11 Raons per les quals una VPN empresarial és l’ingredient secret per a l’èxit de la vostra empresa

Per què un servei VPN empresarial és l’ingredient secret per a l’èxit de la vostra empresaDoneu a la vostra empresa la avantatge competitiu amb el nostre servei de VPN empresarial. En aquesta publicació, us explicarem per què una VPN és l’ingredient secret per a l’èxit de la vostra empresa.


Les xarxes privades virtuals, VPN, no només són útils per als expatriats que busquen evitar els blocs geogràfics i accedir als seus llocs favorits des de casa, sinó que també ofereixen avantatges potents per a empreses de diversos sectors, incloses empreses de SEO, empreses financeres, agències de viatges i més.

Què és exactament una VPN? Una pregunta excel·lent que cal fer, sobretot si teniu en compte escollir-ne una per a la vostra empresa. Essencialment, una xarxa privada virtual és una tecnologia que permet configurar una connexió privada i segura a una altra xarxa remota. Inicialment creada per Microsoft a mitjans dels anys 90 per garantir un accés segur als seus empleats remots, aquesta tecnologia està ara fàcilment disponible per al mercat dels consumidors i empreses..

Però avui, l’ús de VPN ja no es tracta només de connectar-se a la xarxa local de l’oficina. Els avantatges van molt més enllà.

En aquesta publicació, us explicarem exactament com un servei de VPN empresarial pot portar la vostra empresa al següent nivell. Així, sense més detalls, hi ha 11 raons per les quals una VPN és l’ingredient secret per ajudar les empreses de totes les formes i mides a reeixir i prosperar.

1. Gestionar i optimitzar fàcilment els rànquings de cerca internacionals & Campanyes d’anuncis

El servei VPN empresarial optimitza els anuncis internacionals i els rànquings de cerca

El possible és que si sou una empresa de SEO, una agència d’anuncis o, fins i tot, una empresa que busqui optimitzar els vostres propis esforços publicitaris, és clau la capacitat de visualitzar, supervisar i gestionar els vostres anuncis i paraules clau rellevants internacionalment. Però, com haureu de fer això si la web que veieu al vostre país és completament diferent de la forma en què apareix la web en un altre país? La resposta és senzilla: un servei de VPN empresarial.

Com ja sabeu, la tecnologia VPN us permet establir una connexió a un servidor remot, i que inclou servidors remots a l’estranger, el que significa que podeu canviar fàcilment la vostra ubicació en línia. Amb un servei de VPN empresarial, podeu connectar-vos a diversos servidors internacionals i navegar per la web com si estiguéssiu en un altre país.

Navegant pel web com si estiguéssiu en una altra ubicació, podreu veure com apareixen els vostres anuncis en mercats clau i observar fàcilment el rendiment de les paraules clau als països objectiu. En definitiva, un servei de VPN empresarial us permet comercialitzar internacionalment i anunciar la vostra empresa al màxim possible.

2. Utilitzeu un servei VPN empresarial per mantenir-vos al capdavant de la vostra competència

El servei de VPN empresarial es manté al capdavant de la competència

De la mateixa manera que podeu utilitzar un servei de VPN empresarial per supervisar fàcilment les vostres campanyes publicitàries internacionals, també podeu fer una ullada a les competicions. Sabeu que un o diversos dels vostres competidors tenen un rendiment important en una determinada regió? Així que mireu què fan. La possibilitat de canviar fàcilment la vostra ubicació geogràfica en línia significa que pots espiar fàcilment la teva competència, superar-los per les seves tàctiques i establir la teva empresa com a líder del sector..

Això no s’aplica només als anuncis, sinó a les activitats en línia del competidor en general. Per exemple, com recentment hem compartit a Recruiter.com, aquest aspecte d’una VPN també pot ser molt útil per als reclutadors. Amb una VPN, els reclutadors poden accedir més fàcilment a una varietat de llistes de treballs internacionals i veure candidats rellevants internacionalment. Això suposa obtenir avantatges en els competidors i fer tantes ubicacions i tantes comissions possibles.

3. Accés sense restriccions a aplicacions, serveis de VoIP i eines comercials en línia

Accés VoIP de servei VPN empresarial

Més de 60 països de tot el món censuren Internet; alguns de manera més agressiva que d’altres. Sabíeu que actualment a nombrosos països, com els Emirats Àrabs Units, el Marroc i el Brasil, actualment es bloquegen aplicacions que truquen VoIP com Skype, Whatsapp i Viber? Alguns països (la Xina és, per descomptat, l’exemple més conegut) no només bloquegen les aplicacions de VoIP, sinó que també bloquegen les principals plataformes en línia com Facebook, Twitter i Google..

