12 geweldige cadeaus voor expats dit vakantieseizoen

vrouw met smartphone met winter hoed


Bent u op zoek naar het beste cadeau om uw expat-vriend te geven, maar vindt u het moeilijk om te beslissen wat een geschikt cadeau kan zijn? Of ben je een expat en vraag je je af wat je voor deze vakantie moet vragen? Zoek niet verder dan onze lijst van de 12 beste geschenken om een ​​expat te geven!

Expats kunnen een bijzondere uitdaging zijn om cadeaus voor te kopen. Er zijn heel veel vragen die je jezelf misschien stelt, zoals: Hoe verstuur ik het? Wat hebben ze eigenlijk nodig? Wat kan ik ze geven die niet omvangrijk zijn en ze tijdens hun reizen zwaar belasten?

Hoewel er talloze verzendaspecten zijn om in gedachten te houden (zie onderaan de post), zijn er nog steeds tal van geschenken waarvan we weten dat uw expat ervan zal genieten!

Bekijk onze lijst met de Beste geschenken om een ​​expat te geven:

Vraagt ​​u zich af wat u de #expat deze vakantie in uw leven kunt bezorgen? Bekijk deze #giftgids! Klik om te tweeten

1. App voor het leren van talen

Duolingo, Apple’s iPhone-app van het jaar, is een leuke leerapp waarmee je talen kunt leren zoals Deens, Nederlands, Frans, Duits, Iers, Italiaans, Portugees, Spaans of Zweeds. Ik heb het gebruikt om zelf Duits te leren! Met hun dagelijkse ‘streaks’ en het toekennen van punten, maakt deze app het inloggen en het behalen van het dagelijkse doel spannend! (Ik spreek in slechts twee weken al 12% vloeiend Duits!)

2. Cadeaubonnen

Laten we eerlijk zijn, het kopen van cadeaubonnen kan vaak een onbezonnen, moeiteloos cadeau lijken als het aan iemand thuis wordt gegeven. Maar voor een expat kan het het meest praktisch zijn! Voor degenen die op reis zijn, kunnen omvangrijke geschenken en items die uw expat kunnen verzwaren, vaak een ongemak zijn.

Aangezien bepaalde winkels mogelijk niet beschikbaar zijn in hun huidige land, kunt u algemene cadeaubonnen overwegen van plaatsen zoals iTunes, Amazon, Nook, enz. Met dit geschenk kunt u de verzending overslaan en uw expat precies laten kiezen wat ze willen dit vakantieseizoen.

Als je extra geld hebt, kun je zelfs Airline Gift Cards overwegen! Aangezien uw expat een reisliefhebber is, zou het van harte welkom zijn om hun volgende avontuur te helpen financieren!

3. Geldgeschenken

Nogmaals, dit geschenk lijkt in eerste instantie misschien een uitweg, maar eerlijk gezegd kan reizen met een beperkt budget ertoe leiden dat je een paar kansen misloopt in de omgeving van een expat. Doe wat onderzoek naar waar uw expat zich bevindt en vind iets leuks voor hen om te doen! Uw geldgeschenk kan eisen bevatten zoals “moet worden gebruikt voor amusement” of “moet worden gebruikt tijdens een reis buiten uw stad”! Hierdoor kan uw expat erop uit gaan en iets ongepland en onverwachts doen.

4. Digitale weegschaal

We hebben allemaal het gênante moment bij het inchecken meegemaakt, 5 kilo bagage uit je koffer gehaald, wanhopig besloten welke kledingstukken de 100-pond-grens voor je reizen niet zouden halen, terwijl je bij jezelf dacht: ‘Serieus? ? Kun je mijn goede kilo’s niet aan laten? ” (Oké, misschien is 100 pond veel, maar ik heb moeite om licht te reizen).

Ik denk dat alle expats het erover eens zijn dat ze precies weten hoeveel je tas weegt voordat het zenuwslopende, weegschaalmoment van de waarheid. Daarom zou je ze dit jaar een digitale weegschaal moeten sturen!

5.  Solar telefoon oplader

Er zijn talloze oplaadapparaten beschikbaar, waaronder apparaten die u vooraf oplaadt en bij u draagt. Het probleem is dat wanneer ik mijn oplaadapparaat daadwerkelijk voorlaad, het geweldig werkt! Maar ik herinner me zelden om het op te laden! Pas als ik op mijn volgende avontuur vertrek, realiseer ik me dat ik ben vergeten mijn oplaadbare oplader op te laden (mondvol?)
We hebben de oplossing gevonden! Met een telefoonlader voor zonne-energie kunt u de zorgen en het batterijlagende hartzeer over ‘voorladen’ overslaan en uw telefoon opgeladen houden, waar u ook bent!

