Waarom elke professional een VPN moet gebruiken

vpn-client voor professionals om gegevens, bedrijfsbeveiliging te beschermen, te voorkomen dat hackers, snuffelaars en overheden uw gegevens stelen


Wist u dat een datalek bedrijven gemiddeld 3,5 miljoen dollar kost? U kunt het zich niet veroorloven om onbeschermd te browsen of uw werknemers dit te laten doen. Als drukke professional is het cruciaal om de privédocumenten van uw bedrijf te beschermen, vooral wanneer u op reis bent of wanneer u uw eigen apparaat meeneemt (BYOD). Lees hoe u de gegevens van uw bedrijf kunt beschermen!

VPN’s worden steeds belangrijker om de beveiliging van bedrijven te waarborgen, aangezien meer werknemers op afstand werken of hun eigen apparaten meebrengen. VPN’s bieden niet alleen bedrijfsbeveiliging, maar helpen werknemers ook om te profiteren van de voordelen van thuiswerken, zoals meer flexibiliteit, hogere productiviteit en het vermijden van vervelend woon-werkverkeer. De trend met telewerken zal naar verwachting de komende jaren toenemen, en om die reden is het belangrijk dat ondernemingen bereid zijn ermee om te gaan en over systemen beschikken om hun bedrijfsgeheimen en privégegevens te beveiligen.

Hoe bedrijven en professionals VPN’s gebruiken

Met een VPN kunt u via het openbare internet een veilige en gecodeerde verbinding tot stand brengen met een andere computer of server op een externe locatie. Met een VPN gaat al uw netwerkverkeer door een beveiligde virtuele “tunnel”. Het stelt je technisch in staat om te verblijven in een Virtual Private Network vergelijkbaar met een LAN (Local Area Network) dat is wat bedrijfskantoren gebruiken, maar zonder een fysieke bekabelde verbinding.

VPN’s zijn in eerste instantie ontwikkeld om individuele werknemers de mogelijkheid te bieden op een veilige manier vanaf een externe locatie toegang te krijgen tot het bedrijfsnetwerk. Door verbinding te maken met het netwerk van een bedrijf, heeft een individuele werknemer toegang tot alle bronnen en services van het bedrijf alsof de werknemer fysiek op kantoor was. Probeer je het leven zonder VPN’s voor te stellen: in 2010 werkte 9,4% van de Amerikaanse werknemers minstens één dag per week thuis.

De 4 redenen waarom professionals VPN’s moeten gebruiken

Laten we het nu hebben over waarom we elke professional aanbevelen om een ​​VPN te gebruiken, en geloof me, dit is belangrijk! Daar gaan we:

1. Openbare hotspots bieden geen beveiliging

Aangezien geen van uw gegevens is gecodeerd op openbare WiFi’s, kan elke bekwame hacker al uw privégegevens bekijken. Wachtwoorden liggen voor het oprapen en dat geldt ook voor alle bestanden die worden overgedragen. U wilt toch niet dat uw werkgerelateerde bestanden in verkeerde handen vallen? Wat zou je baas zeggen als hij erachter kwam dat je geen beveiliging had en dat gevoelige informatie werd gelekt? Zorg ervoor dat u veilig blijft met SaferVPN op openbare hotspots voor beveiliging op bankniveau. Dat is vooral belangrijk als u veel reist voor werk en werkt in hotels en luchthavens waar de hotspots geen beveiliging bieden.

2. Uw reputatie en wachtwoorden lopen gevaar

Naarmate meer van ons werk naar de cloud gaat met services zoals Google Drive, Asana, MailChimp, Salesforce en nog veel meer, moet u uw wachtwoorden beschermen. U kunt gemakkelijk begrijpen hoe belangrijk het is dat niemand anders er toegang toe krijgt, of erger nog als iemand uw wachtwoorden zou wijzigen. Zorg ervoor dat u uw wachtwoorden regelmatig wijzigt, stuur ze nooit per e-mail (voor het geval de ontvanger wordt gehackt) en gebruik een combinatie van kleine letters en hoofdletters en cijfers.

