínűleg nem érti a szó egyik szavát, az egyszerű póló nagyszerű ajándék lehet! Még ha meg is próbálták, könnyű zavarba jönni, ha megpróbálják kiejteni nagyon idegen hangú szavakat. Nos, ez az ing szinte komikusan lehetővé teszi más országokba való utazást és a legalapvetőbb szükségletek kommunikálását! A 39 hasznos szimbólum (szállodák, telefonok, elsősegély stb.), Amelyek segítenek a következő idegen országban való tájékozódásban.

12. VPN előfizetés

MINDENKIK VPN-re (virtuális magánhálózatra) van szükség, de soha nem volt fontosabb, mint utazó személyek számára. Tudta, hogy személyes keresései jogszerűen igényelhetők? Ha nem tetszik az a gondolat, hogy bárki más is hozzáférhet ehhez az információhoz, akkor határozottan nem hibáztatunk téged. Anonim VPN segítségével titkosított kapcsolaton keresztül böngészhet az interneten, ha távoli szerveren keresztül irányítja az internetes tevékenységeit, fenntartva a teljes adatvédelmet, miközben megakadályozza, hogy a kormányok és ügynökségek figyeljék az online tevékenységeket..

Íme néhány további előnye, amelyet a külföldön élvezhet, ha VPN-vel ajándékozza meg őket:

 • A nyilvános WiFi, bár kényelmes, ugyanakkor nyitott játszótér a számítógépes támadást kereső hackerek és snoopterek számára is. Utazás esetén az utolsó dolog, amit szeretne, ha valaki megszerezi a személyes adatait, elmehet saját személyes ünnepi vásárlási alkalmából, és üríti le bankszámláját. A legjobb lépés, ha fiókja adatait hackerek nem érik el VPN segítségével. További információ arról, hogyan lehet automatikusan biztonságban maradni a nyilvános hotspotokon!
 • Szeretne ingyen beszélni az emigrációval? A VPN segítségével megteheti! Nézze meg üzenetünket: Ingyenes hívások online a Nemzetközi VoIP alkalmazásokkal!
 • A földrajzi korlátozások következtében a legjobb streaming film-, sport- és TV-helyek közül néhányat blokkolnak. Blogbejegyzésünkben a Unblocked Music (például a Pandora, a Spotify és a SoundCloud) és a játékok feloldásának egyszerű módja elolvashatja, hogy az anonim VPN miként nyújthat korlátlan szórakozási lehetőséget – függetlenül a tűzfalaktól, cenzúrától vagy a kiadás dátumától – bárhol is. te vagy.
 • A közösségi média az ország cenzúrájának áldozata is. Kínában a nagy közösségi média hálózatok, például a Facebook, a Twitter és az Instagram teljesen blokkolva vannak. A VPN lehetővé teszi, hogy megkerülje ezeket a korlátozásokat és elkerülje az ország cenzúráját, hogy élvezze a legjobb közösségi média hálózatokat.
 • Ha külföldön tervezi, hogy utazik az ünnepek alatt (vagy magának az ügyben), a VPN ezer dollárt takaríthat meg Önnek a nemzetközi repülőjegyekről. Nézze meg a 10, hihetetlen pénzmegtakarítási módot a nyaralás során.

Tippek, amelyeket érdemes szem előtt tartani, mielőtt külföldön ajándékot vásárol

Időnként az elemek „eltűnhetnek” hosszú, a világ minden tájáról tett utazásuk során. Időnként az ajándék, amelyet fizettek egy karral és lábon a szállításhoz, gyakran annyira kerül a külföldre, hogy visszakapja! És VÉGREHAJTOTTAN bizonyos országok megnyitják, keresik és behatolják azokat a tételeket, amelyeket külföldre küldtek. Ezeket a tényezőket szem előtt tartva, íme néhány tipp, mielőtt tételeket küldenek egy külföldre:

 • Győződjön meg arról, hogy az üzlet nemzetközileg szállít – Bár sok üzlet nemzetközileg küld ajándékokat, számos lehetséges csuklást kell ellenőrizni, mielőtt az üzletről döntene. A külföldön tartózkodó országától függően előfordulhat, hogy a bolt nem szállít pontosan ehhez a helyhez.
 • Vegye figyelembe a szállítási árakat  Gyakran minél messzebb szállítunk, annál magasabb az ár. Szerencsére a karácsony ideje alatt nyílik az ajtó az extra promóciókhoz, ideértve számos online áruházat, amelyek INGYENES szállítást kínálnak! A Nemzetközi Vásárlás lehetővé teszi, hogy megnézze azokat az üzleteket és termékeket, amelyeket ingyen eljuttathat külföldre!
 • Ellenőrizze a nemzetközi postaköltségeket  A késleltetés a legnagyobb probléma, amikor egy csomagot küldenek külföldre. Helyüktől függően előfordulhat, hogy el kell küldenie a csomagot hetes előre! Feltétlenül nézze meg a helyi postai szolgálat által ajánlott feladási dátumokat!
 • Vizsgálja meg a helyi csomag korlátozásokat Mielőtt termékeket vásárol külföldre küldésére, győződjön meg róla, hogy a helyi postán megvizsgálja-e a csomagküldési korlátozásokat, valamint azokat a korlátozásokat, amelyekkel a külföldön a postahivatalnál találkozhat..

Idetartozhatnak korlátozások, például súly, hossz, tartalom stb.

Reméljük, hogy ez a külföldi ajándéklista segít Önnek megtalálni a tökéletes ajándékot ebben az évben! Ha élvezte az összes felsorolt ​​előnyt a VPN-be történő befektetés révén, feltétlenül használja ki a mi előnyeinket izgalmas akció fut ez az ünnepi szezon – a akár 80% KI!

Szeretné naprakész lenni az összes emigránsokra és utazókra vonatkozó tippünkkel? Lépjen kapcsolatba velünk! Jelenleg a Facebookon, a Twitteren és a Google + -on vagyunk. Vagy írjon nekünk egy e-mailt a [email protected] címen. 24 órán keresztül vagyunk itt.

Boldog karácsonyt és boldog ünnepeket a SaferVPN-től!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map