De top 11 technische hulpmiddelen om uw nieuwjaarsresolutie in 2018 werkelijkheid te laten worden

De beste technische hulpmiddelen voor uw nieuwe jaarresolutie in 2017


Gelukkig nieuwjaar van SaferVPN!  Ben je vastbesloten om je nieuwjaarsresolutie werkelijkheid te laten worden? Bekijk dan zeker deze lijst met de top 11 technische tools voor 2018!

Nu het nieuwe jaar aanbreekt, bent u waarschijnlijk begonnen met het werken aan uw voornemens voor het nieuwe jaar.

Als uw lijst iets bevat van reizen, in vorm komen of zelfs uw online beveiliging verbeteren, hebben we alleen de lijst met coole apps en technologie om u te helpen uw doelen in 2018 te realiseren!

Bekijk de Top 11 #TechTools om uw #NewYearsResolution een realiteit te maken in 2018 Click To Tweet

1. Skyscanner – reis ergens waar je nog nooit bent geweest

Heb je reizen uitgesteld of zelfs de gedachte aan het nemen van een reis afgewezen vanwege een gebrek aan geld? Het zou je verbazen hoe goedkoop sommige reizen kunnen zijn als je een kijkje neemt in de juiste bron.

Waar je ook bent of waar je heen wilt, Skyscanner is een van de beste websites (en apps!) Die ik heb gevonden als het gaat om reizen. Ook al lijkt het misschien uw typische prijsvergelijkingswebsite voor voorzieningen zoals vluchten, hotels en autoverhuur, er zijn twee extra functies die de site ideaal maken voor het vinden van vakanties met een beperkt budget: Prijzen per dag en het selecteren van uw bestemming om: Overal.

 • Prijs per dag
  Als u al weet waar u naartoe wilt reizen, voert u eenvoudig uw locaties in en in plaats van een exacte reisdag te kiezen, kiest u de hele kalender en ziet u hoe de prijs elke dag binnen een bepaalde maand fluctueert. Dit betekent dat u duidelijk kunt zien op welke dag uw vlucht op maandag $ 200 kan zijn en de volgende dag $ 600, wat een kosteneffectieve reisplanning zoveel gemakkelijker maakt.
 • Bestemming: overal
  Als u niet precies heeft besloten waar u heen wilt, kunt u eenvoudigweg uw lokale luchthaven invoeren en uw bestemming instellen op ‘overal’. Dan geeft Skyscanner u een lijst met vluchten naar tonnen verschillende locaties, geordend op prijs. Praat over een leuke manier om een ​​nieuwe plek te vinden om te reizen terwijl je dit jaar de beste prijzen vindt!

2. University of Reddit – Leer iets nieuws

Waarom niet de tijd nemen om iets gloednieuws te leren voor de nieuwjaarresolutie van dit jaar? Misschien heb je altijd al een nieuwe taal of een nieuwe vaardigheid willen leren? Laat het gebeuren in 2018.

Hoewel er tal van online lessen en andere technologietools zijn waarmee je precies dat kunt doen, zul je misschien verbaasd zijn om te ontdekken dat Reddit, de ultra populaire forumsite, je kan helpen te leren wat je maar wilt. Reddit’s University heeft een geweldige directory met open cursussen die je toegang geven tot tal van verschillende cursussen, variërend van onderwerpen zoals muziek en taal tot wetenschap en informatica!

Wat u ook wilt leren in 2018, u kunt het gemakkelijk laten gebeuren.

3. Verlies het! & 4. Zombies, ren! – Ga terug in vorm

De meesten van ons wilden het hele jaar in vorm komen en hebben per ongeluk de nieuwjaarsresolutie van vorig jaar niet gehaald. Welnu, gelukkig zijn er zeer nuttige technische hulpmiddelen voor degenen onder u die het willen proberen en fit willen worden!

Persoonlijk is mijn favoriete app om te verliezen! Deze app maakt het ongelooflijk gemakkelijk om je eten, lichaamsbeweging te loggen en je op het goede spoor te houden met je doelstellingen voor gewichtsverlies. Sinds verlies! is ook compatibel met vele andere populaire fitnessapparaten, u kunt eenvoudig uw calorie-inname in evenwicht brengen met uw training en direct aan uw doelen werken.

Als een leuke optie, als je nieuwjaarsresoluties hardlopen bevatten, bekijk dan de nieuwe Zombies, Run! app. Deze app was de best scorende gezondheids- en fitness-app in iTunes na slechts twee weken. Terwijl je in de echte wereld rondrent, kun je met de app missies voltooien, voorraden verzamelen en overlevenden redden terwijl je in vorm komt.

5. Level Money & 6. Leer Vest – Krijg je financiën op orde

Eindelijk genoeg geld verdienen om te stoppen met graven voor verandering in de kussens van uw bank en in plaats daarvan een spaarrekening openen? Misschien wilt u zelfs uw pensioenplanning of investeringen overwegen? Als uw nieuwjaarsresolutie enige vorm van geldbeheer bevat, zullen de volgende apps u goed op weg helpen om dit jaar wat extra verandering te besparen!

