Inversió en Bitcoin: val la pena? Tot el que necessiteu saber

Bitcoin Investment: val la pena?


Hi ha hagut moltes converses sobre Bitcoin darrerament. Aquí teniu tot el que heu de saber sobre Bitcoins, inclosos els nostres consells sobre la vostra inversió en Bitcoin.

Què és Bitcoin?

Bitcoin és una moneda digital que va ser inventada el 2008 per un programador o grup desconegut, sota el pseudònim de Satoshi Nakamoto. També es coneix com a efectiu digital, criptocurrency, una xarxa de pagaments internacional i internet de diners. Bitcoin permet intercanvis entre dos usuaris d’ordinadors, creant un “sistema de caixa electrònica Peer-to-Peer” i un registre públic de transaccions financeres..

Hi ha tres atributs en què Bitcoin supera les monedes tradicionals. Aquests són els valors bàsics de Bitcoin, basats en la descentralització, el codi obert i les xarxes Peer-to-Peer.

Més important, és alimentat pels seus usuaris cap autoritat central ni intermediaris.

FETS BITCOIN:

 • El valor combinat de les monedes en circulació és de 40 milions de dòlars.
 • El nombre mitjà de transaccions al dia s’aproxima a 300.000, generant un volum de negociació d’1,5 milions de dòlars.
 • Bitcoin s’ha convertit en una plataforma global per a centenars de startups, oferint serveis des de la negociació de la moneda fins a la subministració de dades de mercat i caixers automàtics Bitcoin.
 • Els preus d’inversió de Bitcoin han assolit màxims històrics per sobre dels 2.900 dòlars.

És Bitcoin Anònim?

Sovint s’anomena Bitcoin com a “moneda anònima” quan, en realitat, es descriuria amb més precisió com a “pseudònim” i no anònim. Això es deu a cada transacció llauna identificar-se per les seves adreces públiques: llargues cadenes d’aproximadament 30 caràcters. Tot i que aquestes adreces no contenen el nom d’una persona ni cap altra informació identificativa, es poden visualitzar completament en el públic i, amb alguns treballs d’un analista mitjà, es poden enllaçar amb les identitats dels usuaris..  

Considereu els següents consells abans de la vostra inversió en Bitcoin:

CONSELL # 1: Per mantenir la vostra identitat privada, utilitzeu una nova adreça per a cada transacció, tot i que la majoria de carteres Bitcoin modernes estan pensades per a això. Tot i això, tot i que això augmenta l’esforç necessari per descobrir la identitat d’un usuari, no deixa de ser significatiu Bitcoin és no 100% anònim.

Consell # 2: Si teniu un debat sobre l’anonimat, sempre podeu fer servir un “mesclador” o un “tumbler” que us arrossegui els bitcoins i els arrossegueu a través d’una sèrie d’adreces fins que és pràcticament impossible de rastrejar-les. Tot i que això sembla prou imperfecte, confiar en un servei executat de forma anònima pot no garantir que tots els seus bits apareguin per l’altre costat..  

En total, a mesura que “Blockchain forensics” creixi com a indústria, haureu d’intentar mantenir-vos al capdavant de la corba el màxim possible si les transaccions privades i altres detalls d’inversió de Bitcoin són importants per a vosaltres..

Voleu saber més sobre el funcionament de Bitcoin? Consulteu aquest breu i informatiu vídeo:

Què és Blockchain i Bitcoin Mining?

Totes les transaccions de Bitcoin s’enregistren de manera permanent en un registre comptable distribuït anomenat “blockchain”, com un quadern de comprovacions de transaccions. Els “miners”, juntament amb programari especialitzat, utilitzen la mineria de Bitcoin per resoldre els trencaclosques matemàtics necessaris per processar transaccions a la xarxa de Bitcoin i assegurar-los a la blockchain.

Cada vegada que solen fer-ho, els miners són premiats amb 12,5 BTC (aproximadament 33.000 dòlars USD) per bloc.

Aquest registre es pot visualitzar públicament i es comparteix entre tots els miners i nodes Bitcoin complets de tot el món que mantenen la xarxa segura.

Aquí teniu una mica més de detall sobre el funcionament de la mineria de Bitcoin:

Malauradament, la mineria requereix una quantitat increïble d’equips i energia ràpidament desactualitzats. Tot i que Bitcoin.com ha llançat Cloud Mining Services que permet a qualsevol persona guanyar bitcoins només utilitzant el seu propi ordinador, es pot estudiar una inversió de Bitcoin per a la majoria dels usuaris..

Pot una inversió de Bitcoin permetre’t comprar qualsevol cosa real?

Tot i que els caixers automàtics de Bitcoin han aparegut en algunes botigues, és poc probable que molts d’ells prenguin la moneda per al pagament. En lloc d’això, podeu utilitzar les màquines per dipositar diners al vostre compte de Bitcoin.  
Un article de The Guardian descriu una situació en què l’escriptor va intercanviar 20 GBP per Bitcoin (que es va traduir a 0,00923 d’un sol Bitcoin). Després van intentar comprar un DVD a una botiga local. 

La dona del taulell va dir: “No gastis el teu Bitcoin. Per què els passaria? Només hi ha un número finit que es pot retreure, de manera que quan arribi a aquest punt només augmentaran el seu valor. “

Això és cert, però una exageració comuna per aquells que no entenen del tot el racionament de bitcoins. Tot i que hi ha una quantitat finita de 21 milions de bitcoins i no es pot crear mai més (és a dir, que ningú no pot decidir que n’hi hagi més quan sigui convenient), és imprescindible aclarir que cada bitcoin es pot dividir fins a 8 decimals..

