10 hihetetlen pénzmegtakarítási módszer az utazáshoz

10 pénzmegtakarítási módszer az utazáshoz


Szeretné tudni, hogyan lehet száz, akár több ezer dollárt megtakarítani az üdülési utazásán? Akkor nézd meg a mi elképesztő infographic és olvassa el néhány tippet, amelyek lehetővé teszik, hogy szinte bárhová be lehessen szurkolni – anélkül, hogy kiürítené a zsebeit.

Karácsony van! Ideje ajándékoknak, énekeknek, eggnog-nak, szeretteivel eltöltött időnek és természetesen – ünnepi utazásoknak.

Utazás az ünnepek alatt 23% -kal növekszik,  és sajnos így van a költség.

De ne aggódjon, van néhány csodálatos trükk és utazási csapda, amely segít Önnek ezen ünnepi időszak megmentésében, és a legjobbakat választottuk ki neked. Kész vagy? Íme 10 hihetetlen módszer pénzt megtakarítani a közelgő karácsonyi és újévi utazásaira:

Ne tartsa magának ezeket a nagyszerű tippeket! Terjessze barátaival is a jó hírt és az ünnepi hangulatot. Könnyen hozzáadhatja ezt az infográfot a webhelyéhez az alábbi HTML beágyazási kód másolásával és beillesztésével:

1. Takarítson meg 4000 dollárt a repülőjegyen a VPN-en történő foglalással

Túl jól hangzik, hogy igaz legyen, de ez az ünnepi szezon egyik legjobb abszolút utazási csapdája. Ha VPN-jét használja a járatok foglalására, száz-akár ezer dollárt takaríthat meg Ön a repüléseken! Nagyon hihetetlen igaz?

Miért kérdezed? Nos, ez mind a három szó miatt halálos pénz-összekapcsolást eredményez: online diszkrimináció.

Igen, jól hallottad. Szigorúan őrzött titok, hogy a légitársaságok eltérő árakat számítanak fel az ügyfelekre, a jegy megvásárlásához használt IP-cím alapján. A SaferVPN használatával megváltoztathatja IP-címét, hogy kipróbálhassa a különböző országok árait. Gyorsan felfedezi az árak közötti különbségeket az országok között, és a repülőjegy-megtakarítások óriási lehet!

Például, ha közvetlen járatot foglal New York-ból Szingapúrba a Finnország szerverünk segítségével, a következő árat kínálja:

Pénzmegtakarítási módok a SaferVPN repülőjegyekre

Ez 9 409,79 amerikai dollár.

Most nézzük meg a közvetlen díjakat ugyanazon légi fuvarozóval az ausztrál szervertől:

Pénzmegtakarítási módok VPN repülőjegy

Ez 5259,53 USD dollár. 

Tehát összesen, a különbség 4 150,26 USD!! Hihetetlen különbség.

2. Takarítson meg 33% -nál többet repülésénél, a lehető legközelebb a karácsonyhoz.

Még nem foglalta le karácsonyi járatait? Ne aggódj! Van egy nagyon hasznos tippünk, amely továbbra is sok pénzt takaríthat meg Önnek. Forbes szerint a népszerű utazási foglalási oldal, a Kayak.com azt ajánlja, hogy a belföldi utazók próbáljanak a lehető legközelebb indulni a 25. naphoz. Valójában a karácsony napján történő ki- és berepülés akár 33% -ot takaríthat meg Önnek a belföldi utazások során. Ha ez nem lehetséges, a 23. és 24. napon történő repülés jó megtakarításokat is kínálhat, az átlagárakkal 15% -kal alacsonyabb átlagárakkal.

Nemzetközi utazik? Ezután Kayak azt ajánlja, hogy a lehető legjobb megtakarítások érdekében 3–5 napos kirándulást foglaljon az ünnep köré.

3. Takarítson meg akár 20% -ot az összes üdülési utazásból tagsági kedvezmények felhasználásával!

Csak a tagok számára számít. Ne felejtse el kihasználni tagságát és / vagy létrehozni tagsági fiókokat, hogy élvezze a szállodák, bérautók, vonatjegyek és még sok más 5-20% -os árengedményt. Ha diák vagy tanár, korábban vagy jelenleg katona vagy, az AARP-hez tartozik, vagy egy AAA-tag, kérjük, kérjen rendelkezésre álló kedvezményeket.

Az azonnali megtakarítások megfontolása érdekében fontolja meg az egyes szállodák és utazási szolgáltatók hűségprogramjaiba való belépést is. Ne felejtse el, hogy ezeknek a szolgáltatóknak mindig nagy az ösztönzése, hogy közvetlenül náluk vásárolják, nem pedig a népszerű harmadik fél által szervezett utazási foglalási oldalakon keresztül, ezért ügyeljen arra, hogy közvetlenül a forráshoz is látogasson el..