Level Money is een app waarmee u uw financiën kunt visualiseren terwijl u de juiste uitgavenbedragen kunt aangeven op basis van uw financiën. In plaats van uw bankrekening te controleren en uw uitgaven te baseren op hoeveel geld u heeft, geeft Level Money uw “Uitgaven” -nummer voor de maand weer. Hierdoor kunt u uw cashflow duidelijk volgen terwijl u zich comfortabel voelt om geld uit te geven aan onnodige uitgaven, zoals uit eten gaan.

Als u meer diepgaande hulp wilt bij uw financiële planning, kan LearnVest u helpen alles te plannen, te beginnen met creditcardschulden, sparen in noodsituaties en zelfs met pensioen gaan. Het plan helpt u ook bij het vaststellen van persoonlijke doelen en biedt aanvullende online tools, lessen en artikelen!

7. Pacifica & 8. Geluk – minder stress

Ben je nog steeds een beetje gespannen van alle vakantie-chaos? Gelukkig zijn daar ook apps voor!

Pacifica is een geweldige app en website die begeleide ademhalingstechnieken biedt. Hun dagelijkse tools voor stress en angst verbinden je ook met een brede gemeenschap terwijl ze je de beste tools geven voor cognitieve gedragstherapie en meditatie. Met de combinatie van ontspanningstechnieken van Pacifica kunt u uw humeur gedurende de dag volgen en uw stressniveaus in kaart brengen terwijl u dagelijkse doelen stelt.

Happify is een andere app waarmee je je kunt verdedigen tegen negativiteit door bewezen onderzoekactiviteiten en games te bieden die het moreel stimuleren en het geluk verhogen!

9. Deel de maaltijd & 10. Snap Donate – Draag bij aan een doel waar u om geeft

Een ander opvallend idee voor een nieuwjaarsresolutie is de onbaatzuchtige daad van het bijdragen aan een doel waar je om geeft. Hoewel er talloze goede doelen te overwegen zijn, zijn sommige populaire schepen om ondersteuning te krijgen voor deze doelen via populaire apps. Hier zijn er twee:

Share the Meal is een nieuwe app die is ontworpen om honger in de wereld te bestrijden met een enkele tik. Met dit World Food Program-initiatief van de Verenigde Naties kunt u een kind in nood voeden voor slechts $ 0,50.

Met Snap Donate kunt u een foto maken van een liefdadigheidslogo (of zoeken naar een van hun 13.000 geregistreerde liefdadigheidsinstellingen) en donaties verzenden zonder een enkele verlaging van uw gedoneerde geld!

11. SaferVPN: Bescherm uw online beveiliging & Identiteit

Als u dit jaar aan cybersecurity denkt, zorg er dan voor dat u niet de eenvoudige stappen overslaat om uw online veiligheid te garanderen. Dit kan net zo eenvoudig zijn als het opfrissen van de nieuwste vormen van phishing-kunstaas en nep-e-mails om te controleren of je veilige wachtwoorden en beveiligingssoftware hebt.

Een van de eenvoudigste en belangrijkste manieren om uw waardevolle online identiteit te beschermen, is door veilig over openbare netwerken te bladeren. Hoewel WiFi-hotspots ongelooflijk handig zijn, zijn ze vaak niet beveiligd, waardoor hackers en snuffelaars uw gevoelige gegevens en persoonlijke informatie kunnen achterhalen.

 • WiFi-bescherming
  Houdt u niet van het idee dat een of andere ondeugende vreemdeling uw persoonlijke inlog- en creditcardgegevens bekijkt? Door voor SaferVPN te kiezen, profiteert u van automatische WiFi-beveiliging en onmiddellijke versleuteling op bankniveau wanneer u verbonden bent met openbare hotspots.
 • Geld besparen
  Met SaferVPN kun je ook geld besparen en ergens anders heen reizen! Met onze app kunt u niet alleen uw online activiteiten beveiligen, maar ook uw IP-adres wijzigen (de unieke ID van uw apparaat online). Hiermee kunt u bladeren alsof u in een ander land bent, online prijsdiscriminatie omzeilen en honderden dollars besparen op vluchten en huurauto’s!
 • Deblokkeer het web
  U kunt ook een bijdrage leveren aan een goed doel door met ons mee te vechten voor online vrijheid van meningsuiting en meningsuiting. Via #UnblockTheWeb, onze samenwerking met Movements.org, het crowdsourcingplatform voor mensenrechten, bieden we VPN-toegang aan activisten en dissidenten die in gesloten samenlevingen leven, zodat ook zij kunnen genieten van onbeperkte toegang en vrijheid van meningsuiting online. We zouden het geweldig vinden als je met ons meedoet in deze strijd!

We hopen dat deze lijst met hoogwaardige technische tools garandeert dat uw nieuwjaarsresolutie in 2018 werkelijkheid wordt! Heeft u nog andere apps of sites die u aanbeveelt? Reageer en laat het ons weten!

Ik wens u een gelukkig, succesvol en cyberveilig nieuwjaar van SaferVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map