11 ok, amiért az üzleti VPN a titkos összetevője a vállalat sikerének

Miért az üzleti VPN szolgáltatás a titkos összetevője a vállalat sikerének?Biztosítsa vállalkozása számára versenyelőnyt az üzleti VPN szolgáltatásunkkal. Ebben a bejegyzésben elmondjuk Önnek, hogy a VPN miért rejlik titokban a vállalat sikerében.


A virtuális magánhálózatok (VPN) nemcsak arra szolgálnak, akik ki akarnak kerülni a földrajzi blokkokat, és otthonról szeretnének hozzáférni kedvenc webhelyükhöz, hanem számos ágazat vállalkozásai számára is nagy előnyöket kínálnak – ideértve a SEO cégeket, pénzügyi cégeket, utazási irodákat és több.

Mi pontosan egy VPN? Kiváló kérdés, különösen, ha fontolgatja valamelyik vállalkozása számára történő kiválasztását. Alapvetően a virtuális magánhálózat olyan technológia, amely lehetővé teszi egy privát, biztonságos kapcsolat létrehozását egy másik távoli hálózathoz. Ezt a technológiát, amelyet eredetileg a 90-es évek közepén hozott létre a távoli alkalmazottaik biztonságos elérése érdekében, ma már a fogyasztók és az üzleti piac számára is könnyen elérhetőek.

De a VPN használata ma már nemcsak az irodájának helyi hálózatához való csatlakozást jelenti. Az előnyök messze, túlmutatnak ezen.

Ebben a bejegyzésben pontosan megmondjuk, hogy egy üzleti VPN-szolgáltatás miként viheti vállalkozását a következő szintre. Tehát további megfontolás nélkül 11 oka van annak, hogy a VPN a titkos összetevője minden formájú és méretű vállalkozásnak a sikerhez és a virágzáshoz..

1. Könnyen kezelheti és optimalizálhatja nemzetközi keresési rangsorát & Hirdetési kampányok

Az üzleti VPN szolgáltatás optimalizálja a nemzetközi hirdetéseket és a keresési rangsorot

Ha SEO vállalkozás, hirdetési ügynökség vagy akár vállalkozás szeretne optimalizálni a saját hirdetési erőfeszítéseit, akkor valószínű, hogy kulcsfontosságú a hirdetések és a releváns kulcsszavak nemzetközi megfigyelése és kezelése. De hogyan kell ezt megtenni, ha az országodban megtekintett weboldal teljesen különbözik attól, ahogyan az internet megjelenik egy másik országban? A válasz egyszerű: Üzleti VPN szolgáltatás.

Mint már tudja, a VPN technológia lehetővé teszi a kapcsolat létesítését egy távoli szerverrel, amely magában foglalja a távoli kiszolgálókat külföldön is – azaz könnyen megváltoztathatja online helyét. A Business VPN szolgáltatással számos nemzetközi szerverhez kapcsolódhat, és úgy böngészhet az interneten, mintha egy másik országban lenne.

Az interneten való böngészéskor úgy, mintha egy másik helyen lenne, láthatja, hogy hirdetései hogyan jelennek meg a legfontosabb piacokon, és könnyedén megfigyelheti a kulcsszavak teljesítményét a célországokban. Röviden: egy üzleti VPN szolgáltatás lehetővé teszi a vállalat nemzetközivé tételét és hirdetését a lehető legnagyobb mértékben.

2. Használjon üzleti VPN szolgáltatást a verseny előtt

Üzleti VPN szolgáltatás a verseny előtt

Ahogy a Business VPN szolgáltatást is felhasználhatja saját nemzetközi hirdetési kampányainak könnyű megfigyelésére, megnézheti a versenyt is. Tudja, hogy egy vagy több versenytársa erőteljesen teljesít egy adott régióban? Tehát nézd meg, mit csinálnak. A földrajzi helymeghatározás online megváltoztatásának lehetősége azt jelenti, hogy könnyen kémkedhet a versennyel, megverheti taktikájukkal és megalapozhatja cégét iparági vezetőként..

