La guia definitiva per crear una xarxa virtual virtual

Com es crea un WiFi virtual


Aquí teniu la vostra guia definitiva per crear un hotspot virtual. Si busqueu una manera d’utilitzar l’ordinador Windows o Mac com a encaminador per crear una connexió WiFi, així és. Amb una connexió WiFi virtual, podeu utilitzar una VPN en qualsevol dispositiu, com ara la vostra Smart TV o consoles de jocs. Comencem!

Podeu utilitzar el següent com a guia autònoma sobre com crear una connexió WiFi virtual. Si connecteu el vostre equip a SaferVPN, obtindreu els avantatges addicionals de seguretat, anonimat i llibertat per accedir a qualsevol lloc bloquejat. Amb SaferVPN, tot el trànsit queda xifrat perquè ningú no pugui endinsar-se en les vostres dades; obteniu una nova adreça IP de manera que us convertiu en anònim i sense traços en línia; i pràcticament podeu residir a qualsevol part del món per viure contingut multimèdia en streaming des del país que vulgueu!

Creant un hotspot VPN, podeu utilitzar la vostra VPN a les vostres smart TV, consoles, Apple TV o Chromecast per reproduir jocs bloquejats al vostre país o deixar de banda les restriccions geogràfiques de serveis com Pandora i YouTube en qualsevol dispositiu connectat al vostre televisor.!

Links ràpids:

 • Com crear un punt d’accés VPN a Windows
 • Com crear un punt d’accés VPN a Mac OS X
 • Altres maneres d’utilitzar SaferVPN en diversos dispositius

Com compartir la vostra VPN en WiFi a Windows 7

Pas 1: convertiu el vostre ordinador portàtil en WiFi virtual

A) Primer, executeu Command com a administrador. Cerqueu-lo fent clic al menú Inici [1], cerqueu cmd [2], feu clic amb el botó dret a [3] i seleccioneu “Executa com a administrador”. Si us demana una contrasenya d’administrador, és el moment d’emplenar-la.

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN virtual amb el vostre portàtil

B) En segon lloc, assegureu-vos que hi ha instal·lats els controladors necessaris. Feu-ho escrivint els controladors de netsh wlan show al quadre de comandament [4] i després prement el botó Enter. Mireu si diu “a la xarxa allotjada amb suport” [5]; si ho fa, us convé anar. Si no és així, tampoc teniu un adaptador WiFi compatible o els controladors actuals estan obsolets. Resoleu-lo executant l’actualització de Windows i baixant els controladors d’adaptadors de xarxa més recents del lloc web del fabricant.

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN virtual amb el vostre portàtil - Windows 2

C) Tercer, crea el teu propi WiFi amb SSID configurat a SaferVPN i contrasenya configurada per contrasenya. Feu-ho escrivint enter netsh wlan set hostednetwork mode = allow ssid = safervpn key = contrasenya al sistema de comandaments [6].

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN virtual amb el vostre ordinador portàtil - Windows 3

D) Aleshores, tot el que heu de fer és executar la vostra xarxa WiFi escrivint el netsh wlan start de hostednetwork al Command Prompt. Rebràs un missatge dient que “La xarxa allotjada va començar”. En efecte, ja heu creat la vostra pròpia WiFi virtual.

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN virtual amb el vostre portàtil - Windows 4

Avís: si rebeu un missatge que diu que “no es podia iniciar la xarxa allotjada”, simplement executeu Windows Update per assegurar-vos que teniu els controladors més recents instal·lats. Això hauria de fer el truc.

E) A continuació, compartiu la connexió. Feu clic amb el botó dret al símbol WiFi a la cantonada inferior dreta de la pantalla [8] i seleccioneu “Obriu la xarxa i el centre de compartició”.

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN virtual amb el vostre portàtil - Windows 5

F) Al menú que apareix, feu clic a “Canvia la configuració de l’adaptador” [9].

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN virtual amb el vostre ordinador portàtil - Windows 6

G) Ara veureu el vostre WiFi SaferVPN entre les vostres connexions [10]: feu clic amb el botó dret i seleccioneu Propietats [11].

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN virtual amb el vostre portàtil - Windows 7

H) Introduïu la pestanya Compartir [12] a la part superior [12] i marqueu les dues opcions “Permetre que altres usuaris de la xarxa es connectin a través de la connexió a Internet d’aquest ordinador” [13] i “Permet que altres usuaris de la xarxa controlin o deshabilitin la connexió a Internet compartida” [14] . Al menú desplegable anomenat “Connexió de xarxa a domicili”, tria la connexió que acabes de crear (la que hem anomenat SaferVPN)..

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN virtual amb el vostre portàtil - Windows 8

I) Un cop confirmat, apareixerà un missatge. Només heu de seleccionar D’acord [15].

