De Top 15 Cyber ​​Security Influencers om te volgen

De Top Cyber ​​Security Influencers


Wilt u op de hoogte blijven als het gaat om alle zaken met betrekking tot uw veiligheid en beveiliging online? Bekijk dan zeker onze selectie van de Top 15 Cyber ​​Security Influencers.

Het is niet eenvoudig om op de hoogte te blijven van al het beveiligingsnieuws in de snel veranderende technische wereld van vandaag, maar met alle voortdurende bedreigingen die zich voordoen, is het uiterst belangrijk om actueel te blijven! Dat gezegd hebbende, zijn we doorgegaan en hebben we het onderzoek voor u gedaan en een lijst samengesteld met de 15 beste beïnvloeders van cyberveiligheid.

Volg ze voor het laatste nieuws uit de branche en blijf altijd veilig online!

De beste cyberbeveiligingsbeïnvloeders:

1. Kim Zetter – @KimZetter

Kim Zetter is senior stafschrijver bij Wired en auteur van “Countdown to Zero Day” – een boek dat het verhaal achter Stuxnet onthult, een virus dat de nucleaire inspanningen van Iran saboteerde. Kim heeft meer dan 100 artikelen geschreven voor Wired en is ook te gast geweest op NPR en CNN. Als je een fan bent van Mr. Robot, bekijk dan zeker haar stuk over de nauwkeurigheid van de tv-serie. Heel cool inderdaad.

2. Brian Krebs- @briankrebs

Brian is steeds bekender geworden als onafhankelijke onderzoeksjournalist van alles wat met beveiliging te maken heeft. Vaak is hij degene die het verhaal breekt en een kalm en rationeel inzicht geeft. Als je meer wilt weten over de opvattingen en inzichten van meneer Krebs, kun je Spam Nation: The Inside Story of Organised Cybercrime lezen.

3. Nicole Perlroth- @nicoleperlroth

Als cybersecurity-schrijver voor de New York Times heeft Nicole Perlroth een aantal belangrijke branchenieuws behandeld, waaronder de inspanningen van de NSA om encryptie aan te pakken en Chinese cyberspionage (waarbij de militaire eenheden werden ontdekt die verantwoordelijk zijn voor duizenden aanvallen op Amerikaanse instellingen!). En een leuk feitje: haar Pictures-profiel uit 2014 van Brian Krebs is gekozen door Sony Pictures. Zorg ervoor dat u uitkijkt naar haar nieuwe boek ‘This is How They Tell Me the World Ends’, dat in 2017 in de schappen zal liggen.

4. Bill Brenner- @ billbrenner70

Bill Brenner is Senior Program Manager voor Editorial, Information Security Group bij Akamai Technologies. Bill heeft veel bijgedragen aan onze online beveiligingsindustrie, hij schreef voor tal van technische websites en publicaties en was lid van de raad van bestuur van NAISG (National Information Security Group). Naast het vaak delen van zijn gedachten, meningen en aanbevelingen over cyberbeveiligingsaangelegenheden, schrijft hij ook een blog gewijd aan het overwinnen van angst.

5. Gene Kim- @realgenekim

Gene Kim is de oprichter en oorspronkelijke auteur van Tripwire. Sinds de oprichting van het bedrijf Advanced Threat Solutions is de invloed van Kim in de Infosec-gemeenschap gegroeid en blijft groeien. Tegenwoordig schrijft Kim regelmatig over DevOP’s en andere onderwerpen op het gebied van Infosec. Je kunt op de hoogte blijven van zijn werk door Real Gene Kim te bekijken.

6. Leigh Honeywell- @ hypatiadotca

Leigh Honeywell, leider van het beveiligingsresponsteam bij Slack, biedt een heel andere en frisse kijk op online beveiliging. Ze houdt ons niet alleen op de hoogte van het huidige stadium en de doorbraken van zoveel beveiligingsgerelateerde evenementen, haar kijk op geekfeminisme is verfrissend en hard nodig in ons vakgebied. Alleen haar invloed zal naar verwachting toenemen. Je kunt haar blog hier bekijken.

7. Paul Asadoorian- @securityweekly

Paul Asadoorian is de oprichter en CEO van Security Weekly, een multimediablog gewijd aan de laatste informatie over beveiligingsnieuws, hackertechnieken, kwetsbaarheden, technische instructies en meer. Elke donderdag om 18:00 uur EST bevat zijn blog live-uitzendingen met de nieuwste verhalen uit de branche. Als echte innovator is Paul ook de CEO van Offensive Countermeasures, een ontwikkelaar van nieuwe en geavanceerde producten om proactief cybersecurity-inbreuken in de kiem te smoren.