Tanmateix, és probable que, com a negoci, es basi de manera constant en les aplicacions dites per comunicar-se i treballar amb determinats col·legues i clients. Afortunadament, amb una VPN, no hi ha cap raó que la vostra ubicació de l’oficina ni els viatges a un altre país afectin la seva capacitat de conversar mitjançant plataformes àmpliament populars i aplicacions útils de trucades de VoIP.

Com que una VPN permet emmascarar la vostra ubicació real i navegar per la web com si estiguéssiu en un altre país que escollís, podeu deixar de banda la censura en línia i accedir a qualsevol aplicació VoIP, xarxa de xarxes socials, lloc web i / o eina d’oficina en línia que us voler. Així, per exemple, si esteu als Emirats Àrabs Units i Skype està bloquejat, una VPN us permetrà connectar-vos a un servidor nord-americà i gaudir de les aplicacions de VoIP com si estigués en línia als Estats. O si esteu a la Xina i no podeu accedir a eines comercials, com Google Docs o Dropbox, simplement podeu connectar-vos a un servidor mundial diferent i gaudir de tots els recursos que necessiteu per al vostre negoci..

Amb un servei de VPN empresarial, no és necessari assolir la lluita per accedir a determinats recursos en línia o per connectar-se amb clients i companys valorats quan sigui necessari..

4. Prova sense esforç de garantia de qualitat internacional

Si sou una empresa amb un producte, servei o joc distribuït internacionalment en línia, voldreu estar segur que funciona perfectament a tot el món. Amb una VPN, el vostre equip de QA pot canviar fàcilment la seva ubicació geogràfica en línia per comprovar eficaçment la qualitat del producte en els vostres mercats internacionals més importants. Utilitzar un servei VPN empresarial és una manera excel·lent de proporcionar al vostre equip de QA els mitjans per assegurar-vos que tot el que tingueu a la vostra plataforma, programari, servei o joc funciona de la mateixa manera que hauria de fer – en qualsevol ubicació..

5. Utilitzeu de manera més eficaç l’orientació geogràfica

Orientació geogràfica eficaç del servei VPN empresarial

L’orientació geogràfica és una pràctica habitual que utilitzen els llocs web per lliurar contingut diferent a diferents usuaris en funció de la seva ubicació geogràfica. La personalització del lloc web per respondre de manera diferent als usuaris d’aquesta manera, amb text, imatges i moneda nativa, pot ser una eina de màrqueting potent i augmentar considerablement el percentatge de conversions..

En connectar-vos a un servidor VPN i canviar la vostra ubicació geogràfica percebuda en línia, no només podeu veure com gestionen altres competidors altres objectius, sinó també com funcionen els vostres esforços d’orientació geològica. En definitiva, un excel·lent servei de VPN empresarial us permetrà fer els millors esforços orientats i assolir els beneficis de la vostra empresa a qualsevol regió..

6. Bypass Baneig IP

Com a empresa, potser no voldreu utilitzar només esforços tradicionals de màrqueting, sinó també tàctiques més agressives de màrqueting de guerrilla a través de fòrums i llocs socials populars. El problema és que molts d’aquests llocs, inclòs Facebook, tenen sistemes per reconèixer la vostra adreça IP, el vostre identificador únic en línia. Si publiqueu massa freqüentment, els seus servidors us negaran l’accés i bloquegiran els vostres esforços bloquejant la vostra adreça IP. 

La bona notícia és que si la vostra empresa disposa d’un servei VPN, és molt fàcil evitar-ho. Quan us connecteu a un servidor VPN, no només canvieu la vostra ubicació en línia, sinó també la vostra adreça IP. Això vol dir que podeu navegar per les diverses adreces IP del servei VPN en lloc de les vostres i eliminar el seguiment, el seguiment i el bloqueig dels propietaris de llocs web. Així que no dubteu a publicar el contingut que vulgueu en qualsevol lloc.

7. Afegiu una capa addicional de seguretat de dades amb un servei VPN empresarial

Servei de VPN empresarial Seguretat de dades

A diferència dels serveis de proxy, un servei VPN no només ofereix avantatges associats amb el canvi de la vostra ubicació geogràfica en línia, sinó que també permet navegar per Internet mitjançant una connexió xifrada segura i bancària. Aquest aspecte d’una VPN és crucial per a les empreses, sobretot tenint en compte que en l’últim any Les infraccions de dades costen a les empreses una mitjana de 3,8 milions de dòlars de mitjana. De fet, aquest cost ha anat augmentant amb els anys, amb un augment del 23% des del 2013. Les empreses petites tenen un risc particular, El 71 per cent de ciberatacs que tenen lloc en empreses amb menys de 100 empleats.