Bovendien hebben we allemaal een professionele reputatie om te beschermen. Voorkom dat hackers toegang krijgen tot uw Facebook- en LinkedIn-profielen – u wilt absoluut niet dat iemand anders met uw profielen op die sites knoeit.

3. Hackers kunnen proberen de gegevens van uw bedrijf te stelen

Kijk maar naar de recente zaak waarin het Amerikaanse ministerie van Justitie aanklachten heeft ingediend tegen vijf vermeende Chinese militaire hackers die Amerikaanse privébedrijven proberen te hacken om handelsgeheimen te stelen. Dat is een duidelijk voorbeeld van hoe belangrijk het is om de bedrijfsnetwerken te beschermen, ongeacht of de beweringen waar zijn of niet. Het risico is daar, dus blijf beschermd! Gebruik altijd een anti-malware met een firewall en een VPN wanneer u niet op kantoor bent.

4. Juridische gevolgen kunnen uw carrière schaden

Aangezien het streamen van films en shows van door advertenties ondersteunde sites zich in de legale grijze zone bevindt, wilt u niet het risico lopen vervolgd te worden wegens inbreuk op het auteursrecht. Deze is een biggy voor alle advocaten die er zijn, maar even belangrijk voor alle professionals. In sommige landen, waaronder Zweden, schaadt een advocaat die de wet overtreedt zijn of haar reputatie en riskeert hij het recht om de wet uit te oefenen te verliezen, of heeft hij het in ieder geval moeilijk om een ​​baan als advocaat te vinden. Dat zou jammer zijn, toch? Ook voor niet-advocaten is het een probleem omdat je niet het risico wilt lopen om in het strafregister te verschijnen als een recruiter een achtergrondcontrole op je uitvoert.

Zorg eerst dat u het VPN-beleid van uw bedrijf kent

Sommige bedrijven blokkeren de toegang tot sites zoals Facebook en YouTube op het werk om tijdverspilling te beperken. Dit doen ze zowel op de werkcomputers als op hun WiFi’s. Met SaferVPN kunt u alle beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot elke gewenste site. We moeten u echter waarschuwen dat het soms in strijd is met het bedrijfsbeleid om VPN’s te gebruiken om de firewallbeperkingen van het bedrijf te omzeilen. Bedrijven gebruiken firewalls om hun gegevens te beveiligen en ervoor te zorgen dat hackers geen toegang hebben tot hun systemen. Hoewel SaferVPN veilig is (zoals de naam al zegt) en u beveiligde encryptie geeft, raden wij u ten zeerste aan om de bedrijfsnetwerkbeheerder te vragen naar het beleid voor het gebruik van een VPN binnen het bedrijfsnetwerk. We willen u niet in de problemen brengen en het is aan u om aan uw regels te voldoen.

Hoe een VPN uw BYOD-beveiliging verbetert

Met een VPN wordt al het verkeer tussen uw apparaat en de eindlocatie waarmee u verbinding maakt, versleuteld met beveiliging op bankniveau. Het betekent dat al uw gegevens en wachtwoorden privé blijven en buiten het bereik van hackers. Onze aanbeveling aan individuen en bedrijven, ongeacht hun grootte, is om altijd een VPN te gebruiken om hun beveiliging te verbeteren.

Geef SaferVPN nu een gratis poging. Zorg ervoor dat u en uw collega’s veilig blijven door een Small Business-plan te krijgen dat tot 7 gelijktijdige verbindingen met SaferVPN biedt.

Bonuslezen: SaferVPN staat op Dell’s blog

Onze CEO werd onlangs geïnterviewd door de technische blog van Dell voor een artikel over hoe bedrijven SaferVPN gebruiken om mobiele beveiligingsrisico’s te beperken terwijl hun werknemers buiten kantoor werken. Lees meer over hoe het gebruik van VPN’s verandert naarmate bedrijven de beveiliging willen verbeteren vanwege de toegenomen BYOD op Dell Tech Page One.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map