8 redenen waarom uw VPN zichzelf terugbetaalt

8 redenen VPN - SaferVPN


Een Virtual Private Network is veel meer dan een investering die de moeite waard is. In deze blog onthullen we 8 redenen waarom je VPN zichzelf gegarandeerd terugbetaalt.

Zoals het gezegde luidt, bestaat er niet zoiets als een gratis lunch. Dat betekent echter niet dat er niet zoiets bestaat als een goede deal. In een steeds onzekerder wordende digitale wereld die wordt overspoeld door angstaanjagend brutale cybercriminaliteit, is een virtueel particulier netwerk (VPN) een fantastische investering in een veilige, flexibele, privé digitale toekomst voor uw persoonlijke en professionele inspanningen.

Als u niet bekend bent met VPN’s of gewoon niet de tijd heeft gehad om er een voor uzelf of uw bedrijf in te stellen, bekijk dan deze acht redenen waarom uw VPN zichzelf terugbetaalt. We wedden dat je er maar één nodig hebt.

Bekijk deze 8 redenen waarom uw VPN zichzelf terugbetaalt. We wedden dat je er maar één nodig hebt. Klik om te tweeten

1. Je bent niet gebonden door geografie

Waar je ook bent, met een VPN kun je ergens anders zijn – of, beter gezegd, het laat je lijken dat je ergens anders bent. Ons systeem maakt gebruik van honderden servers in meer dan 30 landen, allemaal in eigen beheer. Hiermee kunt u zo vaak als u wilt van server wisselen, met minimale vertraging. U geniet altijd van de snelst mogelijke verbindingssnelheden, als het lokale sanitair het toelaat.

Waar het op neerkomt, met uw VPN kunt u altijd en overal op internet surfen, en nooit buigen voor de grillen van uw gastregering of haar trawanten. Volledige vrijheid van overzicht en interferentie – dat is een krachtig voorstel.

2. Uw persoonlijke informatie is altijd veilig

Niet elk lokaal netwerk is aangetast, maar het is altijd veiliger om aan te nemen dat uw lokale netwerk niet veilig is. In feite is 99 procent van de openbare Wi-Fi-hotspots niet beveiligd, waardoor uw persoonlijke gegevens en gevoelige informatie voor het oprapen liggen.

Dit is een behoorlijk deprimerende gedachte, dus beschouw het als een moderne, defensieve versie van Pascal’s Wager, het beroemde argument voor religiositeit. Als je geloof tevergeefs blijkt te zijn, is het geen probleem. Aan de andere kant, als wat u gelooft echt blijkt te zijn, zult u fantastische beloningen oogsten.

Wat doen de digitale gelovigen? Ze gaan ervan uit dat elk lokaal netwerk niet veilig is en gebruiken VPN’s van de hoogste vlucht om zichzelf te beschermen tegen spionnen, dieven en nihilistische boosdoeners. Als ze het mis hebben, geen probleem. Als ze gelijk hebben en hun VPN hen met succes isoleert van compromissen, vermijden ze een wereld van problemen.

Met SaferVPN is dit bijzonder eenvoudig, aangezien onze apps voor iOS en Android nu volledig zijn uitgerust met automatische Wi-Fi-beveiliging. Dit betekent dat zodra uw telefoon verbinding maakt met een onbeveiligd openbaar Wi-Fi-netwerk, we uw gegevens automatisch beveiligen – zelfs wanneer uw telefoon in uw zak zit en in vergrendelde modus.

Hoewel VPN’s het risico op netwerkcompromissen niet verkleinen, beperken ze de nadelige effecten van netwerkbedreigingen aanzienlijk. Aangezien al het verkeer dat via een VPN wordt geleid, gecodeerd is, is het voor aanvallers vrijwel onmogelijk om het te begrijpen, zelfs als ze het technisch kunnen zien. Als u gevoelige of waardevolle informatie moet verzenden, zoals financiële gegevens of mobiele betalingen, is een VPN met versleuteling en beveiliging van bankkwaliteit – zoals de onze – uw ticket voor gemoedsrust.

3. Profiteer van snellere verbindingssnelheden in verre hoeken van het internet

Wanneer is snelheid geen prioriteit? Een van de vervolgvoordelen van niet gebonden zijn aan geografie is de mogelijkheid om internet te ervaren zoals u zou zijn als u daadwerkelijk naast de server zit waarmee u werkt.

Het gebruik van een lokale VPN betekent het vermijden van de vaak kronkelige routes waardoor wereldwijd internetverkeer wordt geleid. Als u bijvoorbeeld in Chicago bent gevestigd en hoopt toegang te krijgen tot een bron in Bangkok, wordt u veel beter bediend door een VPN op een Thaise server in plaats van meerdere servers tussen uw woonplaats en Thailand.

Bovendien belemmeren veel ISP’s het internationale verkeer, wat de inspanningen bemoeilijkt van gebruikers die onbelemmerde toegang tot overzeese bronnen nodig hebben. Door de bronnen van hun verzoeken te verbergen, stellen VPN’s gebruikers in staat deze bandbreedtelimieten helemaal te omzeilen – een must voor data-intensieve bewerkingen van welke aard dan ook.