8. Joseph Steinberg – @josephsteinberg

De oprichter en CEO van SecureMySocial, een bedrijf dat bedrijven beschermt tegen informatielekken en reputatieschade, Josheph Steinberg is een cyber- en ondernemerschapsexpert. Hij is de uitvinder van verschillende populaire cyberbeveiligingstechnologieën (zijn werk wordt geciteerd in meer dan 100 gepubliceerde patenten!) En auteur van verschillende boeken over informatiebeveiliging. Gelukkig voor ons allemaal, steekt Steinberg momenteel zijn wijsheid in via zijn column in Inc. magazine.

9. Dan Goodin – @ dangoodin001

Dan Goodin is de beveiligingsredacteur bij Ars Technica, waar hij toezicht houdt op alles onder de cybersecurity-sink – van hardware-hacking en malware tot computerspionage en botnets. In zijn meer dan 15 jaar op de baan heeft hij de heldendaden van hackers opgetekend die hoeden in alle tinten dragen (zwart, wit en grijs) en gerapporteerd voor de Associated Press en The Register. Als er een grote hack is – Dan heeft het gedekt.

10. Pierluigi Paganini – @securityaffairs

Pierluigi Paganini is een beveiligingskenner en een zelfbenoemde ethische hacker. Hij is de CIO bij Bit4Id, lid van de European Union Agency for Network and Information Security en hoofdredacteur bij Cyber ​​Defense Magazine. Naast dit alles is hij de oprichter van Security Affairs, een toonaangevend beveiligingsblog dat alle aspecten van internetbeveiliging behandelt, waaronder cyberoorlogvoering, cybercriminaliteit, hacktivisme, het internet der dingen en meer.

11. Dr. Angela Orebaugh – @angelaorebaugh

Dr. Angela Orebaugh is een professor en directeur van Cybersecurity en IT-programma’s aan de Universiteit van Virginia. Momenteel leidt ze onderzoek naar de beveiliging van cyberfysieke systemen en het internet der dingen. Dr.Orebaugh, een opmerkelijke technologie-futurist en opinieleider, heeft met een breed scala aan bedrijven samengewerkt, van internetstartups tot Fortune 500-bedrijven, om hen te helpen bij de groei van technologiebedrijven met meerdere miljoenen dollars.

12. Brian Honan – @BrianHonan

Brian Honan staat bekend als een industrie-expert en pionier op het gebied van Infosec. Hij richtte de Irish Reporting and Information Security Service (IRISS) op, het eerste Computer Emergency Response Team in Ierland, en is de oprichter en CEO van BH Consulting. Heel wat instellingen hebben vertrouwd op het advies van Brian, waaronder de Europese Commissie en de veiligheidsdiensten van de regering in Ierland, Europa en het VK. Brian is een actieve blogger en de Europese redacteur van SANS NewsBites, een tweewekelijkse nieuwsbrief die naar een half miljoen beveiligingsexperts wereldwijd wordt verzonden.

13. Swati Khandelwal – @Swati_THN

Swati Khandelwal is de Senior cybersecurity- en privacyverslaggever voor The Hacker News, een toonaangevende bron over cyberbeveiligingsbedreigingen. Een liefhebber van sociale media die alle onderwerpen IT behandelt & online beveiliging houdt ze ons constant op de hoogte van de laatste cyberspace-ontwikkelingen.

14. Robin Wauters – @ robinwauters

Robin Wauters is een Europese techjournalist en oprichter en redacteur van Tech.eu, een digitale publicatie over Europees technologienieuws en marktinformatie. Daarvoor was hij de Europese redacteur van The Next Web en Tech Crunch. Wauters leent zijn enorme technische knowhow als adviseur aan startende startups en breidt zijn kennis uit naar de grotere gemeenschap met maandelijkse ontmoetingen.

15. InfoSec Taylor Swift- @ swiftonsecurity

Last but not least, InfoSec Taylor Swift, geeft een unieke draai aan wat ze doet, door cybersecurity-nieuws en -inzichten te bieden, en combineert dat met verwijzingen naar de liedjes en levensstijl van Taylor Swift, waardoor het nieuws veel lichter en vermakelijker wordt. Houd jezelf op de hoogte en lach gewoon door haar blog hier te volgen.

We hopen dat deze lijst met cybersecurity-beïnvloeders u helpt actueel te blijven en als u vragen heeft of iemand wilt voorstellen die we van de lijst hebben verwijderd, aarzel dan niet om ons dit te laten weten!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map