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN virtual amb el vostre portàtil - Windows 9

Pas 2: connecteu el dispositiu a l’hotspot VPN

Primer, executeu SaferVPN al portàtil i connecteu-vos al vostre servidor desitjat.

Un cop iniciat la sessió, connecteu-vos a la vostra xarxa WiFi recent de creació amb la vostra consola de jocs o qualsevol dispositiu que vulgueu fer servir una VPN activada!

Avís que cada vegada que reinicieu o apagueu l’ordinador, el vostre punt VPN casolà es desactivarà. Per tornar a activar el punt d’accés VPN, només cal que obriu l’indicador de comandaments i escriviu netsh wlan start hostednetwork i ja esteu preparats per tornar a funcionar!

Com compartir la vostra VPN en WiFi a Mac OS X

Afortunadament, també hi ha una bona manera de fer que els nostres companys de Mac que comparteixen una connexió VPN PPTP des del portàtil a les seves consoles de jocs, Chromecasts i Apple TV. Tot el que necessiteu és un Macbook, un compte SaferVPN i, per descomptat, una connexió a Internet. Aqui venim!

Pas 1: configureu PPTP VPN al vostre Mac

Seguiu els passos d’aquest tutorial per establir una connexió VPN PPTP a Mac i poseu-hi el nom de SaferVPN (tal i com es descriu al tutorial). Un cop configurada la connexió, connecteu-vos al vostre servidor SaferVPN desitjat. A les imatges de sota ens connectem a SaferVPN USA East, però funciona de la mateixa manera per a qualsevol ubicació del servidor a la qual vulgueu connectar-vos.

Pas 2: compartiu la vostra connexió VPN PPTP

A) Feu clic a Apple a la part superior esquerra de la pantalla [1] i, a continuació, seleccioneu “Preferències del sistema”..

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN virtual amb el vostre portàtil - mac 1

B) Feu clic al botó “Compartir” d’Internet & Secció sense fils.

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN virtual amb el vostre portàtil mac-2

C) Marqueu el botó Internet Sharing (Internet Sharing) a l’esquerra [3]. Si ja ho heu marcat, desmarqueu-lo i seleccioneu-lo de nou per assegurar-vos que compartiu la connexió SaferVPN (en aquest cas SaferVPN USA East) a l’opció “Compartiu la vostra connexió des de” [4]. A continuació, seleccioneu com voleu compartir la vostra connexió, escolliu Wi-Fi [5] per compartir la vostra VPN a través de WiFi o Thunderbolt Ethernet [6] per compartir la vostra connexió a través de Ethernet.

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN Virtual amb el vostre portàtil mac-3

D) Un cop hagueu triat, la vostra connexió VPN es comparteix. Busqueu xarxes WiFi al Chromecast, a Apple TV o a la consola de jocs i cerqueu l’hotspot SaferVPN que acaba de configurar [7]. Connecteu-vos per utilitzar VPN en qualsevol dels vostres dispositius!

convertiu el vostre ordinador portàtil en un router vpn. Creeu un hotspot WiFi VPN virtual amb el vostre portàtil mac-4. Obteniu VPN PS3, PS4, Xbox i Apple TV.

Altres maneres d’utilitzar SaferVPN en diversos dispositius

Com veieu, no és complicat compartir la vostra connexió VPN mitjançant la configuració del vostre PC com a punt hotspot VPN. Tingueu en compte però que l’ordinador ha d’estar en marxa mentre que, almenys en un PC de Windows, heu d’assegurar-vos que permeteu compartir cada vegada que compartiu la VPN.

 Una opció molt senzilla és utilitzar l’encaminador virtual, un popular programa de codi obert gratuït que us permet crear fàcilment un punt d’accés virtual a Windows 7, Windows 8 o Windows Server 2012. Un cop el router virtual estigui en funcionament, utilitzeu SaferVPN per a Windows per connecteu el vostre equip per accedir a qualsevol lloc web de tots els dispositius connectats al vostre enrutador virtual. Aquí teniu el aspecte del programa:

Router virtualEl Router virtual té una interfície molt senzilla i fàcil d’utilitzar. Només heu de seleccionar el nom de la xarxa i la contrasenya per iniciar un punt d’inici virtual.

Una altra solució és aconseguir un encaminador DD-WRT habilitat per VPN. Ens hem unit amb Flashrouters per enviar els encaminadors més ràpids amb SaferVPN preinstal·lat en ells. Amb un encaminador VPN, tot el trànsit connectat a través dels vostres routers es xifra i navegueu per la web com si estiguéssiu a qualsevol país que vulgueu.

Si encara no teniu cap compte, inscriviu-vos a la prova de VPN gratuïta ara per utilitzar la vostra VPN a la vostra Smart TV, consoles, Apple TV o Chromecast!

P.S. Seguiu al dia seguint SaferVPN a Facebook, Twitter i Google+.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map