4. End-run around toegangsbeperkingen

Internet is geen wijd open speelveld. Het is meer een ruige, modderige hindernisbaan met veel obstakels. Met tijd en talent kun je een aantal digitale obstakels overwinnen. Bij anderen is het het beste om een ​​weg te vinden.

Zo is een VPN. In landen en regio’s waar de toegang tot bepaalde websites en netwerken over het algemeen beperkt is, zoals China en Rusland, is een VPN vrijwel vereist voor iedereen die een volledig en eerlijk beeld wil krijgen van de lokale stand van zaken. Zelfs op meer open plaatsen, zoals West-Europa en Noord-Amerika, kunnen gelokaliseerde beperkingen de activiteiten en ervaringen van gebruikers nadelig beïnvloeden. VPN’s vergemakkelijken de toegang tot bronnen door niet-kwaadwillende gebruikers die onterecht worden geblokkeerd door goedbedoelende organisaties.

Anderzijds hebben publieke en private organisaties vaak zeer goede redenen om toegangsbeperkingen op te leggen. Als uw organisatie zich zorgen maakt over onbelemmerde toegang tot gevoelige bronnen, of bang bent dat traditionele authenticatiemethoden (zoals met een wachtwoord beveiligde aanmeldingen) toegewijde aanvallers niet effectief afschrikken, overweeg dan om een ​​VPN in te stellen die alleen toegang tot bronnen toestaat aan gebruikers met toegang tot de VPN zelf.

5. Breng uw bronnen samen

Als uw persoonlijke of zakelijke netwerk veel verre bronnen bevat die zich op meerdere netwerken bevinden, gebruik dan een VPN om ze veilig samen te voegen zonder de beveiliging aan te tasten. Als uw organisatie bijvoorbeeld vijf divisies heeft, elk met afzonderlijke netwerken, zet dan één VPN op die de toegang tot gemeenschappelijke bronnen, zoals kantoorprinters en bedrijfseigen bestanden, vergemakkelijkt. U kunt ook een organisatiebrede VPN gebruiken om veilige toegang voor externe of reizende werknemers te vergemakkelijken, zodat ze niet langer afhankelijk zijn van onvoorspelbare openbare netwerken.

6. Bescherm uw downloads

Buitenlandse regeringen zijn niet de enige entiteiten die erom geven wat u online doet. Zelfs als je gewoonten voor contentconsumptie je niet in legaal heet water brengen, kan het downloaden van een torrent-app (zoals BitTorrent) een rode vlag zijn voor litigieuze bedrijven die voorbeelden willen maken van ongelukkige muziek- of filmfans. Als u regelmatig inhoud van derden downloadt, is het een grenspraktijk om geen VPN te gebruiken om uw sporen te verdoezelen, zelfs als u zeker weet dat u geen inbreuk maakt op de auteursrechtwetgeving of inbreuk maakt op doctrines voor redelijk gebruik.

Anders gezegd: wilt u liever een advocaat zijn en u verdedigen tegen een lichtzinnige rechtszaak, of nu preventieve maatregelen nemen en detectie helemaal vermijden?

7. Vermijd loggen en volgen

Wat uw reden ook is om een ​​VPN te gebruiken, privacy is waarschijnlijk een belangrijke overweging. Alle VPN’s bieden een zekere mate van codering, wat een zekere mate van privacy garandeert.

SaferVPN gaat nog een stap verder en schuwt activiteitenlogboeken volledig. Wanneer u onze VPN-services gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat uw online activiteiten niet worden bijgehouden – periode.

8. Profiteer van automatische diagnostiek en oplossingen, plus ondersteuning

Is het oplossen van problemen niet bepaald jouw sterkste kant? Geen zorgen. Ons VPN-systeem diagnosticeert en lost netwerkproblemen automatisch op, vaak voordat onze gebruikers zelfs maar beseffen dat er iets mis is.

Deze mogelijkheid is overigens niet voor alle VPN’s hetzelfde. We zijn uitzonderlijk onderhoudsarm.

Als u een probleem tegenkomt dat we niet automatisch kunnen diagnosticeren en oplossen, kunt u terugvallen op onze uitgebreide helpdatabase, die tot de nok toe gevuld is met gratis informatieve artikelen over SaferVPN. En voor hardnekkige problemen houden we ons klantenserviceteam 24/7 stand-by. Ze zijn beschikbaar via live chat en e-mail, dus u hoeft nooit de telefoon op te nemen.

Laatste gedachten

Elke VPN-service is anders, net als elke VPN-eindgebruiker. Uw redenen voor het gebruik van een VPN zijn waarschijnlijk anders dan die van uw buren en misschien zelfs uw naaste concurrenten. Maar het feit dat VPN’s en motivaties om ze te gebruiken in allerlei configuraties voorkomen, betekent niet dat het onmogelijk is om uw opties objectief te analyseren en tot een conclusie te komen die het beste bij uw persoonlijke of zakelijke behoeften past. Als u onderweg hulp nodig heeft, aarzel dan niet om het te vragen.

Waar kijk je naar in een VPN?

Over de auteur: John Krause is een technische liefhebber die schrijft over online beveiliging en de nieuwste gadgets & gadgets.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map