Ez nem csak a hirdetésekre vonatkozik, hanem általában a versenytárs online tevékenységeire is. Például, amint a közelmúltban megosztottuk a Recruiter.com webhelyen, a VPN ezen aspektusa hihetetlenül hasznos lehet a toborzók számára is. A VPN használatával a toborzók könnyebben hozzáférhetnek különféle nemzetközi állásajánlatokhoz és megtekinthetik a releváns jelölteket nemzetközi szinten. Ez azt jelenti, hogy előnyt szerezzünk a versenytársakon, és annyi elhelyezést és annyi jutalékot kell végrehajtani.

3. Korlátlan hozzáférés az alkalmazásokhoz, a VoIP szolgáltatásokhoz és az online üzleti eszközökhöz

Üzleti VPN szolgáltatás VoIP hozzáférés

Világszerte több mint 60 ország cenzúrálja az internetet; néhány agresszívabb, mint mások. Tudta, hogy számos országban, például az Egyesült Arab Emírségekben, Marokkóban és Brazíliában a VoIP hívóalkalmazások, például a Skype, a Whatsapp és a Viber jelenleg blokkolva vannak? Bizonyos országok (Kína természetesen a legismertebb példa) nemcsak a VoIP alkalmazásokat blokkolják, hanem a nagyobb online platformokat is, mint például a Facebook, a Twitter és a Google.

Valószínű azonban, hogy vállalkozásként folyamatosan támaszkodik az említett alkalmazásokra, hogy kommunikáljon és együttműködjen bizonyos kollégákkal és ügyfelekkel. Szerencsére a VPN használatával nincs ok arra, hogy irodájának helyszíne vagy egy másik országba történő utazás befolyásolja az Ön beszélgetési képességét széles körben népszerű platformokon és hasznos VoIP hívóalkalmazásokon keresztül..

Mivel a VPN lehetővé teszi az aktuális tartózkodási hely elrejtését és az internet böngészését, mintha egy másik országban lenne, akkor megkerülheti az online cenzúrát, és elérheti az Ön által használt VoIP alkalmazásokat, közösségi média hálózatokat, webhelyeket és / vagy online irodai eszközöket. akar. Tehát például, ha az Egyesült Arab Emírségekben tartózkodik, és a Skype blokkolva van, a VPN lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy amerikai szerverhez, és élvezze a VoIP alkalmazásokat, mintha online lenne az Egyesült Államokban. Vagy ha Kínában tartózkodik és nem fér hozzá az üzleti eszközökhöz, például a Google Docshoz vagy a Dropboxhoz, akkor egyszerűen csatlakozhat egy másik világszerte működő szerverhez, és élvezheti az összes szükséges forrást, amely vállalkozásához szükséges.

A Business VPN szolgáltatásnak köszönhetően nincs szükség küzdelemre bizonyos online erőforrások elérésében vagy az ügyfelekkel és kollégákkal való kapcsolattartásban, ha szükséges.

4. Erőfeszítés nélküli nemzetközi minőségbiztosítási tesztelés

Ha olyan termékkel, szolgáltatással vagy játékkal foglalkozik, amelyet nemzetközileg terjesztenek online, akkor biztos lehet benne, hogy biztosan tökéletesen működik világszerte. A VPN segítségével a minőségbiztosítási csapata könnyen megváltoztathatja online földrajzi helyét, hogy hatékonyan ellenőrizze termékének minőségét a legfontosabb nemzetközi piacokon. A Business VPN szolgáltatás használata kiváló módja annak, hogy a minőségbiztosítási csapata számára biztosítsa az eszközöket annak biztosítására, hogy a platformon, a szoftverben, a szolgáltatásban vagy a játékban minden olyan zökkenőmentesen működjön, ahogy kellene – bárhol..

5. A földrajzi célzás hatékonyabb felhasználása

Üzleti VPN szolgáltatás hatékony földrajzi célzás

A földrajzi célzás a webhelyek általánosan alkalmazott gyakorlat, hogy földrajzi helyzetük alapján eltérő tartalmat szállítsanak a különböző felhasználók számára. A webhely testreszabása úgy, hogy a felhasználóknak így eltérő módon reagáljon, anyanyelvű szövegek, képek és natív pénznem segítségével, hatékony marketing eszköz lehet, és jelentősen növelheti konverziós arányát.