4. Takarítson meg több mint 100 dollárt, ha repülsz oda és vissza a JÓ napokon!

Ha hosszabb karácsonyi és újévi utazást tervez élvezni, feltétlenül használja ki ezt az egyszerű trükköt az abszolút legjobb repülési árak eléréséhez. Bár a vélemények eltérőek abban, hogy mikor van a legjobb idő a foglaláshoz, a szakértők egyetértenek abban, hogy minden bizonnyal vannak indulási és visszatérési napok, amelyek garantáltan segítenek a legolcsóbb járat lefoglalásában. Például, a Hopper, a vezető repülőjegy-előrejelző alkalmazás szerint átlagosan 85 dollárt takaríthat meg a belföldi járatokra és 120 dollárt a nemzetközi járatokra, ha repülhet bizonyos heti napokon és vissza..

Általában a legolcsóbb indulási nap szerdán, a legdrágább pedig vasárnap. Az odautazáshoz a legjobb napok a foglalások a kedd a belföldi utazásokhoz és a szerda a nemzetközi utazásokhoz.

5. Mentsd el 50% -ot egy vagy két megállás hozzáadásával egy összekötő járattal

Ha hosszabb utazással rendben van, ez a tipp nagy dollárt takaríthat meg. Utazási foglalási oldal A Fare Compare azt javasolja, hogy egy vagy két megálló hozzáadása akár 50% -ot takaríthat meg a repülőjegyen. Valójában a blogjukban összehasonlították a három indulás közötti utazást, és azt találták, hogy mindegyikre az extra megálló hozzáadása jelentős megtakarítást jelent.

Például egy Dallasból Londonba induló járat esetében a non-stop arány 2053 dollár volt, míg egy megállással 1009 dollár volt. Ez megtakarítás $ 1044! Több mint 50%. Tehát, bár lehet, hogy van néhány extra idő a halálra a repülőtéren, bankszámlája biztosan köszönöm.

6. Takarítson meg akár 1200 dolláros foglalást utazási csomagokkal!

Lásd a repülés + szálloda + autógombot a kedvenc utazási foglalási webhelyén? Határozottan bölcs ötlet rákattintani. Óriási a megtakarítás, amelyet az utazási csomagokból élvezhet! A New York Times utazási tippekről szóló cikkében Sarah Gavin, az Expedia főszerkesztője elmagyarázta, hogy ezeknek a kombinált utazási csomagoknak a megtakarítása átlagosan 540 USD. És az üdülőhely-tartózkodású kötegek esetében (beleértve az olyan úticélokat, mint Mexikó és Vegas) a megtakarítások lehetnek olyan magas, mint 1200 dollár.

Miért lehetnek ilyen kedvezőek ezek a csomagajánlatok? Diszkrét árak. Alapvetően a csomagajánlatok lehetővé teszik a szállodák számára, hogy olyan szobákat kínáljanak, amelyeket rendkívül alacsony áron kell foglalniuk anélkül, hogy az éjszakai díjakat nyilvánosan felfednék. Úgy hangzik, hogy mindenki számára hasznos helyzet!

7. 40% -T Takarítson meg az üdülési szálláshelyekben az Airbnb-en keresztül történő foglalással!

Vannak-e előnyök az utazáshoz, mint egy helyi? Teljesen. Ha nem ismeri az Airbnb-t, ez egy népszerű webhely, amely lehetővé teszi a helyiek számára, hogy felsorolják és bérbe adják helyüket a nyaralók számára. Az Airbnb-en keresztül történő szállásfoglaláshoz tartozik egy teljes, teljesen felszerelt apartman áll rendelkezésére, és természetesen alacsonyabb áron élvezze a kiváló helyszíneket..

Technológia & Az indulási blog, a Vulcan Post, összehasonlítás után azt találta, hogy az egyszemélyes szállodai szobaárak átlaga a Hotels.com-on és a bérleti díjak átlagos ára között van. egy teljes lakás / lakás az Airbnb-en keresztül, az az Airbnb-en keresztül történő foglalás – különösen a nagyobb városokban – akár 40% -os megtakarítást eredményezhet! És a Rocketrip, az üzleti utazási platform, kiadott egy jelentést, amelyben kiderül, hogy a szálloda helyett az Airbnb-en keresztül lehet foglalni. több mint 100 dollár megtakarítás éjszakánként!