Així doncs, tot i que ja s’han extret 16,5 milions de bitcoins, cada bitcoin és divisible per 100.000.000 de satoshis (la unitat més petita de la moneda bitcoin).

Tot i que és possible que no pugueu comprar un DVD aleatori en una botiga aleatòria, tot i així, ja hi ha moltes coses útils que podeu comprar en línia. com ara reservar trens per comprar aliments i begudes, vols amb Expedia, ordinadors amb Dell, Microsoft, etc.

Polèmica actual: La guerra civil de Bitcoin

La qüestió: La mida d’un “bloc”.

Un bloc descriu la mida dels lots que es reuneixen les transaccions de Bitcoin abans que s’afegeixin a la blockchain.

Després de la creació, Nakamoto va limitar la mida del bloc a un megabyte, el que significa que el sistema només pot gestionar un màxim de set transaccions per segona. En comparació, sistemes de pagament com Visa poden processar milers en aquest temps.

A mesura que la popularitat i les taxes de transacció van augmentar, el sistema es va alentir, cosa que va obligar els usuaris a pagar honoraris addicionals als miners per augmentar el seu temps de processament de transaccions.

Però, si augmenta la mida del bloc, els miners rebrien menys diners per la “recompensa del bloc” de 12,5 bitcoins.

Com es nota el llibre blanc de RootStock,

“Si la mida del bloc de Bitcoin no s’incrementa mitjançant una bifurcació dura, quan les properes recompenses de Bitcoin es redueixen a la meitat, els honoraris de transacció de Bitcoin poden arribar a ser elevats prohibitivament per a determinades aplicacions.”

Val la pena esmentar que el mateix Satoshi Nakamoto va afirmar el 2010:

“Estaria bé mantenir els fitxers [cadena de blocs] petits sempre que puguem.

La solució eventual serà no importar-se el gran que és.

Però, de moment, encara que sigui petit, és bo mantenir-lo petit perquè els usuaris nous puguin avançar més de pressa. Quan finalment implemento el mode només per a clients, ja no importarà gaire. “

A mesura que Bitcoin s’enfronta a la competència d’altres monedes digitals, s’havia de consensuar.

SegWit Split Avertit

Una opció era augmentar la mida del bloc a dos megabytes per afegir transaccions a la blockchain. L’altre; Implanta “Testimoni segregat” o, en definitiva, SegWit. Això augmentaria el límit de mida del bloc eliminant les dades de signatura de les transaccions de Bitcoin, alliberant espai per a més transaccions.

El fet d’escollir una d’aquestes opcions sobre l’altra hauria portat a divisió de cadena de blocs.

En lloc d’això, un grup de negocis bitcoin va arribar a un compromís anomenat “SegWit2x”, que preveia la implementació de SegWit a mitjans d’agost i, després, l’augment de la mida del bloc a dos megabytes tres mesos després..

És aquest compromís el que va obtenir el suport oficial de gairebé tots els miners.

S’ha evitat la divisió, de moment.

És clar que Bitcoin necessita establir algun tipus de sistema de governança que permeti adaptar-se a la cripto-moneda mantenint la seva capacitat d’evolució sense confiant en un líder de tipus governant.

Val la pena una inversió Bitcoin?

Bitcoin té una qualitat única, la capacitat de transcendir les fronteres, superar les taxes de transferència bancària i ser impermeable als tipus de canvi, sigui quin sigui l’estat actual del vostre govern o banc..

Per a aquells que pateixin les conseqüències d’un sistema bancari internacional no servit o infravalorat, que visqui en una economia emergent o un autònom per a clients a l’estranger, Bitcoin ofereix una solució que mai havia estat disponible abans.  

A nivell internacional, Bitcoin ofereix una oportunitat atractiva per a aquells que, d’altra manera, no podran accedir als fons d’una nova manera d’arribar a la resta del món. És per aquests motius que els majors compradors de Bitcoin han estat a la Xina: una regió on els ciutadans eludeixen els controls monetaris que els impedeixen treure capital del país.

Bitcoin també es pot utilitzar per a donacions anònimes per organitzacions que no podran ser aprovades per governs locals. Per exemple, els drets de l’LBGT, l’avortament, l’oposició política, etc., tenen la capacitat de trobar suport mitjançant criptomoneda.

Quan invertiu en bitcoin i altres criptomonedes, un problema habitual és quan una ICO (Oferta inicial de monedes) bloqueja les inversions del vostre país de residència. Països com els Estats Units, la Xina, Israel i Singapur tenen normes d’inversions molt estrictes, possiblement fins i tot obsoletes. Tanmateix, una solució senzilla per evitar el geo-bloqueig és utilitzar un servei VPN com SaferVPN.

Com utilitzar Bitcoins per pagar SaferVPN

A SaferVPN valorem la vostra privacitat i seguretat en línia, per tant, també t’oferim aquesta opció per als pagaments.

L’ús de VPN per a Bitcoin permet el mateix nivell de seguretat i xifratge que solen cercar els usuaris de VPN. L’ús de Bitcoins ofereix un augment del nivell de seguretat i anonimat en comparació amb la informació de la targeta de crèdit o Paypal. Els pagaments de Bitcoin també beneficien els consumidors, permetent-los obviar les tarifes del 2-3% que cobren habitualment les empreses de targetes de crèdit.

N’hi ha prou amb triar el pla que s’adapti millor a les teves necessitats i simplement triar Bitcoins a la pàgina de pagament. Que fàcil és això?

Si encara no us heu registrat, proveu el nostre SaferVPN de manera gratuïta ara!

Tot i que no heu considerat una inversió en Bitcoin, podeu confiar que la vostra identitat és segura per a nosaltres.

Què en penses de Bitcoin? Comparteix els teus pensaments a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map