Ha csatlakozik egy VPN szerverhez, és megváltoztatja az érzékelt földrajzi helyét online, akkor nem csak azt láthatja, hogy a többi versenytárs hogyan kezeli a földrajzi célzást, hanem azt is, hogy a földrajzi célzás érdekében tett erőfeszítések hogyan működnek. Röviden: egy nagyszerű VPN-szolgáltatás lehetővé teszi az abszolút legjobb célzott erőfeszítések megtételét, és vállalkozásának bevételeinek növelését bármely régióban.

6. Kitérő IP-tilalom

Cégként érdemes lehet nemcsak a hagyományos marketing erőfeszítéseket alkalmazni, hanem az agresszívebb gerilla marketing taktikákat is a népszerű fórumokon és közösségi oldalakon keresztül. A probléma az, hogy ezeknek a webhelyeknek sok – köztük a Facebook – rendelkezik olyan rendszerekkel, amelyek felismerik az Ön IP-címét, az egyedi azonosítóját online. Ha túl gyakran küldenek, a szervereik megtagadják a hozzáférést és blokkolják erőfeszítéseit az IP-cím letiltásával. 

A jó hír az, hogy ha vállalkozása rendelkezik VPN szolgáltatással, ezt nagyon könnyű elkerülni. Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez, nem csak az online helyét változtatja meg, hanem az IP-címét is. Ez azt jelenti, hogy böngészhet a VPN-szolgáltatás különféle IP-címein, nem pedig a sajátjain, és kiküszöböli a nyomon követést, a figyelést és a blokkolást a webhelyek tulajdonosai között. Tehát nyugodtan küldhet annyi tartalmat, amennyit csak akar, bármely webhelyre.

7. Adjon hozzá egy további adatbiztonsági réteget egy üzleti VPN szolgáltatással

Üzleti VPN szolgáltatás adatbiztonsága

A proxyszolgáltatásokkal ellentétben a VPN-szolgáltatás nemcsak az online földrajzi helyzet megváltoztatásával járó előnyöket kínál, hanem lehetővé teszi az internetes böngészést biztonságos, bankszintű titkosított kapcsolaton keresztül. A VPN ez a szempont kulcsfontosságú a vállalkozások számára, különös tekintettel az elmúlt évben az adatsértések a társaságoknak átlagosan 3,8 millió dollárt fizetnek. Valójában ez a költség az évek során növekedett – 2013 óta 23% -kal növekedett. Különösen a kisvállalkozások vannak veszélyben, 71 százalék a kevesebb, mint 100 alkalmazottal rendelkező vállalkozásoknál zajló számítógépes támadások száma.

Lehet, hogy megbízható informatikai biztonsági rendszerei és internetszolgáltatójai vannak a helyén, de ne felejtsük el, hogy a legmegbízhatóbb webhelyek (köztük a The New York Times, az eBay és a Yelp csak néhányat említenek) nem a HTTPS-t használják. Ez azt jelenti, hogy az ezeken a webhelyeken cserélt információkat nem titkosítja, ezért a hackerek és a snoopersok könnyebben ellopják őket..

A Business VPN szolgáltatás segítségével Ön és alkalmazottai bármikor, bárhol élvezhetik a bankszintű titkosított internetkapcsolatot, függetlenül attól, hogy a webhely titkosítást nyújt-e vagy sem. A VPN ezen aspektusa felbecsülhetetlen fontosságú lehet a vállalat és az ügyfelek értékes adatainak biztonsága szempontjából.

8. Biztonságosan dolgozzon üzleti úton

Az üzleti VPN szolgáltatás biztonságosan működik az irodán kívül

Nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy rendszeresen csatlakozhassunk a Wi-Fi-hez, és felzárkózhassunk az e-maileket, üzleti úton vagy külföldön dolgozva. Noha a nyilvános Wi-Fi hotspotok a repülőtereken, a szállodákban és a kávézókban kényelmesek, valójában meglehetősen veszélyesek – professzionális és személyes szinten egyaránt. Ennek oka az, hogy ezek a hálózatok teljesen nincsenek biztonságban, sérülékenyvé teszik személyes adatait, és növeli annak esélyét, hogy két másodpercenként egy személy legyen, és amely személyazonosság-lopás áldozatává váljon..