Szerencsére a szolgáltatás gyorsan növekszik. A mai napig az Airbnb-nek több mint 1 500 000 listája van 34 000 városban és 190 országban. Folytassa a megtakarításokat!

8. Takarítson meg akár 30% -ot a bérautókban, ha a kevésbé ismert vállalatokat választja a nagy márkák mellett.

Fizetni kell az alulképződésért, különösen akkor, ha a nyaralás során utazik! A New York Times beszámolt arról, hogy ha kevésbé ismert, független autókölcsönző cégeket választ, például a Payless-et, a Fox Rent a Car-t és a Sixt német ügynökséget, nagy megtakarításokat élvezhet. Az alacsonyabb üzemeltetési költségek miatt autóik tipikusan között kerülnek 15-30% -kal kevesebb mint a nemzeti láncok, mint Avis és Hertz. Ha további megtakarításokat szeretne élvezni, fontolja meg az előleg fizetését is. Ez önmagában akár 20% -ot is megtakaríthat! A történet morálja – foglaljon könyvet előre, és ne félj elfelejteni a márkaneveket.

9. Takarítson meg akár 70% -ot az last minute foglalási alkalmazásokkal.

Elhalasztotta az utazási tervek elkészítését? Az utolsó pillanatban foglalkozó alkalmazásoknak köszönhetően ez valójában előnye lehet. Ezek az alkalmazások 15–70 százalékpontot takaríthatnak meg 70 százalék. Néhány nagyszerű alkalmazás az last minute szállodai szobák foglalására: Hotel Tonight, BookingNow, HotelQuickly és Hipmunk.

Ha last minute repülési ajánlatokat keres, nézzen meg olyan alkalmazásokat, mint a GTFO (Get the Flight Out), a Last Minute és a Twitter. Úgy van! Twitter, a szociális alkalmazás. nem csak az állapotfrissítések és a vírusos anekdoták feladására szolgál – a nagy légitársaságok last minute repülési engedményeket tesznek a webhelyen. A JetBlue például tweets foglalkozik minden kedden, a @JetBlueCheeps és a @AirFareWatchdog foglalkozik a minden a fő légitársaságok.

Bérautók (plusz szállodák!) Esetén nézd meg a Hotwire-t, és ha hajóutak vagy rajongók rajongói, próbáld ki a Jetsetter és a Cruisefinder szolgáltatást..

Most az egész shebang-ot keresi, a Last Minute Travel Deals szállodákkal, repülési tevékenységekkel és autókölcsönzéssel foglalkozik, a legtöbb más foglalási alkalmazásban megígért megtakarításokkal akár 60% -kal. Jól hangzik nekünk!

10. Takarítson meg több mint 600 dollárt a bérautók autóbérlésein VPN segítségével!

A repülési árak nem az egyetlen olyan áruk, amelyek online ármegkülönböztetésnek vannak kitéve – az Ön IP-címe befolyásolhatja az Ön által látott bérleti autó árait is. Csakúgy, mint a repülőjegyek, VPN-kapcsolat használatával több száz dolláros megtakarítást is élvezhet bérautókra. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, elrejtheti a tényleges IP-címét, és kiválaszthatja azt, amelyik megfelel az alacsonyabb árú országnak.

Például, amikor a brazil szerveren keresztül béreltek autót a Heathrow-tól, ezt kaptuk az egyik „Kiváló érték” ajánlatért:

Pénzmegtakarítási módok a bérautókban a SaferVPN használatával

Ez összesen 2100,39 amerikai dollár.

Ugyanaz a bérautó azonban az Egyesült Államok keleti szerverén keresztül történő foglalással ezt kapta:

Pénzmegtakarítási módok A SaferVPN autókölcsönző amerikai szerver

Ez egy hihetetlen különbség 652,92 USD!!

És további bónuszként megvan egy újabb módszer pénzt megtakarítani az Ön számára. Ez a karácsony csodálatos ünnepi promóciót kínálunk – takarítson meg akár 75% -ot és élvezze a SaferVPN-t mindössze 2,49 dollárért havonta!

Ha előbb szeretné kipróbálni a szolgáltatást, nincs probléma. Csak nézd meg a mi oldalt ingyenes 24 órás próbaverzió.

Nos, ez felveszi a hihetetlen utazási megtakarítási tippeket az ünnepi idényre! Reméljük, hogy segítünk megtakarítani a nagy dollárt az ünnepi utazás során.

Szeretné naprakészen tartani a legújabb tippeket és ajánlatainkat? Lépjen kapcsolatba velünk a Facebook-on, a Twitter-en, a Google + -on és a YouTube-on. Mindig szeretünk hallani rólad.

Boldog karácsonyt és boldog ünnepeket a SaferVPN-től!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map