6. Draagbaar notebookslot

Toen ik dit tegenkwam, was ik diep onder de indruk.
Heb je ooit in een Starbucks gezeten, een kladblok uitgestrekt, een laptop tentoongesteld als je plotseling een servet aan de andere kant van de winkel moet pakken? Verzamel je je spullen, pak je tas, haal je oplader uit het stopcontact, stop hem in je rugzak, om 30 seconden later terug te keren naar je stoel?
Met een draagbaar notebookslot kunt u uw apparaat op elke locatie beveiligen.

7. Virtuele mailbox

Is uw expat al geruime tijd weg? Altijd onderweg? En heb je niet snel een hint gegeven om terug te keren? Nou, wat dacht je van investeren in een virtuele mailbox! Degenen die reizen, worden vaak bereden door trage mail die misschien nooit komt opdagen. Permanente adressen zijn lastig!
Nu kunnen permanente adressen worden vervangen door een virtuele mailbox, met een scan-en-e-mail doorstuursysteem heeft u overal toegang tot uw belangrijke mail!
Deze service, aangeboden tegen een jaarlijkse vergoeding, kan het leven van een expat zoveel gemakkelijker maken!

8.  Voedsel

Eten van thuis lijkt misschien een beetje te cliché of voor de hand liggend, maar laat me je als expat zelf vertellen, er is niets beters dan iemand die zijn best doet om je de liefdevolle smaakvolle gemakken van eten van thuis te sturen!

Als alternatief, als u het gedoe van verzending vanuit huis wilt overslaan, overweeg dan om u aan te melden om snacks van over de hele wereld te ontvangen! MunchPak wint overal op internet aan populariteit, en terecht! Dit maandelijkse snackpakket is verkrijgbaar in verschillende maten en prijzen, met opties die passen bij het soort cadeau dat je wilt geven!

Als je wat liefhebber van voedselgeschenken wilt proberen, hebben gerenommeerde sites zoals Gifts International, Harry en David International en Yong’s Gifts (China, Japan en Zuid-Korea) genoeg voedselmanden die kerstbezorging over de hele wereld aanbieden ! In tegenstelling tot het verzenden van uw eigen geschenkmand, geven deze bedrijven u de bevestiging dat uw expat het beoogde geschenk zal krijgen.

9. Lidmaatschap Airport Lounge

Dit is een uitstekend cadeau als je bereid bent om het extra geld te betalen voor deze luxe optie!
Vaak, wanneer u op die vluchtbesparende websites graaft, vindt u uiteindelijk de goedkoopste vlucht, bestaande uit meerdere vluchtwijzigingen en onnodige tussenstops. Eindelijk, 50 uur later, arriveer je op je bestemming voor 100 dollar goedkoper dan de optie van 10 uur. Maar gezien het feit dat u moest eten, slapen en voor uzelf moest zorgen via dure luchthavenopties, wilde u misschien toch gewoon de prijs van 10 uur vasthouden. Tenzij u natuurlijk een luchthavenlounge-lidmaatschap had waarmee u kunt profiteren van de lounge van de luchtvaartmaatschappij, inclusief exclusieve wachtruimtes, gratis drankjes (ja, cocktails!), Snacks, wifi en persoonlijke luchtvaartservice.

Dit is natuurlijk geen goedkope optie, maar als je bereid bent om ongeveer $ 450 USD te betalen voor een jaarlijks lidmaatschap, overweeg het dan!

10. Draagbare externe harde schijf

Externe harde schijven zijn een van die dingen die je altijd nodig hebt, maar die je nooit koopt. Ik kan niet de enige zijn die, elke keer dat ik mijn foto’s op mijn iPhone open, een mooie melding krijgt die me eraan herinnert: “Je iCloud-opslag is bijna vol”. Ik betaal absoluut geen extra $ 5,99 per maand om extra foto’s op te slaan.
Als ik een draagbare externe harde schijf had, zou ik gewoon mijn foto’s uploaden, ruimte vrijmaken en heel veel ruimte maken voor meer ongelooflijke herinneringen. Deze schijven zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prijzen voor elk type schijf dat u cadeau wilt doen.

11. Elke taal T-shirt

Als uw expat naar andere landen reist en waarschijnlijk geen woord van de taal verstaat, kan een eenvoudig T-shirt een geweldig cadeau zijn! Zelfs als ze het hebben geprobeerd, is het gemakkelijk om in verlegenheid te worden gebracht door te proberen zeer vreemd klinkende woorden uit te spreken. Welnu, met dit overhemd, bijna komisch, kun je naar andere landen reizen en je meest elementaire behoeften communiceren! De 39 nuttige symbolen (hotels, telefoons, eerste hulp, enz.) Om u te helpen uw weg te vinden in uw volgende buitenland.