Ahogyan a vezérigazgatónk és a társalapítónk, Amit Bareket, a VPN hatósággal egy nemrégiben készített interjúban megjegyezte: VPN Mentor: „A hackerek, snoopersok és kormányok által alkalmazott módszerek egyre kifinomultabbá válnak, és egyre több lehetőséget kínálnak számukra a nem biztonságos adatok előnye. ”

A nyilvános WiFi-n keresztül a snoopers és a hackerek láthatják, hogy mit tesz titkosítatlan webhelyeken (az URL-cím elején HTTPS nélküli webhelyek), valamint hogy mely titkosított webhelyekhez férnek hozzá. Szoftvereket is telepíthetnek a számítógépére, amelyek bizalmas információkat gyűjthetnek, például felhasználóneveket, jelszavakat, hitelkártya-számokat, sőt e-maileket és keresési előzményeket. Nem kellemes gondolat, igaz?

Amikor csatlakozik egy üzleti VPN szolgáltatáshoz, a forgalmat egy biztonságos hálózaton keresztül irányítja. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a nyugalmat, hogy a vállalata összes adata és az érzékeny pénzügyi információk, valamint a sajátja is teljesen biztonságos és megbízható.

9. Biztonság és korlátlan hozzáférés az összes BYOD eszközhöz

Üzleti VPN szolgáltatás BYOD eszközök

A személyes elektronikus eszközök és a távmunkálatok megjelenésével sok vállalkozás a BYOD (Bring Your Own Device) házirendekkel működik. Valószínűleg a vállalkozása egyike ezeknek. És nem lennél egyedül – a legfrissebb adatok azt mutatják, hogy az amerikaiak 84 százaléka havonta egyszer távolról dolgozik otthonról, és óriási Az amerikaiak 90% -a személyes okostelefonját használja munkához. Noha ez a fajta szabadság pénzügyi szempontból előnyös lehet és ösztönözheti a munkavállalók termelékenységét, komoly kiber- és adatbiztonsági kockázatokat is jelenthet.

A BYOD és a távmunka gyakorlatának köszönhetően az üzleti vállalkozásnak most arra kell támaszkodnia, hogy az alkalmazottainak biztonságos legyenek a saját, személyes eszközeik használatakor. És természetesen nagyon nehéz teljesen ellenőrizni, hogy egy alkalmazott hogyan használja-e saját személyes eszközét, amikor az irodában nincs. Például, ha az egyik alkalmazottja nem biztonságos nyilvános WiFi hotspoton keresztül folytat üzleti tevékenységet, akkor – bár valószínűleg nem valósítja meg azt – kockáztatja, hogy bizalmas vállalati adatokat szivárog, mert mint fentebb említettük, ezek a hálózatok nem biztonságosak és érzékenyek a snoopterekre és hackerekre..

Ezért minden vállalkozás számára kötelező, hogy alkalmazottaik számára minden eszközükön könnyen használható VPN szoftvereket biztosítsanak. A megfelelő szolgáltatás biztosításával minden alkalmazottnak tennie kell, hogy csatlakozik egy kattintással, és folytatja online tevékenységeit a szokásos módon. A VPN alkalmazások lehetővé teszik az alkalmazottak számára az online forgalom titkosítását és biztonságát – függetlenül attól, hogy hol böngésznek. Ezenkívül, további előnyként, korlátlan hozzáférést élvezhetnek kedvenc tartalmukhoz, streaming szórakoztatáshoz és alkalmazásukhoz, miközben külföldre utaznak üzleti célból..

10. Anonim csalás kivizsgálása

Az online tranzakciókkal kapcsolatos csalások olyan kérdés, amely szinte minden olyan társaságot sújt, amely online szolgáltatásait kínálja. A Business VPN szolgáltatással elrejtheti a tényleges IP-címet, és böngészhet a VPN-szolgáltatás egyik IP-címével, anonimmá téve online. Ez egy nagy teljesítményű eszköz, amely lehetővé teszi Önnek és alkalmazottainak, hogy elrejtsék online személyazonosságaikat, és kémkedjenek a csalók ellen, akik megpróbálják kihasználni a vállalatát az interneten keresztül..