És possible que tingueu al seu lloc sistemes de seguretat de TI fiables i proveïdor de serveis d’Internet, però no oblideu que alguns dels llocs més reputats (inclosos The New York Times, eBay i Yelp per citar alguns) no utilitzen HTTPS com a norma. Això vol dir que la informació intercanviada per aquests llocs no està xifrada i, per tant, és més fàcilment robada pels pirates informàtics i els furtius..

Amb un servei de VPN empresarial, vosaltres i els vostres empleats podreu gaudir d’una connexió a Internet xifrada a nivell bancari en tot moment, en qualsevol lloc, independentment de si el lloc proporciona xifrat o no. Aquest aspecte d’una VPN pot ser inestimable per a la seguretat de la vostra empresa i de les dades valuoses dels vostres clients.

8. Treballeu amb seguretat mentre viatgeu per negocis

Servei de VPN empresarial funciona de forma segura fora de l’oficina

És clarament molt important poder connectar-se regularment a Wi-Fi i posar-vos al dia dels correus electrònics mentre viatges de negocis i treballes a l’estranger. Si bé els punts d’accés WiFi públic als aeroports, hotels i cafeteries són convenients, en realitat són força perillosos, tant a nivell professional com personal. La raó és que aquestes xarxes no estan completament segures, deixant la vostra informació personal vulnerable i augmentant les possibilitats de ser la persona cada dos segons que és víctima de robatoris d’identitat.

Segons va comentar Amit Bareket, el nostre conseller delegat i cofundador, en una recent entrevista amb l’autoritat VPN Mentor VPN Mentor: “Els mètodes que fan servir els pirates informàtics, els furtius i els governs són cada cop més sofisticats i cada cop hi ha més finestres d’oportunitat perquè puguin aprofitar-los. avantatge de les dades no segures. “

A través de la WiFi pública pública, els furtius i els pirates informàtics poden veure què feu als llocs no xifrats (llocs sense HTTPS al començament de l’adreça URL), així com a quins llocs xifrats accediu. També poden instal·lar programari al vostre ordinador que pot capturar informació confidencial com ara nom d’usuari, contrasenyes, números de targetes de crèdit i fins i tot historial de correu electrònic i de cerca. No és un pensament agradable, no?

Tanmateix, quan us connecteu a un servei VPN d’empresa, dirigiu el trànsit a través d’una xarxa segura. Això significa que podeu gaudir de la tranquil·litat que totes les dades i informació financera sensibles de la vostra empresa, així com la vostra, siguin completament segures i sòlides..

9. Seguretat i accés sense límits per a tots els dispositius BYOD

Dispositius BYOD del servei de VPN empresarial

Amb l’augment de dispositius electrònics personals i de teletreball, moltes empreses ara operen amb les polítiques BYOD (Bring Your Own Device). És probable que la vostra empresa sigui un d’ells. I no estaríeu sols, les dades recents revelen que el 84 per cent dels nord-americans treballen a distància des de casa un cop al mes, i una merda El 90 per cent dels nord-americans utilitzen els seus telèfons intel·ligents personals per a la feina. Si bé aquest tipus de llibertat pot beneficiar econòmicament i fomentar la productivitat dels empleats, també pot suposar greus riscos de cibernètica i seguretat de dades.

Amb BYOD i les pràctiques de teletreball, la vostra empresa ha de confiar en que els vostres empleats tinguin una seguretat de seguretat quan usin dispositius personals propis. I, per descomptat, és molt difícil controlar completament com un empleat utilitzarà el seu propi dispositiu personal quan surti de l’oficina. Per exemple, si un dels vostres empleats realitza negocis mitjançant un punt d’accés WiFi públic públic no garantit, encara que és molt probable que no se n’adoni, corre el risc de filtrar dades confidencials de l’empresa perquè, com s’ha esmentat anteriorment, aquestes xarxes no estan segures i són susceptibles de furtadors i pirates informàtics..