12. Een VPN-abonnement

IEDEREEN heeft een VPN (Virtual Private Network) nodig, maar het is nog nooit zo belangrijk geweest als voor iemand die op reis is. Wist u dat uw persoonlijke zoekopdrachten wettelijk kunnen worden aangevraagd? Als het u niet bevalt dat iemand anders toegang heeft tot deze informatie, dan nemen wij u dat beslist niet kwalijk. Met een anonieme VPN kunt u op internet surfen met een gecodeerde verbinding door uw internetactiviteiten via een externe server te leiden, met volledige privacy en voorkomt u dat overheden en instanties uw online activiteiten controleren.

Hier zijn enkele extra voordelen die uw expat kan genieten door hem een ​​VPN te geven:

 • Openbare WiFi, hoewel handig, is ook een open speeltuin voor hackers en snuffelaars die op zoek zijn naar een cyberaanval. Als u op reis bent, is het laatste wat u wilt dat iemand uw persoonlijke gegevens te pakken krijgt, op eigen vakantie gaat winkelen en uw bankrekening leegmaakt. Voorkomen dat uw accountgegevens toegankelijk zijn voor hackers die een VPN gebruiken, is uw beste manier van handelen! Lees meer over hoe u automatisch veilig kunt blijven op openbare hotspots!
 • Wilt u gratis met uw expat kunnen praten? Met een VPN kan dat! Bekijk ons ​​bericht: Gratis bellen online met internationale VoIP-apps!
 • Enkele van de allerbeste films, sport- en tv-sites voor streaming worden geblokkeerd als gevolg van geografische beperkingen. In onze blogposts, Unblocked Music (zoals Pandora, Spotify en SoundCloud) en een eenvoudige manier om games te deblokkeren, lees je precies hoe een anonieme VPN je onbeperkt toegang tot entertainment kan bieden – ongeacht firewalls, censuur of releasedatum – waar dan ook u bent.
 • Sociale media zijn ook het slachtoffer van landencensuur. In China zijn grote sociale medianetwerken zoals Facebook, Twitter en Instagram volledig geblokkeerd. Met een VPN kunt u deze beperkingen omzeilen en landcensuur omzeilen om te genieten van de beste sociale medianetwerken.
 • Als uw expat van plan is om tijdens de vakantie (of uzelf) te reizen, kan een VPN u duizenden dollars besparen op internationale vluchten. Bekijk onze post, 10 ongelooflijke manieren om geld te besparen op uw vakantiereizen.

Tips om in gedachten te houden voordat je een cadeau koopt voor een expat

Soms kunnen items ‘verdwijnen’ tijdens hun lange reis over de hele wereld. Soms kost het cadeau dat u een arm en een been hebt betaald om te verzenden, uw expat vaak net zo veel om op te halen! En SOMS zullen bepaalde landen de items openen, doorzoeken en binnenvallen die u naar uw expat hebt gestuurd. Met deze factoren in gedachten, volgen hier een paar tips voordat u items naar een expat stuurt:

 • Zorg ervoor dat de winkel internationaal wordt verzonden – Hoewel veel winkels geschenken internationaal verzenden, zijn er veel potentiële minpuntjes om op te letten voordat u een winkel kiest. Afhankelijk van het land waarin uw expat zich bevindt, wordt de winkel mogelijk niet naar die exacte locatie verzonden.
 • Overweeg verzendkosten  Vaak geldt dat hoe verder u verzendt, hoe hoger de prijs zal stijgen. Gelukkig opent de kersttijd ook de deur voor extra promoties, waaronder veel online winkels die GRATIS verzending aanbieden! Met My International Shopping kunt u winkels en producten bekijken die u gratis naar onze expat kunt verzenden!
 • Controleer internationale verzenddata  Uitstelgedrag is het grootste probleem bij het verzenden van een pakket naar een expat. Afhankelijk van hun locatie moet u het pakket mogelijk verzenden weken Alvast! Zorg ervoor dat u de aanbevolen boekingsdatums van uw lokale postdienst bekijkt!
 • Onderzoek lokale pakketbeperkingen Voordat u producten koopt om naar het buitenland te verzenden, moet u controleren op pakketbeperkingen bij uw lokale postkantoor, evenals beperkingen die uw expat kan tegenkomen op hun postkantoor.

Dit kunnen beperkingen zijn zoals gewicht, lengte, inhoud, enz.

We hopen dat deze lijst met geschenken om een ​​expat te geven je helpt dit jaar het perfecte cadeau te vinden! Als u alle voordelen die zijn vermeld door te investeren in een VPN, heeft genoten, profiteer dan van ons opwindende verkoop het runnen van dit vakantieseizoen tot 80% KORTING!

Op de hoogte blijven van al onze tips voor expats en reizigers? Verbind je met ons! We zitten op Facebook, Twitter en Google+. Of stuur ons een e-mail op [email protected] Wij staan ​​24/7 voor u klaar.

Vrolijk kerstfeest en fijne feestdagen van SaferVPN!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map