11. Kerülje meg az online ármegkülönböztetést és takarítson meg

Üzleti VPN szolgáltatás megkerüli az online ármegkülönböztetést és takarítson meg

Függetlenül attól, hogy kisvállalkozás tulajdonosa vagy utazási iroda -, az online árszín-megkülönböztetés megkerülésének képessége nagy előnyt jelenthet vállalkozása számára, és nem olyan, amelyet gyorsan figyelmen kívül kell hagyni. Az online árdiszkrimináció egy nagyon valódi internetes jelenség, amikor a szolgáltatók, például a légitársaságok, a bérleti autószolgáltatók és a szoftver előfizetési szolgáltatások különböző árakat számítanak fel a felhasználó földrajzi elhelyezkedése alapján.

A Business VPN szolgáltatással azonban meg tudja változtatni IP-címét úgy, hogy megfeleljen egy alacsonyabb szolgáltatási költségű ország IP-címének. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozások számára előnyös lehet, ha több száz, sőt több ezer dollárt takarít meg az üzleti úton és / vagy a drága szoftver előfizetéseknél; Az utazási irodák pedig élen járhatnak az üzleti életben azáltal, hogy ügyfeleiknek abszolút legjobb árakat és ajánlatokat kínálnak. Azonnali megtakarítás: az üzleti vállalkozások nem élhetnek ezzel?

Hogyan válasszuk ki a vállalkozásának megfelelő üzleti VPN szolgáltatást

Most, hogy elmagyaráztuk a VPN előnyeit, itt van néhány kulcsfontosságú tényező, amelyeket szem előtt kell tartani annak biztosítása érdekében, hogy a vállalkozásának megfelelő VPN szolgáltatást válassza:

 • szerver helyeken: Ha azt szeretné, hogy teljes mértékben és teljes mértékben élvezhesse a különféle piacokhoz való online hozzáférés előnyeit, feltétlenül válassza ki a szervernek a legkülönfélébb helyein a világ legerősebb piacán.
 • Sebesség: Győződjön meg arról, hogy a szolgáltatási kapcsolat gyors és megszakítás nélküli. Vállalkozása ütemének függvényében nem szeretné használni a csiga üteme szerint mozgó vagy következetesen megszakító VPN szolgáltatást..
 • Könnyű, platformok közötti funkcionalitás: Győződjön meg arról, hogy a választott VPN-szolgáltatás egyszerű és könnyen használható, így Önnek és alkalmazottainak nem kell időt tölteniük a különböző beállításokkal való szórakozásra. Ugyanilyen fontos, hogy a szolgáltatás minden eszköz számára alkalmazást kínáljon. Vállalkozásként azt szeretné, hogy képes legyen a szolgáltatást kényelmesen használni laptopokról táblagépekre és telefonokra. Tehát válasszon olyan VPN-t, amely zökkenőmentesen működik az összes platformon.
 • Bankszintű biztonság: Ez fontos. A VPN egyik legfontosabb előnye az általa kínált biztonság, ezért győződjön meg arról, hogy a választott üzleti VPN szolgáltatás az elérhető legmagasabb szintű titkosítást használja..
 • protokollok: A VPN-protokollok lehetővé teszik az internetes forgalom egy távoli szerverhez történő átjárását. Ennek fényében fontos olyan szolgáltatást választani, amely különféle, élvonalbeli protokollokat kínál, hogy megfeleljen minden hely- és szolgáltatási igényének.
 • Vevő Szolgáltatás: Megszerezheti a kívánt csodálatos technológiákat és előnyöket, de megfelelő ügyfélszolgálat és támogatás nélkül mi a jó? Ügyeljen arra, hogy olyan üzleti VPN-szolgáltatást válasszon, amely csúcsminőségű ügyfélszolgálatot nyújt vállalata minden igényének.

Készen áll a saját magának a VPN-szolgáltatás előnyeinek kipróbálására? Ha még soha nem tapasztaltad szolgáltatásunkat, felkérjük Önt kérjen demo ma. Nézze meg magának, hogy a dedikált VPN-szolgáltatások miként vihetik át a társaságot a következő szintre, és valóban hogyan lehet titkos összetevője üzleti sikerének.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map