Per aquesta raó, és imprescindible que qualsevol empresa ofereixi als seus empleats programes VPN fàcils d’utilitzar en tots els seus dispositius. Amb el servei adequat, tots els vostres empleats hauran de fer-se connectar amb un sol clic i continuar les seves activitats en línia de forma habitual. Les aplicacions VPN permeten als vostres empleats xifrar i protegir el seu trànsit en línia, no importa on naveguin. A més, com a avantatge afegit, podran gaudir d’accés sense restriccions al seu contingut favorit, streaming d’entreteniment i aplicacions mentre viatgen per negocis a l’estranger..

10. Investigació per fraus anònims

El frau en les transaccions en línia és un problema que plaga gairebé totes les empreses que ofereixen els seus serveis en línia. Amb un servei de VPN empresarial, podeu emmascarar la vostra adreça IP real i navegar per una de les adreces IP del vostre servei VPN, fent-vos anònims en línia. Aquesta és una potent eina que permetrà que vosaltres i els vostres empleats ocultin les vostres identitats en línia i espionin defraudadors que intentin aprofitar la vostra empresa a través del web.

11. Eviteu la vostra discriminació en preus i preus

El servei de VPN empresarial evita la discriminació i desa del preu en línia

Tant si es tracta d’un propietari d’una petita empresa com d’una agència de viatges, la possibilitat d’evitar la discriminació de preus en línia pot ser un benefici potent per a la vostra empresa, i no una que s’ha de passar per alt amb rapidesa. La discriminació de preus en línia és un fenomen real d’Internet on els proveïdors de serveis com ara companyies aèries, empreses de lloguer de vehicles i serveis de subscripció de programari cobren preus diferents en funció de la ubicació geogràfica d’un usuari..

Amb un servei de VPN empresarial, però, podreu canviar la vostra adreça IP per adaptar-la a la d’un país amb un cost inferior dels serveis. Això significa que les empreses poden beneficiar-se d’estalviar centenars, fins i tot milers de dòlars, en viatges de negocis i / o subscripcions de programari cares; i les agències de viatges poden assolir l’avantatge del negoci oferint als seus clients les millors tarifes i ofertes absolutes. Estalvi instantani: quin negoci no pot beneficiar-se d’això?

Com triar el servei VPN empresarial adequat per a la vostra empresa

Ara que hem explicat els avantatges d’una VPN, hi ha alguns factors clau a tenir en compte per garantir que escolliu el servei VPN adequat per a la vostra empresa:

 • Servidor ubicacions: Si voleu assegurar-vos que podeu gaudir completament i plenament dels avantatges d’accedir a diferents mercats en línia, assegureu-vos de seleccionar un servidor amb una gran varietat d’ubicacions als mercats més forts del món..
 • Velocitat: Assegureu-vos que la connexió de servei sigui ràpida i sense interrupcions. Tenint en compte el ritme de la vostra empresa, no voldríeu utilitzar un servei VPN que es mogui al ritme d’un caragol o que deixi caure la connexió.
 • Funcionalitat fàcil i multiplataforma: Assegureu-vos que el servei de VPN que escolliu sigui senzill i fàcil d’utilitzar, de manera que vosaltres i els vostres empleats no haureu de passar el temps de missatgeria amb diferents configuracions. Igualment important, és que el servei ofereix aplicacions per a cada dispositiu. Com a empresa, voldreu poder utilitzar el servei còmodament des d’ordinador portàtil fins a tablet. Trieu una VPN que funcionarà perfectament a totes les plataformes.
 • Seguretat a nivell bancari: Això és important. Un dels principals avantatges d’una VPN és la seguretat que ofereix, així que assegureu-vos que el servei de VPN empresarial que trieu utilitzeu un dels nivells més alts de xifrat disponibles..
 • Protocols: Els protocols VPN ofereixen els mitjans amb què el trànsit d’Internet es sintonitza cap a un servidor remot. Tenint en compte això, és important triar un servei que ofereixi diversos protocols d’avantguarda diferents per satisfer totes les vostres necessitats d’ubicació i servei..
 • Client Servei: Podeu tenir tota la tecnologia i els avantatges que us agradi, però sense un servei i suport adequat al client, per a què serveix? Assegureu-vos de triar un servei VPN empresarial que ofereix un servei d’atenció al client d’alta qualitat per a totes les necessitats de la vostra empresa.

Esteu disposats a provar els avantatges d’un servei VPN? Si mai no ha experimentat el nostre servei, el convidem a demana una demostració avui. Comproveu com un servei de VPN dedicat pot portar la vostra empresa al següent nivell i ser l’ingredient secret per a l’èxit de la vostra empresa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map